Community in Arnhem, Gelderland Locatie wijzigen
Nieuwste foto's in Arnhem
Laatste updates in Arnhem
Leuke tent in Arnhem, op loopafstand van Stayokay Arnhem, als ik logeer daar, altijd even een burger en milkshake als er geen diner daar is. Vorige keer met een vriend Anton genaamd, even lekker gegeten bij jullie. Tot een volgende keer weer! Gr Menno uit Leiden.
- Eten & drinken 10
26-9-2024. Prima pannenkoeken op een mooie gemakkelijk te bereiken locatie. De pannenkoeken zien er erg lekker uit en zijn rijkelijk belegd. Toen wij buiten zaten en de drankjes werden belaagd door minstens vijf wespen werd ons keurig een mooie plek aan het raam aangeboden. Erg attent.
Ik heb eten besteld om 16:29 uur, het zou om 16:48 uur bezorgd worden. Toen ik nog niks had ontvangen heb ik om 17:22 uur gebeld, ze zouden er toen pas aan werken. Om 18:00 uur nog niks ontvangen, wederom weer gebeld toen pas kwamen ze vertellen dat ze geen bezorgers hadden. Belachelijk voor woorden, nu wachten tot mijn geld word teruggestort. Zal vast mijn geld kwijt zijn, makkelijk geld verdienen zo.
- Eten & drinken -
- Sfeer -
Absolute aanrader!
Leuk gezellig restaurant.
Heerlijke, mooie gerechten. 3gangenmenu met keuze in 2x halve voorgerechtjes en 2 halve hoofdgerechten en desert een vondst, eigenlijk dus een 5 gangenmenu!
Nu 3e genoten van eten, ambiance en enorm vriendelijke crew. Graag tot volgende x weer.
Liane en Henk- Eten & drinken 10
We hebben hier heerlijk kunnen eten! Mooie pand en mooi uitzicht. Hangt een warme gezellige sfeer.
Tevens vriendelijk personeel!- Eten & drinken 8