Restaurantgids Eet.nu

Eet.nu op sociale netwerken

Eet.nu nieuws

1. 19/04 Een zakje sprinkhanen alstublieft!
  2. 03/02 Sterrenkoks in de Holland Casino restaurants
  3. 11/01 Wil je werken voor Eet.nu? Kom ons helpen!
  4. 2011 Win een tafel voor twee tijdens het visrecepten Tweetup diner!
  5. 2011 Heropening Katseveer in Wilhelminadorp
  14. 2010 HOT or NOT in 2011
  15. 2010 Heilbot van 100kg binnengehaald door Elburgs restaurant
  16. 2010 Eet.nu lanceert iPhone applicatie
  17. 2010 Eet.nu introduceert telefonisch reserveersysteem
  18. 2010 Wil jij onze iPhone App testen?
  19. 2010 Win kaarten voor Taste of Amsterdam bij Eet.nu
  20. 2010 Restaurant 't Lieve Vrouwtje schenkt Well Water
  21. 2010 Zoekresultaten op de kaart
  22. 2010 Filter je zoekresultaten
  23. 2010 Eet.nu werkt mee aan Yubify applicatie
  24. 2010 Filter restaurants in een stad
  25. 2010 RHM legt op verzoek klantgedrag op het bord. Kwestie van slikken?
  26. 2010 De Raadskelder wint nationaal kampioenschap Leermeester-Leerling
  27. 2009 Nederlandse sterrenkoks serveren Fair Flavours
  28. 2009 Culinair November
  29. 2009 Zonder ingrediënten geen gerecht

Alle artikels »

Nieuwste recensies

1. Chin Wok Japans Rest Keyzer Palace Rosmalen, Rosmalen

geweldig lekker, vooral van de bakplaat!

8,9 op schaal 1-10

2. Herbergh "De Drie Snoecken", Lexmond

Gezellig, goed eten, lekker ontspannend

3. Snackbar De Smulpaap, Roden

topkwaliteit!!voor mij de beste in Roden.

9,7 op schaal 1-10

4. Bar & Restaurant Eigeweis, De Koog

ik heb gisteren met mijn vrouw gegeten in restaurant eigeweis. in tegen stelling tot de meneer met het koude eten, stond mijn eten binnen de kortste keren op tafel en was mijn smikkelstok van 30cm wel het beloofde gewicht en nog warm ook. wij hebben een heerlijke avond gehad met heerlijk eten genoeg drinken en een uitstekende service en dat voor een eerlijke pris.
    echt een aanrader.

9,4 op schaal 1-10

5. Restaurant EVI, Zandvoort

Voor de tweede keer nu geweest en wederom fantastische gerechten geproefd met prachtige wijnen erbij. Het was ook weer ontzettend gezellig met jullie TOP-team. Ik zag in de andere recenties dat niemand tot nog toe een 10 durfde te geven maar wij doen dat wel. Zoveel kwaliteit voor een vriendelijke prijs. Ga zo door en tot snel. Groetjes Josefine en Jaap

9,8 op schaal 1-10

6. Restaurant Spoon, Den Bosch

Met onze Oostenrijkse gasten heerlijk gegeten, akoestiek was in tegenstelling tot eerdere recenties helemaal goed (er waren speciale geluidsabsorberende plafons geplaatst wist de bediening ons te vertellen). de gruner veltliner was volgens onze Oostenrijkse kenners een hele mooie fles wijn voor leuk geld! Bediening was super en het eten heerlijk kortom een echte aanrader! Wij komen zeker terug.

Wel even reserveren! Er werden die avond veel mensen weggestuurd door gebrek aan plaats.

9 op schaal 1-10

7. Het Strand, Den Bosch

Gisteravond heerlijk gegeten bij Het Strand! Zowel het voor-, hoofd- als nagerecht waren verrassend en overheerlijk! Daarnaast was de bediening erg vriendelijk en gemoedelijk! Een hele prettige, gemoedelijke tent met een super prijs/ kwaliteit-verhouding! Hier komen we zeker nog eens terug!

