Antwerpen
Grote plaatsen met restaurants in Antwerpen
Alle plaatsen in Antwerpen
- V
- W
- Z
Nieuwste recensies in Antwerpen
Net geopend en nu al een top tent! Fantastische avond gehad met heerlijk eten. Leuk om te zien en te horen hoe gedreven de eigenaar is!
- Eten & drinken 9
Bij binnenkomst redelijk snel wijn, voorgerecht en hoofdgerecht besteld. Voorgerecht kwam snel, maar daarna langer dan 1 uur moeten wachten. Uiteindelijk zelf gevraagd waar hoofdgerecht bleef en toen na zeker vijf minuten werd er gezegd dat het nog 2 minuten zou duren en dit klopte. Jammer dat er totaal geen excuses zijn gemaakt voor het lange wachten. We hebben ook nog nagerecht besteld (dit duurde ook nog wel even) waarbij mijn man nog een glaasje kraanwater erbij vroeg. Nee dat kon niet, alleen maar fles water. Wat een service! Gemiste kans om het lange wachten te compenseren. Al met al best leuk restaurant, maar totaal geen service voor de klant. Het eten was trouwens erg zout. Dit hebben we ook gemeld. Of er iets mee gedaan wordt, geen idee.
- Eten & drinken 6
Belgisch Onze-Lieve-Vrouw-Waver
Zaterdag hier gaan eten met mijn toekomstige vrouw. Eten en service was super goed enkel werd ik wat ongelukkig van het lelijke design van jullie zaak. Desondanks de vol au vent was super lekker en de sushi van mijn toekomstige vrouw (die 6maanden zwanger is) was top.
- Eten & drinken 10
Arrogant personeel!!!
Personeel geeft meer om zichzelf dan om de gasten.
Er is één Engelstalige jongen, die zijn best doet.
Hadden pas na 20(!) minuten ons eerste drankje. Na meermaals vragen om de (menu)kaart. Uiteindelijk zelf de kaart gepakt, en de jongeman aangesproken. Hij reageerde vlot, he's a keeper.
- Eten & drinken 7
Voor 8 personen gereserveerd om 18:00u. Na het aperitief en de hoofdschotel (geen voorgerechten) werden we verzocht om verder op het terras de al bestelde desserts en koffies te consumeren. Onze tafel was blijkbaar opnieuw geboekt om 19:30u.
1,5 uur toemeten voor een tafel van 8 en dan buiten gewerkt worden? Bovendien had het de hele ochtend geregend. Gelukkig bleef het 's avonds droog. Kwestie van gastvrijheid kan dat tellen!
Al was de keuken zeker in orde, wij eten hier nooit meer!- Eten & drinken 8