- Adres
- zon 17:00 - 21:30
- Overnachten
- Hotels in de buurt »
- Parkeren
Dichterbij stations- of bij oude ziekenhuis, bij Parallel weg- of Walraamstraat.
- OV
Naast trein station-en bus.
- Omgeving
- In het centrum en aan het strand
- Ambiance
- Rustig, budget, huiselijk, gezellig en romantisch
- Toegankelijkheid
- Rolstoeltoegang
- Diëten
- Vegetarisch en halal
- Voorzieningen
- Afhalen, catering, all-inclusive en terras
- Zitruimte
- 60 zitplaatsen en maximaal 50 personen in één groep
- Personeel
- Chef: Karim Hussain
- Gastheer/vrouw: Ambia-en Iqbal-a.hussain
- Eigenaar: Karim Hussain
26 recensies voor Simla
Het eindcijfer is 7.2. (Minimum: 1, Maximum: 10)
- Eten / drinken
7,2
- Prijs / kwaliteit
7,1
Ruud
Na veel goede verhalen gehoord te hebben hebben we toch maar eens besloten om hier te gaan eten. Eerlijk gezegd hadden wij meer verwacht van het eten en de service.
Bij binnenkomst kwam de bediening wat nors en ongemotiveerd over.
Het voorgerecht (groente en vlees in bladerdeeg) was er smaakloos. Mijn hoofdgerecht (lam) was eveneens niet smaakvol en tevens vrij droog. De geserveerde groenten (kerry) waren qua smaak goed, maar zag er allerminst vers bereid uit.
Tot slot bleek het ijs toetje al behoorlijk lang te zijn voortgemaakt en bewaard in de vriezer wat resulteerde in een coup ijs met een behoorlijke portie bevroren water kristallen.
Jammer om dit te moeten schrijven na alle positieve ervaringen van vrienden en familie die hier wel goed gegeten hebben.
- Eten / drinken 5
5,2 op schaal 1-10
Gerard
Heerlijk gegeten hier.
We waren er op een donderdagavond rond 20:00. De enige gasten. Dat is dan wel heel kaal, maar je kunt wel uitzoeken waar je wilt zitten.
Als voorafje kregen we papadums. Nadat we er om gevraagd hadden een lekkere mango chutney en raita. Lekker snoepen en, zo bleek achteraf, van het huis.
Allebei een menu genomen, dat is toch wel het makkelijkste. Omdat in onze beide menu's een groenten curry zat, werd er één vervangen door een champignongerecht. Goed dat ze hier aan denken, maar dan kunnen ze toch beter even vragen of iedereen wel van champignons houd, want nu moest ik het in mijn eentje opeten en ik had nu juist zo'n zin in die curry!
De gerechten waren heerlijk. Vooraf een dahl soepje. Lekker op smaak, maar wat weinig bite. Ik had een iets steviger soep verwacht met hele linzen er in.
De hoofdgerechten kwamen op een warmhoudplaatje tussen ons in te staan en gaven veel keus. Rijst, groeten curry, spinazie met eigengemaakte paneer, champignons in een lekker sausje, naan brood erbij. Heel compleet. Het licht werd een beetje gedimd en we zaten alleen met al dat lekkere eten. romantische setting hoor!
Toe een lassie (mango yogurt shake) en een koffie en geheel voldaan naar huis.
De toiletten waren eenvoudig en niet erg modern, maar wel schoon en proper.
Voor 50,- met 2 personen eten en drinken was het een goede prijs.
Ad en Marijke
Lekker gegeten in een eenvoudige, maar wel gezellige sfeer. Vooraf had Ad Murug Pakura, lekker gekruide kip en Marijke Butterfly gemarineerde grote garnalen. Lekker gekruid en een verrassend voorafje. Daarna kreeg Marijke het gerecht Thali Speciaal, viertal verschillende gerechtjes van lam en kip. Heerlijk met het Nan brood. Ad nam de gegrilde lamskoteletten uit de kleioven. Heel smaakvol en ook nu alles lekker gekruid. Als toetje het indiaas ijs. Kortom lekker eten en de prijs volledig waargemaakt. Ook de bediening erg vriendelijk!!
Maurice
Voor de 1e keer hier gegeten met een stel vrienden en aangenaam verrast.
We vonden het alle 4 heerlijk, de bediening was ook prima in orde.
Absoluut voor herhaling vatbaar.
8,3 op schaal 1-10
Huub
Een tijdje geleden heb ik hier heerlijk gegeten en heb toen tevens aangegeven dat de bediening er alleen dramatisch slecht was. Nou, dat is nu sterk verbeterd, attent, vriendelijk en snel. Kortom een goed restaurant met heerlijk gerechten voor een faire prijs.
