Contactgegevens
Recensie schrijvenFoto's
Foto toevoegenStatistieken
- Eten & drinken 9,3
- Service 9,4
Hier zie je hoe de waardering van het restaurant door de tijd verloopt.
| 1458204282 | 90 |
| 1607921992 | 88 |
| 1655201269 | 91 |
| 1686720787 | 90 |
| 1726120185 | 91 |
| 1765519582 | 92 |
Waren er voor de eerste keer. Aangenaam verrast en super vriendelijke bediening.
Ook het eten was zeer lekker . Een echte aanrader.- Eten & drinken 9
Vertaal van Deutsch naar Nederlands
Sehr freundliches Personal , das Essen war wie immer sehr lecker wir kennen das garnicht anders hier im Steakhouse The Bull . Kommen immer gerne wieder hier Essen.
- Eten & drinken 10
Wij waren gisteren bij The Bull, omdat we het restaurant nog heel goed in herinnering hadden van een vakantie enkele jaren geleden. Daarom hadden we ons erg op dit bezoek verheugd.
Het restaurant bestaat uit een binnenruimte en een soort serre of voorruimte met terrasverwarmers. Wij zaten binnen, samen met één ander stel, en verder stonden er zeker twintig tafels leeg. De bediening en twee andere medewerkers stonden bijna de hele tijd bij de bar met elkaar te praten en keken zo de zaal in. Daardoor voelden we ons een beetje bekeken en was de sfeer wat ongemakkelijk, ook al zag het restaurant zelf er verder gezellig uit.
We hadden online een tafel gereserveerd. Op een donderdagavond in november was dat eigenlijk niet nodig geweest, maar dat is verder geen probleem. We kregen de kaart vrij snel en kozen eerst onze drankjes. Mijn vrouw bestelde een cola en ik een alcoholvrij blond bier. De drankjes kwamen vlot, ik nam een paar slokken van het bier, maar er klopte iets niet voor mij.
Mijn vrouw heeft toen, in het Nederlands, gevraagd of het zeker een alcoholvrij bier was. Toen bleek dat het juist geen alcoholvrij bier was, maar een normaal bier met alcohol. Dat vind ik niet alleen lastig, maar eigenlijk onverantwoord. Ik heb epilepsie en mag geen alcohol drinken. Ik houd van de smaak van bier, daarom kies ik bewust altijd 0,0. Als ik dan zonder het te weten een bier met alcohol krijg, is dat een serieus probleem. Fouten kunnen gebeuren. Maar het was niet druk in het restaurant en het personeel leek niet overbelast. Juist daarom vind ik belangrijk hoe er met zo’n fout wordt omgegaan. Er werd kort en een beetje halfslachtig excuses aangeboden en ik kreeg een nieuw bier, dit keer met de fles erbij zodat duidelijk was dat het 0,0 was. Daarna werd er de hele avond niet meer op teruggekomen. Geen extra gebaar, geen keer “sorry voor het bier” bij het afrekenen of bijvoorbeeld een dessert van het huis om het goed te maken. Dat had het gevoel heel anders gemaakt.Het eten zelf was goed. Mijn vrouw had de entrecote en ik de Iberico. Het vlees was van goede kwaliteit, maar al een beetje aan de koude kant, toen het op tafel kwam. De friet en de gepofte aardappel smaakten erg goed. De salade moesten we eerst met zout op smaak brengen, daarna was hij prima.
Alles bij elkaar was het lekker, maar ons vorige bezoek is ons duidelijk positiever in het geheugen gebleven. Voor bijna 80 euro voor twee hoofdgerechten, zonder voor- of nagerecht en met ieder één drankje, verwacht ik dat zowel eten als service echt kloppen. Door de vergissing met het bier, de lege zaak en de manier waarop daarmee werd omgegaan, twijfel ik nu of ik het restaurant nog zonder aarzeling zou aanraden.
