- Adres
- Parkeren
Ruime Parkeergelegenheid!
RESERVEREN NOODZAKELIJK!
- Omgeving
- Bij het bos en landelijk
- Ambiance
- Kindvriendelijk, gezellig en nostalgisch
- Kinderen
- Verschoontafel, vermaak, kinderstoel aanwezig en magnetron (voor kindervoeding)
- Toegankelijkheid
- Rolstoeltoegang, rolstoeltoilet en invaliden parkeerplaats
- Diëten
- Glutenvrij, lactosevrij, halal en vegetarisch
- Voorzieningen
- Honden toegestaan en terras
- Betalen
- Zitruimte
- 250 zitplaatsen en maximaal 250 personen in één groep
53 recensies voor Hans en Grietje
Het eindcijfer is 6.3. (Minimum: 1, Maximum: 10)
- Eten / drinken
6,2
- Sfeer
- Service
5,9
- Prijs / kwaliteit
jeroen, tas, kai nik en jim
Heel lang geleden toen Hans&Grietje nog in een klein huisje woonden en onze kids nog niet geboren waren hadden we hier ook al is een keer een pannekoek gegeten. Toen vonden we het drie keer niks en veel te duur.
Vandaag voor het eerst met de kids geweest en wat een aangename verrassing!! Een compleet speelparadijs, lekkere pannekoeken, vlotte bediening (het terrein en terras waren overvol, maar eten en drinken waren er zo). Ook de prijs is alleszins redelijk.
Wij gaan hier zeker terugkomen!!
Hans en Grietje, dank voor een aangename middag.
8 op schaal 1-10
Andrea
In Het Grote Kabouterbos hoorden wij van Hans en Grietje. We hebben het bij Het Grote Kabouterbos super gehad, dus wilden we Hans en Grietje ook eens opzoeken. Wat een leuke verrassing!!! Onwijs leuk pannenkoekenrestaurant!!! We hadden ogen te kort! De pannenkoek was lekker, maar een stuk vetter dan bij Het Grote Kabouterbos, vandaar iets minder puntjes. De sfeer was gewoon top! Niks op aan te merken!
Bediening liep behoorlijk doelloos rond, een vast aantal dames stonden gewoon te staan. Dat was jammer, daar valt nog wat te sleutelen. Ze waren wel super vriendelijk! Prijs is prima! Échte aanrader!!!!- Eten / drinken 7
7,5 op schaal 1-10
Esther
Vanmiddag een bezoekje gebracht aan het pannenkoekenhuis. Erg leuk hoe het thema zo doorgevoerd is, en veel te beleven voor de kinderen. Bediening was goed. Kinderen hebben een 'heksen' pannenkoek gegeten, hebben ze erg van genoten. Al met al voor herhaling vatbaar!
7,8 op schaal 1-10
Spakenburg
Na een gezellige dag dachten we even lekker een pannekoek te gaan eten!
Wat een ramp!
We zaten in het vergeethoekje, na een half uur naar voren gegaan om te vragen of er iemand kon komen!
Na lang wachten eindelijk de pannekoek, bleek deze koud te zijn!
Nadat de pannekoek was terug gekomen bleken de ingrediënten er niet op te zitten wat er op de kaart stond en was niet lekker. Heb deze pannekoek laten staan en zijn gaan afrekenen!
Hebben aan de klacht niks gedaan! Zo slecht!!!!!
Wat gaat dit pannekoekenhuis achteruit, zo slecht!
Bediening slecht!
En koud in de zaak, hebben met de jas aangezeten! (voorste gedeelte)
Slechte service!
Conclusie : voor de kinderen is het buiten geweldig en de pannekoek voor de kids is ook leuk met verrassing!
Voor volwassenen, moeten maar ergens een zak patat eten.
Rond uit slecht!
Erg jammer voor zo leuke tent!- Eten / drinken 1
1,6 op schaal 1-10
Charlotte
Vorige week overheerlijk pannenkoeken gegeten bij Hans & Grietje. Vlotte dames in de bediening, leuk decor! Niets op aan te merken!
8,2 op schaal 1-10
Hans en Jose
Wij zijn er met de familieheen geweest. Het was harstikke leuk, leuke speeltuin,lekkere pannekoek. Ging ook snel en allemaal gelijk kwamen de pannekoeken. Alleen de wc's zijn erg smerig en oud, om ons zoontje te verschonen was het kussen erg vies, (kleine moeite en niet duur om af en toe eens te vervangen).
