Tom-Eric, Limburg
Hier zie je hoe de 118 meningen van Tom-Eric verdeeld zijn.
Het aantal recensies van Tom-Eric's over tijd.
Tom-Eric
Hier afgelopen dinsdag met mijn collega's geluncht op het terras. Het was lekker weer en ik ben niet binnen geweest, dus van de sfeer daar kan ik niks zeggen, maar dankzij het zonnetje was het buiten goed te doen.
Ik vond zelf de keuze van de (lunch)kaart beperkt en ben daarom voor de Brouwersburger gegaan. De burger zag er interessant uit en smaakte me goed. Ook de dikke frieten erbij waren lekker. Ik vond de prijs wel een beetje tegenvallen voor zo'n simpel gerecht.
De bediening was wisselend qua vriendelijkheid en kwaliteit. Mijn collega had een veganistische salade (dat staat niet op de kaart) besteld, maar er zat weinig variatie in. Toen er door de bediening naar werd gevraagd, en hij dit aangaf werd er goed op gereageerd en kreeg hij wat extra groentes erbij die het allemaal wat lekkerder maakten. De bediende die ons de rekening kwam brengen had echter een beetje een norse blik op haar gezicht en straalde ontevredenheid uit.
Een prima plek voor je lunch, maar wel wat aan de dure kant.
Tom-Eric
Onlangs heb ik hier spareribs besteld. Normaliter doe ik dat niet, omdat ik nog nooit spareribs heb gegeten van een bezorgrestaurant die lekker waren, maar om één of andere reden besloot ik tegen mijn intuïtie in te gaan.
Wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb! Ok, je moet een tijdje wachten op je bestelling (ik woon in Heerlen, dat is ook een stuk rijden), maar het resultaat was heerlijk. Ik was gegaan voor 2 verschillende varianten, de spareribs à la chef, en de pittige variant. Allebei waren erg lekker, maar de pittige variant vond ik zelf de beste.
Ik kan niet wachten tot er een acceptabele periode is verstreken zodat ik hier weer kan bestellen zonder dat mensen denken dat ik een ongezonde levensstijl heb. Ik ben heel benieuwd naar de andere varianten!
Tom-Eric
We wisten vandaag niet waar we onze wekelijkse lunch gingen doen en terwijl we op het marktplein stonden zagen we SOHO en besloten, tegen de wil van onze veganistische collega in, om daar te gaan eten.
Toen we binnenkwamen werden we begroet door een vriendelijke ober die onze jassen aannam. We namen plaats aan een tafel voor vier personen, maar omdat we met z'n vijfen waren moesten we zelf een extra tafel en stoel aanschuiven.
Nadat we de drankjes hadden besteld moesten we in 2 menukaarten op zoek gaan wat we wilden eten. Niet een heel groot probleem, maar het was één van de kleine slordigheden van de bediening. De drankjes zelf moesten we ook gedeeltelijk zelf aannemen door de krappe ruimte. Net op het moment dat een collega zich begon af te vragen waar het eten bleef hoorde ik het belletje in de keuken gaan en zag ik de bediening met een aantal borden onze kant op lopen.
Ik had een SOHO burger besteld met dikke friet. De hamburger was erg lekker, maar dankzij de saus, sappige tomaat en sla veranderde de onderkant van mijn broodje langzaam in een moesje. Hierdoor heb ik de hamburger uiteindelijk met mes en vork op moeten eten. Het had weinig invloed op de smaak (die was goed), maar ik hoop dat dit in de toekomst verbeterd kan worden. De dikke friet was erg lekker. Wel zat er redelijk wat zout op.
Uiteindelijk was het erg veel eten en zat ik voordat mijn bord leeg was al vol.
Wat een beetje vervelend was, was dat we tijdens ons bezoek af en toe een stofzuiger hoorden aangaan en uitgaan omdat ze achterin het restaurant nog aan het schoonmaken waren. Dit is iets wat beter gedaan kan worden voordat het restaurant open gaat, of op een moment dat het wat rustiger is. Nadat we afgerekend hadden moesten we zelf vragen om onze jassen. Toen deze gebracht werden zaten er helaas 2 jassen bij die niet van ons waren.
Alle slordigheden bij elkaar zijn niet zo vervelend als dat ze lijken wanneer je bovenstaande recensie leest, maar ze hadden voorkomen kunnen worden en dat vind ik jammer. SOHO is een goed restaurant met lekker eten, en is naast deze kleine issues ook gewoon een aanrader.
Tom-Eric
Gisteren hier gegeten voor de verjaardag van mijn vriendin. Ik had al een hele periode niet meer bij Bracke gegeten en was erg benieuwd hoe het er nu was.
Omdat we honger hadden zijn we begonnen met bruschetta. Deze was lekker, maar helaas snel op. Daarna begon het wachten op ons hoofdgerecht.
Mijn vriendin had Spareribs besteld en ik was voor de mixed grill gegaan. Terwijl we aan het wachten waren stroomde het restaurant langzaam vol, iets wat ik niet verwacht had op een dinsdag. Uiteindelijk is Bracke toch gezelliger als het voller is, maar ik had wel spijt van onze keuze om bij het raam, en dus ook de voordeur, te gaan zitten.
Na een redelijke tijd gewacht te hebben kwam ons eten eindelijk voor onze neus te staan. Het was precies zoals ik me herinnerde en ik heb ervan genoten tot het laatste stuk vlees van het bot afgesmikkelt was.
Mijn vriendin kreeg haar laatste rib niet op en er werd door de bediening voorgesteld om dit in te pakken zodat we er thuis van konden nagenieten. Top!
Bracke is een prima brasserie met een consistente kwaliteit en het juiste prijsniveau. Je kan wel ergens anders lekkerder eten, maar dit kost je dan ook meer. Wat mij betreft is het dan nog steeds een aanrader.
Tom-Eric
Na een paar maanden in het buitenland geweest te zijn was dit mijn eerste restaurantbezoek sinds terugkomst. De grote tafel was bezet, dus er werden twee tafels bij elkaar geschoven zodat we met 6 personen konden gaan lunchen.
De bediening was zoals gewoonlijk vriendelijk en wist ook nog wat mijn veganistische collega wilde bestellen. Inmiddels is het een traditie geworden om in Den Tempel steak te eten en die traditie wilde ik niet verbreken.
Ik werd niet teleurgesteld. De steak was heerlijk mals en zat vol met smaak. De champignonsaus paste er perfect bij en de kleine gebakken aardappeltjes waren ook heerlijk. Wat ik erg leuk vind is dat ik nog geen enkele keer dezelfde steak heb gegeten bij Den Tempel. Elke keer worden er andere sausjes en groentes bij gemaakt waardoor het een verassing blijft wat je krijgt.
