Welkom op Eet.nu
Restaurant de Zwaan
Valkenswaard Topkwaliteit in een schitterende ambiance
- Uw restaurant?
- Uw restaurant?
Culinair nieuws
Win kaarten voor Taste of Amsterdam bij Eet.nu
07/06 · 1 reactie — Het culinaire festival Taste of Amsterdam komt voor de tweede keer in Nederland. Eet.nu geeft weer gratis kaarten weg aan haar leden. Lees meer »
Restaurant 't Lieve Vrouwtje schenkt Well Water
19/05 · 2 reacties — Restaurant 't Lieve Vrouwtje is, zoals haar naam al doet vermoeden, lief voor de medemens. Sinds kort krijgen gasten in het restaurant aan de Lieve Vrouwestraat 19 wel heel 'goed' mineraalwater aan de dis. Lees meer »
- 11/05 Zoekresultaten op de kaart De zoekresultaten, die je ook al kon filteren, kun je nu ook zichtbaar maken op de kaart. 0
- 15/04 Filter je zoekresultaten Het zoeken van een restaurant op eet.nu is flink verbeterd. Niet alleen kun je nu eigenschappen van restaurants meenemen in je zoekterm. Het is vanaf nu ook mogelijk om je zoekresultaten te filteren. 2
- 08/04 Eet.nu werkt mee aan Yubify applicatie Yubify is het eerste local discovery systeem die niet alleen plaats, maar ook tijd gebruikt bij het zoeken. Eet.nu helpt met de restaurant informatie die op Yubify wordt getoond. 0
- 05/02 Filter restaurants in een stad Op zoek naar een restaurant dat lactosevrij serveert? Of een restaurant in de buurt, dat nu open is, waar je met je laptop gebruik van het wifi netwerk kunt maken? Het kan nu op eet.nu. 2
- 05/02 RHM legt op verzoek klantgedrag op het bord. Kwestie van slikken? Bestaat er 'n mise on place voor verbetering? RHM legt het u indien gewenst uit. RHM (Ruijters Horeca Makeovers) wordt hobbymatig bedreven, en is inmiddels uitgegroeid tot trendsetter in het opfrissen van horeca (aan)gelegenheden in de breedste zin van alle voorkomende zaken in deze branche. 10
Nieuwste recensies op Eet.nu
Indian Way, Nijmegen
Vorige week opnieuw wezen eten bij Indian Way.
De curry die ik graag wilde eten stond op de kaart als zeer pittig en kon op mijn verzoek niet iets minder pittig door de kok worden bereid. Ondanks dat de vlammen bijna uit mijn oren kwamen was de curry erg lekker van smaak. Het vlees was mals en ook het verse naanbrood was wederom erg lekker.
Deserts vind ik in veel restaurants onder de maat, maar van het ijs van Indian Way krijg ik maar geen genoeg!
Cafetaria Halosta, Aalst
Goede friet, wel wat aparte snack keuzes. En sfeer is minder.
De Kraaij, Zuilichem
Heerlijke afhaalfriet, erg vriendelijk hardwerkend personeel en altijd vlug klaar! Tip.. in t weekend even vantevoren bellen anders kan t druk zijn en wat langer duren.
Chinees Indisch Restaurant Kota Radja, Budel
Heerlijk eten hier! Prijs is ook goed en eten is altijd meer dan voldoende.
Eetcafé Kierewiet, Budel
Gezellig eetcafe, leuke kaart en lekker eten.
Argentijns Restaurant Maxima, Zaltbommel
Heerlijk gegeten (mixed Grill, compleet met gepofte aardappel mmm...), vriendelijke bediening, gezellige sfeer, eten werd leuk gepresenteerd.
Odyssey II, Geldermalsen
In vergelijking met andere griekse restaurant een tegenvaller. Te modern geserveerd op bord. Ik zag t liever op een gezellig grilplaatje. Kleine porties en ik had helaas wat rauwig vlees ertussen zitten. Nagerecht was wel super! Bediening erg vriendelijk. Maar voor mij geen reden om terug te gaan helaas.
Ik vond de prijs/kwaliteit erg slecht, eten was erg duur.