Verder was het gewoon leuk.- Eten / drinken 7
6,9 op schaal 1-10
Olivier
Na ons verblijf op een Landal park in de buurt werd ons Hans en Grietje aangeraden.
Wat een leuke en spannende plek voor kinderen.
Zij kunnen hier naar hartelust spelen.
Helaas was het restaurant beneden peil, niet even netjes een plekje aanwijzen maar naar je plek wijzen.. daar ergens in kan je zitten.
Het drinken was allemaal snel geregeld en de pannenkoeken kwam ook snel.
Deze vielen jammer genoeg erg tegen en de appelpannenkoek smaakte meer naar spek dan naar appel...ook zag het er erg rommelig uit.
Zelf zou je ze nog mooier kunnen bakken en versieren.Helaas een flinke domper aangezien er toch niet veel fout kan gaan aan een pannenkoek
4,2 op schaal 1-10
anita
Na een dagje dolfinarium met onze zoon van 5 zijn we naar hans en grietje gegaan. De speeltuin ging wel alleen te weining auto's, dus onze zoon terleurgesteld en toen we eenmaal binnen aan onze tafel zaten tja toen kwam de bediening. Was niet erg vrolijk en snel. Drinken hadden we snel, de pannenkoeken duurde even maar waren niet lekker van smaak. Heel erg flauw, het einge wat wel lekker was was de ijs sorbet en voor onze zoon de kinderijs clown waar we ook lang op moesten wachten. Om dan maar niet over het toilet te praten, wat een klein hokje en heel erg smerig, lege rollen wc papier en erg smerig. Mogen ze beter en vaker schoonmaken. Nee, het viel ons als gezin erg tegen en komen hier ook niet meer terug
4,6 op schaal 1-10
jwk
wat gaat dit hard achteruit! wat enorm zonde zeg!!
het ijs is het enige dat van kwaliteit is en daar is ook alles mee gezegd.
jammer!- Eten / drinken 3
3 op schaal 1-10
Ilse
Eerst buiten in de speeltuin waar het niet meeviel om een skelter te vinden die het wel deed. De speeltoestellen zouden wel eens wat onderhoud kunnen gebruiken. Toen naar binnen om te eten. Het was helemaal niet druk en er was voldoende personeel. We kregen al snel de kaart maar vervolgens duurde het zeker een half uur voordat we na het zelf roepen van een serveerster konden bestellen. Ook het eten liet erg lang op zich wachten en we hebben zeker wel eens veel lekkerdere pannenkoeken gehad.
Het concept is heel mooi, maar wel erg jammer dat het niet wordt afgemaakt. Zou zeker een hele mooie zaak kunnen zijn, maar ik geloof niet dat we er nog eens naar toe gaan.
- Eten / drinken 5
4,8 op schaal 1-10
Kimberly
Na een ontzettend leuke dag Walibi reden wij toevallig langs dit pannenkoekenrestaurant. Bij binnenkomst zag alles er heel leuk uit, ook een leuke speeltuin voor kinderen en er waren allerlei sprookjestaferelen aan de inrichting van het restaurant toegevoegd waardoor de sfeer (bij binnenkomst) wel heel goed was. Wij mochten vrijwel direct zitten en drinken en stokbrood kwam al snel! Prima! Van de term klantvriendelijkheid leken de serveesters nooit gehoord te hebben..... De serveerster die ons hielp leek qua gedrag zelf wel uit een sprookje weggelopen en dan bedoel ik toch echt de boze heks.
Na anderhalfuur wachten kwamen dan eindelijk de pannenkoeken! Gebracht door een andere serveerster die niet wist of ze nu een spek/kaas pannenkoek in haar handen had of een ham/kaas pannenkoek. Het eten kwam echter wel allemaal tegelijk, gelukkig. Een van de pannenkoeken was koud en smaakte naar uien ipv appel en kaneel, waarschijnljk was de pan waar deze in gebakken was niet goed schoongemaakt. De spek/kaas pannenkoeken waren prima! De ham/kaas pannenkoek was niet gaar.
Na het eten zag een van ons dat de bedrading van de verlichting niet was weggewerkt, er uitstekende spijkers en schroeven in de muren zaten, het bestek vrijwel niet schoon was (wat in een 'schone' bestekbak zat) en de 'schone' glazen erg vies waren. We gaan hier nooit meer terug en de bediening kan zeker wat bijscholing gebruiken.
