Nieuwste foto's in Hilversum

Laatste updates in Hilversum

1. Piet's profielfoto
    Piet heeft een recensie geschreven voor Snackbar Ley

Service is geweldig, eten/drinken goede kwaliteit.
    Sfeer, tja het is een snackbar maar geen afgetrapte zooi.
    Prijs/kwaliteit, kwaliteit is top enkel word het jammer genoeg wel steeds duurder.
    10 euro voor kapsalon/broodje toch wel pittig.

• Eten & drinken 9
    • Sfeer 8
    • Prijs / kwaliteit 6
    7,8
  2. Tiramisu by George's profielfoto
    Tiramisu by George heeft gereageerd op een recensie van Tiramisu

Beste Boris,

Uw reactie laat mij niet onberoerd. Vooropgesteld door de toon waarop u uw recensie schrijft; dat lijkt mij niet nodig, maar bovenal niet juist en achteraf jammerlijk om het hierover online met elkaar te hebben. Als u mij dit op dezelfde avond had gezegd, of desnoods hierover had gebeld of had gemaild, had ik u graag uitgenodigd om het erover te hebben. Ik zal proberen uw recensie per punt te beantwoorden.

Tiramisu, niet Teramisu, is alles behalve haute cuisine; we willen gewoon goed en authentiek Italiaans eten serveren. We hebben meer dan 30 gerechten op de kaart staan, en als er speciale wensen zijn, maken we dat met alle liefde voor u. Welk gerecht miste er volgens u?

Met betrekking tot de gerechten beschrijft u de Bistecca Nera, een pizza waarop black angus carpaccio, vlees van € 35,- per kilo, Parmigiano Reggiano, ingelegde uitjes en een citroengel komt. Stuk voor stuk zijn dit subtiele ingrediënten die niet te proeven zouden zijn met een dikke bodem van tomatensaus of fior di latte.

De gevulde pasta, cannelloni, is gevuld met (onder andere) in totaal 2 kilo aan zeevruchten en 4 kilo aan champignons per tray, waar 12 porties uit worden geserveerd. Ook bovenop zit er als garnering zeevruchten.

Ten slotte de affogato; dat is inderdaad een bolletje huisgemaakt vanille ijs waar espresso overheen gaat. Ijs smelt als het warm wordt, en door het ijs door de hete koffie te roeren, krijg je een ijskoffie wat uit het glas gedronken kan worden. Dit is de hele gedachte van affogato.

Daarnaast schrijft u dat we geen Lambrusco hebben, noch kennen. We zijn deze week nog op inspiratiereis geweest in de omgeving waar Lambrusco geproduceerd wordt, echter is de kwaliteit te vaak van inferieure kwaliteit om bij ons te schenken. De kwalitatieve Lambrusco is daarentegen qua inkoop te duur om betaalbaar te blijven voor onze gasten.

Het spijt mij te horen dat u boos wordt als u dit schrijft. Dat had wellicht voorkomen kunnen worden door het ongerief uit uw beleving eerder en op een andere wijze met ons te delen.

Jammer dat uw smaak niet past bij onze authentieke en huisgemaakte Italiaanse gerechten en hopen dat u een beter alternatief vindt.

Met vriendelijke groet,
    Team Tiramisu

3. Annalisa's profielfoto
    Annalisa heeft een recensie geschreven voor De Bonte Koe

Eten was lekker, personeel mega onaardig, vroeg of ze een frietje hadden krijg ik als antwoord dat ik het zelf kan lezen en ze dus simpelweg geen antwoord gaf.

• Eten & drinken 7
    • Sfeer 2
    • Service 1
    • Prijs / kwaliteit 6
    5,5
  4. Boris Trentelman's profielfoto
    Boris Trentelman heeft een recensie geschreven voor Tiramisu

Boris Trentelman

Teramisu heeft mooi ruim restarant met open keuken, heeft een zeer beperkte kaart en proberen deze haute cuisine te maken en presenteren, maar het valt tegen.
    Als je een lege pizzabodem (22 euro) bakt met een weinig tomatensaus, deze buiten de oven gaat beleggen met plakjes goed vlees en deze met wat kruimels parmezaanse kaas op tafel krijgt is het niet te eten, smakeloos, taai en droog, zonde.
    Ook de pasta met champignons en vis! bleek een tegenvaller, geen vis te bekennen, dat waren wat plakjes surimi.
    Affogato, het toetje, bolletje vanilleijs in een miniglas, wordt aan tafel overgoten met een scheut hete espresso, een lauwe drap blijft over, niet smakelijk en onhandig met een theelepel. Als desert geen aanrader, maar als je deze met veel trots als delicatesse uit de streek voor je neus krijgt, kun je niets anders dan slurpen van je theelepel. Ik was verbouwereerd maar was gelukkig in te goed gezelschap om dit te melden.
    Lambrusco kennen en hebben ze niet.
    Een avond die me nog steeds boos maakt als ik dit schrijf.
    De baas en kok zouden zich moeten schamen, zonde van zo'n mooi restaurant en kan het daarom niet aanbevelen.