Vertaal van Deutsch naar Nederlands
Wir haben wie immer ein sehr leckeres Abendessen genossen. Das Fleisch war auf den Punkt perfekt zubereitet. Beilagen wie immer reichhaltig und gut.
Als Anregung wäre es schön ein paar neue Gerichte und auch Beilagen in der Karte zu finden.
Wir kommen auf jeden Fall wieder!Eén vorige recensie- Eten & drinken 10
Mooi en gezellig restaurant met voldoende keuze op de kaart. Het eten was voortreffelijk en tezamen met de vriendelijke bediening maakte het tot een prima avond!
Was weer een super ervaring hoor, we aten alle 4 een cote a los,
Mooie stukken vlees en perfect “bleu” gebakken en gekruid, pepersausje, bearnaise en knoflookboter erbij…👏👏👏
Jaarlijkse vaste traditie na het bezoek aan “Whisky by the Sea”…..
- Eten & drinken 10
Ambiance is goed, eten heerlijk en voldoende en compliment aan de jonge, vriendelijke bediening!
- Eten & drinken 10
Ons vaste stekkie met de beste carpaccio en steaks van Zeeland en omstreken! 👌👌👌🍷
Vertaal van Deutsch naar Nederlands
Heinecken vom Fass und leckere Spareribs. Absolut lecker. Auch die Ofenkartoffel, die Fritten und der Salat waren toll und haben super dazu gepasst. Die Bedienungen waren sehr nett. Wir kommen wieder. 👍🏻
Het eten was geweldig 👌
Bediening liep vlotjes en vriendelijk.
Zeker voor herhaling vatbaar.- Eten & drinken 10
Mooi restaurant goede bediening en heerlijk eten van goede kwaliteit.
- Eten & drinken 8
Dry aged carpaccio is werkelijk verrukkelijk.
Tournedos en ribeye waren ook heerlijk.
Bediening zeer vriendelijk.
We waren van de zomer al eens komen eten en dus heel graag nu weer terug gekomen.- Eten & drinken 9
Vertaal van Deutsch naar Nederlands
Wir haben das Restaurant empfohlen bekommen. Die Reservierung über Webseite war problemlos. Als wir da ankommen war es sehr gemütlich und nett. Wir musste nicht lange auf das Essen warten und es war sehr lecker. Der Service war sehr gut. Wenn wir das nächste Mal da sind, kommen wir wieder.
- Eten & drinken 10
Het was heerlijk en lecker als altijd
2 vorige recensies- Eten & drinken 9
Leuke sfeer, heerlijk gegeten, zowel vlees als vis voortreffelijk klaargemaakt. Bediening was zeer vlot en heel vriendelijk. We komen zeker terug!
- Eten & drinken 10
Zo wel als voorgerecht en hoofdgerecht was uistekende leker wij komen zeker terug.
- Eten & drinken 10
Een gezellige sfeer en vriendelijke bediening. Het eten was zeer goed. Vooraf deelde we een gegrilde eendenborst en als hoofdgerecht had mijn vrouw had een Ribeye en ik de spareribs. Alles was met zorg bereid en heerlijk gegrild. De ribeye was medium/row en perfect gebakken.
Zeker een aanrader wanneer je in Breskens bent!- Eten & drinken 10
Het was er super lekker en de service was top. We gaan zeker nog terug.
- Eten & drinken 9
Het was super, de sfeer was goed, de bediening zeer vriendelijk en het eten super lekker. Wij komen zeker terug. Het was een gezellige avond.
- Eten & drinken 9
Prima gegeten met volle buik naar huis 👌🏻
- Eten & drinken 10
We werden hartelijk ontvangen met ongedwongen sfeer. Vlotte bediening. Super lekker gegeten. Voor herhaling vatbaar.
- Eten & drinken 10
Het vlees was heerlijk, mals en sappig en met een lekkere BBQ taste. Lekkere rode wijn erbij. Hele aardige en vlotte bediening. Top!
