Nieuwste foto's in Leeuwarden

Laatste updates in Leeuwarden

1. Henk kuipers's profielfoto
    Henk kuipers heeft een recensie geschreven voor Broodje Ben

Henk kuipers

Heerlijke broodjes, goed belegd en vlees wordt zelf gesneden.

• Sfeer 7
    9,6
  2. Peter's profielfoto
    Peter heeft een recensie geschreven voor Maestro

Eten was heerlijk en service was ook heel goed. Ik ga zeker nog een keer bestellen en ik vind het ook zeker een aanrader. Ik vond vooral de pizza heel lekker 😄

3. Geertje's profielfoto
    Geertje heeft een recensie geschreven voor AfghanFresh

Samen met een vriendin hier erg lekker gegeten. Voor mijn vriendin was het belangrijk dat het eten halal was, voor mij dat het vegetarisch was. Dat kan hier prima. Wij kozen beiden de vegetarische curry's, die heerlijk smaakten. Het personeel is erg vriendelijk. Wat ook fijn is, is dat het niet een heel groot restaurant is met een mooie aankleding. Daardoor is de sfeer intiem. Echt de moeite waard om hier te gaan eten. Het zit ook nog dicht bij het station, wat handig is als iemand daarna de trein moet halen.

8,4
  4. Ronald van Riet's profielfoto
    Ronald van Riet heeft een recensie geschreven voor De Burgemeester van Napels

Ronald van Riet

Het eten was heerlijk en de sfeer was gezellig.

• Sfeer 8
    • Service 8
    9,6
  5. Ad's profielfoto
    Ad heeft een recensie geschreven voor Brasserie Spiegelaar

Heerlijk gegeten in een leuke ambiance

6. Pjotter's profielfoto
    Pjotter heeft een recensie geschreven voor AfghanFresh

Als je naar deze plek kan gaan raad ik het zeker aan. Het eten was echt super lekker en dat voor een lage prijs!

7. Elske Riemersma's profielfoto
    Elske Riemersma heeft een recensie geschreven voor AfghanFresh

Elske Riemersma

We hebben met een groep van 11 genoten van het lekker eten en de vriendelijke bediening.

8. Marianne's profielfoto
    Marianne heeft een recensie geschreven voor AfghanFresh

Marianne

Het eten ziet er mooi en vers uit, je kunt zien dat er veel aandacht aan besteedt wordt. Het eten wordt ook mooi gepresenteerd en het is heel smaakvol allemaal👌De bediening is vriendelijk en je krijgt uitleg over al het eten. We hebben een fijne avond gehad bij Afghan fresh. Het is zeker voor herhaling vatbaar 😊

• Sfeer 9
    8,2
  9. M's profielfoto
    M heeft een recensie geschreven voor De Burgemeester van Napels

Heerlijke pizza maar echt veel te lang op moeten wachten. (Bijna 1.5 uur)

• Sfeer 6
    • Service 6
  10. Kathleen's profielfoto
    Kathleen heeft een recensie geschreven voor AfghanFresh

Heel gezellig en heerlijk gegeten.
    Ook prachtige achtergrond muziek.
    Zeker voor herhaling vatbaar.
    Je bent eventjes in een ver land met veel verschillende maken.
    Dank jullie wel!

11. L de Jong's profielfoto
    L de Jong heeft een recensie geschreven voor De Lachende Koe

Vers van de koe: Jongedame begreep wat het woord "gastvrouw" betekent 👍 De biefstuk zat vol spieren. "Kettingzaag" nodig. Rest van de mixed grill geen commentaar, gewoon goed.
    Muziek staat veel te hard en de muzieksmaak is waarschijnlijk gekozen door iemand die van "soul muziek" houdt. (Weinig variatie, kom uit de muziek wereld) als het drukker wordt "verdrinkt" het geluid in het geroezemoes. Je merkt dat mensen ook luider gaan praten. Waren meerdere die het storend vonden.

• Eten & drinken 7
    • Sfeer 5
    • Service 8
    • Prijs / kwaliteit 8
    7,3
  12. Mary's profielfoto
    Mary heeft een recensie geschreven voor Minato

Getver wat slecht alleen de garnalen waren lekker. De sushi was slecht en eten werd zonder wat te zeggen neet gegooid ga ergens ander naar toe zonde van je geld.