Ik zat niet helemaal vol, maar mijn vriendin gelukkig wel waardoor ik een stukje van haar saté heb kunnen proeven. Ook deze was heerlijk mals en de kans is groot dat ik deze in de toekomst zelf ook een keer bestel.
Nog steeds een aanrader wat mij betreft.
Landgoed Overste Hof in Landgraaf
Hier onlangs gegeten dankzij een Parkstaddeal van mijn schoonbroer. Normaal probeer ik dit soort deals te vermijden, maar we zijn deze keer toch meegegaan.
Het restaurant ziet er erg gezellig uit van binnen. Helaas was dat het enige pluspunt van onze ervaring.
De deal bestond uit 3 gerechten: Carpaccio, Kip of vis en een dessert.
De carpaccio was overgoten met azijn, waardoor je er niet veel van proefde.
Het hoofdgerecht bestond voor mij uit één kipspies met frietjes. Kwaliteit was vergelijkbaar met wat je bij een wegrestaurant krijgt.
Het nagerecht was wel ok, maar tevens iets wat je zonder moeite thuis zelf kan maken. Daarvoor ga je niet uit eten.
De bediening hebben we weinig gezien op de avond en de tijd tussen de gangen in was redelijk lang.
Qua prijs denk ik dat we precies gekregen hebben waar we voor betaald hebben, maar dat noem ik dan geen ‘deal’.
Ik denk niet dat ik hier snel terugkom.
Luna Eten & Drinken in Sittard
Hier vanmiddag geluncht. Helaas is het ons niet helemaal bevallen.
Het eten ziet er mooi uit, maar helaas smaakt het allemaal wat minder. Het is niet vies, maar er springt niets tussenuit. Porties zijn wel voldoende.
De bediening is een beetje chaotisch. We hebben 3 of 4 verschillende mensen aan onze tafel gehad en bestellingen kwamen daardoor niet door.
De Twister fries hier zijn echter nog steeds fantastisch.
Thaise Snackbar Bird in Amsterdam
Gisteren hier gegeten, omdat hun restaurant aan de overkant helaas gesloten was.
Het is een klein restaurantje, waar weinig tafels dicht bij elkaar staan. Dit komt de sfeer niet ten goede, maar dat verwacht je ook niet van een „snackbar”.
De bediening was vriendelijk en snel. Er kwamen tijdens ons bezoek veel Thaise mensen langs om een bestelling op te halen of daar te eten en dat is voor mij een signaal dat het ook goed Thais eten is.
Mijn bestelling was dan ook overheerlijk. Erg grote porties, waardoor ik niet alles opkreeg. Mijn vriendin vond de Som Tam teveel naar limoen smaken, maar heeft verder wel genoten.
Als ik in Amsterdam zou wonen, dan zou ik mij eten mee naar huis nemen om het daar te eten. De sfeer is het enige minpuntje, maar daarvoor kan je aan de overkant in hun restaurant terecht.
Een aanrader!
Tom-Eric
Hier gisteren onze wekelijkse Eet.nu lunch gehouden, nadat we tot de conclusie waren gekomen dat we elk ander restaurant op de markt al hebben gehad.
We werden meteen geholpen door een vriendelijke mevrouw die ons een tafel gaf. Ze gaf een paar suggesties, ook voor mijn vegetarische collega.
De sfeer in het restaurant is die van een typisch chinees restaurant. Ik vond wel dat we iets te dicht tegen elkaar opzaten. Iets meer ruimte zou fijner zijn geweest.
De maaltijd zelf was goed. Ik heb er van genoten, maar je moet niet iets speciaals verwachten.
Al met al een goed chinees restaurant.
Tom-Eric
Hier gisterenmiddag geluncht tijdens ons bezoekje aan Maastricht.
De bediening is aardig, maar kan beter. De 2 franse meisjes die na ons waren binnengekomen werden bijvoorbeeld als eerste bediend en het grootste gedeelte van zijn tijd stond hij in de deur naar buiten te kijken. Aan de andere kant; Het eten en drinken werd wel snel gebracht en we kregen ook gratis wat brood en tapenade om te proberen.
De pizza's die we besteld hadden vulden goed en waren best lekker. Helaas hebben we niet alles opgekregen.
Door een pinstoring moest ik helaas contant betalen en gelukkig had ik net genoeg. De prijs lag aan de hoge kant voor de geleverde service en het eten.
Ik zou hier in de toekomst nog weleens Turks willen proberen, want de kaart stond vol interessante Turkse gerechten. Voor Pizza kan je waarschijnlijk beter doorlopen naar een Italiaans restaurant.
Tom-Eric
Na hier de afgelopen maanden een paar keer gegeten te hebben kom ik helaas tot de conclusie dat Foroxity achteruit is gegaan.
De saté en spare ribs waren een beetje droog. Het is niet slecht, maar ik voel me achteraf niet voldaan. De menukaart biedt voornamelijk variatie in de grootte van de gerechten en/of de sauzen, waardoor je snel uitgekeken bent.
De bediening is op zich wel goed en ook het eten is snel klaar, ook als het wat drukker is, maar meer dan een bestelling opnemen doen ze niet.
De lokatie is wel goed, waardoor het makkelijk een film combineert met het eten, maar ik zal in de toekomst eerder naar een ander restaurant in de buurt gaan.
Tom-Eric
Ik heb begrepen dat Boas normaal niet open voor de lunch, maar eens in de zoveel tijd een uitzondering maakt en vaste klanten om te vragen of ze zin hebben om langs te komen. Gisteren was zo'n uitzondering en gelukkig hebben wij daardoor kunnen genieten van een fantastische maaltijd.
De bediening was fantastisch. Er werden goede aanbevelingen gedaan, lege glazen water snel gevuld en alles werd heel goed gepresenteerd.
Ik had nog nooit oesters gegeten, dus dit was voor mij een nieuwe ervaring. Ik was aangenaam verrast door de smaak en de handige tips die werden gegeven omdat ik had aangegeven dat ik ze nooit eerder had gegeten.
De Côtes de Boeuf van MRIJ rund was fantastisch. Voordat we bestelden werd het vlees aan de haak gepresenteerd en kregen we wat informatie over de boerderij waar het vlees vandaan komt, hoe lang het gerijpt is en wat het effect van het rijpingsproces heeft op de smaak en textuur van het vlees. Heel interessant om te horen, en gelukkig smaakte het ook uitstekend!
Ook de groentes die erbij geserveerd werden waren lekker. Vooral de hele dikke frieten die een perfecte aardappelsmaak hadden blijven in mijn achterhoofd hangen.
Om af te sluiten ben ik voor de Crème brulée gegaan. Deze was zo lekker dat ik bijna vergeten was een foto te maken.
Wij hebben in ieder geval genoten van een fantastische lunch. De prijs van Boas is bovengemiddeld, maar de gerechten en bediening zijn het zeker waard. Als je dus een keer echt wilt genieten, en je bent in de buurt van Deventer, dan kan ik Boas van harte aanraden.