3,2 op schaal 1-10
Arnout
We kwamen hier toevallig terecht. Ik moet zeggen dat het niet heel druk was, het begin van het seizoen. Maar we werden er prettig geholpen. We hoefden niet lang te wachten. En het eten was goed. Een leuke entourage, vooral voor de kinderen. Al met al een leuke, goede ervaring. Ik zou zeggen, ondervind het zelf
8,6 op schaal 1-10
annelieke
Ik heb bij Hans en Grietje pannenkoek gegeten, en het was gewoon heerlijk !
Alles goed op tijd.
Dus prima restaurant.
De kinderen vonden het prachtig!- Eten / drinken 9
Toos
Op zondagmiddag 27 november rond 15.30 uur waren we in de buurt van Hans en Grietje. Waren die middag met z'n tweeën en wilden even een kopje koffie gaan drinken met wat lekkers en tevens reserveren om er met de kinderen en kleinkinderen te gaan eten. Het was op dat moment niet druk in het restaurant. Bij binnenkomst werden we minutenlang voorbij gelopen en genegeerd. De muziek stond keihard en paste totaal niet bij de entourage. Had eerder iets weg van een trendy club of discotheek. Degene die uiteindelijk nakeek of er nog een tafeltje zou zijn en ons het tafeltje aanwees, had ook beter in een turbo-tent kunnen gaan werken. Kregen een tafel bij het orgel en kregen uiteindelijk koffie met half verdroogde appelgebak. Door de keiharde muziek was het niet mogelijk een gewoon gesprek te voeren en je zag de kinderen om je heen helemaal onrustig en druk heen en weer vliegen. Hier kunnen Nederlanders nog veel leren van b.v. Scandinavische landen: daar is helemaal geen ' muziek' in horeca-gelegenheden. Dit heeft een groot effect op kinderen, dat zijn nog gewoon kinderen, die echt wel heel erg genieten. Een misvatting is dat 'luid' ook 'leuk' is. Voor ons was het een kwelling en we waren opgelucht weer naar buiten te kunnen gaan, na een bezoek aan een smerige w.c. Overigens: ZONDER een reservering te hebben gemaakt. Hier stellen we onze kleinkinderen niet aan bloot en we willen toch ook als volwassenen nog een beetje leuk kunnen praten aan tafel.
- Eten / drinken 2
2,4 op schaal 1-10
louise
Wij hebben er afgelopen zaterdag gegeten en hadden de "pech" dat Sinterklaas er net was. Hierdoor was het erg druk en rommelig binnen. Verder ziet het er van buiten en binnen bijzonder sfeervol uit. Alleen de pannekoeken...Wij waren er met 5 personen en daarvan waren er 2 pannekoeken niet aangebrand. De andere 3 waren van onderen behoorlijk aangebrand. Daarnaast was de binnenkant niet gaar. Toen we langs de keuken liepen om naar buiten te gaan zagen we de koks in actie. Een stuk of 5 jongens van een jaar of 17. Na afloop heeft de bediening wel gevraagd of we een ijsbolletje wilden ter compensatie. Hierdoor geef ik de service een voldoende maar dit was echt de slechtste pannekoek ooit. Voor ons geen Hans en Grietje meer.
- Eten / drinken 1
2,9 op schaal 1-10
A. Teeuwissen
Na een eerder een minder goede ervaring gehad te hebben, zie 1 september 2011, zijn we vandaag nogmaals een pannenkoek gaan eten bij Hans en Grietje.
Deze keer een goede ervaring.
De tafels waren overal keurig voorbereid met menukaarten en bestek en waren ook schoon, de vorige keer door drukte, was dit niet het geval.
We zijn vriendelijk en snel geholpen, dus wat ons betreft een aanrader om te gaan eten. De pannenkoeken zijn erg smaakvol en de enthourage is natuurlijk gezeldig, er valt voor de kinderen een hoop te beleven- Eten / drinken 9
8,4 op schaal 1-10
Gert
Zoals afgeproken ruim twee maanden geleden om 17.45uur gemeld bij de bediening om met 32 personen binnen pannekoeken te gaan eten. Hier was geen plaats dus moesten wij buiten zitten. Het drinken kwam vrij snel, echter daarna kwam niets meer. Na 45 minuten wachten naar binnen gegaan en vragen wanneer het bestelde werd gebracht. Volgens een aanwezig personeelslid hadden wij niet gereserveerd (de reserveringsbon was echter bij Hans en grietje bij binnenkomst met een medewerker gecontroleerd op het juiste aantal personen).
Na enige discussie zou het eten over enkele minuten komen.
