Nieuwste foto's in Maastricht

Laatste updates in Maastricht

1. Anja Crounse's profielfoto
    Anja Crounse heeft een recensie geschreven voor Chalet Bergrust

Anja Crounse

Was mij niet bewust van de nieuwe uitbater van mijn favoriete plekje in Maastricht, waar ik altijd na het wandelen met mijn hond een "unnesöpke" ging eten. Mijn viervoeter kreeg dan altijd een lekkernij. De ""Mestreechse" sfeer is er niet meer, de menukaart en de prijzen ook drastisch veranderd. Bediening vriendelijk, maar langzaam. Ik loop in het vervolg wel even door naar de concurrent.

• Eten & drinken 2
    • Sfeer 2
    • Prijs / kwaliteit 2
  2. HaPe's profielfoto
    HaPe heeft een recensie geschreven voor Pieke Potloed
    Vertaal van English naar Nederlands

De atmosfeer is goed en de bediening erg vriendeljjk. Ik ben echter minder te spreken over het eten. Ik had tete a veaux besteld, maar was erg teleurgesteld over de grootte van de portie. Een klein kopje met wat salade, eenzelfde kopje met alles bij elkaar geteld misschien tien frietjes zonder maynaise, en tot slot een piepklein pannetje met de tete a veaux, die wel lekker was maar in drie happen weg. Mijn idee van uit eten gaan is dat je die avond niet hoeft te koken, maar ik kon bij thuiskomst toch nog aan de bak. Jammer, want echt goedkoop is dit restaurant niet.

• Eten & drinken 4
    • Sfeer 8
    • Prijs / kwaliteit 1
    3,8
  3. Mat segers's profielfoto
    Mat segers heeft een recensie geschreven voor Carnal
    Steakhouse Maastricht

Mat segers

Goede ontvangst, duidelijke uitleg, goede kaart en prijs. Hemelse spareribs kan ik iedereen aanbevelen. Al 13 jaar een begrip in Maastricht, veel over gehoord, nooit de kans gehad door omstandigheden. Vandaag was een feestje voor mij en wilde het daar vieren met paar vrienden

4. Elly's profielfoto
    Elly heeft een recensie geschreven voor Brasserie Monopole

Ik ging alleen op het terras zitten en werd niet geholpen terwijl mensen die later kwamen met meerdere waren wel geholpen werden, dus maar verder gelopen en bij een ander terrasje wel vriendelijk geholpen. Slechte onvriendelijke service en nooit meer Metropole.

• Eten & drinken -
    • Sfeer -
    • Prijs / kwaliteit -
  5. Truusje's profielfoto
    Truusje heeft een recensie geschreven voor Buitengoed Slavante

Truusje

Erg ontevreden, per email gereserveerd (groep met 21 personen) om de serre met terras te mogen gebruiken. Helaas aan andere groep toegewezen! Overigens de andere groep niet waargenomen, integriteit ver te zoeken!

• Eten & drinken 6
    • Sfeer 7
    • Prijs / kwaliteit 2
    4,5
  6. Marjo beeren's profielfoto
    Marjo beeren heeft een recensie geschreven voor La Cubanita

Marjo beeren

Bij binnenkomst rook het er al niet fris. Meer als 1.5u gewacht op de eerste ronde. Na twee keer via de barcode besteld te hebben eindelijk daar kwam wat. Maar ja niet wat we hadden besteld. Vlees koud lauw niet gaar. Aangebrande zoete aardappelen. De dame die wat bediende liep zich de benen onder haar kont uit. Iedere ronde kregen we of het verkeerde of de helft. Het enige wat warm was, was het eten uit de frietpan. Was voor mij de eerste keer en ook de laatste keer.

• Eten & drinken -
    • Sfeer -
    • Prijs / kwaliteit 4
    4,4
  7. John's profielfoto
    John heeft een recensie geschreven voor BABS Burritos

John

25 punten

Kom hier voornamelijk (meestal na werk) burrito menu afhalen, omdat het eten van zo'n supersized burrito toch wat gemorst geeft ieder z'n ding, tijdens het bestellen altijd supervriendelijk uitleg gekregen zodat m'n keuze v/d dag kan variëren. Heel veel waardering als ik ter afronding de rest fooi geef.