Tom-Eric
Hier vandaag onze wekelijkse eet.nu lunch gehouden. Gelukkig is het nog lekker weer, waardoor we op het terras konden zitten.
De bediening was snel, had meteen door dat we 2 engelse menukaarten nodig hadden en we werden vriendelijk en goed behandeld.
Het eten was goed! Ik had een biefstuk met frietjes en salade. Het vlees was heerlijk mals en smaakte zoals een biefstuk hoort te zijn. Ook de salade en frietjes waren prima.
Dit restaurant is zeker een aanrader! Prijs is wel iets hoger dan normaal, maar dat merk je terug in de kwaliteit.
De Witte Holevoet in Scherpenzeel gld
Hier afgelopen woensdag heerlijk geluncht.
Het restaurant ligt op een mooie, rustige locatie. We werden heel netjes en vriendelijk ontvangen besloten om op het prachtige terras achter het hotel te gaan zitten. Helaas waren de kussens nog nat van de nacht daarvoor, maar we waren er erg vroeg, dus misschien was de bediening daar nog niet aan toegekomen.
De bediening was heel vriendelijk en heeft ons goed geholpen. Nadat de andere gasten voor onze lunchafspraak waren gearriveerd hebben we in een mooie, ruime eetkamer gezeten.
Het eten was heel erg lekker. De gerechten voor mijn veganistische collega werden netjes aangepakt, en er werd zelfs een veganistisch broodje gebracht, iets wat restaurants vaak vergeten.
Helaas heb ik door de gesprekken die we voerden niet goed op kunnen letten op wat we allemaal gegeten hebben, maar het was allemaal overheerlijk.
Wat mij betreft een heel goed restaurant, en ik zou iedereen die hier in de buurt is aanraden om er een keertje te gaan eten.
Tom-Eric
Down Under is in rap tempo ons favoriete restaurant in Sittard geworden. De hamburgers die ze maken zijn heerlijk en het personeel is supervriendelijk.
Mijn favoriete hamburger is de Outback Burger, bestaande uit een dikke burger van 200 gram, met bacon, Zwitserse kaas en een heerlijk sausje. Het is altijd een avontuur om deze hamburger op te eten zonder een gigantische puinhoop te maken, maar dat is eigenlijk best leuk.
De service is fantastisch. Bestellingen van vroeger worden onthouden, het personeel is vriendelijk en snel en als er iets mis is wordt er adequaat op gereageerd.
Prijs is prima. Voor 10€ per persoon kan je hier een goede stevige lunch hebben, waarna je 's avonds met een boterham met kaas genoeg hebt om vol te blijven.
Tom-Eric
Deze Subway zit op een fijne locatie. Genoeg parkeerplaatsen in de buurt, waardoor het makkelijk is om er even langs te rijden en een broodje te halen.
Helaas zie ik continu nieuwe gezichten achter de toonbank en de onervarenheid zorgt ervoor dat bestellingen meerdere keren herhaald moeten worden en alles véél langer duurt dan bij andere Subways. Aangezien dit het enige is waar één subway zich kan onderscheiden van de rest is dit jammer. Ik hoop dat dit in de toekomst verbeterd!
Verder krijg je precies wat je verwacht, een net iets minder ongezonde maaltijd dan andere fastfoodrestaurants voor een gemiddelde prijs. Als je van Subway houdt, dan kan je hier gewoon terecht voor je fix.
Tom-Eric
Gisteren hier samen met een vriendin gegeten. Helaas zijn er maar weinig Thaise restaurants in de buurt, en dit restaurant heeft mij positief verrast.
Het eten was heerlijk, het personeel was vriendelijk en snel en de sfeer in het restaurant is ook goed. Helaas zit het restaurant niet op een goede locatie, waardoor het niet erg druk was. Ik hoop dat veel mensen dit restaurant ontdekken, zodat het nog lang kan blijven bestaan.
Wat mij betreft een aanrader en het beste Thaise restaurant in de buurt.
Tom-Eric
Het restaurant doet zijn naam eer aan. Je kan hier de lekkerste hamburgers van Nederland krijgen.
Het restaurant is erg klein. Er staan een paar kleine tafels en één lange tafel. Zitruimte was een schaars goed en je kon amper door het restaurant lopen. Ik denk dat het op rustige tijden beter te doen is, maar het restaurant moet het niet van z'n gezelligheid hebben.
Helaas is de bediening ondermaats. Ondanks dat ik Nederlands praatte werd alles in het Engels beantwoord. Je moest je naam geven en als je bestelling klaar is word deze door het restaurant geschreeuwd.
Ik had niet door dat mijn naam geroepen werd en nadat ik dat doorhad en ik deze ging halen, werd ik begroet met een "hehe, eindelijk". Het was wel heel erg druk, maar dat vind ik geen excuus.
De hamburger was geweldig. Textuur perfect, broodje perfect, smaak perfect. Top! Ook de frieten die erbij geserveerd werden waren heerlijk. Wel is de prijs aan de hoge kant.
Het is een beetje een ervaring. Ondanks de hoge prijs en ondermaatse bediening zou ik hier toch graag terugkomen en dat is volledig te danken aan de geweldige hamburgers. Ik wil iedereen dan ook aanraden om deze minstens één keer te proberen en de poespas eromheen te vergeten.
Tom-Eric
Omdat de carnaval net afgelopen is, waren er gisteren maar weinig restaurants open. Zo kwamen wij uiteindelijk uit bij Eetcafé de Buren voor onze wekelijkse Eet.nu lunch.
We zaten vlak na binnenkomst direct in de tocht, dus zochten een ander plekje op. Helaas begon het hier na een paar minuten ook te tochten. Ik denk dat het kwam omdat er nog opgeruimd werd, maar het hielp de sfeer niet echt. Het restaurant straalt duidelijk uit dat het meer een café is dan een plek om lekker te eten.
Nadat we plaats hadden genomen moesten we redelijk lang wachten voordat onze bestelling werd opgenomen. De kaart had weinig interessante gerechten, dus we zijn alle 3 voor de hamburger met friet gegaan.
De hamburger zelf was redelijk. Twee kleine hamburgertjes op een wat groter, harder broodje, sla, tomaat en een plakje bacon. Het was niet speciaal, ik had het zelf ook zo kunnen maken, maar het was ook niet vies.
De frietjes vond ik iets minder lekker, misschien dat ze iets te lang gefrituurd waren, of op een te hoge temperatuur.
Er werd tijdens het eten nog wel gevraagd of alles naar wens was, waarmee de bediening een puntje erbij heeft verdiend.