Twintig minuten verder nog steed geen eten. Nu naar de bedrijfsleider, Het enigste wat deze meneer er uit kon brengen was "ik kan er niets aan doen". Na veel aandringen kunnen wij een korting krijgen op de prijs van het eten. Maar nog steeds buiten,in de kou, omdat er binnen geen plaats was.En weer zou het eten komt over een paar minuten. Om 19.40uur hebben wij het voor gezien gezien gehouden, en hebben wij de manager verteld dat wij weg gaan. Deze niet bedankt voor het onplezierige einde van onze familiedag.
PS.
Speeltuin is mooi, maar slecht onderhouden. Uitstekende spijkers en schroeven. Deuren van speelhuisjes die er uit liggen. Hiervan melding gedaan. Met een schouder ophaling werd het afgedaan.
Jammer dat men zo omgaat met deze mooie lokatie waar met een goede leiding veel meer mee gedaan kan worden.
- Eten / drinken 5
5 op schaal 1-10
Pieter
Hans en Griet is een hartstikke leuk concept, met name voor kinderen. Er ontbreekt echter een goede leiding.
Al bij binnenkomst (we hadden niet gereserveerd) staan we 10 minuten te wachten zonder dat iemand op- of omkijkt.
Als we na 10 minuten iemand aanspreken of er nog plaatsen beschikbaar zijn wordt er gezegd dat we geen kans maken, maar ze toch even gaat kijken. Bij terugkomst wordt gemeld dat er geen plaats meer is. Op onze vraag of er op terras nog wel plaats is wordt gemeld dat dat geen probleem is.
Wanneer we daar gaan zitten wordt al snel duidelijk dat daar geen bediening is. Talloze mensen kijken vertwijfeld rond of ze misschien ooit geholpen gaan worden.
Nadat ik naar binnen was gelopen om te vragen of we mischien geholpen konden worden kwam iemand de bestelling opnemen en werden we verzocht direct bij bestellen te betalen, "anders stond er teveel geld open"
Een bonnetje werd niet verstrekt, dus controle niet mogelijk.
De rest van de gasten werd genegeerd.Al redelijk snel kwamen de overigens zeer smaakvolle pannenkoeken op tafel.
De rest hebben we maar bij de wat verder gelegen McDonalds genuttigd.
Hans en Griet is een hartstikke leuk concept, maar er ontbreekt een ervaren horeca manager die het jonge personeel sturing en leiding geeft.
Als die er komt hebben jullie een geweldig concept in handen met veel potentie.
7,6 op schaal 1-10
marloes
Je vooral niet te druk maken en genieten is het advies...
Ja, het is druk en lawaaierig, de toiletten zijn wat viezig en het is niet overal even schoon...
Maar je zit geweldig, de sfeer is goed, speeltuin geweldig en de pannenkoeken lekker. De bewegende tafels zijn helemaal super.
Aan de kinderen heb je geen kind en de prijs van de pannenkoeken is goed.
Ook bij ons stond de reservering niet goed in het boek, maar de meiden hebben het keurig netjes opgelost.
Niet teveel verwachten...het is een pannenkoekenhuis. Ga vooral voor alles erom heen.....dat is super.
bert bakker
Prima restaurant.
- Eten / drinken 10
8,6 op schaal 1-10
Sonja
I.v.m. een verjaardag een tafel gereserveerd. Vanwege het mooie weer konden de kids fijn spelen, jammer dat de skelters veel te zwaar gaan. Op het terras buiten zaten we prima, helaas veel te weinig bediening, vele medewerkers gaven aan geen bestellingen op te kunnen nemen. Ik moest naar binnen lopen om met veel moeite een medewerker te treffen die wel een bestelling kon opnemen. De pannenkoeken smaakten goed, de bewegende tafels en de inrichting is buitengewoon leuk en sfeervol. De vloer en tafels zijn helaas niet bijzonder schoon. Het aantal toiletten is veel te weinig voor zoveel bezoekers, hierdoor ontstaat een echt smerige situatie. Helaas waren de matige bediening en de sanitair problemen een jaar geleden hetzelfde. Jammer dat dit niet wordt aangepakt.
6,5 op schaal 1-10
jocelyn
Het was geweldig, ik vond de pannekoeken heerlijk en wil de koks en bediening bedanken. De koks hebben heerliijk gekookt en de bediening was erg vriendelijk.
De kinderen hebben genoten van de pannekoeken en het ijs maar ook van de leuke springkussens en het huisje.