De sfeer kan alleen beoordelen tijdens het wachten veel gevarieerd (alternatief) publiek.

• Sfeer 9
    9,9
  8. John's profielfoto
    John heeft een recensie geschreven voor Eetcafé Minckelers

John

25 punten

Paar keer met personeelsuitjes hier geweest toevallig (of niet;) elke keer wel ok gegeten en de rest was zozo, niet geweldig maar ook niet teleurstellend, het moet echt bagger zijn om me pers. Slechte review te geven, aangezien uiteten gaan met collega's we samen gezellig maken. Kan de echte Limburgse zuurvlees, Macho steak en steak Maison aanbevelen, aangezien ikzelf geen fan ben van (Hollandse) sate.

• Eten & drinken 7
    Marco heeft een recensie geschreven voor Gio's Cucina Casalinga

Marco

22 punten
    Vertaal van English naar Nederlands

Het eten bij Gio’s Cucina Casalinga is zonder twijfel goed – verse ingrediënten, mooi bereid en smaakvol. Helaas wordt dit overschaduwd door de werkwijze van het restaurant. Er is geen menukaart, geen prijslijst,geen website en je krijgt slechts de keuze uit ossenhaas, zeevruchten of lamskoteletjes. Met de menukeuze heb ik geen problemen. Waar ik wel een probleem mee heb ...Er wordt vooraf niets gezegd over de prijzen of wat wel of niet inbegrepen is. Tot mijn verrassing bleek het dessert apart in rekening gebracht te worden, zonder dat dit vooraf werd gemeld. Ook de drank prijzen blijven onbekend tot het afrekenen. Dit gebrek aan transparantie voelt misleidend. Zelfs in Italië word je beter geïnformeerd. Jammer, want het culinaire niveau verdient beter dan deze onduidelijke aanpak.

• Sfeer 7
    • Prijs / kwaliteit 6
    7,3
  10. Pat's profielfoto
    Pat heeft een recensie geschreven voor Grand Café D'n Ingel

Menu van de Chef: heerlijk!

• Eindcijfer 9
  11. Gerard's profielfoto
    Gerard heeft een recensie geschreven voor Fu Wah
    Chinees-Indisch Maastricht

De kwaliteit van de afhaalmaaltijden van Fu Wah is goed. De prijs wordt echter steed hoger en helaas de porties steeds kleiner.

• Eten & drinken 9
    • Sfeer 3
    • Service 7
    • Prijs / kwaliteit 6
  12. Carina Peixoto 's profielfoto
    Carina Peixoto heeft een recensie geschreven voor Arian Kitchen

We hebben 2 pizza’s, 1 calzone en een cheeseburger besteld bij Arian Kitchen. Vanaf het eerste contact aan de telefoon waren ze ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Daarna hebben we via hun website besteld, wat heel vlot verliep. We verblijven in een vakantiepark en toch kwamen ze gewoon aan de deur leveren – echt topservice! Het eten was heerlijk. De cheeseburger is groot, goed belegd en het sausje is overheerlijk met een licht pittige toets. Mijn zoon zei zelfs dat het de lekkerste hamburger was die hij ooit heeft gegeten. De pizza’s waren rijkelijk belegd en super smaakvol. Zeker een aanrader!

13. Tzlil's profielfoto
    Tzlil heeft een recensie geschreven voor Cucina 50

Great food and service.
    Good atmosphere.
    Thank you!

14. Marlies's profielfoto
    Marlies heeft een recensie geschreven voor Cucina 50

We hebben genoten van een overheerlijke Italiaanse maaltijd. Een vriendelijke bediening en een betaalbare prijs

15. Anoniem's profielfoto
    Anoniem heeft een recensie geschreven voor Grand Café D'n Ingel

Anoniem

Heel goed.

16. Wesley's profielfoto
    Wesley heeft een recensie geschreven voor Momus
    Internationaal Maastricht

We waren met zijn 13 gaan eten en het was heel erg lekker wat we allemaal hadden gepakt en de prijs is ook niet te duur voor wat je krijgt top avond gehad.

• Eten & drinken 9
    • Sfeer 5