Nieuwste foto's in Tilburg

Laatste updates in Tilburg

1. -'s profielfoto
    - heeft een recensie geschreven voor Kibboets

Klacht over mijn eten besteld op 23 mei.
    Echter hadden ze het druk en zouden ze het volgende keer goed maken. Werd er aan de telefoon gezegd daarna niks meer gehoord!!
    Slecht service.

2. René vd Spek's profielfoto
    René vd Spek heeft een recensie geschreven voor Agora

René vd Spek

We hadden om half vijf gereserveerd alleen ging de zaak pas om 17:00 open. Dit terwijl de reservering bevestigd was😀. Verder geen probleem en hebben we heerlijk gegeten.

• Service 7
    • Prijs / kwaliteit 7
    7,4
  3. Carin van den Boomen's profielfoto
    Carin van den Boomen heeft een recensie geschreven voor De Griek

Carin van den Boomen

Thuis laten bezorgen. Het vlees was gortdroog en meteen de kliko in. De frites was klef en rood van de paprikapoeder, salade was wel goed. Maar ja, daar kun je weinig aan verknallen. Dit was onze eerste bestelling en tevens de laatste.

4. C.T. Isenia's profielfoto
    C.T. Isenia heeft een recensie geschreven voor Familie Wok

C.T. Isenia

Goedendag,
    Gisteren hadden we samen gegeten ik en mijn vriendin voor de tweede keer bij jullie het is aan te raden bij familie het is lekker.

Vriendelijke groet Clarine

5. Hailey's profielfoto
    Hailey heeft een recensie geschreven voor Slagroom

Sfeer was okay en bediening was aardig, maar daar is alles mee gezegd. Pas na 20 minuten werd er drinken gevraagd nadat we een medewerker hadden geroepen. Vervolgens nog een keer moeten vragen voor het eten te bestellen en toen duurde het 40 min voor we het eten kregen, wat voor de prijs echt slecht was. Ga hier niet meer eten.

• Eten & drinken 5
    • Service 5
    • Prijs / kwaliteit 3
    4,4
  6. Alaa's profielfoto
    Alaa heeft een recensie geschreven voor Grillroom Karnak

Chickenwings besteld. Heerlijk sappig met lekkere kruiden erop! Flinke portie ook👍🏼

7. lieven bijn's profielfoto
    lieven bijn heeft een recensie geschreven voor L'Orangerie

lieven bijn

Zeer goed en leuk resto… lekker 4 gangen menu gegeten waar overvloedig met wijnen gegoten werd. Bij anderen krijg je een bodempje maar hier niet. Veel kennis en professionalisme aanwezig. Zeker aan te raden…

• Prijs / kwaliteit 9
  8. Marco Hessing's profielfoto
    Marco Hessing heeft een recensie geschreven voor Rose Garden
    Chinees-Indisch Tilburg

Marco Hessing

Eten heeft weinig smaak. Ook is de hoeveelheid eten, dat je krijgt voorgeschoteld, minimaal. Bediening is ok. Ambiance en inrichting is uit de vorige eeuw. Al met al een zeer matige Chinees.
    Zeker als je anders bent gewend!

• Eten & drinken 4
    • Sfeer 4
    • Service 6
    5,8
  9. Monique's profielfoto
    Monique heeft een recensie geschreven voor Agora

Monique

Vriendelijk personeel. Heerlijk gegeten. We zaten er op ons gemak. Het ging niet in een razend tempo. Dat vonden wij zeer prettig! Gemoedelijk.

• Service 8
  10. Ronald Leijten's profielfoto
    Ronald Leijten heeft een recensie geschreven voor Agora

Je wordt altijd zeer vriendelijk ontvangen. Eigenaar is een super gast. Eten is erg lekker voor weinig geld. Het is een echt grieks restaurant zoals het in Griekenland ook is. Eenvoudig maar een echte griekse sfeer. Ga zo door.

9,5
  11. LieVie's profielfoto
    LieVie heeft een recensie geschreven voor Agora

Beste Agora,
    Gisteren lekker gegeten. Qua hoeveelheid vlees vind ik het goed. Alleen het had iets meer warmer opgediend kunnen zijn het eten (het was toen voor mij doende lauw aan het worden). Aangename bediening/sociale eigenaar. Ondanks het slechte weer was de sfeer gewoon gezellig binnen! Groeten mevr TLP Huynh

9,2
  12. Peter's profielfoto
    Peter heeft een recensie geschreven voor Agora

We heben weer heerlijk gegeten, knoflookbrood was erg lekker een heerlijke rode imiglikos.
    Fijne ongedwongen sfeer, prettige bediening.
    Een aanrader Agora zeker, Wij komen zeker terug.