Jullie hebben echt leuke ideën en de oorgel en bewegende tafels zijn erg leuk.- Eten / drinken 8
Oma Lisette
Lieve Mensen,
Wat een geweldig leuke middag hadden wij deze dag in jullie pannenkoekenhuis. De pannenkoeken waren bijzonder smakelijk, het personeel was heel vriendelijk, vlotte bediening, lachende gezichten. Graag wil ik mijn waardering uitspreken naar de pannenkoekenbakkers, de koks, de bediening, ik ken de horeca en weet hoe druk en zwaar het beroep is. Jullie zijn grandioos! De inrichting van het restaurant is werkelijk fantastisch, je waant je echt in een groot sprookjeslan, de heks spelend op het orgel was een totale verrassing en zo ontzettend goed en leuk, daar zijn geen woorden voor! Als oma heb ik ontzettend genoten van alles.
Mijn kleinkinderen zijn 5 en 3 jaar en vinden jullie huis het leukste, het mooiste en jullie hebben de lekkerste pannekoeken.
Wij komen gauw weer terug en ik zal aan alle opa's en oma's in onze kennissenkring vertellen dat ze snel bij jullie moeten gaan kijken. Het was vandaag regenachtig maar de kinderen hebben zich prima vermaakt met de spelletjes etc.
Nogmaals dank jullie wel, jullie zijn fantastisch!
Lieve groetjes van Oma Lisette en familie.
- Eten / drinken 10
10 op schaal 1-10
Marga
Afgelopen zaterdag hebben wij hier met onze kinderen van 11, 9 en 3 gegeten. Een geweldig leuk pannenkoekenhuis. Onze kinderen zullen zich dit restaurant nog lang blijven herinneren. Met bewegende en sissende tafels, een gezellig haardvuurtje onder een heksenketel en prachtig mooi verlicht. We komen hier, ook al wonen we absoluut niet in de buurt, zeker een keer weer terug.
We kregen tien minuten na het bestellen onze pannekoek. Wat wij heel erg snel vonden! Bij het afrekenen werd echter excuses gemaakt omdat het wat lang geduurd had.
Kortom absoluut een aanrader.
Marcel
Fantastisch bij mooi weer en met jonge kinderen - een soort Teletubbie-landschap met skelters en speelgoed, dieren, etc. Binnen kan het wat frisser, maar ook daar is duidelijk voor vertier voor de kleinsten gezorgd - onder meer met een eettafel die opeens langzaam overeind komt, potten & pannen op de schappen die als behekst beginnen te klepperen.
't Eten is goed; probeer ook het ijs dat op de boerderij zelf wordt gemaakt!
7,5 op schaal 1-10
m.visscher
De opzet is heel leuk en het ziet er ook heel leuk uit, alleen de uitvoering kan beter.
Het is er niet schoon, onze tafel plakte aan alle kanten.
De menukaart plakte, de vloer was vies, om over de toiletten maar niet te spreken.
De bediening was niet geweldig en aan de trage kant, terwijl het niet druk was.
Pannekoeken waren redelijk, maar we hebben ze wel eens lekkerder gehad.
Jammer want de uitstraling is heel leuk, maar ik zou er toch niet nog een keer heen gaan, vooral vanwege de hygiëne.
- Eten / drinken 6
5,6 op schaal 1-10
Leonora
Prachtig pannenkoekenhuis, gezellige bediening; zeer leuke enthousiaste meiden, niets was te gek. Zaten aan tafel 43 (?), jammer geen beweegbare tafel. Die waren in gebruik bij een grote groep, wat ook logisch is aangezien wij maar met z'n drietjes waren. Alles was vol gereserveerd, maar gelukkig was er een plekje gevonden tot 6 uur. Wij hebben de 1.5 uur dat we geweest zijn genoten, kinderen ook. Komen zeker vaker terug.
7,9 op schaal 1-10
Harriet
Vandaag een hele middag met een groep van ongeveer 35 personen geweest om te eten, te wandelen en een aktiviteit te doen. Het is een super locatie (zowel binnen als buiten), waar veel te doen is voor de kinderen. Jammer is dat de aktiviteit die je kunt doen, zoals de heksengolf niet goed wordt uitgelegd. Je wordt erg aan je lot overgelaten. Tevens was het gras te hoog om de bal goed te kunnen slaan. Bij het eten werden de pannenkoeken per 3bij ons aan tafel gebracht met ongeveer 5 minuten er tussen! Het resultaat was dat de eerste de pannenkoek al op had terwijl de helft van de groep nog geen pannenkoek had gehad. Erg jammer. De pannenkoeken waren wel lekker.