Uiteindelijk waren we met z'n 3en een gemiddeld bedrag kwijt voor een gemiddelde ervaring. Wellicht dat deze ervaring beter was geweest als we een dag later waren langs gekomen. Ik zal echter niet snel terugkomen hier.
Tom-Eric
Vandaag naar Schrage gegaan voor onze wekelijkse eet.nu lunch.
Wat meteen opviel was de sfeer in het restaurant. Het was redelijk gezellig ingericht, maar trekt voornamelijk een ouder publiek aan. De tafels zijn wel aan de kleine kant, waardoor je een beetje opgekropt zit te eten.
Het eten zelf was redelijk. Ik ben gegaan voor friet met een frikandel en kroket, en daar is niet zoveel fout aan te maken. Mijn collega's hadden wat creatievere gerechten en die zagen er wel lekker uit.
Ik weet niet of ik hier vaker zou eten, maar dat komt vooral door de sfeer. Prijs was gemiddeld.
Tom-Eric
Vandaag hier met een vriendin gegeten. We waren wat aan de late kant, en werden er netjes op gewezen dat de keuken nog maar een uurtje open zou zijn. Dit was voor ons gelukkig geen probleem.
Het eten is goed en omdat wij de enige waren die nog in het restaurant waren, werden we ook heel snel geholpen bij de wokafdeling. Uiteindelijk zijn we 3 keer ons bord gaan vullen, en alles heeft me goed gesmaakt.
De sfeer van het restaurant vind ik top, heel strak en modern en met veel ruimte tussen de (grote) tafels in.
De bediening is vriendelijk, maar het was ons niet meteen duidelijk hoe alles werkte. Ook een beetje onze eigen schuld, omdat we bevestigend antwoordden op de vraag of we wisten hoe het wokprincipe werkt. Mijn tip: vertel mensen even hoe het drinken bestellen/halen werkt.
Het is wel fijn is dat je onbeperkt kan drinken, dan weet je van te voren meteen waar je aan toe bent qua prijs.
De prijs/kwaliteit is in mijn ogen perfect. Ik denk dat ik nog heel vaak hier ga terugkomen als we zin hebben om te gaan wokken.
Tom-Eric
Vandaag onze wekelijkse eet.nu lunch in dit nieuwe restaurant gehouden. Het restaurant heeft nog wat opstartproblemen waardoor het één en ander nog niet helemaal soepel verloopt, maar deze werden door de bediening goed opgelost.
Ik ben gegaan voor de omelette “Zie Zo”. Tijdens het wachten genoten van een warme chocolademelk met slagroom om de kou van buiten te vergeten.
Ondanks de melding dat onze bestelling iets langer duurde dan normaal, hebben we niet lang hoeven te wachten.
De omelette was wel lekker, maar ik had er zelf iets meer bij verwacht. Wel was het erg vullend!
Helaas konden we nog niet pinnen, ondanks dat op de kaart vermeld stond dat dit wel kon. Ik had het fijn gevonden als dit van te voren vermeld was.
Ik zal na de opstartperiode graag nog een keer langsgaan om het restaurant te proberen.
Tom-Eric
We hebben hier vanmiddag onze wekelijkse eet.nu lunch gehouden.
Van te voren hadden we al allemaal goede recensies gelezen over de spare ribs, en toen we bij het restaurant aankwamen stond er buiten een bord waarop stond dat ze de beste spare ribs van Sittard en omstreken hebben. We moesten dat natuurlijk zelf ondervinden!
We hebben wel even moeten wachten op onze bestelling, maar we hadden het gezellig, dus dat was niet zo erg. Het restaurant is redelijk klein van binnen, en de sfeer is ontspannen en gezellig.
De spare ribs waren fantastisch. Het vlees gleed van het bot af en was heerlijk mals. Ik heb hier in de buurt nog geen betere geproefd. Ook de gebakken aardappels en de salade waren lekker.
De prijs is prima in orde. Ook de bediening (ik vermoed dat het de eigenaar zelf was) was goed!
Tom-Eric
Hier vandaag onze wekelijks Eet.nu gehouden. Helaas viel het een beetje tegen.
Het is binnen ontzettend klein en zo ingericht dat er zoveel mogelijk mensen in kunnen. Daardoor zit je op oncomfortabele barstoelen opgepropt tegen elkaar aan.
De broodjes zijn wel altijd lekker en goed geprijst en ook het personeel is ook redelijk, maar ik vraag me af of ze goed tegen de chaos rond lunchtijd kunnen.
Als ik ergens ga lunchen, ga liever naar een andere Bufkes vestiging, voornamelijk door de afwezigheid van goede zitruimte. Voor het afhalen van broodjes lijkt me deze vestiging wel geschikt.
De Generaal in Baarn
We hebben hier zojuist geluncht.
We hadden een tafel aan het raam. Het interieur is erg gezellig ingericht en de ligging is super!
Ik had een hamburger met frietjes. De toppings voor de hamburger worden los geserveerd, zodat je zelf kan bepalen hoe je hamburger smaakt. Wel jammer vond ik dat je enkel joppie saus had. Frietjes waren goed.
Ik kan het restaurant aanraden!
Tom-Eric
Ik heb hier al een aantal keren geluncht. De bediening wisselt in kwaliteit, alhoewel altijd vriendelijk, gaat er soms wel eens wat mis.
Tafeltjes zijn erg klein, waardoor je de hele tijd moet schuiven en stapelen met borden om fijn te kunnen eten. Dit is wat mij betreft het grootste minpunt van het restaurant.
De sfeer in het restaurant is wel prima. Alles is heel gezellig ingericht en er zijn overal leuke, kleine details. Het eten zelf is ook heel goed, alhoewel het wel aan de prijzige kant is.
Wat mij betreft een aanrader voor het afhalen van je lunch. Om daar te eten is het gewoon iets te krap.
Tom-Eric
Met kortingsbonnen hier gegeten. Helaas hebben ze in Sittard geen keuken, waardoor alleen de koude gerechten besteld konden worden. Daarom ben ik net als mijn collega's gegaan voor de focaccia met bospaddestoelenomelet. Daarnaast had ik een cranberry/yoghurt smoothie.
Alhoewel de omelet koud was, was hij toch wel smakelijk. Ook de smoothie was lekker.
De plek is niet echt ideaal om te lunchen, vooral omdat je midden in een drukke winkel zit. Als je toch naar de V&D moet, dan kan het geen kwaad om hier snel te eten.
Prijs was, mede dankzij de korting, goed genoeg.
Tom-Eric
Gisterenavond hebben we met het voltallige Eet.nu team in De Raadskelder gedineerd.
Toen we binnenkwamen stond er al een grote tafel voor ons klaar. De jassen werden aangenomen en er werd direct gevraagd wat we wilden drinken.
