Community
Nieuwste foto's in Nederland
Laatste updates in Nederland
Gisteren voor mijn man zn verjaardag voor 5 personen en 3-gangen menu besteld. Op advies van de eigenaar heb ik in de middag de voorgerechten al opgehaald en zou hij de hoofdgerechten brengen en zouden we die op deze manier dus warm op kunnen eten... Dit bleek een perfecte oplossing.. Alles was keurig verpakt, vers, hoofdgerecht op tijd bezorgd en aan alles was gedacht... als bonus kregen we voor eenieder een heerlijke soep van het huis... dit gaan we zeker nog eens doen 👍👍
Snackbar Bergen op Zoom
We rijden wekelijks vanuit Zeeland naar Bergen op Zoom omdat het eten en de service altijd goed is. Als het er druk is en je moet langer wachten dan krijg je zelfs regelmatig wat drinken of een ijsje, helemaal niet nodig maar wel klantgericht.
E. B vindt De Appelsche Hof leuk
De Musketiers heeft een nieuwe foto
Grill Emst
Vertaal van English naar Nederlands
Wij wonen in het buitenland maar wanneer wij bij familie in Heemstede op bezoek kwamen gingen wij altijd een keer eten bij Dubrovnik.Heerlijke soep,goed vlees en lekkere toetjes.Zo jammer dat het restaurant gestopt is.Echt zonde.
- Eten & drinken 9
Nederlands Stellendam
b*tch van een eigenaresse !
- Eten & drinken -
- Prijs / kwaliteit -
Zaak zit permanent dicht, telefoonnummer bestaat niet meer en je krijgt op geen enkele wijze contact.
Je kan nog steeds eten bestellen én betalen, wat mij dus is overkomen, via de betaalservice van de site geld terug gekregen.
Ook is de naam van het pand.- Eten & drinken 1
Laatst mihoen met kip besteld. Kon het al na 15 minuten ophalen. Heel erg lekker, kreeg alleen wat weinig vlees wat normaal gesproken altijd wel goed zat. Zag ook dat ze op personeel bezuinigd hadden voor de rest hele goede sfeer en ook klantvriendelijk. De Sambal vond ik niet heet genoeg en tot nu toe is de Ayam pangang echt een aanrader. Zal volgende keer de nasi rames uitproberen.
Lunchroom Voerendaal
Eten afgehaald; grote porties, super lekkere gerechten, hele goede prijs/kwaliteit verhouding, heerlijke smaak en zelfs extra gerechten meegekregen, hele goede service en vriendelijke bediening. Wij komen vaker terug!!
- Eten & drinken 10
Vandaag voor 5 personen en 3-gangen menu besteld ivm verjaardag van mijn man… op advies van de eigenaar afgesproken dat ik het voorgerecht om 16 uur op zou halen. Zodat zij het hoofdgerecht om 18 uur warm zouden brengen… alles was keurig verpakt, vers en heerlijk… en precies op tijd. Als verrassing kregen we er nog voor 5 personen een lekker kopje soep van het huis bij. Super service van deze lieve mensen… echte aanrader 👍👍👍
Sushi Maastricht
Heerlijk eten, wat subtieler dan de meeste aziatische restaurants. Snel klaar. Morgen weer😃