Condors55
Prima eten, vriendelijke bediening, snel, kortom: alle ingedrienten als je 'even snel' lekker buiten de deur wil gaan eten zonder de rest van de avond kwijt te zijn!
Charlotte
Vandaag voor het eerst hier gegeten en dat terwijl we al 11 jaar in Sittard wonen. 11 jaar te laat dus.
Prima restaurant, zeer ruime keus in gerechten en de smaak is helemaal goed. De smaak is ook beoordeeld door mijn vader die afkomstig is uit India, een kenner.
De porties zijn enorm en hadden best minder kunnen zijn voor hetzelfde geld. Soms is "less is more" ook goed.
Wij kunnen het restaurant aan een ieder aanbevelen.
Bedoening is ook heel vriendelijk.
Samosa's zijn top, Kulfi ijs ook, maar de rest heeft ons zeker ook uitstekend gesmaakt.
8 op schaal 1-10
Barbara
Heerlijk eten en vrij betaalbaar eten. Deze Indiaanse gerechten zijn lekker gekruid en niet flauwig en ook de 'Lassi's ' zijn een aanrader.
8,6 op schaal 1-10
Jeanette
Gisteravond gegeten bij Simla samen met mijn man. Het was de vierde of vijfde keer dat we er gegeten hebben, we gaan meestal 1 of 2 keer per jaar. Het eten was zo als gewoonlijk heerlijk, maar de bediening liet heel veel te wensen over. Bestelling voor drankjes, voor- en hoofdgerecht werden tijdig opgenomen, we hoefden niet lang te wachten op het eten. Toen werd alles weggehaald en werden we gewoon vergeten. Niemand kwam vragen of we nog iets wilden drinken of een nagerecht wilden bestellen. Er was verder nog 1 tafel bezet (8 personen) die alle aandacht kreeg, maar wij werden gewoon genegeerd. 1 ober was druk bezig op zijn laptop achter in het restaurant en de andere was in de keuken. Uiteindelijk zelf iemand geroepen om een toetje en koffie te bestellen en de rekening gevraagd. Geld voor fooi op tafel laten liggen. Niemand zei bedankt of tot ziens en toen de ober kwam om het blaadje met suiker en pepermuntjes te halen, keek hij gelijk onder het dekseltje van het potje pepermuntjes. Misschien dacht hij dat wij twee hadden gestolen of zo! Heel bizar allemaal en we zullen er nooit meer terugkeren. Kwaliteit eten geef ik een 8, maar voor service/bediening een 1!
5,8 op schaal 1-10
Jacky & Alan
Lekker eten en goede bediening.
Kwaliteit en prijs goed.
Voor een Indiaas restaurant in Holland gelukkig geen namaak Indiaas, maar echte goede smaak met echte goede vriendelijkheid.
Vandaar de vele Engelse bezoekers, die zijn goed gewend en komen steeds terug!
We gaan vaak terug en bestellen ook vaak, dus we hebben veel ervaring met dit restaurant.
8,9 op schaal 1-10
Perry Hermans
Eten is lekker en bediening is vriendelijk en authentiek. Kwaliteit eten is zeker zo goed als in de gemiddelde Indian restaurants in Groot-Brittannie. Niet verbazend is dan ook dat een aantal gasten engelstalig zijn. Deze weten het eten van Simla zeker te waarderen.
Prijs is wel iets aan de hoge kant ten opzichte van bijv. Grieks of Chinees tafelen. Wellicht dat in de Indiase keuken duurdere specerijen en kruiden gebruikt worden. Daarentegen staat wel dat het eten verfijnder en smaakvoller is.
De inrichting bij Simla is niet zo bijzonder en mist sfeer.
8,2 op schaal 1-10
jolanda
We zijn er met 4 personen gaan eten. Was weer eens iets anders.
Ik moet zeggen, het was heerlijk. We hadden een samen gesteld menu gepakt met verschillende gerechten van voor tot nagerecht.
Het was heerlijk! Gewoon doen!
Janine
Gisteren (zaterdag 23 januari) heel erg lekker in dit restaurant gegeten. Was erg druk, maar toch was de service erg goed en vriendelijk!
Eten werd op tijd bezorgd en smaakvol, echt heerlijk gegeten.
Wij komen hier zeker nog eens terug.
Echt een aanrader!