Vertaal van Deutsch naar Nederlands
Das Essen war von der Qualität und Menge ausgezeichnet, genau wie der Service. Selbst eine kleiner Mangel (Steaktemperatur nicht gut) wurde sofort durch einen komplet neuen Teller/Menue behoben. Insgesamt ein gelungener Abend mit gutem Preis-Leistungsniveau.
Vertaal van Deutsch naar Nederlands
Sehr lecker und reichhaltig. Sehr nette und aufmerksame Bedienungen. Gerne immer wieder!
Eén vorige recensie
Het was heerlijk, zoals altijd, als we in Breskens zijn.
Onze tafel was gereserveerd in de serre wat prima was.
Het vispannetje, de biefstuk en de spareribs waren fantastisch en heel lekker. En ook het dessert was overheerlijk.
We hebben ontzettend genoten van de ambiance.- Eten & drinken 10
Alles was prima, een beetje unfair om geen 5 sterren voor de sfeer te geven gezien het restaurant er weinig aan kan doen maar we zijn binnen geplaatst terwijl er weinig mensen aanwezig waren. Aankleding binnen is wel in mooie stijl van een steakhouse. Eten was heerlijk, service was "on point". Prijs/kwaliteit mist half sterretje omdat het vrij duur is, maar je krijgt er meer dan voldoende kwaliteit voor terug. Al bij al, wij komen zeker terug!
- Eten & drinken 10
Fantastisch eten, lieve bediening.
Eén vorige recensie- Eten & drinken -
- Service -
We hebben weer goed gegeten bij The Bull, zoals we gewend zijn. Bediening was snel en vriendelijk, het was niet druk. Fatsoenlijke porties voor een goede prijs.
- Eten & drinken 10
Aanrader! Erg lekker gegeten, we hadden beiden de biefstuk. Die van mij was te ver door gebakken en werd op advies van de serveerster, zonder morren, vervangen voor een perfect gebakken exemplaar! Had niet gehoeven en wat was ie lekker!
Super service en zeer vriendelijk personeel!
Hier komen we zeker terug!- Eten & drinken 10
Heerlijk gegeten en een goeie bediening. Mooie locatie en een aanrader.
- Eten & drinken 9
Grote aanrader in Breskens!
Zelden zo goed gegeten, alles perfect.
Super charmante bediening ook.
We komen zeker terug!
De Portugese rode wijn is ook uitzonderlijk goed.
Kortom KLASSE!- Eten & drinken 10
Vertaal van Deutsch naar Nederlands
Nachdem wir vor drei Jahren etwas enttäuscht waren, haben wir uns doch nochmal ins The Bull gewagt. Siehe da, wir wurden nicht enttäuscht. Es war sehr lecker 😋.
Vertaal van Deutsch naar Nederlands
Super lecker und toller Service!!!
Vertaal van Deutsch naar Nederlands
Nette und freundliche Mitarbeiter, sehr gute Steaks, alles bestens!
Vertaal van Deutsch naar Nederlands
Obwohl wir sehr kurzfristig reserviert haben, hatten wir einen schönen Platz.
Essen war hervorragend und der Service war sehr aufmerksam und freundlich.
Kann man nur empfehlen.- Eten & drinken 10
Vertaal van Deutsch naar Nederlands
Ein fast perfektes essen nur leider waren uns die Soßen etwas zu sauer abgeschmeckt. Ansonsten waren das Essen und die Bedienung wirklich top.
- Eten & drinken 9
Heerlijke tournedo's gegeten, gegrild op een kamado en saignaint zoals besteld. Lekkere wijn en heel vriendelijk personeel.
- Eten & drinken 9
Perfecte vriendelijke bediening en daarbovenop zeer lekker gegeten! De cote a l'os is een aanrader! We komen terug ...
Vertaal van Deutsch naar Nederlands
Das Essen war sehr lecker, reichlich und der Preis stimmt. Immer gerne wieder.
