Community in Leeuwarden, Friesland Locatie wijzigen
Nieuwste foto's in Leeuwarden
Laatste updates in Leeuwarden
Italiaans Leeuwarden
Geen sterren voor dit bedrijf!! Rond 21:00 uur een party pizza besteld, om 22:46 nog niks ontvangen op updates over bezorging (uber eats) gebeurd ook niks en als je naar een uur belt geen gehoord. Eén van de slechtste bedrijven in Leeuwarden!!!
- Eten & drinken -
- Service -
Eetcafé Leeuwarden
Gisteren hier gegeten. Reservering 1 week van te voren gedaan, niet genoteerd. Sta je daar met een dame van 94. Personeel niet aardig. Wisten met de toestand geen raad. Uiteindelijk na 20 minuten, een tafeltje in een hoek. Daarna gerechten besteld; voorgerecht kwam na 20 minuten. Daarna hoofdgerecht. Varkenshaassate, lekker, maar met zoveel sate saus dat er geen sla op het bord kon. 3 stukjes Varkenshaassate laten liggen, geen idee maar zagen er niet fris uit. Daarna bordje gevraagd om sla op te doen. Krijg je een schoteltje van een soepkom. Dan afrekenen met de pinpas in de hand, 10 minuten wachten. Al met al ruim 2 uur gezeten. Personeel erg onbekwaam; kijken niet naar je om.
- Eten & drinken 5
Afghaans Leeuwarden
Familiare sfeer, super vriendelijke en dienstbare bediening, gezellige (ietwat harde) live-muziek. Het eten was fenomenaal; heerlijk gekruid en qua smaak erg gevarieerd.
Afghaans Leeuwarden
Sfeervol restaurant, vriendelijke bediening en het eten was super lekker! Wij hebben de Hemelse verrassing gekozen: genieten! Een heerlijke Egyptisch thee erbij gedronken.
Echte aanrader!- Eten & drinken 10
Afghaans Leeuwarden
Heerlijk gegeten, absolute aanrader. Vriendelijke bediening, prettige sfeer.
Snackbar Leeuwarden
Het eten is slecht. Niet de bestelling compleet. Ras patat heel vettig.
Als je er in knijpt komt het vet eruit. Bestelling je frikadel speciaal en een koude frikadel voor de hond. Krijg je een rauwe frikadel speciaal. Nieuwe eigenaar heeft slecht en duur eten!- Eten & drinken -
- Sfeer -
- Prijs / kwaliteit -
Frans Leeuwarden
Geweldige sfeer. Erg aardige bediening. Eten was heerlijk. Was weer top.
Nederlands Leeuwarden
Zaterdagavond rond 1800 wilde we nog wat eten in Leeuwarden en kwamen we uit bij De Spiegelaar. Serveerster wees ons op het tafeltje waar het langst de zon scheen, ook tipte ze ons op de heerlijke goulash(stoofpotje van de maand). Lekker gegeten. Superlieve bediening een aanrader 👌
- Eten & drinken 8
Afghaans Leeuwarden
Sfeer vertrouwd, gemoedelijk en rustig. Het eten smaakte prima, verscheidenheid aan smaken, goed gecombineerd. Bediening erg vriendelijk.
Afghaans Leeuwarden
Het eten was heerlijk. Erg lekkere gegrilde gamba's en mixed grill op Afghaanse wijze bereid. We zaten op een gezellig, in Oosterse stijl ingericht terras, waar we nog van de avondzon konden genieten. De bediening was zeer vriendelijk en servicegericht. Zeer aan te raden!
Afghaans Leeuwarden
Heerlijk gegeten. Mooi dat het eten zo authentiek is. Goede sfeer. Prettige bediening.
Afghaans Leeuwarden
Gezellige sfeer en vriendelijk personeel en heerlijk gegeten! Echt een aanwinst in Leeuwarden. Aanrader!
Afghaans Leeuwarden
Als je binnenkomt denk je dat het een wat goedkope Arabische sfeer probeert mee te geven, maar niets is minder waar. Vriendelijke bediening en geweldig eten. Wij hadden de Sultans special voor 2 personen en kreeg serieus waar voor je geld. Topavond gehad met heerlijk eten.
Italiaans Leeuwarden
Ik hou het netjes, wij gaan er nooit meer heen en ga het ook echt niet aanbevelen.
- Eten & drinken 4
Grill Leeuwarden
Jong personeel. Harde stoelen.
Prachtige en mooi restaurant, helaas het eten ondermaats. Erg droog, smaak redelijk. Bakje sla en slappe patat met mayo. Vinden het erg tegen vallen. Zijn niet van plan om er nog eens heen te gaan.- Eten & drinken 3
Afghaans Leeuwarden
Wij hebben heerlijk gegeten bij de Afghaan. Het hemelse menu besteld. Lekker oosterse kruiden en groenten gegeten. De kruiden waren niet scherp of pikant, maar wel smaakvol. Vlees (kip en rund) was ook heerlijk bereid.
Er worden geen alcoholische dranken geschonken en dat was voor ons geen probleem. Wel een lekker Afghaans alcohol vrij cocktail drankje gedronken.
Een aanrader en wat betreft ons voor herhaling vatbaar.
Afghaans Leeuwarden
Het eten is prima, al is het echt te hoog geprijsd voor wat er uiteindelijk op tafel staat. Bediening liet te wensen over. Op opmerkingen van gasten wordt minimaal geacteerd. Bij andere gasten was het eten koud waar niets mee werd gedaan en o.a. bij ons werd het eten geserveerd en zijn we verder niet gezien, op het moment dat we dit aangaven werd dit genegeerd. Het was koud in de zaak (meerdere gasten met jassen aan en/of over de benen). Personeel zelf zat bij heaters. Andere gasten die een (van wat wij konden beoordelen) meer dan terechte klacht hadden en waar een leidinggevende (eigenaar?) werd bijgehaald, werden op een onaangename en onfatsoenlijke manier behandeld. Gasten bleven desondanks zelf netjes. Al met al lekker gegeten, wel echt te duur en geen prettige ervaring. Niet voor herhaling vatbaar.
- Eten & drinken 6
Nederlands Leeuwarden
Het eten was heerlijk nadat ik mijn biefstuk gekregen had zoals ik had om gevraagd eerst dus verkeerd maar wel perfect toen ik het wel kreeg en vanwege het wachten daarop korting gekregen super service, leuke bediening en goede sfeer. Kom zeker weer!
Afghaans Leeuwarden
Het was weer heerlijk! We konden lekker even op het terras zitten in de zon genieten van een home made drankje.
Alles keurig verzorgd, meer dan genoeg.
Tot de volgende keer.- Eten & drinken 8
Grill Leeuwarden
Jammer dat het door verkeerde mensen gerund wordt en de stoelen absoluut niet lekker zitten! Heeel jammer want het is een prachtige lokatie!
- Eten & drinken 2