Community in Alkmaar, Noord-Holland Locatie wijzigen
Nieuwste foto's in Alkmaar
Laatste updates in Alkmaar
Heel gezellig gezeten. Service was top. Kaart precies genoeg om uit te kiezen. Voor elk wat wils. Voorgerechten fantastisch. Hoofdgerechten waren goed maar sliptongen waren heel klein. 3 stuks, dus genoeg. Patat waren 2 puntzakken met kleine stukjes. Hiervan melding gemaakt, kregen meteen nieuwe. Top. Deserts waren heerlijk en meer dan voldoende. Wij komen hier weer terug.
- Eten & drinken 7
Ras patat is niet te eten zit een rare smaak aan we heben wel vaker ras patat gegeten maar de smaak was toen veel aangenamer!!
We hadden dit netjes vermeld aan de balie tot 2X aan toe. Helaas word je als klant niet gelooft over de kwaliteit van het eten. Klachten worden niet serieus opgenomen. Je krijgt geen passende oplossing al is het maar dat je gelooft word in je eerlijke mening.
Dat je als klant niet serieus word genomen met je klachten vind ik echt erg raar en heel vervelend! Onze eerlijke mening is geen aanrader ik zal persoonlijk een andere sneakbar op zoeken waar je gewoon serieus word genomen.
- Eten & drinken 1
- Prijs / kwaliteit -
Het eten was heerlijk, en mooie smaak combinaties maar de porties waren iets aan de kleine kant. Zeker van het hoofd gerecht verwacht je iets meer. Er zat te veel ruimte tussen de gangen waardoor je honger kreeg. We kregen een extra broodje maar geen extra boter om het mee te besmeren. Het was ook wat fris in de zaak. Kortom voor de smaken moet je zeker hier heen gaan, maar uit eten is een totaal beleving en er zijn daar zeker wat verbeter puntjes.
- Eten & drinken 8
Gisteren waren mijn man en ik een dagje in Alkmaar en zijn we gaan lunchen bij Prego.
De broodjes waren koud en zo oud dat je er bijna in stikte. Toen ik hier wat van zei kreeg ik een ander broodje deze was even in de oven opgepiept. De lunch van mijn man liet ze staan hoewel het om beide broodjes ging.
Eens maar nooit weer.- Eten & drinken 3
Bediening niets mis mee.
Bestelde sate met brood. Was waarschijnlijk over nu geserveerd vanuit de frituur. Sate was zwart en zeer taai. Bij het afrekenen vroeg men of het gesmaakt had. Vertelde dat het erg tegen viel. Bij het opmaken van de rekening zegt ze de woorden nu begrijp ik het Waarom wordt het dan uitgeserveerd.- Eten & drinken 10
We waren er op Valentijnsdag. Het was koud. Een aantal mensen hadden een sjaal omgedaan. We waren de hele avond gespannen doordat het fris was. De kachel naast ons stond uit. De eigenaar gaf aan de kachel hoger te hebben gezet. Niks van gemerkt. Het eten was wel lekker maar geen bijzonder uitgesproken smaken, op de zalm in biet en de bloedsinasappel na maar ik weet niet od dat heel creatief is gevonden. De wijn was prima maar ook niet geweldig. De gerechten waren allemaal in porties van tussengerechten, ook het hoofdgerecht. Er zat best lang tijd tussen de gerechten dus we hadden aan het eind van de avond nog trek. Wel jammer als je 160 euro afrekent. Het was voor ons de tweede keer dat we er aten. De eerste keer was toen ze net open waren en zagen we de potentie. Het was niet top maar wilde wel het voordeel van de twijfel geven. Ook jammer dat er niks extra was gedaan aan valentijn, zelfs geen kaarsje. Voor ons was het de laatste keer.
- Eten & drinken 5
Nederlands Alkmaar
Wij zijn al jaren trouwe bezoekers van Abby's..
Altijd is het een topavond.
Uitstekende kaart met heerlijke gerechten voor iedereen.
Topwijnen erbij en dan natuurlijk het attente en gezellige team.
Toppertjes… chapeaux!- Eten & drinken 10
Toevoeging, ik had twee kroketten op brood besteld en dat was precies wat het was. 2 witte boterhammen, 2 lekkere kroketten boter en mosterd.
ORIGINELE RECENSIE
De keuken was in verbouwing vandaar erg kleine lunch kaart.
De aanblik op de schoenenwinkel vind ik niet verheffend. Ik zou er iets van een scherm tussen plaatsen. Vergeleken met vroeger vind ik het persoonlijk qua sfeer en indrukken, minder. Klinkt misschien gek maar ik zou adviseren meer aandacht te besteden aan kleding personeel. Alkmaar begint goedkoop te worden en dat is jammer voor een stad met rijke geschiedenis.
Na afloop zijn we wel via de schoenen naar buiten gegaan 😉- Eten & drinken 5
Alles leuk en aardig, maar dan bestel ik een double bacon burger menu zonder saus op de burger en omdat ik door moet om te trein te halen heb ik de bestelling niet gecontroleerd.
Zit er toch saus op de burger terwijl ook op de wikkel saus afgekruist staat…
De saus er af schrapen helpt niet omdat de saus in het broodje en beleg trekt en de smaak er van blijft zitten. Daar gaat 12 euro, waarvan dus ongeveer 7 in de vuilnisbak. Hartelijk bedankt!- Eten & drinken 1