Community in Almere, Flevoland Locatie wijzigen
Nieuwste foto's in Almere
Laatste updates in Almere
Beste Inge,
Hartelijk dank voor jullie vriendelijke woorden en complimenten!
Het hele team "Zoals van Ouds" zijn altijd blij als gasten ons aanmelden bij een nieuwe site.
En als we dan ook nog eens de hoogst haalbare score krijgen, glunderen we van oor tot oor!!!
We zien jou en je dochter dan ook graag weer terug!Met vriendelijke en culinaire groet,
Harald BrouwerLunchroom "Zoals van Ouds!" Almere Haven
Kwaliteit, Betaalbaar & Gastvrij... Gewoon Genieten!...
"Zoals van Ouds!"...www.zoalsvanouds.nl
Tel: 036 - 200 1965 / WhatsApp: 06 25 316 316 -
Mijn pensioen feestje (lunch) hier gegeven en mijn dochter en ik komen hier regelmatig lunchen, meestal voor een broodje carpaccio. De eigenaar is altijd vrolijk en neemt altijd de tijd om een praatje te maken. Ook het bedienend personeel is altijd vriendelijk. Kortom wij blijven heel graag komen. Tot morgen!
- Eten & drinken 10
Ik had via thuisbezorgd een bestelling gedaan en die werd niet goed afgeleverd. Ik heb toen een zeer slechte beoordeling geschreven op thuisbezorgd. Hierop heeft kwalitaria contact met mij opgenomen en na de welgemeende excuses is alles bijzonder netjes opgelost. Dank aan kwalitaria literatuurwijk, zo kan het dus ook.
- Eten & drinken -
- Sfeer -
Bij binnenkomst groeten, werd niet eens teruggegroet. Mijn gevoel zei toen al wegwezen maar toch bami kip gehaald. Smakeloos, leek wel of alleen soyasaus gebruikt was en geen kruiden. Thuis alle kruiden toegevoegd en toen was het eten 5 euro waard, geen 15 euro.
- Eten & drinken 1
Ik was hier op 30 november voorafgaand aan een voorstelling in het theater samen met mijn 3 nichtjes. Ik trakteerde hen. Het voorafje wilde we delen om niet al te vol te zitten tijdens de voorstelling. Echter het voorgerecht stond op de kaart als alleen voor 2 personen te bestellen. Prijs 17,50 pp. Omdat ik er 2 bestelde ging ik ervan uit dus eigenlijk 37, - euro kwijt te zijn. Ik kreeg echter een voorgerecht voor 4 personen - iets dat we juist wilde voorkomen-
Allemaal gefrituurde happen. Smakeloos en ik betaalde 70, - voor dit gefrituurde voorgerecht. Er werd vanuit het restaurant niets aan dit misvertstand tegemoet gekomen. Ik ervaar de kaart op dit punt als zeer misleidend.
We zouden graag nog eens naar Almere gaan en de sfeer in dit restaurant is echt wel goed. Dit is voor mij een drempel.- Eten & drinken 6
Werkelijk waar in geen all you can eat restaurant zo slecht gegeten als hier veel te massaal smakeloos eten, bediening heel slecht en als je wat vraagt rennen ze gewoon weg 1x nooit meer lijkt van buiten heel wat maar eenmaal binnen grote puinhoop.
- Eten & drinken 1
Wat ooit goed was, valt nu erg tegen. Eigenlijk gewoon slecht.
Lang wachten op drankjes, voorgerechten niet tegelijk geserveerd, eerst 3 en pas een tijd later de andere 2 en met hoofdgerecht t zelfde verhaal! Mijn jongste zoon had een hamburger van bijna 30 euro, deze is nog geen 10 euro waard, mijn middelste zoon krokante spicy kip, maar als je 4 stukje krokante kip onder een berg ui, paprika, champignons en saus verbergt blijft het echt niet krokant! Mijn tournedos viel ook erg tegen. Was wel mals maar daar heb je het ook wel mee gehad, sparring van mijn vrouw was wel goed en de caesar salade van m'n oudste was eigenlijk het beste van het hele verhaal. Als nagerecht nog een dame blanche en 2 cappuccino, dame blanche's was er zo, de 2 cappuccino weer hele tijd op zitten wachten. Kortom de Beren Almere stad, nooit meer! Was echt de €240 euro zeker niet waard.- Eten & drinken 5
Ik ben hier vandaag wezen eten, de lambrusco wijn was alsof die dagen lang open stond zonder bubbels helemaal plat, op de toilet zat er veel zwarte schimmel op de muren, en de service duurde heel lang. Vroeger was dit een top restaurant maar de passie is totaal weg, echt zonde.
- Eten & drinken 1
De kwaliteit vind ik prima, heb echter verkeerde eten meegekregen. 1 patat satésaus, 1 patat met mayonaise en curry en 1 bamischijf besteld, thuisgekomen zit er 1 patat met mayonaise en 1 patat speciaal curry én uitjes (plus de bamischijf) in. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar, jammer.
- Eten & drinken 7
Op 26 december 2024 hebben we met drie personen bij Loetje het Kerstdiner gehad. We hadden een tafeltje tegenover de keuken en hadden veel last van het in-en uitlopen van de bediening. Van rustig eten was geen sprake.
De kwaliteit van het eten was ronduit schandalig. We hadden hamburgers besteld omdat er niet veel andere keus voor ons op de menukaart was. De hamburgers waren met kaas en uien bedekt. Toen de hamburgers geserveerd werden waren de hamburgers bijna koud, de kaas gestold en de uien waren van het broodje af gegleden. We hadden ook salade besteld en frites omdat er niets bij het hoofdgerecht zat.. Ze werden allebei op veel te kleine schaaltjes geserveerd zodat je geen sla kon pakken van het schaaltje zonder dat alles op de tafel viel. We hadden om een groot bord gevraagd maar kregen uiteindelijke drie kleine bordjes. De prijs voor een veredeld broodje hamburger is niet in prijs/kwaliteit verhouding. Waarom niet voor die prijs een klein schaaltje salade en een kleine portie frites erbij.
Jammer, maar voor ons is dit de eerste en laatste keer dat we bij Loetje hebben gegeten. Er werd zo over geroemd dat je heerlijk bij Loetje kan eten maar wij hebben dat niet zo ervaren. Het enige goede was de snelle en vriendelijke bediening.
- Eten & drinken 2
Zeer kleine toko… je moet weten dat het er zit anders ben je er zo voorbij.
Ik haalde daar een broodje bakkeljauw en een broodje moksi meti, beide met peper en zuur uiteraard.
Als je bloedspoed hebt… niet doen… men neemt er de tijd voor om met alle zorg je bestelling te bereiden…
Eenmaal begonnen aan de broodjes werd ik blij… wat ontzettend lekker!- Eten & drinken 10