Vlak na aanvang werden er papieren zakjes op tafel gezet met daarin brood. Ik vond dit een goede oplossing voor het warm houden van het brood! Helaas was een gedeelte van onze groep te laat, waardoor we een tijdje hebben moeten wachten voor we hier aan konden beginnen.
Nadat de groep compleet was werden we getrakteerd op een amuse die bestond uit ganzenlever op een soort jam/compote, eendenrilette en een stukje zalm. Ik vond het erg smakelijk.
Als voorgerecht kregen we een risotto met een stuk zalm in een heerlijke jus. Normaal ben ik geen visliefhebber, maar ik vond dit erg smakelijk.
Het hoofdgerecht bestond uit rundvlees op aubergine in een heerlijk witlofsausje. Voor mij was dit het lekkerste gerecht van de avond, voornamelijk dankzij het heerlijke, stroperige sausje.
Het nagerecht, een crêpes suzette overgoten met een saus van Grand Marnier. Heerlijk!
We hebben na het eten nog genoten van koffie en bonbons, waarna we één voor één het pand hebben verlaten.
De hele avond zijn we geholpen door de eigenaar en chefkok, die alles in zijn eentje leek te doen. Mijn complimenten daarvoor! Het enige puntje van kritiek hierover is dat we af en toe wat lang op ons drinken moesten wachten.
Het restaurant zelf is heel chique. Ik vond het zelf wel prettig dat we deze avond de enigen waren, waardoor we lekker uitbundig/gezellig konden doen. Als er meer gasten waren geweest, dan had de uitstraling van het restaurant er wellicht voor gezorgd dat we ons wat rustiger hadden gedragen.
De prijs/kwaliteit verhouding is ons ontzettend meegevallen. Uiteindelijk waren we rond de 55€ per persoon kwijt voor een avond vol plezier en lekker eten. Wat mij betreft een aanrader!
Restaurant Buitenlust in Vijlen
Ik heb hier vorig weekend samen met mijn zus en haar vriend gegeten. We hadden niet gereserveerd, maar gelukkig was er nog net één tafel vrij.
Het uitzicht is nog steeds geweldig en ook het restaurant zelf is gezellig, waardoor je altijd wat hebt om naar te kijken. Gelukkig maar, want er loopt niet zoveel bediening rond, waardoor je af en toe lang moet wachten.
Ik had als voorgerecht gegratineerde uiensoep met gefrituurde uienringen. Ook kregen we stokbrood met kruidenboter. De soep was lekker, maar niet speciaal.
Gelukkig was het hoofdgerecht, een oerhammetje met jus, een hele verbetering. Het was een hele homp vlees, die ik helaas niet helemaal heb op kunnen eten. Het was gewoon teveel. De gepofte aardappel die erbij komt heb ik daarom ook grotendeels laten staan. Het was wel erg lekker!
Het restaurant is leuk om een keer te gaan eten, maar moet het vooral hebben van het mooie uitzicht.
Strandpaviljoen Zuid-Zuid-West in Renesse
Ik heb hier afgelopen vrijdag met een vriendin gegeten. Gelukkig was het lekker weer, dus we hebben buiten kunnen zitten en van het uitzicht kunnen genieten.
We werden redelijk snel geholpen, maar ik kreeg wel een beetje het gevoel dat de fut eruit was bij het personeel. Wellicht omdat het het eind van het seizoen is? Ik hoop dat ze in de drukke zomertijd wat sneller zijn.
De kaart was redelijk simpel, dus de keus was snel gemaakt. Ik ben voor de pittige spare ribs gegaan en mijn tafelgenoot ging voor de saté.
De spare ribs waren erg lekker, maar ik vond ze niet zo heel erg pittig. Frietjes werden apart geserveerd met een schaaltje sauzen. Dat was wel fijn, want dan hoef je hier achteraf niet meer om te vragen.
Prijs is prima, zeker voor de locatie.
Au Coin des Bons Enfants in Maastricht
Op 1 september hier gegeten. Ik had gereserveerd via internet, maar hierbij was per ongeluk de verkeerde tijd doorgegeven (21:30 ipv 19:30). Het restaurant belde me netjes op tijd op om te vragen of dat wel klopte, en het was geen probleem om het te verplaatsen.
We hebben het grootste gedeelte van de avond buiten gezeten. De kaarsjes en druif boven ons hoofd zorgden voor een erg mooie sfeer. Toen het later op de avond wat kouder werd, werd ons gevraagd of we naar binnen wilden verhuizen, wat we ook gedaan hadden. Binnen was de sfeer iets formeler, maar nog steeds prettig.
We hebben genoten van het 6-gangen verrassingsmenu (Menu Saisonnier). Alles was erg lekker, maar er waren een aantal gerechten die erg overeenkwamen qua smaak.
Helaas zaten we aan het einde van het menu wel al erg vol, waardoor we niet altijd alles hebben opgegeten. Gelukkig was er nog genoeg plaats voor de desserts, en dit was voor ons dan ook het hoogtepunt van de avond.
We zijn de hele avond goed bediend en hebben erg genoten. Ook de prijs is me erg meegevallen. Wat mij betreft een aanrader!
Tom-Eric
Ik heb hier vanmiddag geluncht. Het restaurant is mooi ingericht en ligt op een uitstekende plek.
De bediening was erg vriendelijk en heeft ons goed en snel geholpen. Het eten was lekker en goed geprijst.
Wat mij betreft een aanrader.
Tom-Eric
Ik heb hier vorige week met mijn familie gegeten.
Het restaurant is gezellig. Wel zijn de tafels erg klein, waardoor we met z'n 5en een beetje tegen elkaar aan gepropt zaten.
Ik ben begonnen met een salade met gamba's & rode peper met knoflook. Deze was erg lekker, maar van mij mogen er wel wat meer gamba's op.
Als hoofdgerecht had ik mixed meat met kip, bief, lam, en een sparerib, knoflooksaus & pindasaus. Deze was erg lekker! Ook de frietjes die geserveerd werden waren heerlijk.
Ik heb afgesloten met een kaasplankje met 4 kaasjes en wat notenbrood. Ook deze was lekker.
Dit restaurant heeft in ieder geval één groot voordeel, namelijk de prijs. Alle hoofdgerechten kosten 10€, maar dit merk je absoluut niet terug in de kwaliteit.
Een verbeterpuntje is de bediening. Er werd een glas wijn omvergegooid en er stonden op het laatst 3 sorbetijsjes voor onze neus in plaats van een sorbetijsje met 3 bolletjes. We hebben hier geen probleem van gemaakt, omdat het lekkere ijsjes waren, maar het is wel een beetje slordig.
Verder wat mij betreft een aanrader.
Tom-Eric
Ik heb hier nu 2 keer gegeten. Eerste keer was een paar maanden geleden in het weekend. We hebben toen met z'n vieren genoten van het buffet. Afgelopen week zijn we voor mijn oma's verjaardag voor de tweede keer gaan eten.
