Community in Dordrecht, Zuid-Holland Locatie wijzigen
Nieuwste foto's in Dordrecht
Laatste updates in Dordrecht
Verrassend, wij wonen al tig jaar in Dordrecht maar echt bekend met de Hoffnar waren wij niet.
Fantastische locatie, culinair eten in een kleine ambiance. Wij hebben genoten en zeker voor herhaling vatbaar.- Eten & drinken 9
We bestelden hier regelmatig maar vandaag zijn we weg teleurgesteld. Eten was een half uur te laat en jammer genoeg ook koud. Als je vervolgens belt, krijg je als antwoord dat dat niet kan. We moeten hier maar niet meer bestellen zeiden ze zelf. Misschien is dat maar het beste dan...
- Eten & drinken 1
- Sfeer -
- Prijs / kwaliteit -
Over het algemeen heb ik altijd wel wat op te merken. Maar heel eerlijk heb ik dat absoluut niet over Otto o Mezzo. Wat een heerlijke pizza hebben wij gegeten en wat luisterde de bediening goed naar onze wensen. Een tip voor schrijvers met een minder goede beoordeling. Geef dit aan bij het personeel als je er bent. Dan geef je hen de kans om dit recht te zetten. Niks aangeven en slechte beoordeling schrijven schaad een restaurant enorm.
Goed verzorgde high tea
- Eten & drinken 10
Te slecht voor woorden! Na meer dan 2 uur wachten op ons eten, 2 x gebeld waar het bleef. Over hoe ze de telefoon opnemen nog maar te zwijgen! Schaam je! Eten geef je je hond nog niet! Dat jullie nog open zijn, onbegrijpelijk
- Eten & drinken 1
Na ons restaurant bezoek gingen we met elkaar een lekker ijsje eten bij la venezia.
We waren met 8 personen.
2 tafeltjes waar je met z'n 4e aan kon zitten.
Ten eerste het op nemen van de bestelling, had wat vriendelijker gekund. Ik dacht dat Italianen vriendelijk waren?Doordat de tafel wankel stond viel mijn dochter haar ijs tegen de andere aan.
Hierdoor brak het glas van haar ijscoupe.Natuurlijk is ijsje niet meer eetbaar zou echter gevaarlijk zijn. Met eventueel glas stukjes.
Ze kwamen het ijscoupe die gebroken was ophalen.
2 min later komt er een medewerker, vraagt wil je nog 1? Op een korte en onaardige toon.
Natuurlijk wilt mijn dochter nog een ijsje ze had maar een kwart er van op.
Wat bleek, bij de rekening.
We hebben er 2 x voor betaald!!Het ijs kan lekker zijn. Maar dit is echt niet normaal!
- Eten & drinken 6
Lang weggebleven omdat destijds het personeel het vond kunnen om mijn man belachelijk te maken om zijn accent. Voor het eerst in jaren weer geweest. Online besteld. Eten was uiteindelijk pas 20 minuten na de tijd waarop het klaar zou zijn klaar. Zoveel mensen aan het wachten dat ik (slecht ter been) niet kon zitten.
Ja, het was druk, maar als je dit niet aankunt, biedt dan de online bestel mogelijkheid niet, of zorg voor reeële afhaaltijden.
Bij thuiskomst bleken 2 van de 4 mayos te missen. Friet was bij de ene helft van de gerechten niet gaar, de andere helft had slappe friet. Stoofvlees lijkt naar rode kool te smaken, niet te eten; is in de vuilnisbak beland. Dit was dus echt de allerlaatste keer. Hele keuken is ook bezet door een team van hardwerkende zwetende pubers, enig toezicht/ overzicht is er niet.- Eten & drinken 2
We hebben vrijdag 21 juli een heerlijke Griekse maaltijd gegeten bij Amos. Het smaakte ons, net als de vorige keren, erg goed. Wat nu speciaal maakte was de live muziek; het maakte de avond voor ons extra speciaal (onze 18e trouwdag) en we waande ons daardoor op een Grieks eilandje 👍.
Als aandachtspunt is het krijgen van nieuw bestek (tussen voor- en hoofdgerecht. Deze moesten we bewaren) en we konden alleen met pin betalen ((geen acceptatie van Visa creditcard).