6,4 op schaal 1-10
Danielle
Slechte ervaring.
Had gereserveerd voor een kinderfeestje, 7 kindjes en 2 volwassenen. Bij aankomst geen reservering bekend, terwijl ik wel een bevesting per mail had gekregen. Ze zouden voor ons een tafel regelen en wij zijn met de kinderen het bos in geweest (wat ook geen aanrader is want de "broodkruimeltjesroute" is een route langs een pad van brandnetels en dat met kids met korte broeken!) en naar de skelterbaan. Toen we wilden eten was er toch geen tafel... na lang draaikonten eindelijk een tafel maar geen speciale aandacht voor de jarige. Nadat de pannekoeken geserveerd waren moesten we nog 2x maal vragen om de limonade (wat bij het kinderarrangement hoorde) die ze dus ook op de rekening hebben gezet! Al met al geen aanrader dus.
5,8 op schaal 1-10
Pamela de Boer
Ontzettend leuk restaurant! Goede bediening, lekkere pannenkoeken, geweldige sfeer! Kortom, echt een aanrader!
aartje van esveld
Wij vonden het hardstikke leuk lekker gegeten lekker relaxt en de kids konden ook hun gang gaan heerlijk. Voor herhaling zeker weten aartje.
Johan van het Slot
We waren met 5 volwassenen en 4 kinderen en hebben van tevoren gereserveerd.
Toen ik belde om informatie op te halen werd mij meteen geadviseerd om te reserveren dit heb ik toen ook gedaan.
Toen we aankwamen kregen we een tafeltje die kon bewegen. Het duurde wel even voordat de pannenkoeken er waren, maar dit was vrij logisch omdat het erg druk was.
Ze waren gelijk uitgeserveerd en het smaakte erg goed!.
Leuk restaurant met een goede uitstraling en bediening is erg aardig.
Anouk van Elk
We hadden gereserveerd voor 4 volwassenen en 2 kinderen.
Eerst stonden we in het verkeerde boek, dus de serveerster kon onze naam niet vinden. Na eindelijk onze naam gevonden te hebben, ging ze wanhopig naar een tafeltje zoeken. Die was er niet en we werden in een hoekje geplaatst.
De versiering boven de tafel zat vol met stof... wat naar beneden dwarrelde. Niet echt fris dus. Daarnaast was de bediening ontzettend rommelig, sommige serveersters mochten geen drankjes opschrijven ... anderen negeerden ons.
Na een ellenlange wachttijd kreeg de helft van ons gezelschap hun pannenkoek, de andere helft heeft een kwartier gewacht tot hun pannenkoek er was. Sommigen hadden dus hun pannenkoek al op, voordat de rest kon eten. Het excuus was, dat de vis pannenkoek altijd langer duurde. Ja, als je dat van te voren weet, dan zorg je er toch voor dat je die als eerste maakt!?
Al met al een slechte ervaring, niet aan te raden!
2,3 op schaal 1-10
elise
Ik vind het een erg leuk restaurant. Ik ben daar spontaan gekomen, zonder te reserveren of te bellen. Ik werd meteen geholpen en gewezen naar een hele leuke plek. Jammer genoeg konden we niet zitten op een beweegbare tafel, maar dat is ook weer te begrijpen als je niet reserveerd.
HEt eten was lekker en de pannenkoeken waren goed heet. De ijscoupes die tegenwoordig ook beschikbaar worden gesteld, zijn ook echt superlekker. Echt om aan te raden die deserts.
Het was erg gezellig en het restaurant pannenkoekenhuis Hans&Grietje is echt aan te raden.
Peter van der hoorn
Nog nooit in zo'n smerig restaurant gegeten!
De bediening rommelt maar wat aan, en de pannenkoeken waren niet te eten.. Ga hier nooit meer eten, en raad het andere mensen echt af!
- Eten / drinken 2
3,2 op schaal 1-10
H. Figge
We hebben ons kinderfeestje hier gevierd. Het is een prachtige lokatie zeker als het mooi weer is. Het is gezellig ingericht met leuke verrassende tafels. Bediening is goed, vriendelijk en behulpzaam. Je kunt heerlijk wandelen in de omgeving. ( 2 standaard route's) Al met al een prima lokatie.
Het was alleen verschrikkelijk jammer dat van de 9 pannekoeken er 4 teveel aangebrand waren, waarvan er 1 niet te eten was. Hiervoor hebben we een nieuwe gekregen die al net zo slecht was. Dit gemeld aan de eigenares en vervolgens er niets meer van gehoord. De rekening aan het eind klopte ook niet. Was in dit geval foute drankjes en ook nog eens te laag.