Het buffet is goed! Sommige gerechten zijn lekkerder dan anderen. Vooral de beenham is lekker! Het is in ieder geval weer eens wat anders dan de standaard buffetten.
Doordeweeks is er geen buffet, maar er waren een 4-persoonsgerecht en een 2-persoonsgerecht samengevoegd voor 7 man en dit was meer dan genoeg. Sommige dingen waren lekkerder dan anderen. Ik was zeer te spreken over de calamari en spare ribs. Ik heb nog nergens anders deze gerechten lekkerder gehad.
Bediening was beiden keren voldoende. Het restaurant zelf is wel gezellig. Er zijn dieren waar je naar kan kijken en er is een soort van open haard waar je omheen kan zitten.
Boscafé 't Hijgend Hert in Vijlen
Hier afgelopen zaterdag geluncht. Het is heel erg gezellig binnen, vooral bij de open haard! Ook buiten is het gezellig door de uitstekende positie midden in het bos. De dieren rondom het café zijn ook erg leuk.
Bediening was op zich prima, maar we moesten wel lang wachten voor we onze bestelling konden doorgeven. Eten werd wel snel gebracht!
Ik ben voor de hamburger met frietjes gegaan. Het vlees was lekker gekruid en erg lekker. Mijn tafelgenoten hebben ook van hun eten genoten.
Tom-Eric
Door goede herinneringen van vele jaren gelden hier pas weer gaan eten. Helaas waren onze verwachtingen hierdoor te hoog.
Het concept is leuk, je betaalt een vast bedrag per persoon en kan onbeperkt eten en drinken. Je grillt zelf je vlees en vis en naarmate de avond vordert word je vermaakt door het personeel.
Het probleem is dat iedereen aan het begin meteen op de grill afgaat. Hierdoor kost het aan het begin van de avond zo een half uurtje om een stukje vlees te grillen in de warme grillruimte.
Later op de avond, wanneer het wat rustiger wordt is het beter te doen. Er is genoeg keuze aan vlees en vis, gebakken aardappels of frietjes en een saladebar. De kwaliteit van het eten is vergelijkbaar met wat je bij de sligro krijgt.
Natuurlijk ben je zelf ook verantwoordelijk voor de gaarheid van je eten, maar de aangegeven bereidingstijden moet je met een korrel zout nemen. Ook kwam het weleens voor dat een grillplaat maar voor de helft warm was.
De borden zijn niet altijd even schoon. Ik heb een enkele keer een bord teruggezet omdat er nog etensresten aan kleefden, mijn zus had zelfs een bord waar een platgedrukte soes op zat. Makkelijk te verhelpen door een nieuw bord te pakken, maar zeker niet smakelijk.
De keuze aan toetjes was teleurstellend, die heb ik dan ook overgeslagen. Mijn tafelgenoten hebben wel een toetje gehad, maar vonden het niet zo heel lekker.
Ik zal hier niet zo snel terugkomen, ondanks het leuke concept.
Restaurant Werelds in Rotterdam
Ik heb hier afgelopen week met mijn vriendin gegeten toen we voor een dag in Rotterdam waren.
Het restaurant ziet er van binnen erg gezellig uit, maar omdat het lekker weer was gingen we buiten op het terras zitten. We werden redelijk snel geholpen. Mijn vriendin bestelde de spareribs en ik ben voor het kippetje van de grill gegaan.
Tijdens het wachten hadden we wel een beetje last van de auto's die steeds voor het terras parkeren om even snel naar de coffeeshop aan de overkant te gaan.
Het eten werd redelijk snel geserveerd. Helaas viel het allemaal een beetje tegen. De kip en de spareribs waren allebei een beetje aan de droge kant. Frietjes waren wel lekker, maar daarvoor ga je niet uit eten.
De prijs zou, als het eten lekkerder was geweest, prima zijn geweest, maar omdat we het er niet zo lekker vonden was het wel zonde.
Wellicht had het restaurant een slechte dag, of hebben we niet de goede gerechten uitgekozen, maar dit etentje was voor ons een beetje een teleurstelling.
Bird Thais Restaurant in Amsterdam
Hier afgelopen vrijdag met 3 collega's gegeten.
De tafels staan dicht bij elkaar en het is lastig om je in een bankje te wurmen, maar als je zit word je snel geholpen.
Het eten staat binnen no-time op tafel, en als je bijna klaar bent met eten staat bijna elke minuut er iemand aan je tafel om te vragen of alles naar wens was, maar waarbij het duidelijk is dat ze eigenlijk willen dat je snel weer weggaat.
Dat is wat mij betreft dan ook het enige minpunt van dit restaurant. Je krijgt meer dan genoeg eten wat ook nog erg smaakvol en lekker is. Ook de prijs is prima in orde!
Tom-Eric
Deze subway ligt op een industrieterrein, een beetje een vreemde plek, maar wel heel makkelijk te bereiken met de auto.
De kwaliteit van de broodjes en service wisselt, de ene keer is het allemaal tip-top in orde, de andere keer is het gewoon slecht. Dit heeft voornamelijk te maken met onervarenheid van personeel, de mensen die er al lang werken doen het allemaal goed.
Wat wel fijn is aan deze subway is de mogelijkheid om te pinnen, daardoor kunnen wij er als bedrijf makkelijk onze lunch halen.
Strandpaviljoen ZandZeeBar in Terschelling formerum
Heel leuk strandpaviljoen met een hele relaxte sfeer! Je kan heerlijk zitten op diverse zitzakken en grote kussens en genieten van het geluid van en het uitzicht op de zee.
Het was druk, hierdoor moest je lang wachten op de bediening, die net zo relaxed is als het restaurant. Het heeft z'n charmes, maar als je honger hebt dan wil je liever snel eten ;).
Het eten is echter lekker en de prijs is redelijk.
Paviljoen De Walvis in Terschelling west
We hebben hier afgelopen donderdag geluncht. Het was erg druk op het terras, dus we hebben lang moeten wachten op de bediening.
Ik heb gekozen voor de hamburger met gebakken uitjes en spek. Deze was wel lekker, maar had wel een sausje kunnen gebruiken.
Tijdens het eten kan je genieten van het mooie uitzicht over zee + strand. Dit is wel leuk. Iets minder leuk is de redelijk hoge prijs.
Als de hoge prijs geen probleem is, dan is dit een leuk plekje, maar persoonlijk verkies ik de andere restaurants in West Terschelling.
Zeezicht Terschelling in Terschelling west
We zijn hier in onze vakantie met een groep van 6 personen gaan eten. We hadden van te voren gereserveerd, maar er was nog genoeg plaats toen we uiteindelijk daar kwamen.
We werden bediend door een aardige jongedame die meermalen een lach op ons gezicht heeft getoverd. Ik ben, samen met 2 anderen in onze groep, voor de kreeft gegaan, omdat ik dit nog nooit had gegeten.