- Eten & drinken 10
Attentief medewerkers, uitstekend kwaliteit van eten met bijpassende drank aanbod. Kindervriendelijk. Gezellige sfeer en zeker goed prijs/ kwaliteit evenwicht. Echt een aanrader.
Vertaal van Deutsch naar Nederlands
Ein absoluter Geheimtipp in Breskens! Das Essen im The Bull ist einfach hervorragend – die Steaks sind perfekt auf den Punkt gegart, zart und voller Geschmack. Auch die Beilagen sind frisch und liebevoll zubereitet. Besonders hervorheben möchte ich den großartigen Service: aufmerksam, freundlich und immer mit einem Lächeln. Man fühlt sich hier rundum wohl und willkommen. Wer gutes Essen in entspannter Atmosphäre genießen möchte, ist hier genau richtig. Wir kommen definitiv wieder!
- Eten & drinken 10
Gezellige zaak met vriendelijke personeel, vlotte bediening en goede porties met goed eten.
- Eten & drinken 10
Heerlijk gegeten. Ambiance was prima. Bediening was goed. Uitleg perfect.
Zeker een aanrader.- Eten & drinken 10
Vertaal van Deutsch naar Nederlands
Wir waren während unseres Urlaubs gleich ein zweites Mal dort zum Abendessen weils so lecker war. Auf jeden Fall empfehlenswert
- Eten & drinken 10
Lekker gegeten en vriendelijk personeel
Vertaal van Deutsch naar Nederlands
Wir haben uns sehr wohl gefühlt. Zuerst in Ruhe etwas getrunken und dann kam auch schon das Essen. Wir hatten alle ein Steak Medium gewählt. Dazu gab es eine sehr leckere Kartoffel, Pommes und Salat. Verschiedene Soßen konnte man wählen. Alles war super lecker, das Steak war perfekt! Der Service mega freundlich 😁 Wir kommen wieder!
- Eten & drinken 10
Het eten was zeer lekker en veel.
Heel vriendelijke bediening ook.
10 jaar geleden zijn we hier ook komen eten toen ik net wist dat ik zwanger was dus het was leuk om hier nu terug te komen samen met ons zoontje en we komen zeker nog terug als we nog eens naar Breskens komen.- Eten & drinken 9
Elk jaar in de vakantie weer een vast adres.
Binnen is het leuk aangekleed en gezellig. Het personeel is vriendelijk het eten is heerlijk.- Eten & drinken 10
Heel vriendelijke bediening, het eten was superlekker. We komen zeker nog terug!
Super Essen Super Freundlich immer wieder
2 vorige recensies- Eten & drinken 10
Wir haben spontan am gleichen Tag online reserviert. Wir wurden nett zu unserem Platz begleitet und konnten direkt Getränke bestellen. Als wir uns die Gerichte zum Essen ausgesucht haben kam auch schon direkt die aufmerksame Bedienung und wir mussten (trotz vollem Haus) nicht lange auf unser Essen warten. Alles war super lecker und wir werden definitiv nochmal wiederkommen! Dankeschön
- Eten & drinken 10
Tafeltje was mooi klaargezet en gereserveerd.
Lekker gegeten zoals altijd.
Doe zo verder.Eén vorige recensie- Eten & drinken 10
Vlees was verre weg van wat het voorheen was.
Ik kwam redelijk veel vanwege het goede vlees.Nu is het van lokale koeien en dat is niet hetzelfde. Zowel de tonderloi als de ribeye waren niet goed.
- Eten & drinken 1
Vriendelijk personeel. Eten was van goede kwaliteit. Grote porties. Ondanks drukte, hadden we het eten snel. Komen beslist nog terug.
Vertaal van Deutsch naar Nederlands
Waren schon öfters bei The Bull Steakhouse, und es war wie immer sehr lecker und der Service war auch perfekt ,kann man nur weiterempfehlen.👍
- Eten & drinken 10
We hadden ruim van te voren gereserveerd, bij aankomst moesten we plaats nemen in een tent .
