Gelderland
Grote plaatsen met restaurants in Gelderland
Alle plaatsen in Gelderland
Uitgelichte restaurants in Gelderland
Bowling & Partycentrum 's-Heerenberg
Sinds 1978 dé bowling van Oost-Nederland. Eten en drinken. -
Potjandorie! Eetkamer
Voor een gezellige gastvrije eetervaring! -
Café De Groot
De Groot; meer dan een café. -
De Loreley
Gezellig familie restaurant
Nieuwste recensies in Gelderland
Super gezellig restaurant, goed eten en erg vriendelijke bediening
- Eten & drinken 8
Geregeld combineren we familiebezoek met een lunch in het prachtig gelegen restaurant de Wolfsberg. Eén van de specials is vaak vaste keuze. We hadden gelezen dat de Wolfsberg onlangs van eigenaar was veranderd. Groot was onze teleurstelling ditmaal over de kwaliteit van het gebodene: een droog slecht afgebakken wit broodje bij de kroket. Aangeboden als een ‘sandwich met gegratineerde kaas’ werden we geconfronteerd met twee uitgedroogde/geroosterde? witte boterhammen met weinig gesmolten kaas ‘ertussen’. Bovenop prijkte wel een spiegelei. Een onbehouwen droge hap. Het kleine bakje salade was niet aangemaakt, helaas ontbraken olie en azijn op tafel. De smaak van de tomatensoep leek overheerst door geroosterde paprikapoeder? De prijs kwaliteit verhouding was ver te zoeken vergeleken met wat we gewend waren. Voorheen werden we verwelkomd door geschoold representatief personeel. Dat was nu ver te zoeken. Wat ik mezelf kwalijk neem is niet adequaat antwoord te hebben gegeven op de vraag of het gesmaakt had. We waren in diep gesprek verwikkeld met familie.
- Eten & drinken 1
Ik heb zelden ergens zo slecht gegeten. Het eten was veel te vet. Als ik mijn bestek op een hapje plaatste, kwam het vet naar boven, waardoor het zompig was. We hadden tweeënhalf uur, maar zijn ruim voor einde tijd al weggegaan. Normaal gesproken hebben we tijd te kort. Alleen de tomatensoep was goed. De wok was extreem vet. De vruchtjes (zowel blik als vers) waren uitgedroogd, evenals de sushi. Het eten in de bakken had in veel gevallen een ingedikte rand bovenop waardoor duidelijk was dat het eten er al uren stond. Kortom: verre van vers. Garnalen en vis leken uit de diepvries te komen.
Snoep en koek konden gepakt worden met de blote handen i.p.v. met een tang. Dat hebben we niet gepakt want we weten niet of degene voor ons wel schone handen had.Het kassameubel was heel erg smerig en stoffig. Achter de bar/het kassameubel was het een enorme bende.
De plaatsen waar je je bord neer kon zetten (m.n. bij de ingrediënten voor teppanyaki en de wok) plakten enorm.
De inrichting is gedateerd; daar kun je doorheen kijken als het eten voldoet, maar helaas.
De cola bevatte geen prik. De drankkaarten op tafel plakten van de viezigheid.
Tafels werden schoongemaakt met een spray i.p.v. met een schone (!) doek en warm water.De bediening was wel vriendelijk.
Voor ons eens maar nooit meer.
- Eten & drinken 2
Eten, drinken en service waren uitstekend.
Heel erg fijn dat we buiten konden zitten.
Kinderen konden heerlijk buiten spelen.
Hondjes kregen een bak water.
Iedereen was zeer tevreden.- Eten & drinken 10
Prima eten en drinken en vriendelijke bediening.
- Eten & drinken 8