Jeanette
Wij eten hier al jaren zeer regelmatig. Zowel met z'n 2-en, 4-en als met een hele groep. Nog geen enkele keer is er iets negatiefs geweest. De bediening is juist voorbeeldig, het eten smaakt heerlijk (steeds zelfde kwaliteit) en keuze te over. Van mild tot erg heet.
Met de grote groep werd ons geadviseerd diverse gerechten eens te laten uitproberen, dit is echt een aanrader en werd door iedereen gewaardeerd.
Tot nu toe heb ik alleen nóg beter Indiaas in Londen gegeten.
Het lijkt wel een reclamespot, maar dat komt omdat ik de negatieve berichten zeker niet herken!
8,1 op schaal 1-10
John Veldhuis
Ik heb twee keer gegeten, een keer met een gezelschap van 10 personen en een keer met zijn tweeën. Met de groep had ik van alles op tafel laten zetten, een soort verrassing. Viel bij iedereen in de smaak, die van Tandoori kruiden houdt.
Je kon verschillende dingen proeven, van mild tot een beetje pittig. Lekker ijsje na.
rika
Heerlijk kruidig en avontuurlijk gegeten!
Lekker eens wat anders dan frites sate.
peterhoofd
Geweldig lekker, heerlijke geuren als je binnenloopt, vriendelijke bediening, en uitstekend eten.
Ik ben spontaan verslaafd aan Indiaas eten geraakt!
7,4 op schaal 1-10
Judy
Afgelopen weekend voor het eerst wezen eten. Eten was ok, prijskwaliteit ook. Maar een ontzettend slechte bediening.
We moesten ruim 1 uur wachten op ons voorgerecht, en ruim 1,5 nadat we dat ophadden kwam het hoofdgerecht pas. Tafel werd pas zeer laat afgeruimd. Tussendoor drinken bestellen lukte alleen maar als je bijna iemand een pootje deed lappen.
De eigenaar vertelde wel dat er 2 zieke mensen waren, dus dat er gewerkt werd met onderbezetting. Fijn een excuus, maar een geste daarbij was mooier geweest mijn inziens.
7,3 op schaal 1-10
Pierre Lebon
We hebben verschillende keren hier gegeten en we zijn altijd tevreden geweest over de kwaliteit, de sfeer en de bediening.
Een aanrader!
marieke
Regelmatig gegeten, altijd anders: 1e keer was goed 2e keer slecht 3e keer goed, dus als je in bent voor een verrassing is dit een aanrader.
- Eten / drinken 7
6,9 op schaal 1-10
Leilah
we eten hier regelmatig(ook afhalen) altijd heel lekker. Ik raad het ook echt aan. Alleen kerstdag was het echter niet wat we gewend zijn. Maar over het algemeen top!
- Eten / drinken 7
7 op schaal 1-10
D.Kösters
Op 1 ste kerstdag wezen eten, alleen menu mogelijk, nou ja dan menu.
vooraf ragout van garnalen, smaakloos met een droog sla garnituur niet eens dressing??tussengerecht een smaakloze gehaktplak onbekend wat het was samen met iets roods met een garnaalstaartje?????met frituursmaak weer met sla zonder iets op. Hoofdgerecht aan prut gekookte groente met olie en de vis KNOKEDROOG!!!! En dan vertellen dat het zoetwatervis is, nadeel als je kok bent denk ik dat je weet dat dit onzin is. We zijn opgestapt en hebben Thuis wel lekker gegeten. Wat een afknapper, en dan niet eens de zaak vol.Succes als je hier gaat te eten- Eten / drinken 1
1,2 op schaal 1-10
Jos
Simla in Sittard, daar dineren wij wel een aantal keren per jaar. Helemaal top!
albert
Ik had een thali besteld en volgens de kaartzijn dat, vijf schaaltjes mild en pikant. had waren uiteindelijk 4 kleine schaaltjes, waarvan ook nog eens een (kleine met rijst). al met al heb ik al eens beter indiaas gegeten, en zeker meer gekregen voor mijn geld. ik ga niet meer. het smaakte overigens wel goed.
- Eten / drinken 4
3,3 op schaal 1-10
Peter
Iedere keer weer geweldig.
Lekker eten en goede bediening.
Restaurants in de buurt
733m · Sittard · Nederlands en Internationaal
788m · Sittard · Australisch
791m · Sittard · Grill, Spaans en Steakhouse
833m · Sittard · Frans en Internationaal
835m · Sittard · Nederlands en Eetcafé
842m · Sittard · Italiaans en Tapas
843m · Sittard · Mexicaans
Ophovener Molen "net ff angesj"
1,6km · Sittard · Internationaal
2,2km · Sittard · Internationaal