Al met al een leuke lokatie, alleen een nieuwe kok en een goede klachtenafhandeling is heel hard nodig. De 6 voor prijskwaliteit is omdat het niet echt duur is.
Henk.
- Eten / drinken 3
5,1 op schaal 1-10
willem
Ik had via de mail gereserveerd, en kreeg snel een bevestiging terug. Vind dus dat dit erg professioneel werd geregeld aangezien alles wat wij wilden (beweegbare tafel, kinderstoel) al was geregeld toen wij aankwamen.
Ik vond het een super leuke ervaring, de kids waren ook de hele dag lekker aan het spelen.
Toen de kinderen uitgespeeld waren hebben we een heerlijke pannenkoek gegeten, en een ijsje toe.
Echt een top restaurant! Bediening is enthousiast, heb zelfs nog een babbeltje gemaakt met een van de mannelijke 'pannenkoekenbakkers', eten is top, en alles tot in de puntjes geregeld!
Gr, Willem de Vries.
7,3 op schaal 1-10
Sandra
Wij zijn met z'n tienen bij jullie geweest zonder dat we gereserveerd hadden. We werden naar een beweegbare tafel gebracht in het nieuwe gedeelte, door zeer vriendelijk personeel. Het personeel was zeer vriendelijk en klantgericht ondanks dat het ineens erg druk werd! Er hangt een goede sfeer en het lijkt wel of je in een sprookje terecht komt. Helemaal top! De pannenkoeken waren heerlijk. Alleen jammer dat er geen alcohol geschonken wordt, maar dat kunnen we wel begrijpen omdat het tenslotte een kinderrestaurrant is. Wij willen dan ook het hele team bedanken voor alle goede zorgen. Vriendelijke groet van Sandra en vrienden.
Miranda Hoogstraten
Ik ben vorige week met mijn man en 3 kinderen wezen eten bij dit pannenkoekenrestaurant, nadat we eerst de kiezelsteenroute hadden gelopen. De paden waren hier en daar moeilijk begaanbaar, maar onze kinderen hebben zich uitstekend vermaakt. Na de wandeling zijn we naar het restaurant gegaan. De sfeer is er geweldig, een waar sprookje, onze kinderen keken hun ogen uit!
We bestelden eerst wat te drinken, dit werd ons vlot gebracht. Voor de kinderen bestelde we een heksenpannenkoek, ze vonden deze erg leuk, alleen vonden ze de snoepjes wat minder. (deze kleefde nogal, zodat ze ze niet meer wilden eten) Voor mijzelf bestelde ik een spek-kaas pannenkoek, het spek was erg zout, maar de pannenkoek was verder erg lekker. Mijn man had de ouwe-zeur pannenkoek en vond deze erg lekker. Na het eten nog een ijsje gegeten, alleen jammer dat er niet zoveel keuze was. Al met al hebben we een superleuke dag gehad!
Gr,
Miranda Hoogstraten.
6,8 op schaal 1-10
Joyce
Wij zijn op 2e paasdag geweest met een groep van 7 volw en 8 knd. Hadden gelukkig gereserveerd. Tafel die we kregen was niet zo handig, omdat je maar aan een kant van tafel kon (dus iedereen eerst uit de rij...). Drie van ons hadden een pannekoek met zalm, maar deze was karig belegd met zalm en de beloofde roomkaas en rauwe ui zat er niet op, werd 'goedgemaakt' door de hoeveelheid dressing. Deze pannekoek dus geen succes. De overige pannekoeken werden wel met veel smaak opgegeten. Bij het afscheid kregen de 3 zalmpannekoeketers een ijsje ter compensatie. Dat vond ik netjes opgelost.
Wel erg druk op deze dag, zou ik niet gauw nog een keer doen. Voor kinderen fantastisch. Jammer dat ze geen alcoholvergunning hebben en dus geen biertje of Irish Coffee op de kaart hebben staan.
Wel erg vriendelijk personeel, ondanks de enorme drukte.
7,1 op schaal 1-10
Sanne Haring
We hadden na een wandeling zin in een pannekoek en liepen hier binnen. Het restaurant zag er fantastisch uit. Leuke kussentjes, lampjes, speelplekjes voor kinderen. Ook buiten was genoeg te doen voor kinderen. Maar ook voor ons (jong stel) was het prima om er een hapje te eten. Mijn appelpannekoek vond ik niet geweldig. Er zat weinig appel in maar wel erg veel kaneelsuikerbrokjes erop. De smaak hiervan was erg zoet en overheersend. De spek, rozijn en ui pannekoek beviel mijn vriend wel erg goed.