• Eten & drinken 1
    • Service 2
    • Prijs / kwaliteit 1
    1,1
  13. Marijke's profielfoto
    Marijke heeft een recensie geschreven voor Fa Rhodos Palace

Zeer matig restaurant. Bij de entree van dit restaurant waar wij voor 2 personen en een kind van 170 EURO mochten afrekenen mochten we onze jas zelf ophangen aan de kapstok, ik heb wel eens een meer gastvrije ontvangst gehad. De ontvangst was verder vriendelijk, maar bij het opnemen van de bestelling was de gastheer gehaast waardoor ik een glas bruiswater ipv een fles kreeg en mijn vriend later ook niet het juiste voorgerecht. Voorgerechten waren bijzonder fantasieloos, courgette met tzatziki; 3 gegrilde plakken courgette met een bakje tzatziki voor bijna 10EURO. Hoofdgerechten vlees en vis, vis bestond uit gegrilde zalm en verder gefrituurde diepvries inktvisringen en mosselen, alles onvoorstelbaar zout met aardappelen en een beetje salade. Ook bij het vlees zat weinig friet en weinig saus voor de hoeveelheid vlees. Alles erg fantasieloos. Wijn per glas was er zonder naam rood en wit, vooral de witte wijn was ook vrij oninteressant. Omdat we met een kind waren, al om 19u het dessert, wat bleek de baklava was op? In een Grieks restaurant op zaterdag om 19u is de baklava op, heel bijzonder. Al met al veel te zout, fantasieloos, veel te duur, ik begrijp niet waarom dit restaurant zo veel positieve recensies heeft.

14. Maria's profielfoto
    Maria heeft een recensie geschreven voor Sin Jah

Hier besteld en het was met 10 minuten, toen wij het kwamen ophalen, zeer druk in het restaurant, dus eten moet goed zijn. Ons eten was heerlijk, ruime porties voor 2 personen, hebben er 2 dagen van kunnen eten 👍 Personeel zeer correct en vriendelijk.

15. M's profielfoto
    M heeft een recensie geschreven voor AfghanFresh

Heerlijk gegeten bij AfghanFresh! Het is een feestje voor zowel vega als niet vega gasten. De bediening is heel vriendelijk en behulpzaam en het eten en drinken verschijnt al snel (misschien wel iets te snel) op tafel.

Het is jammer dat het hier niet drukker is, want dat zou de sfeer ten goede komen. AfghanFresh is echt een aanrader en ze zullen mij vaker zien aanschuiven dit jaar!

• Sfeer 7
    • Prijs / kwaliteit 9
    8,8
  16. Dennis's profielfoto
    Dennis heeft een recensie geschreven voor Thunderbuns

Erg jammer dat het nu al voor de 3e keer is dat ik langer dan anderhalfuur moet wachten.. Op het moment dat ik aangeef een klacht te willen indienen wordt er keihard opgehangen..

Dit was de laatste keer dat ik hier heb besteld

• Eten & drinken 5
    • Service 1
    • Prijs / kwaliteit 6
    4,6
  17. Martha's profielfoto
    Martha heeft een recensie geschreven voor AfghanFresh
    Vertaal van Deutsch naar Nederlands

Das Essen war super lecker mit interessanten Gewürzen, genau richtig - scharf aber nicht zu scharf. Schön angerichtet und wir waren beide begeistert.
    Die Preise waren aber etwas höher als im Internet.

• Sfeer 9
    • Prijs / kwaliteit 6
    7,8
  18. Berber's profielfoto
    Berber heeft een recensie geschreven voor AfghanFresh

Prachtig restaurant, heel sfeervol!
    Vriendelijke bediening en de Afghaanse keuken is heerlijk!

19. Jan pikkemaat's profielfoto
    Jan pikkemaat heeft een recensie geschreven voor Cafetaria Zuiderburen

Jan pikkemaat

Gal komt me omhoog hier, 28 euro betaald en wat krijg ik helemaal niks.
    Vieze vette hap, nooit een keer moet je hier eten.

• Eten & drinken 1
    • Service 6
    • Prijs / kwaliteit 1
    1,5
  20. Brecht's profielfoto
    Brecht heeft een recensie geschreven voor De Burgemeester van Napels

Het eten was heerlijk! De perfecte Italiaanse smaken, zowel in voor-, hoofd- en nagerecht.

• Eindcijfer 8,8
    8,8