Nieuwste foto's in Nederland

Laatste updates in Nederland

1. Meulen 's profielfoto
    Meulen heeft gereageerd op een recensie van Cafetaria d'n Hook

Al paar keer gehad dat bestelling niet compleet is nooit iets over gezegd dan heb je een hamburger zo der broodje ga je terug geeft ze 1 euro voor broodje terug hahah

2. Robert's profielfoto
    Robert heeft een recensie geschreven voor Een Vis Twee Vis

Eten was uitstekend, liefdevol en met aandacht klaargemaakt, dat konden we via een blik in de keuken vanaf ons tafeltje goed zien.

We hadden de pech er te eten terwijl een groter gezelschap voor veel geluidsoverlast zorgde. Wij waren in eerste instantie afgegaan op de classificatie "rustig" restaurant. Idealiter had de bediening het gedrag van deze zeer luidruchtige groep de kop ingedrukt. Toen de groep eindelijk vertrokken was, konden we elkaar weer verstaan en de sfeervolle muziek horen. Zo was het fijn. We komen zeker terug, maar dan hopelijk zonder dat dit soort groepen er zijn.

• Sfeer 8
    • Prijs / kwaliteit 8
    8,5
  3. Monique's profielfoto
    Monique heeft een recensie geschreven voor Daan

Met 3 personen gegeten, 2x biefstuk die perfect waren gegrild en 1x kabeljauw, ook precies goed klaargemaakt.
    Veel garnituur op het bord (heerlijk), dus onze gepofte aardappel erbij was niet echt nodig maar toch lekker weggewerkt.
    Gezellige sfeer, goede bediening.
    Zeker een aanrader!

9,8
  4. Ton van der Linden's profielfoto
    Ton van der Linden heeft een recensie geschreven voor Nonna Sara 1935

Ton van der Linden

Vandaag heerlijke spaghetti bolognese van Nonna Sara gegeten. Deze zaak staat voor uitstekende kwaliteit en vriendelijke bediening.

5. Yapy's profielfoto
    Yapy heeft een recensie geschreven voor Kwalitaria de Koperwiek

Nieuwe eigenaar, vers team, nog een beetje wennen maar leuk om enthousiaste groep te zien.

• Eindcijfer 10
  6. A.v.Ooijen's profielfoto
    A.v.Ooijen heeft een recensie geschreven voor De Kastanjefabriek

A.v.Ooijen

Prima eten en bediening. Goede sfeer en prijs/kwaliteit verhouding!

7. John's profielfoto
    John heeft een recensie geschreven voor Al Mundo
    Mediterraans Den Bosch

Heerlijk gegeten in een fijne sfeer. We hadden niet veel tijd omdat we naar een voorstelling gingen, maar ze werken lekker snel!

• Service 8

33182 punten
  9. Gert van leeuwen's profielfoto
    Gert van leeuwen heeft een recensie geschreven voor De Kromme Hoek

Gert van leeuwen

Het eten was echt fantastisch, leuke sfeer. En de bediening vriendelijk en goed.
    Zeker voor herhaling vatbaar.

• Sfeer 10
  10. lupker's profielfoto
    lupker heeft een recensie geschreven voor Het Wapen van Kaatsheuvel | Steakhouse

Bediening was vriendelijk. Maar pannenkoeken voor 3 personen waren lauw en 1 persoon had warme pannenkoek. Bij 2e pannenkoek kon je al geen shoarma meer bestellen want die was op. Appel werd de 1e keer wel tussen de pannenkoek gebakken en 2e appelpannenkoek was niks. Lag alles erboven. Appel, krenten enz. Ook bij banaan- nutella kreeg je gewoon stukken banaan erop en kuipje nutella. Niks bijzonders. Jammer beetje teleurstellend. Ik vond personeel attent zat. Maar pannenkoeken waren niks bijzonders. Want je kreeg de extra ingrediënten bovenop je pannenkoek. T was gelukkig niet duur we deden t via social deal.

