Zeeland
Grote plaatsen met restaurants in Zeeland
Alle plaatsen in Zeeland
Uitgelichte restaurants in Zeeland
La Bella Cucina
Italiaanse Lunchroom & Delicatessenwinkel -
Eetcafe Driewegen
Eten en drinken in de gezellige sfeer van vroeger. -
Zeeuwse Schatkamer
ALL YOU CAN EAT & A LA CARTE
Nieuwste recensies in Zeeland
vriendelijk ontvangen, relaxte sfeer, goede bediening en super goed eten
- Eten & drinken 10
Veel volk, veel eten voor schappelijke prijs. Heel lekker. Keuze genoeg.
Helaas geen sfeermuziek.- Eten & drinken 10
Wij hebben gekozen voor de poké bowl Zierikzee. De sushirijst was verrukkelijk. De gerookte zalm voortreffelijk. De gamba's zeer verfijnde gerookte smaak. Een prachtige balans van groente/ zeewier.
Het dessert Mochi ijs in een bolletje rijstcake was een sensatie 3 bolletje met intens verschillende smaken.
En daarbij gekozen voor een exclusieve thee 'Witte Thee', gemaakt van jongste knoppen van de theeplant. Deze werd zeer toegewijd bereid en geschonken in wijnglazen. Heel subtiel, bloemachtig van smaak.
Kortom genoten van dit bezoek in het sushi restaurant qua eten, sfeer, gastvrijheid.- Eten & drinken 10
Wij hebben hier met een groep van 8 personen héél lekker gegeten. De steak is pure perfectie, ideale bakwijze en enorm lekker vlees. Ook zeer verzorgde borden met smakelijke groentjes en lekkere frietjes. De bediening is super vriendelijk, je komt niets tekort. Wij waren een weekendje in Domburg op vakantie, als wij nog eens in de buurt zijn komen wij zeker terug.
- Eten & drinken 10
Eetcafé Vlissingen
Een goed verzorgd en gezellig verjaardagsfeest gevierd bij 'Naast'
Fijne en gezellige bediening, goede sfeer, lekkere 'Borrels en Bites'!- Eten & drinken 10