Toen de kreeft gebracht werd kregen we een uitstekende uitleg over hoe we de verschillende instrumenten moesten gebruiken.
Ik moet zeggen dat ik weinig smaak aan de kreeft vond zitten, en heb het vooral moeten hebben van de sausjes, die overigens wel erg lekker waren. De gebakken aardappeltjes en friet die we erbij kregen waren wel lekker!
Als toetje ben ik gegaan voor de brownie met griekse yoghurt en aardbeiensaus. Ook heb ik meegesnoept van een kaasplankje. Uiteindelijk vond ik het jammer dat ik hier niet voor ben gegaan.
De avond was wel geslaagd. Het enige nadeel vind ik de prijs die in heel terschelling bovengemiddeld lijkt!
Steakhouse Pickwick's in Terschelling west
We hebben hier afgelopen vrijdag gegeten, omdat we zin hadden in spare ribs. Toen we binnenkwamen waren we de eersten, dus we werden meteen geholpen. Het restaurant straalt gezelligheid uit.
Samen met mijn vriendin hebben we de spare ribs gekozen, mijn zus en haar vriend gingen voor de mixed grill. Vooraf wat stokbrood met kruidenboter genomen.
Nadat we ons stokbrood ophadden hebben we niet lang hoeven te wachten voordat we konden beginnen aan de spare ribs + mixed grill.
Ik had als bijgerecht de gepofte aardappel met zure room en spekjes. Deze was wel lekker, maar de spekjes waren koud (waarschijnlijk door de koude room), en dit was iets minder. De spare ribs waren een beetje aan de zwarte kant, maar wel heel lekker. Toen mijn vriendin haar sausje ophad kreeg ze zonder problemen een nieuwe portie.
We waren redelijk tevreden over het eten en de bediening. Het enige nadeel is dat alle restaurants op terschelling duurder zijn dat je gewend bent.
Aike van Aike in Terschelling west
Gewoon viskraampje met een redelijke keuze. Vriendelijke bediening.
Helaas maar 2 bankjes om te zitten, en die zijn snel bezet. Leuk uitzicht over de haven.
Tom-Eric
Een gemiddelde tent. Op de dag dat wij er waren leek het personeel ook niet erg gemotiveerd.
Omdat het midden in 't Loon ligt is de plek wel goed, maar dit komt de sfeer niet ten goede. Goedkoop ogende meubels met nepplantjes.
Het eten was weinig op aan te merken. Het voldeed aan de verwachting. Prijs is ook in orde.
Tom-Eric
Ik heb hier pasgeleden samen met mijn vriendin geluncht op het terras.
Het was niet zo druk, maar er was duidelijk niet genoeg bediening. We moesten erg lang wachten om te kunnen bestellen, eten en afrekenen.
Het eten was wel lekker!
Café Restaurant "Suisse" in Vaals
Hier een aantal maanden geleden gegeten.
Op zich lekker gegeten voor een redelijke prijs. Alleen de bediening was die dag niet in de beste stemming.
Ik heb overigens van mensen om me heen gehoord dat dit normaal beter is, dus wellicht hadden ze een slechte dag.
De Oude Herbergh in Oosterbeek
We hebben hier vorige week met een grote groep gegeten.
De bediening was goed. Ze kwamen vaak langs om te vragen of we nog wat wilden drinken. Het restaurant zelf zag er wel gezellig uit.
We hebben allemaal genoten van het 3 gangen menu. Ik had de carpaccio als voorgerecht. Mijn hoofdgerecht was een pannenkoek met rozijnen, kaneel en appel. Als toetje had ik de aardbeien met ijs en slagroom.
Er was niet echt iets speciaals aan het eten. Het was wel lekker, maar er sprong niks uit. Ook vond ik dat er veel te veel kaneel op mijn pannenkoek zat.
Tom-Eric
Afgelopen zondag zijn we hier met z'n vieren gaan eten. Het terras was niet al te groot en zat, nadat wij plaatsnamen, helemaal vol.
Helaas was dit ook te merken in de wachttijden, op zich vreemd want toen ik later naar de toilet ging leek het alsof het restaurant binnen helemaal leeg was.
Het eten was echter wel goed! Ik had vooraf geitenkaas omwikkeld in spek met honingsaus, dit was heerlijk!
Als hoofdgerecht had ik een paddestoel gevuld met groente, gegratineerd met geitenkaas in een paprikasaus. Ook deze was smakelijk, maar iets minder dan het voorgerecht.
Het dessert was een bladerdeegbakje warm uit de oven met chocolade-ijs. Wat mij betreft een goede afsluiter!
Als dit restaurant wat aan de bediening/wachttijd doet is het wat mij betreft een aanrader.
Tom-Eric
Dafne was ons eerste terrasbezoek van dit jaar, en bleek een aangename verassing.
Eten was heerlijk, veel keuze en grote porties. Achteraf had ik ook beter geen voorgerecht kunnen nemen, want het hoofdgerecht heb ik helaas niet opgekregen.
Bediening was leuk en goed, we moesten alleen lang wachten op de rekening.
Alleen binnen geweest om van de toilet gebruik te maken, maar dat zag er erg mooi uit. Erg ruimtelijk en heel stijlvol.
Zeker een aanrader!
Tom-Eric
De kaart was veel te groot, waarschijnlijk is dit ook de reden dat je een nummer moet doorgeven in plaats van de naam van een gerecht. Het eten zelf is wel lekker, maar niet speciaal.
Bediening was jong en onervaren, maar deden wel hun best. Helaas oogt het restaurant niet echt gezellig, en de rook die in het restaurant hing hielp niet mee.
Wellicht hebben we op een verkeerde dag gegeten, maar het restaurant krijgt van mij geen tweede kans.
Tom-Eric
Nadat we gisteren op het laatste moment van restaurant moesten wisselen vanwege plaatsgebrek kwamen we, mede dankzij alle lovende recensies, uit bij dit restaurant.
Bij binnenkomst werd gevraagd of we gereserveerd hadden, dus we vreesden even dat we weer naar een ander restaurant moesten gaan, maar gelukkig was er, na het bijplaatsen van een stoel, nog plaats.
De scampi's die ik besteld had waren heerlijk. Ook de gerechten van mijn tafelgenoten zagen er lekker uit, en de porties waren zo groot dat bijna niemand z'n bord heeft leeggegeten.
De prijs is ietsiepietsie hoger dan van andere Griekse restaurants, maar dit merk je absoluut terug in de kwaliteit. Wat mij betreft een echte aanrader!
Tom-Eric
Ondanks de recente slechte recensies hier, blijf ik toch vaak bij New York Pizza bestellen. De pizza's zijn lekker, kosten niet meer dan normaal, en worden razendsnel bezorgd.