• Sfeer 5
    • Service 7
    2,8
  5. Menno's profielfoto
    Menno heeft een recensie geschreven voor MOJO

Ga je 1 keer per jaar met het hele gezin uit eten van 6 personen dan is het zo slecht. Eten komt bij de eerste ronde alles heel laat en door de tweede ronde heen gaat alles koud of lauw en doorbakken bij einde ronde 3 waren we het zat en wilden we gaan en kwamen er nog dingen op tafel van ronde 2. Bij de kassa vroegen ze hoe het was bevallen. Ik gaf aan dat ik nog nooit zo slecht slecht eten heb gehad en als ze zo doorgaan dat ze net zo eindigen sumo en dat wij nooit meer terug komen en vroegen of ze nog wat met de bon konden doen, het enige wat ze kon zeggen dat het hun spijt en dat het heel druk is maar daar hebben we niks aan want je hele dag wil je leuk afsluiten en moet je weer een jaartje wachten.

6. Thomas Jacobsen's profielfoto
    Thomas Jacobsen heeft een recensie geschreven voor Robert
    Internationaal Hilversum

Thomas Jacobsen

Chez robert als toen aanbevolen restaurant voor mij kon het niet slechter.
    Het is al weer meerdere jaren geleden dat ik ter gelegenheid van mijn verjaardag was met uitgenodigde gasten bij het toenmalige en nadien gesloten restaurant "chez robert".
    Als groente was er alleen broccoli en er was noch kwam iets anders toen ik de broccoli niet wou want ik ben er allergisch voor. Verder was er een biefstukje van niks met wat patatjes. En het latere petit grand dessert was zegge en schrijve één bolletje ijs.
    De bediening was ver beneden de maat en volkomen ongeïnteresseerd.
    Maar de nota was evenwel zeer hoog.
    Waarderingscijfer is NUL.
    Ik voelde me toen ter tijde zeer bekocht.

• Eten & drinken 3
    • Sfeer 3
    2,5
  7. johanna's profielfoto
    johanna heeft een recensie geschreven voor Siësta Coffee Corner

Heel lang moeten wachten, uiteindelijk broodje warm vlees. Moest er op lijken. Heb het laten staan😒zo jammer! Altijd goed geweest, sinds de overname is het achteruit gegaan.

• Sfeer 4

9,8
  9. Aimane Darkaoui's profielfoto
    Aimane Darkaoui heeft een recensie geschreven voor Cafetaria de Instuif

Aimane Darkaoui

Ik heb echt een verschrikkelijke ervaring gehad bij snackbar Instuif. Het eten was ronduit afschuwelijk, de smaak was vreselijk en het leek wel alsof het al dagen oud was. Maar dat was nog niet alles; de bezorging was dramatisch. De bezorger had duidelijk geen idee wat hij aan het doen was en gaf het eten zelfs gratis weg aan de verkeerde persoon. Onbegrijpelijk! Als je van slecht eten en chaos houdt, is dit de plek voor jou, maar voor iedereen die serieus een fatsoenlijke maaltijd wil, is dit absoluut niet de juiste keuze. Nooit meer!

10. Marieke's profielfoto
    Marieke heeft een recensie geschreven voor Holyland

Helaas niet geheel tevreden.
    Eigenaar maakt eigen prijzen en toen we er wat van zeiden, werd de prijs hoger. Hij zegt dat de menukaart afhaal prijzen zijn. In zitgedeelte betaal je meer.
    Het eten was ook niet echt denderend.
    Wij lopen de volgende keer door.

• Eten & drinken 3
    • Sfeer 6
    2,8
  11. Daniel's profielfoto
    Daniel heeft een recensie geschreven voor Sumo

Ga hier nooit eten 105 euro voor al you can eat, maar je mag maar 7 keer bestellen en krijgt super weinig. Ga er niet eten.
    Voor 105 euro met lege maag naar buiten.

• Sfeer 2
  12. Jeremia's profielfoto
    Jeremia heeft een recensie geschreven voor Parc
    Internationaal Hilversum

Super leuk bedrijf! Je kan hier heerlijk eten en de service en personeel is super! Zeker een aanrader om naar toe te gaan!

