Community in Breda, Noord-Brabant Locatie wijzigen
Nieuwste foto's in Breda
Laatste updates in Breda
Heerlijke lunch en snel op tafel. Broodje omelet zowel Vega en met extra spek, smaakt naar meer, zo ook het gebakje met caramel…. En dan zonder al te veel suiker. We hebben een heerlijke lunch genoten op een leuk plekje in Breda met aardige mensen in de bediening. TOP!
TIP is de beker met messen en vorken erin, deze staan al op tafel en kunnen door meerdere mensen aangeraakt zijn, zet ze op zijn minst anders dat het handvat aan te raken is en niet het eetgedeelte van de vork. Hygiene is mijn motivatie.
We komen zeker en snel nog eens lunchen.- Eten & drinken 8
In n hele fijne atmosfeer/ omgeving gezeten. Vrije keuze qua tafeltje/zitplaats.
Geen opdringerige bediening. Ruim de tijd om te overleggen welke soort bediening, ieder eigen eten of de Mezedes vorm.
De Mezedes vorm vinden wij als concept enorm geslaagd.
Geen druk om snel te zijn met eten en drinken en steeds weer vriendelijk en vrolijk personeel voor de bediening.
Wij waren er ivm ons 40jr huwelijk en kregen ook nog n presentje mee.
Dankjewel! Ευχαριτουμε παρα πολη!- Eten & drinken 10
Heel lekker eten super vriendelijke mensen. Helaas liep de wachttijd wat op en vond het een beetje te luidruchtig. Maar wil je lekker eten en drinken met een SUPER VRIENDELIJKE BEDIENING TEGEN EERLIJKE PRIJS is deze zaak zeker aan te raden. Kom zeker nog eens terug.
- Eten & drinken 10
Afgelopen zondag 17 sept. met 4 personen van een heerlijke lunch genoten, o.a. frieten en 2 MEGA bijbehorende overheerlijke sate's plus toebehoren, dat was smullen, en dat voor die prijs!!
Zeker voor herhaling vatbaar! Complimenten zeker ook voor de bediening!- Eten & drinken 10
Sfeer=goed.
Bediening= goed, al was ze in het begin alleen in de bediening.
Vooraf (garnituur) super.
Daarna salade e.d = goed.
Hoofdgerecht (ribeye) zeer slecht, heb ik bijna geheel laten staan vol met pezen en niet te snijden en geen smaak aan.
Nagerecht super slecht.
Kortom dit is het slechtste restaurant (waren met 7 personen) waar IK ooit hebt gegeten… nooit meer.
Dit is mijn persoonlijke mening.
Vergelijkbare restaurants van dit caliber steken met kop en schouders boven jullie uit.- Eten & drinken 2
De babi pangang en foe young hai waren beide niet goed meer!!! Ik heb gebeld, als je het wilt uitleggen breekt ze al in en dan wordt er gezegd dat kan niet het is de atjar die is zuur. Alsof we niet weten hoe het bij hun hoorde te smaken.
Ze had het nog nooit gehoord dus het kon niet. Ze ging het aan de kok vragen en de telefoon werd opgehangen. Dag ruim 30 euro.
Wij hebben het laatst ook al gehad met iets. Kon ook niet. Oke geven we het nog 1 kans nu NOOIT MEER! Wij kwamen daar met diverse gezinnen en sinds de overname is het steeds slechter geworden. We waren 1 vd laatste die daar van de groep van 30 nog kwamen.
Niet bestellen mensen, slechte kwaliteit atjar zullen we maar zeggen🤮
- Eten & drinken 1
Dat viel tegen vandaag in vergelijking tot eerdere ervaringen.
Vega kip salade… smaak matig tot onvoldoende. Leuk restaurant, gezellig ingericht. De toiletgroep… 1 handdoekje formaat A4… handen wassen prima, afdrogen gaat niet wanneer je hygiëne belangrijk vindt!
Totaalbeeld vandaag maximaal een zesje!- Eten & drinken 6
Madam Sas zit aan 't Sas in Breda. Een mooie rustige locatie midden in het centrum van Breda.
We worden super vriendelijk geholpen en bestellen 2 ijskoffie. Voor 4,50 euro p/s krijgen we naar mijn idee kant en klare lauwe ijskoffie uit pak met ijsklonten. Jammer, dat had beter gemogen.
We bestellen ook een club madam en een broodje Martino. We krijgen twee lekkere broodjes, maar voor het geld (14 en 13 euro) zijn het karige porties.- Eten & drinken 7
Hier vandaag een high tea gedaan..dit was wel de lekkerste high tea ever!! Alles supervers, sushi ook helemaal top!! Absolute aanrader dit roze gezellige café. Heel vriendelijke bediening, hou ik van. Komen snel zeker terug!
- Eten & drinken 10
Zeer taaie en smakeloze friet. Kroketten waren wak en vol olie. Berenkleuw bestond uit twee halve gehaktballen en twee halve uien op een stokje. Eten uiteindelijk maar weggegooid. Zaak ziet er hummelig uit en vooral de ruimte achterin is rommelig en ziet er niet schoon uit. Overal afval rond de zaak en je krijgt alles nog in plastic wegwerpbakjes en zakjes! Snoepy is verre van wat het ooit was.
- Eten & drinken 1
Vertaal van English naar Nederlands
I recently had the opportunity to try some Italian dishes at this restaurant, including Penne arrabiatta, Spaghetti aglio e olio, and a Margherita pizza. Unfortunately, my experience was extremely disappointing. The pasta was extremely hard and dry, with almost no sauce. I had expected to enjoy freshly cooked dishes, but this seemed far from it.
The most disappointing part was the Margherita pizza. The pizza dough was still raw on the inside, making the meal inedible. Sadly, I had to discard the entire meal as it was simply not enjoyable. I had higher expectations from this restaurant, and I hope they can improve their cooking quality in the future.
- Eten & drinken 2
- Sfeer -