We komen bij Amos zeker nog een keer terug!- Eten & drinken 10
Vertaal van English naar Nederlands
Lekker en grote porties waar voor je geld.
- Eten & drinken 10
De hele belevenis was een ervaring.
Wat een heerlijke gerechten en de toewijding en de kennis van de bediening is zeker een toegevoegde waarde.
De smaken zijn zeker op mekaar afgestemd en daarom complimenten aan de koks.
De sfeer is echt heel warm en toegankelijk.
Op tijd reserveren raad ik aan, want deze pareltjes zijn snel elke avond volgeboekt.
Maar zeker een aanrader die op ieders bucket list hoort.
M.v.g.
Annick.- Eten & drinken 10
Veiligheid wordt hier niet geborgen. Toch iets wat in deze tijd wel nodig is.
Ik vroeg om 21:35 of ik binnen even iets mocht afhandelen. (Duur nog geen 5 min.)
Nee! De laatste ronde is geweest. Dus aan jullie kunnen we niks verdienen!
Naar buiten >
Ga zo door Boekmans!!
- Eten & drinken -
- Sfeer -
- Prijs / kwaliteit -
Dit is geen review maar meer een ode aan Pim's Poffertjes en Pannenkoekenhuis.
Ik geef grif toe dat ik van kind af aan buitensporig veel van poffertjes houd en inmiddels van de poffertjes politie ben.
Ik heb ze overal door heel Nederland gegeten (waar dat nog kan) en maak ze uiteraard zelf ook van scratch.
Het pijnigt dan ook mijn poffertjes hart als ik in de supermarkt langs die kant en klare deegballen loop die je in de magnetron kan opwarmen tot een inferieur hoopje palmolie met bloem in de vorm van een poffertje. Ik denk aan al die arme kinderen en volwassenen die geen idee meer hebben hoe lekker een echt goed gemaakt portie poffertjes is.
Echt fantastische poffertjes kun je bijna nergens meer eten. Zelfs de Efteling, een grote pietlut van perfectie, weet een smakeloze, kleffe hoop neer te zetten. Ach een kinderhand is snel gevuld en als compensatie voor de belabberde kwaliteit mag je dan het bord houden. Ik geloof dat ik nog liever het bord eet dan die treurige hoop gebakken bloem die ze serveren.
Afijn, gelukkig to the rescue is daar PIM’S POFFERTJES. De man in deze keuken die snapt het wel en staat echt met passie poffertjes te bakken en dat proef je.
Hij bezuinigd niet op ingrediënten, serveert de poffertjes op een gloeiend heet bord (dat is belangrijk want dan smelt de boter perfect op de hete poffertjes) en weet de meest perfecte zachte, maar gare binnenkant te bereiken terwijl de buitenkant mooi bruin en knapperig is. De smaak is echt subliem.
Wat mij betreft ging ieder zichzelf respecterend pannenkoekenhuis in de leer bij Pim. Zo hoort het, zo moet het, zo is het bedoeld. De Michelin ster pofftertjes komen uit Pim’s handen. Ik gun het ieder mens en kind kennis te maken met deze poffertjes opdat we niet vergeten hoe ze horen te smaken. Ik betreur nu al de dag dat Pim er ooit mee stopt want niemand maakt ze zoals hij.
Daarnaast is de ambience in de zaak ook geweldig. Met oudhollandse nisjes en rondrijdende treintjes aan het plafond een gegarandeerd magisch lievelingsuitstapje van ieder kind en volwassenen. Ook is er nog een gezellig terras aan de achterkant. Dit is een geheime parel die je bezocht moet hebben! Pim jij behoord tot het Nederlands historisch erfgoed en je zou beschermd moeten worden.- Eten & drinken 10
Wij hebben een heerlijk verblijf gehad bijl villa Augustus. Waren door de recensies wat huiverig voor het eten maar hebben genoten. En wat een heerlijk beddegoed. Zou graag willen weten waar we dat kunnen aanschaffen. Weer eens wat anders dan de standaard hotels.
- Eten & drinken 8