Community
Nieuwste foto's in Nederland
Laatste updates in Nederland
We komen hier al jaren. Langer als 10 jaar. Echter de afgelopen drie jaar steeds meer de porties zien slinken tot een hoeveelheid waarmee je nu met trek de deur uit loopt. Wat ooit een Bourgondische ervaring was, is slechts een slap aftreksel over. Ze zijn eens met social deal begonnen en daar werden de porties kleiner mee. Maar als je de volle mep betaalde kreeg je dezelfde kleine portie. Het is nooit meer als voorheen geworden. Bediening is wat traag, maar dat nam je altijd wel op de koop toe. Sfeer maak je zelf wel aan de rafel met je gezelschap, maar hoef je niet van het het restaurant te verwachten. Het grootste probleem zit hem in de portiegrootte. Erg jammer, wij gaan op zoek naar een betere Griek.
- Eten & drinken 4
Internationaal Barendrecht
Goede bediening met een gevarieerd en prima menu, we komen zeker terug.
- Eten & drinken 10
He er 4 maal nu wat gehaald maar 2 maal was het mis. Haal een eierbal en 2 kroketten kom thuis 200 meter lopen en alles is louw. Als het van Geert en Pia kwam dan kon ik mijn mond er nog aan verbranden. Haal Patat kom er mee thuis is het allemaal zowat hard niet geschikt voor mijn vrouw. Maar wat zie je de patatbakster zit buiten een sigaret te roken terwijl de patat in de frituurpan ligt. Ik kom er niet weer van de beste zaak van Hoogkerk is het dat nu niet meer. Jacob vertelde dat ze op dezelfde voet verder gingen als Geert en Pia, ja zie de plastic bakjes die Geert en Pia niet gebruikten die waren milieuvriendelijk bezig.
Wij hebben hier gisteravond voor het eerst gegeten en gaan dat zeker vaker doen! Heerlijk eten volle borden super aardige eigenaar die er alles aan doet om t gezellig te maken. Het eten is zo lekker hier hoef je niet voor naar griekenland echt top!!!!!!!
- Eten & drinken 10
Toen we binnen kwamen mochten we plaats nemen in het nieuwe gedeelte, de muziek stond erg hard, misschien nog een overblijfsel van de kroeg die het daardoor geweest was. Het gevolg was dat iedereen hard moest praten om verstaanbaar te zijn. Het Eten was prima eigenlijk niets op aan te merken, deze kok verstaat zijn vak en heeft een enorme ervaring! Jonge dame die ons bediende was zeer vriendelijk! We zijn niet onopgemerkt vertrokken en werden bedankt en gegroet door bijna alle medewerkers.
We komen zeker gauw nog eens een keer weer terug!- Eten & drinken 7
We hebben op zondag 10 december gegeten met 6 personen. Vanaf 18.00 uur gereserveerd ( ruim van te voren ). We kregen pas een uur later het eten en te weinig bakjes met frites, aardappels en sla. De gastvrouw zei dat de 2e serie bakjes onderweg was maar dat duurde ook weer te lang. Van Hal is niet meer wat het is geweest. We komen er al vanaf de eindjaren 80. Ondertussen hadden sommigen het haantje al op en het haantje is minder als vroeger. Niet warm enz en te zout. Jammer, maar we komen dus niet meer. Erg teleurstellend dit. Er zijn teveel tafels bezet en helaas te weinig personeel. Er is geen sprake van teamwork. Gastvrouw komt in het begin alleen maar langs voor een tweede ronde drank en we hadden nog geen eten.
- Eten & drinken 6
Heerlijk hebben we gegeten bij de Heren van Wolfersveen! Wat maakte het zo goed? Alles was in balans: er stond een volwassen team in de bediening dat de tafel goed aanvoelde, voorstellen durfde te doen en het gewenste ritme aanvoelde. De keukenbrigade serveerde verzorgde, prachtige klassieke gerechten die goed waren uitgevoerd. Voor mij was het hoogtepunt de fazantfilet (niet droog) met een smakelijke jus, zuurkoolstamppotje met spek en een heerlijk gekarameliseerd appeltje.
Thais Nederweert
Klein maar gezellig. Menu chang phurk genomen, veel verschillende traditionele Thaise gerechten. Ook een duidelijke kaart. Heerlijk was het.
Thais Nederweert
Heerlijk eten bereid door een zeer deskundige kok. Gezellig vertoeven en zeer vriendelijke bediening.
Wij komen hier met grote regelmaat en genieten met volle teugen van de Thaise keuken.Uitgebreide kaart en prijs/kwaliteitverhouding is prima.
Complimenten aan de uitbaters.
Thais Nederweert
Zaterdagavond hier voor het eerst gegeten en zeer goed bevallen. Service is prima, eten en drinken ook. Aardig personeel, fijn parkeren voor de deur. Prima Thais restaurant.
Thais Nederweert
We zijn hier op 4 feb geweest. Eerste ervaring met Thais eten en gelijk goed. Eten is lekker, 2 gradaties in scherpte. Op woensdag een actiedag met 2 of 3 gangenmenu a € 15,95 cq € 19,95 Prijs / kwaliteit verhouding is goed. Porties zijn royaal maar je eet het gewoon op omdat het zo lekker is. Bediening erg vriendelijk en attent.
Thais Nederweert
Afgelopen woensdag hier voor het eerst gegeten na aanraden van familie en vrienden. Woensdags zijn er een 2 en 3 gangen tegen gereduceerde prijs.
Ontvangst vriendelijk en plaats genomen aan de tafeltjes, klein maar fijn en enigszins gedateerd.
Gekozen voor een 3 gangen menu a € 19,95 en kiezen uit een ruime keus van de kaart en begonnen met een Tom Yam Koeng hot soep.
Heldere pittige soep met garnalen, champignons, tomaat en verse koriander, rijk gevuld met verse groenten en 3 grote garnalen lekker pikant en hij smaakte heerlijk.
Hoofdgerecht Massaman Nua hot; Biefstuk in massaman curry met ui, zoete aardappel, pinda's en kokosmelk en gebakken rijst. Heerlijk zacht gerecht, niet echt heel erg pittig met prima gebakken rijst die heel erg smaakvol is.
Ruime portie en de kommetjes zagen de bodem zo lekker was het, zacht vlees, aardappel iets te hard maar evengoed lekker, een aanrader.Nagerecht Kloewee Hom Thong; Gebakken gevulde deeg met banaan, vanille-ijs, karamel saus en slagroom een lekker gerecht niet echt een plaatje zoals het op bord ligt, en jammer van de spuitbusslagroom maar dat doen bijna alle restaurants op vandaag.
Al met al heerlijk gegeten en prijs kwaliteit is prima als je kiest om op een woensdag te gaan eten, voor ons een aanrader om nog eens te gaan eten.
Mvg Bert
Thais Nederweert
Ook deze keer weer eens afgehaald.
Het blijft een verwenning, alles wat ze hier bereiden. Hygiëne staat hier voorop, je kunt een blik in de keuken werpen en alles is schoon, ieder heeft handschoenen aan en mutsjes op.
Tot weer snel.
Thais Nederweert
Heerlijk gegeten, alles was smaakvol gepresenteerd en het smaakte zo goed dat alle schalen en schaaltjes echt! leeg waren 👍
Thais Nederweert
Gisteren bij jullie gegeten. Gezellig klein intiem. Het eten was heel lekker. Wij zijn heel tevreden en komen vast nog eens terug.
Thais Nederweert
Het was heerlijk. Klein restaurant.
Thais Nederweert
Zeer lekker gegeten en zeer vriendelijke eigenaren.