9,3 op schaal 1-10

8. Brasserie M'n Schoonouders, Boskoop

Gisteren hebben we met een groep van vrienden en vriendinnen heerlijk gegeten bij 'M'n Schoonouders'.
    De bediening was vriendelijk en attent, maar niet opdringerig.
    Het eten was heerlijk. Veel verschillende gerechten en toch alles precies op tijd geserveerd, zodat we met z'n allen konden genieten van ons eten.
    Ook de sfeer was goed.
    De prijs/kwaliteit verhouding was prima.
    Zeker een restaurant om nog eens terug te komen.

8,9 op schaal 1-10

9. Kade 10, Nijkerk gld

Gisteren heerlijk gegeten geweldig sfeer en erg leuke en goede bediending wij hadden een verrasingsmenu was helemaal toppie een aanrader.

9,4 op schaal 1-10

10. Broodje Dubbeldik, Eindhoven

Voor de eerste keer geweest. Kom niet meer terug.
    Stokbroodje zelf was heerlijk, echter het beleg had een bijsmaak en een groot gedeelte van de garneren komt naar mijn mening uit pot, (wortel en kool, zoetzuur) verder een klein beetje sla en tomaat. Jammer.
    De bediening buiten duurde erg lang, en beide dames waren totaal niet service gericht. Erg onprofessioneel. De jongeman, tevens de kok, gaf nog enig vrolijk teken door goedendag te zeggen.

1,8 op schaal 1-10

11. Restaurant de Wilgenhoeve, Drachten

Gisteravond gegeten in restaurant de Wilgenhoeve, waarbij we een heerlijke avond hebben gehad. Alle gerechten waren erg mooi opgemaakt en het smaakte erg lekker. Het is zeker een restaurant waar wij nog een keer naar toe gaan.

12. IJssalon Roberto, Apeldoorn

Hier gisteren gegeten met mijn vriend. We bestelden eerst ons drankje en wilden later pas eten bestellen. Er werd gevraagd of we direct de drankjes konden afrekenen maar toen we vertelden straks nog eten te bestellen mocht het afrekenen even wachten. Ik heb een broodje kroket besteld van de karige kaart. Voor een brasserietje erg aan de prijzige kant, maar ik had trek dus toch besteld. Mijn vriend had een hamburger. Het smaakte allemaal best, maar de borden eten stonden nog niet op tafel of er werd gevraagd of we direct even af konden rekenen. Toen we aangaven wellicht nog koffie na te willen werd het betalen uitgesteld. Na het eten inderdaad koffie besteld. Toen deze op tafel kwamen, tja u raadt het al, werd gevraagd of we direct even af konden rekenen. Wat een ongezellig gebeuren dat direct incasseren. De rekening was ook ongezellig hoog. Er stond ook op de rekening dat je het terras life kon bekijken vanuit huis met een internetadres erop. Misschien een openbare ruimte, maar toch niet prettig als je er achteraf achter komt dat jan en alleman maar vanuit huis naar je kan gaan zitten kijken. Het smaakte niet verkeerd allemaal, maar door het hele gebeuren eromheen toch een bittere nasmaak.

5,1 op schaal 1-10

13. Mrs Jones Wijnbar en Eeterij, Middelburg

Was verassend lekker met een goede prijs kwaliteit verhouding. Zeker de moeite waard!

8,2 op schaal 1-10

14. De Zevende Hemel, Kerkrade

Fred is een man met humor, daar houd ik wel van.
    De salades uit de salade bar waren niet zozeer mijn smaak, de olijventapenade en het vlees, daarentegen waren voortreffelijk. Porties waren ook zeer ruim.
    Dat je voor zo'n vriendelijke prijs nog zo lekker kan eten is vrijwel uniek!

Chapeau voor deze zaak!

15. De Engel, Beekbergen

Sfeer was gezelleg, bediening goed, maar het eten liet iets te wensen over. Het stokbrood was nog heet, klef en plat gesneden. De champions in bierbeslag was veel te zout en begon tegen te eten. en de mix gril was veel te droog gegrild. gelukkig hou ik daar van maar mijn vrouw zou dit zo terug gestuurd hebben. daarin tegen waren de kippenlevertjes een aanbeveling en de spareribs ook.
    Al met al ekker gegeten.

6,6 op schaal 1-10

Alle recensies »