Community in Dordrecht, Zuid-Holland Locatie wijzigen
Nieuwste foto's in Dordrecht
Laatste updates in Dordrecht
Ik had besteld. Heb langer dan 1 uur gewacht en het was om 2 uur 's nachts dat ik bestelde. Het kwam kwart over 3, belachelijk. En toen kreeg ik mijn patat er ook niet eens bij, het eten was koud, had geen smaak. Ga hier nooit naartoe zou ik zeggen
- Eten & drinken 1
- Sfeer -
Eten goed.
Entree gaat nu wel heel erg achteruit.
Garderobe ook. Deuren staan open van rommelhokken.
Tafels worden tydens het eten schoongemaakt voor nieuwe gasten, met citroen ontvetspul slaat op je strot keel.
Jammer ik ga er voorlopig niet meer naar toe.
Knap het op.- Eten & drinken 9
Personeel erg onvriendelijk en onduidelijk in hun communicatie. Ik ben weggelopen, want toen ik aangaf dat ze niet duidelijk waren in hun communicatie kreeg ik een grote mond dat ik dat wel moest hebben gezien aan de gedekte tafels. Klantvriendelijkheid 0.0! Nou toedoels!
- Eten & drinken 5
Topzaak!
Parkeerplaats voor de deur. Eten was allemaal even smaakvol, waren met een groep van 24 man. Goed gegeten en alles was super. Personeel en organisatie was keurig vriendelijk en behulpzaam. Niks tekort gekomen.
Bedankt voor de fijne middag en gezelligheid een dikke 10.
- Eten & drinken 10
Heerlijke lunch met familie, genoten van de broodjes en de scones.
- Eindcijfer 10
Poffertjes gegeten die in mijn beleving nu heel anders smaken. Meer volkoren. Geen echte poffertjes smaak zoals ik gewend ben. Volgens degene die ze maakte bestond het recept van het beslag zo als altijd uit boekweit. Voor mij echter de laatste keer. Echt niet lekker. Jammer, was al jaren mijn adresje voor poffertjes.
Vorig jaar heb ik hier een fantastische ervaring gehad tijdens een high wine. De eigenaar (een oudere man) was toen ontzettend vriendelijk en gastvrij, en dat maakte de middag echt af. Daarom besloot ik dit jaar terug te komen, samen met een vriendin, zodat zij ook kon meemaken hoe leuk het hier was. Helaas viel het deze keer erg tegen.
Van tevoren werd aangegeven dat we 2 uur lang onbeperkt wijn zouden krijgen. We kregen ons eerste glas, maar toen dat op was, duurde het bijna een half uur voordat er werd bijgeschonken. Het was druk op het terras, dus daar heb ik begrip voor. We stelden voor om de fles op tafel te zetten om hen werk te besparen, de serveerster vroeg dit na aan haar “baas” maar dat mocht niet. Van hem. Prima, maar vervolgens voelde de sfeer ongemakkelijk: toen ik terugkwam van het toilet, stopten de baas en een werknemer plots met praten zodra ze mij zagen, wat een vreemd gevoel en het idee gaf dat er iets besproken werd wat ik niet mocht horen.
Toen de 2 uur voorbij waren, hadden we ons toetje nog niet gehad en zat ons glas nog halfvol. De serveerster wilde netjes nog een laatste ronde schenken, in een nieuw glas omdat ons huidige glas nog halfvol zat. maar moest van haar baas ineens in onze bestaande glazen bijschenken. De baas liep er de hele middag chagrijnig bij en stond vooral binnen, terwijl de meiden op het terras keihard werkten en heel vriendelijk bleven.
Wat jammer is: ik had het plan om er een positieve TikTok-video over te maken voor mijn 300.000 volgers, zoals ik eerder had willen doen, maar door deze ervaring kan ik dat nu niet met een goed gevoel doen. Klantvriendelijkheid is, zeker in de horeca, toch echt het belangrijkste. Helaas heeft deze middag mij doen besluiten om niet snel meer terug te komen en het niet meer aan te bevelen.
Complimenten wel voor de twee meiden in de bediening, zij waren vriendelijk, geduldig en deden hun werk uitstekend. Daar kan de “baas” nog wat van leren.
- Eten & drinken 10
Zo jammer, want de locatie is mooi. Het eten, bediening, op 1 meisje na, service kwaliteit van het eten daar in tegenstelling was echt niet goed. Chaos, onvriendelijk, klopte niet, of kwam gewoon niet, prijs kwaliteit is niet oké. Zelfs drankjes opnemen was nog moeilijk. Vanuit het zuiden gekomen, maar zal voortaan dit restaurant overslaan.
Eén vorige recensie- Eten & drinken 1