Restaurants in

Laat Butler gratis jouw etentje regelen!

Laatste recensies

1. Drukke zaak, niet zo gek want we hebben heerlijk gegeten. Nette bediening, alles naar wens gegaan.

• Eten & drinken 10
    • Prijs / kwaliteit 10
  2. Alles was prima.
    Vriendelijke bediening
    Mooi uitzicht

0 positieve stemmen0 negatieve stemmen
  3. Super heerlijk gegeten gisteren. Vanavond gaan we terug. Er stond nog meer lekkers op de kaart. Morgen zit het uitje er weer op, maar zeker een aanrader voor een volgende vakantie.

• Eten & drinken 10
    • Prijs / kwaliteit 10
    0 positieve stemmen0 negatieve stemmen
  4. Goede sfeer, lekker eten ook vegetarisch, een aanrader als je in (de buurt van) Vrouwenpolder bent!

• Eten & drinken 9
    • Prijs / kwaliteit 8
    8,8
  5. Ton van Baest

We hebben voor de eerste keer gegeten bij De Leckernij in Kaatsheuvel. Het eten was prima, goed klaargemaakt, smakelijk, goede porties, goed gepresenteerd op het bord. Zeker de prijs waard die we er voor betaald hebben. Sfeervol ingericht restaurant. Een dik compliment voor het personeel, ondanks de geringe bezetting van het personeel ten opzichte van het aantal bezoekers zorgden ze voor een vlotte bediening, bleven vriendelijk en attent. Zeker een aanrader om terug te komen.

• Eten & drinken 9
    • Sfeer 8
    • Prijs / kwaliteit 8
    8,6

Alle recensies

Eet.nu blog

5× lokale pareltjes in Goes

Met alle aandacht voor grote steden is het soms makkelijk om de geweldige eetgelegenheden in de wat kleinere gemeentes over het hoofd te zien. In deze blog-reeks stellen we daarom allerlei lokale pareltjes aan je voor. Deze keer vijf toppers in het Zeeuwse Goes! Lees meer...

Alle artikels

Voor restaurateurs

Voeg gratis uw restaurant toe of wijzig uw restaurantgegevens

Open het restaurateursgedeelte