• Service 8
    1 positieve stem0 negatieve stemmen
  13. Ronny rombouts's profielfoto
    Ronny rombouts heeft een recensie geschreven voor Happy Italy

Ronny rombouts

Waardeloze zaak…
    Serveert vegan pizza… maar brengt gewoon pizza met salami… zonder excuses…
    Als je allergie hebt, zit je serieus met de problemen in deze zaak…
    Te mijden…

• Sfeer 1
  14. Nick's profielfoto
    Nick heeft een recensie geschreven voor Raw
    Internationaal Tilburg

Gister hier op het terras neergestreken, voor het eerste echte zomerzonnetje. We hadden goede verhalen over RAW gehoord. Je schijnt er lekker te kunnen eten. Nou, uiteindelijk gingen we weg met een aardige teleurstelling. De prijs/kwaliteit is nogal 'RAW' op ons dakje gevallen.
    De borrelplank was namelijk echt een aanfluiting. Deze zou niet hebben misstaan op een verjaardag in een studentenhuis. Taaie stukken kaas, die eigenlijk gewoon oneetbaar waren. 'Droge' worst die zo vettig was, dat ie enorm begon te zweten in de zon. Na een paar plakjes werd je al misselijk. De rest; nacho's, plakken rauwe ham, olijven, wat sla en bieten waren, samen met de kaas en worst, op één hoop gepleurd. De verschillende hapjes waren smakeloos en leken rechtstreeks uit de supermarkt te komen, met minimale inspanning om ze op een smakelijke manier te presenteren.
    Kortom: weinig fantasierijk dus. Het kwam echt een beetje over alsof er wat oude restjes bij elkaar verzameld waren. En dat voor 25 euro! Ik weet dat alles duurder is geworden, maar dit slaat nergens op. 8 euro was passender geweest.
    De vier bitterballen van de borrelplank, die in een apart bakje zaten, waren overigens wel lekker.
    Het is jammer om te zien dat een veelbelovende horecagelegenheid zo'n slechte prestatie levert, ik zou het niet aanraden om hier te eten.

Sfeer/Locatie: 7,5
    Eten: 2 (nog twee punten voor de vier bitterballen)

• Eten & drinken 2
    • Service 5
    2,4
  15. Bianca van lieshout's profielfoto
    Bianca van lieshout heeft een recensie geschreven voor Burger Company

Bianca van lieshout

Alles was super een dikke 10 voor jullie

16. Isa's profielfoto
    Isa heeft een recensie geschreven voor L'Orangerie

Niet alleen het eten is hier heerlijk, ook de service is top! Ik kom hier erg graag en zal er nog vaak blijven komen.

• Prijs / kwaliteit 9
    8,9
  17. Pien's profielfoto
    Pien heeft een recensie geschreven voor Agora

Het eten was heerlijk en niet te veel, de bediening snel en prettig en de muziek was alleen maar op de achtergrond aanwezig dus niet te hard, heel fijn! Kortom: een geslaagd uitje.

• Prijs / kwaliteit 7
    8,6
    Eén vorige recensie
  18. Odette's profielfoto
    Odette heeft een recensie geschreven voor Agora

Lekker gegeten vriendelijk bediening.

8,6
  19. Jan L.'s profielfoto
    Jan L. heeft een recensie geschreven voor L'Orangerie

Het personeel kwam gespannen en chaotisch over. Ondanks mijn reservering moest ik lang wachten, en dit was de enige oplossing die ze boden. Vanwege hun kortafheid en toon besloot ik elders te gaan eten. Gelukkig kon ik bij meerdere andere restaurants zonder reservering terecht, waar ik vriendelijk werd geholpen en geen problemen ondervond.
    Tip: Ik zal aan attitude, vriendelijkheid en behulpzaamheid wat doen.
    "Je krijgt nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken"

20. F. Maas's profielfoto
    F. Maas heeft een recensie geschreven voor Meesters
    Nederlands Tilburg

Stadscafé Meesters heeft kennelijk geen behoefte om te reageren op een mail met onderbouwde, kritische feedback. Jammer.

• Eten & drinken -
    • Service 4