Community in Eindhoven, Noord-Brabant Locatie wijzigen
Nieuwste foto's in Eindhoven
Laatste updates in Eindhoven
Pretentieuze meuk. Overprijste minihapjes van frou frou de bla bla met mouse van de ditdat in een vinaigrette van zus-en-zo. De focus ligt op de pomp en air rondom de maaltijd in plaats van de klant te laten smullen van iets lekkers en met een fijn, voldaan gevoel naar huis te sturen.
- Eten & drinken 1
Vertaal van English naar Nederlands
First time ordering from Meat and Chips and it was delicious! We had the tandoori chicken, the bbq, the crispy and the spicy and all were amazing. Service was fast and personal. My only suggestion would be to offer disposable cutlery as an option rather than giving them automatically. I’m trying to minimize my plastic use and I just didn’t need them. Apart from that everything was perfect!
- Eten & drinken 10
Het eten was prima, de sfeer ook en het personeel aardig. We zijn er gaan eten met (voor) moederdag met de kinderen. Zou leuk zijn als er een volgende moederdag wat extra's zou zijn voor de moeders, dat geeft net wat meer sfeer
- Eten & drinken 10
We hebben heerlijk gegeten. Op een rustig plekje in het restaurant waar we om gevraagd hadden ivm een eerder hersenbloeding van een vriendin, kan ze niet tegen veel prikkels. Personeel is heel erg vriendelijk en denken goed mee aan de hoeveelheid wat we bestelde. Heel fijn, voor herhaling vatbaar 👍🏼
- Eten & drinken 10
Leuk restaurant goed gegeten/gedronken. Top.
Alleen jammer: 10 mei een groepsarrangement van 38.50 gehad. Voorgerecht, hoofdgerecht, dessert. Hadden gevraagd i.p.v. dessert of we daarvoor ook koffie/thee konden krijgen. Antwoord "ja dat kan". Helaas stond koffie/thee later wel op de rekening en moesten we deze gewoon betalen.
Gr. Lizet.
- Eten & drinken 9
Geweldige kwaliteit of je nu ossenhaas, tournedos, paling, garnalen, kipfilet, sliptong, zalm of rosbief neemt dat maakt in de perfecte smaak en bereiding niet uit.
Dat wordt allemaal met de grootste snelheid geserveerd door het perfecte team van Time for dinner.
Na binnenkomst werd binnen luttele minuten ons eerste drankje geserveerd.
Dit is een top team waar je in de culinaire watten wordt gelegd. Alles wat je in de tegenwoordige horeca mist vindt je hier tegen een aangename prijs.- Eten & drinken 10
Restaurant 1910 profileert zich als een hoogwaardig restaurant, maar wat ik meemaakte – nota bene tijdens een zakelijke afspraak – was beschamend en absoluut onder de maat. Een ervaring die eerder hoort bij een eetcafé zonder aansturing dan bij een restaurant dat kwaliteit en gastbeleving zou moeten waarborgen.
Ik bestelde een burger medium rare – een basale en duidelijke bereidingswens – en kreeg deze medium tot doorbakken geserveerd. De smaak was acceptabel, maar dit soort fouten duidt op een gebrek aan aandacht of kunde in de keuken. Ik gaf het aan, maar men deed er niets mee. Geen excuses, geen herstel.
Vervolgens wilden we rosé bestellen tijdens het borrelen. De vaste bediening ging pauze houden – op zich begrijpelijk – maar de overdracht werd gedaan aan een jong, overduidelijk ongetraind meisje dat ons viermaal negeerde bij het bestellen van extra drank. Dit gebeurde terwijl er slechts 10–12 gasten in het restaurant zaten en er drie personeelsleden rondliepen. Er was geen overzicht, geen aansturing, geen gastvrijheid. Als professional zat ik tegenover mijn klant zichtbaar in een ongemakkelijke situatie.
Water werd daarentegen proactief ingeschonken – en later op de rekening gezet. Waarom kan dat wél automatisch, maar een simpele bestelling niet? Waarom wordt er géén initiatief getoond richting de gast, behalve als het geld oplevert?
De kern van het probleem is niet het meisje, maar de volledige afwezigheid van regie, training en gastgerichtheid. Het personeel is niet in staat de basis van gastheerschap uit te voeren. Dat zou al onacceptabel zijn in een eetcafé, laat staan bij een restaurant dat zich op niveau presenteert.
- Eten & drinken 2
Erg lekker gegeten in een sfeervolle en gezellige ambiance. Mede door het personeel, en Demi in het bijzonder, hebben we een topavond gehad als inleiding van de 19e verjaardag van mijn zoon Ryan (tweede van links). Super bedankt La Cubanita, we komen zeker nog eens terug.
- Eten & drinken 9