Menu kaart was aangepast, vanwege visserij feesten.
Dit was nergens gecommuniceerd ook niet dat we in een tent moesten eten.
Binnen 50 minuten voorgerecht en hoofdgerecht op.
Het was 1 grote teleurstelling.- Eten & drinken 7
Snelle bediening goed eten, ondanks de drukte van de visserijfeesten, zegt iets over hoe het normaal gaat! Chapeau voor iedereen!
- Eten & drinken 10
Héél lekker gegeten! Super snelle bediening en gezellig in de veranda!
11 vorige recensies- Eten & drinken 10
Vertaal van Deutsch naar Nederlands
Wir waren zu viert essen, Reservierung empfohlen. Ambiente drinnen und draußen schön. Angestellte sehr freundlich und schnell. Qualität und Menge gut. Surf and Turf 150 gr. Steak und 3 große frische Gambas, Ofenkartoffel und auf Wunsch Soße. Cocktail zum Abschluss. 👌
Vertaal van Deutsch naar Nederlands
Super leckeres Essen, sehr nette Bedienung.
Wirklich empfehlenswert. Der Nachtisch (Mouse au Chocolat) war der leckerste Nachtisch, den ich je gegessen habe. 👍- Eten & drinken 10
Wij hebben fantastisch gegeten, iedereen van ons gezelschap was tevreden!
De bediening was vlot en vriendelijk.
1 kleine opmerking bij de aperitief was 1 potje borrelnootjes voor 6 personen een beetje weinig!- Eten & drinken 8
Super goed gegeten en vriendelijke personeel 👌
2 vorige recensies- Eten & drinken 10
Prima gegeten. Borden netjes opgemaakt.
Gegrilde tonijn en cheesecake. Een aanrader.
Vriendelijk personeel.- Eten & drinken 8
Heerlijk eten, zeer vriendelijk personeel en aangenaam terras! Wij blijven terugkomen.
Vertaal van Deutsch naar Nederlands
Wir wurden sehr freundlich bedient. Das Essen war gut und ausreichend. Die Alkoholfreie Cocktails sind sehr zu empfehlen. Rundum zufrieden
Vertaal van Deutsch naar Nederlands
Sind bestimmt das 8. Mal dort gewesen. Essen wie immer seeeeehr lecker und ausreichend. Service zuvorkommend und nett
- Eten & drinken 10
Het restaurant is mooi, ruime tafels, heerlijk op het terras gezeten.
De bediening was supervriendelijk en attent :)
we hadden spareribs en surf & turf besteld.
Spareribs waren erg lekker, de surf & turf viel erg tegen.
Garnalen met weinig smaak en de steak alleen maar rooksmaak.- Eten & drinken 6
Al meerdere keren gegeten bij The Bull. Eten zoals altijd zeer goed, Bediening erg vriendelijk en vlot. Topavond! Helemaal niets op aan te merken. We komen zeker weer terug.
- Eten & drinken 10
Bij The Bull wordt kwaliteit geserveerd!
Heerlijk op het terras gezeten ter afsluiting van onze vakantie, top!
Zelf en partner een carpaccio vooraf en als hoofd een Rib-eye en partner de biefstuk.
Precies goed gebakken mooie porties kwaliteitsvlees, vergezeld van een behoorlijke bak verse frietjes, heerlijke pofaardappel en vers saladegarnituur.
Huisgemaakte pepersaus complementeerde het geheel.
Het personeel wil het de gasten naar de zin maken, is vriendelijk en betrokken.
Kortom onze laatste avond in Zeeuws Vlaanderen had niet beter kunnen zijn, wij gaan zeker weer terug.
Wij raden The Bull graag aan, wel vooraf reserveren want de aanloop van fijnproevers is groot!Eén vorige recensie- Eten & drinken 10
Het eten is heerlijk, de serveerders vriendelijk en de prijzen om van te smullen.