7,9 op schaal 1-10
Simeon
Wat een geweldig pannenkoekenhuis! Ziet er super leuk en groot uit als je aan komt rijden, maar wacht maar tot je binnen komt! Super gezellige sfeer, leuk en gezellig personeel, waren niet sjagrijnig en erg klantvriendelijk. De bediening was erg goed, komen vaak bij je kijken of alles naar wens is. De pannenkoeken waren ook uitstekend. Kortom, gewoon een toptent. Kom zeker vaker terug!
Bart Hoogendoorn
Gister ben ik met mijn vrouw en 3 kinderen wezen eten bij Hans en Grietje. We waren hier nog nooit geweest maar werden gelijk hartelijk ontvangen. We kregen een gezellig tafeltje toegewezen en de kinderen kregen een leuke kleurplaat. De bediening was erg goed. We hoefden niet lang op ons drinken en onze pannenkoeken te wachten. De kinderen hebben zich prima vermaakt. Het personeel was erg vriendelijk. Kortom, we hebben heerlijk gegeten en komen zeker vaker.
Mr. P. Pakensveld
Wat een geweldig restaurant, een ware belevenis. De kinderen hebben we geen minuut naar om hoeven kijken. Ze vermaakten zich prima op deze nogal regenachtige dag. Echt een plek bij uitstek het hele jaar door. Overheerlijke pannenkoeken, leuk personeel en vlotte service, hier gaan we vaker heen.
Marie
Dit weekend ben ik met mijn dochters naar het pannenkoekenhuis geweest, ik heb heerlijk gegeten, het is er erg gezellig en het personeel was klantvriendelijk!
8,3 op schaal 1-10
Henk De Jong
Afgelopen weekend lekker en gezellig een dagje uit geweest. Het was aan het begin van de avond en we hadden honger. De kinderen zeiden dat er een leuk pannenkoeken huisje aan de sternweg is. Wij daarheen. Het was erg gezellig (goede sfeer). De bediening, de pannenkoeken en het drinken waren uitstekend. Kortom reden genoeg om vaker te gaan.
8,8 op schaal 1-10
Marijke van der Werf
We kwamen uit een gezellig dagje Walibi naar het pannenkoekenhuis voor een lekkere pannenkoek. We werden vriendelijk ontvangen ondanks het al 8 uur was en ze allemaal al aan het opruimen waren mochten we toch een plekje uitzoeken. We werden vriendelijk geholpen door het personeel en we kregen al snel de pannenkoek voor ons.
Op de menukaart stond een spek/kaas, maar ik vroeg of het ook ham/kaas/spek kon en dit kon, hier was ik erg blij mee. En na het eten een heerlijk ijsje.
Het was een zeer geslaagde dag, we hadden gelijk gereserveerd voor volgende week met onze familie.
Nanda
De serveersters zijn totaal niet klantvriendelijk. Serveersters tegen elkaar aan het schelden. Een kok die met zijn vingers in de neus stond en daarna met diezelfde hand de pannenkoek serveerde op het bord. Ronduit een slecht restaurant.
Als je buiten wilt zitten stikt het van agressieve wespen.Dus ik vind het totaal niet geschikt voor kinderen!
- Eten / drinken 1
1,1 op schaal 1-10
Ronald Eghterhout
En gezellige avond gehad in een restaurant waar ongelofelijk veel te beleven valt, de kinderen zijn de hele avond zoet geweest. Het wachten op de pannekoeken (4stuks) duurde 1/2 uur maar waren wel lekker. Personeel wat onvriendelijk en eten misschien wat te duur. Verder Top
7,2 op schaal 1-10
mirjam
het eten was lkkr de pannekoeke kwamen snel vooral de wandeling voor het etn was leuk voor de kleintjes en in et snoephuisje spelen erna was ook leuk alleen jammer dat de beweegbare bank al bezet was!
Marijke Harmsen
Wij hebben (met 11 man)5 kwartier gewacht op onze pannenkoeken. Ze waren wel lekker, maar de drankjes werden aan 1 kant van de tafel geserveerd en die moesten we zelf maar doorgeven. Daarna kregen we een rekening die ruim 200 euro bedroeg. Na controle door ons bleek het 118 euro te zijn. Commentaar van de bediening: "Ach, dat gebeurt wel vaker".
- Eten / drinken -
4,7 op schaal 1-10