• Eten & drinken 10
    • Sfeer 10
    • Prijs / kwaliteit 10
  13. Ron Donkers's profielfoto
    Ron Donkers heeft een recensie geschreven voor Vivaldi

Wederom voor mijn werk in dit hotel en restaurant. Diner, lekkere biefstuk met mooi opgemaakte en smaakvolle groentes, klein bakje salade erbij (extra bij moeten bestellen). De frietjes zijn echt leeg en smaakloos, jammer want het hoofdgerecht en dessert waren smaakvol en mooi opgemaakt.
    Ontbijt is een tegenvallertje, zeker in vergelijk met het bekende Toekan hotel. Vette druipende spek, smaakloze ei-melk combinatie, beperkte keuze qua broodbeleg. Al om al karig!
    Leuk ingericht restaurant en ook hele aardige mensen in de bediening. Prijs kwaliteit verhouding is een beetje scheef!

• Eten & drinken 6
    • Sfeer 7
    • Service 8
    • Prijs / kwaliteit 5
    5,9
    2 vorige recensies
    1 positieve stem0 negatieve stemmen
  14. PeKa's profielfoto
    PeKa heeft een recensie geschreven voor Bowlywood

Zit al ruim een uur te wachten, om 19.00 besteld via thuisbezorgd, verwachte tijd ca 45 minuten. Dus om 20.00 uur weer gekeken, en gekeken op route volgen, wordt mijn eten om 21.45 uur bezorgd. Hallo, dan ga ik onderhand naar de kerk voor de ochtenddienst van zondag.

15. ddn's profielfoto
    ddn heeft gereageerd op een recensie van De Open Keuken

Na e-mail contact met de Open Keuken is door hen wel heel correct gereageerd. Van de door hen aangeboden compensatie zal ik geen gebruik maken. Ik woon niet in de buurt en het ging mij daar ook niet om. Ik hoop dat mijn melding wel ervoor zorgt dat klanten meer van het eten kunnen genieten.

16. Moni's profielfoto
    Moni heeft een recensie geschreven voor Bagels & Beans

Toen ik mijn bestelling kwam afhalen stond deze en al klaar en toen ik wilde afrekenen zei de verkoopster: ”O ja dit is gewone yoghurt ipv soja” (Magic Mango). Ik wilde dat niet want ik vraag niet voor niets om soja. Ze wilde het eventueel wel terugnemen maar dan had ik geen ontbijt en ik moest een training in. Dus toch maar gedaan. Geen sorry, geen vergoeding, geen meedenken. Was mijn 1e en laatste x B&B.

• Sfeer 5
    2,3
  17. De Open Keuken's profielfoto
    De Open Keuken heeft gereageerd op een recensie van De Open Keuken

Bedankt voor je feedback en fijn om te horen dat je onze bediening als vriendelijk en correct hebt ervaren. We vinden het echter jammer dat het eten niet aan je verwachtingen voldeed, vooral de vegamaaltijd en de proeverijopties. We nemen je opmerkingen over de gerechten en presentatie serieus en gaan deze intern bespreken. Zou je contact met ons willen opnemen via info@deopenkeuken.nl? We willen graag iets voor je betekenen om dit recht te zetten. Hopelijk kunnen we je in de toekomst alsnog een betere ervaring bieden.

18. P wortel's profielfoto
    P wortel heeft een recensie geschreven voor Li's Garden
    Chinees-Indisch Hilversum

Loempia’s besteld kwamen 45 min gelaat en waren erg lang onderweg dus dan zijn ze zacht en koud.
    Wat een slechten kwaliteit en serves.

• Eten & drinken 1
    • Sfeer -
    • Service 1
    • Prijs / kwaliteit 1
  19. Gerhard's profielfoto
    Gerhard heeft een recensie geschreven voor San Leo

Uitstekend eten vanuit een menukaart met mooie gerechten. Zeer vriendelijk personeel en een sfeervolle zaak.

• Eten & drinken 9
    • Sfeer 10
    • Prijs / kwaliteit 10
    9,6
  20. ddn's profielfoto
    ddn heeft een recensie geschreven voor De Open Keuken

Om met het positieve te beginnen de bediening was heel vriendelijk en correct.
    Voor de rest was het eten matig. Vooral een vegamaaltijd bestaande uit nattige rijst met wat verdwaalde paddestoel-snippers is de prijs absoluut niet waard. In het proeverijgerecht trof ik inderdaad nog een stukje vis van 2,5 cm x 2 mm aan. Lachwekkend de zoetigheden bij de thee, bestaande uit een blikje met lollies en snoepjes voor volwassenen, waar je iets van een chocolaatje zou verwachten. We hebben onze avond er niet door laten verpesten, maar dit restaurant zou ik niet aanbevelen.

• Eten & drinken 4
    • Sfeer 6