• Eten & drinken 4
    • Sfeer 8
    • Prijs / kwaliteit 4
  11. Miranda's profielfoto
    Miranda heeft een recensie geschreven voor Blue Lotus
    Chinees-Indisch Purmerend

Bami met Foe yong hai en babi pangang besteld en een tomatensoep. Tomatensoep was niet echt geweldig, stukjes kip bijna niet te vinden. Foe yong hai was 1 compact stuk ei, droog en niet lekker, babi pangang koud en flauw. Bami grote bak ook niet geweldig. Erover gebeld en duidelijk gemaakt dat het echt niet lekker was, grootste gedeelte is in de kliko beland. Reactie van Blue Lotus was dat ze begrepen dat het niet lekker was. We konden een tegoedbon krijgen voor nieuwe foe yong hai maar die gaan we nooit halen het is echt erg slecht. De klachtenafhandeling kan echt beter.

• Eten & drinken 1
    • Sfeer -
    • Service 1
    • Prijs / kwaliteit 1
  12. Kamphuisen's profielfoto
    Kamphuisen heeft gereageerd op een recensie van Kamphuisen
    Kamphuisen
    Van restaurant

Dank voor deze super recensie 🤩

13. Kamphuisen's profielfoto
    Kamphuisen heeft gereageerd op een recensie van Kamphuisen
    Kamphuisen
    Van restaurant

Hartelijk dank Nathalie, graag tot ziens!

14. Jacques& Annie's profielfoto
    Jacques& Annie heeft een recensie geschreven voor Non Plus Ultra

Jacques& Annie

Heerlijke lunch gehad vanwege verjaardag. Voor 15 man goed verzorgd. Fijne bediening, heel de familie was tevreden. Een echt huiskamer gevoel hadden wij.

Dit is echt een aanraden om er na toe te gaan. Bedankt eigenaar, zijn vrouw en bediening niet vergeten. Tot een volgende keer.

15. Ron Donkers's profielfoto
    Ron Donkers heeft een recensie geschreven voor De Berk

Wederom heerlijk gegeten, kijk ook even naar mijn eerdere ervaringen en dan zie je dat dit geen toeval is. Wij komen hier al jaren, bijna wekelijks, en we eten hier altijd heerlijk (lunch en diner). Leuke omgeving (vakantie gevoel), fijne mensen in de bediening, altijd het gevoel van welkom! Dus wij gaan hier het komende weekeinde weer gezellig en lekker eten.

• Sfeer 10
    37 vorige recensies
  16. Mirre's profielfoto
    Mirre heeft een recensie geschreven voor Al Pacino's

Ze gebruiken geen Italiaanse kruiden. De Pizza's smaken vooral naar de bodem en de kaas. Vriendelijke bediening, maar met een schoon mes (zonder vleesresten) de pizza snijden voor een vegetarier gaat ze iets te ver.

• Eten & drinken 6
    • Sfeer 4
    • Prijs / kwaliteit 7
    6,5
  17. Leo's profielfoto
    Leo heeft een recensie geschreven voor 't Graanhuys

Voor het eerst hier gegeten en was positief verrast, een leuk en sfeervol ingericht restaurant. Vriendelijke en correcte bediening en ondanks de jonge leeftijd weten ze wel hoe er bediend hoort te worden. Heerlijke gerechten en uitnodigend opgediend. Zeker voor herhaling vatbaar.

• Prijs / kwaliteit 9

19. Rob's profielfoto
    Rob heeft gereageerd op een recensie van Grand Café Sjapó
    Rob
    Van restaurant

wat een super mooie woorden!
    heel fijn om te horen!
    bedankt en tot snel! :)

20. Luuk's profielfoto
    Luuk heeft gereageerd op een recensie van Eetcafé Nieuwdorp

De mensen zijn niet on vriendelijk en ze proberen het zo goed mogelijk te onthouden en soms is het een drukke dag en dan gaat alles niet goed en als de drankjes wel goed zijn dan kan je een hoger punt zetten op eten en drinken