Dit is makkelijk mijn favoriete restaurant!
- Eten & drinken 10
Al vaak bij The Bull in Breskens heerlijk gegeten, gisteravond weer! De Secreto Iberico die ze serveren is echt top, die vind je niet snel ergens anders op de menukaart. Daarbij is het personeel ook super aardig en is het er warm en gezellig zowel binnen als buiten!
- Eten & drinken 10
Eten was erg goed, jammer dat de bestelling omtrent de tuna steak (doorbakken vanwege gezondheidsproblemen) niet doorgekomen was de eerste keer. Nadat het probleem was opgelost was ook die prima in orde!
Erg genoten van het dinner.
Eén vorige recensie- Eten & drinken 9
Es war wie immer sehr lecker. Kommen gerne nächsten Jahr wieder zu Ihnen. 👌🏻🇳🇱😃
Eén vorige recensie- Eten & drinken 10
Sashimi tonijn, top! En vers.
Tournedos, beste ooit!
Keep up tha good work!
Vertaal van Deutsch naar Nederlands
Es hat uns sehr gut geschmeckt. Die Portionen sind für meine Vorstellungen zu riesig - der Hamburger war mit seinen 300g Beef kaum zu schaffen. Meine Frau hatte "nur" einen großen (!) salat und konnte daher beim meinem Beef wie auch bei den vielen Fritten helfen.
- Eten & drinken 10
Was prima en de service was ook goed, voor herhaling vatbaar.
Vertaal van Deutsch naar Nederlands
Es hat alles gepasst. Sehr sehr freundliches Personal. Gutes Essen.
- Eten & drinken 10
Eten was lekker en bediening was attent en vriendelijk.
Eén vorige recensie- Eten & drinken 10
Ook bij tropische temperaturen kun je binnen heerlijk koel vertoeven.
- Eten & drinken 8
Vriendelijke en vlotte bediening. Heerlijk malse tournedos gegeten. Is een aanrader.
Eén vorige recensie- Eten & drinken 9
Eten was prima alleen de ribeye steak was niet was niet geweldig maar toen we dit aan gaven bij de bediening werd er binnen 5 min een andere gebracht die was perfect.
Lekker eten.
Gezellig restaurantje.
Kindvriendelijk.
Vriendelijk personeel.
Een aanrader.- Eten & drinken 9
Vertaal van Deutsch naar Nederlands
Sehr gutes Essen mit freundlichen Service. Immer wieder gerne. Unsere Tischreservierung hat sehr gut geklappt.
Vertaal van Deutsch naar Nederlands
Mega lecker, super Qualität. So gut, dass wir in einer Woche 2x hier waren.
Die Bedienung ist auch super nett und freundlich.- Eten & drinken 10
Heel lekker vlotte en aardige bediening.
Vertaal van Deutsch naar Nederlands
Wie immer sehr sehr leckeres Essen und freundliches Personal. Gehen immer wieder gerne hier essen… Weiter so… 👍👍
Vertaal van Deutsch naar Nederlands
Wir kennen das Restaurant seit vielen Jahren und kommen immer her wenn wir in Breskens sind. Der Service ist super, das Essen schmeckt super. Von uns klare Empfehlung. Danke für den schönen Abend
Vertaal van Deutsch naar Nederlands
Sehr freundliche Bedienung, nur ganz kurze Wartezeit, bevor Getränke kamen und dann kam auch bald schon das Essen. Die Qualität des Essens ist hervorragend. Selten so ein gutes Steak gegessen.
- Eten & drinken 10
Prima grill restaurant, vriendelijke bediening.
Uitgebreide tapasplank vooraf en gegrilde tonijn erna. Echt lekker. Ruim voldoende frietjes erbij.
Tripel Le Fort van de tap!- Eten & drinken 9
Super lecker 😋👍