Vooral het gemak van online bestellen en betalen en de snelheid waarmee de bestelling wordt bezorgd zorgen ervoor dat ik altijd terugkom bij New York Pizza.
Tom-Eric
Hier onlangs een keer gegeten. Ik verwachtte niet zo heel veel van dit restaurant, omdat de locatie niet echt fantastisch is, maar ben positief verrast!
Samen met mijn vriendin bestelde ik spare ribs. Nadat een redelijke portie spare ribs op tafel werd gezet, werden we echter ook verrast met diverse groentes, stoofpeertjes, gebakken aardappeltjes en frietjes. Veel te veel voor ons, maar ik heb toch van alles wat geprobeerd en het smaakte allemaal redelijk goed. De spare ribs zelf vond ik iets minder.
De bediening was vriendelijk, maar door de lage bezetting waren ze wel iets meer met elkaar bezig dan met de gasten.
Het restaurant is leuk en gezellig ingericht. Het lijkt me echter wel een restaurant wat beter tot z'n recht komt als je er met een groep gaat eten.
Tom-Eric
Onlangs hier ontbeten met mijn vriendin. We wilden eigenlijk van de kaart bestellen, maar daar waren we iets te vroeg voor. In plaats daarvan konden we voor €5,- genieten van een ontbijt.
Dit ontbijt bestaat uit een witte boterham met gebakken ei en spek, 2 broodjes met beleg (ham, kaas, tomaat & komkommer), een croissant en een glas jus d'orange. Voor €5,- erg veel waar voor je geld!
Ik vond het deze keer een stuk beter. De bediening was vriendelijk en snel, en het was binnen best gezellig.
Tom-Eric
Gezellig eetcafé, met interessante kunst aan de muren. Het was wel erg druk, maar desondanks was de bediening toch snel.
De kaart bevat simpele, bekende gerechten, dus je moet er niet naartoe gaan als je iets nieuws wilt proberen. Ik heb daarom niet lang rondgekeken, maar ben meteen voor de spare ribs gegaan.
Kwa smaak weinig verassingen, maar dit verwachtte ik ook niet. Gewoon een redelijke portie lekker eten voor een normale prijs.
Tom-Eric
Dit gezellige restaurantje was pas 2 dagen open toen we hier gingen lunchen en helaas ging de bediening daardoor nog een beetje stroef.
Het is leuk dat de kaart allemaal Limburgse gerechten bevat, zodat ik als import Limburger hier ook kennis mee kan maken! Ik hoop wel dat er in de toekomst wat meer gerechten op komen.
Het eten was echt heerlijk! Goede porties en vol van smaak. Wat mij betreft een aanrader!
Tom-Eric
Vanmiddag op het terras geluncht met mijn vriendin.
Ik bestelde een 12-uurtje; 3 boterhammen met ei, kaas en ham, tomatensoep met stokbrood en een glas melk. Mijn vriendin ging voor de uitsmijter.
Na 10 minuutjes wachten kreeg ik mijn tomatensoep met stokbrood. Helaas had mijn vriendin haar eten nog niet en moest ze hongerig toekijken hoe ik de tomatensoep op at (ik heb haar natuurlijk aangeboden mee te eten, maar ze houdt niet van soep ;)). Beetje jammer.
Na mijn tomatensoep hebben we nog even moeten wachten voordat de rest van het eten kwam. Met de uitsmijter van mijn vriendin, en mijn boterhammen was niks mis. Gewoon wat je er van verwacht. Wel vond ik het verkleurde, voorgekookte ei op mijn salade onsmakelijk.
De prijs van het 12-uurtje is gelijk aan de prijs van de uitsmijter (6,90€), terwijl het 12-uurtje veel meer waar voor je geld biedt. Ik zou deze dan ook aanraden als je besluit hier te lunchen.
Van de sfeer weinig gemerkt, aangezien ik enkel binnen ben geweest om te betalen.
Tom-Eric
De meningen over Burger King zijn altijd erg verdeeld. De één vindt het beter dan McDonald's, de ander slechter. Ik prefereer zelf de de Burger King.
De hamburgers zijn vol van smaak en in combinatie met curly fries heb je een lekkere ongezonde hap waarmee je honger prima gesust wordt. Ook de ijsjes zijn lekker, voor het geval je nog trek hebt.
Tom-Eric
Lange McDrive waar het in de avonduren best druk kan zijn. Verder gewone McDonald's kwaliteit.
Tom-Eric
Pasgeleden een B.L.T. Besteld tijdens het winkelen. Heerlijk!
Ook de koffie hier is lekker. Het is er wel erg druk, daarom ga ik er niet zo vaak heen. Wel een goede locatie!
Bufkes Woonboulevard in Heerlen
Wisselende ervaringen. Op zich een goede plek om te lunchen tijdens het shoppen op de woonboulevard, het kan er echter best druk worden rond lunchtijd en dan verslechterd de service helaas ook.
Lunchroom De Cockpit in Sittard
Hele vriendelijke en leuke bediening!
Broodjes en koffie waren goed, ook de prijs viel mee. Wel jammer dat "de tuin" een oprit voor een garagepoort was, maar het was wel een leuk aangeklede oprit.
Een aanrader!
Tom-Eric
Gisteren hier besteld, omdat ze ook in Heerlen bezorgen! Het duurde wel iets langer dan dat ik gewend ben, maar dat komt wellicht door de afstand.
Helaas was de gebakken banaan een beetje taai en droog, maar de rest was prima in orde! Ik zou hier op zich vaker willen bestellen, maar het minimale bedrag van 20€ voor een bestelling is voor mij alleen niet haalbaar.
Restaurant ´t Haenche in Vaals
De inrichting van 't Haenche is niet van deze tijd, en de locatie is ook niet optimaal.
Gelukkig maakt de vriendelijke bediening dit goed. De wachttijd, die al erg kort was, werd verzacht door stokbrood met kruidenboter. Het hoofdgerecht (halve haan met gebakken aardappeltjes) was lekker, en bijna teveel om op te krijgen!
Een prima restaurantje om een keer te bezoeken.
Tom-Eric
De broodjes gaan hier iets langer in de oven dan dat ik gewend ben, hierdoor wordt het brood iets knapperiger, wat op zich best lekker is.
Verder een mooie, ruime subway. Ik vind het jammer dat het aanbod hetzelfde is als de subway's in de buurt, ik wil wel weer eens iets nieuws proberen.
Bediening kwam een beetje onervaren over.
Tom-Eric
Geweldige friture! Ik ben speciaal vanuit Heerlen een keer langsgereden om te kijken hoe deze friture was.
De frieten waren perfect, geen enkel hard stukje friet in mijn zak gevonden, iets wat me vaak stoort bij andere fritures. Ook de kroket was goed van smaak, niks negatiefs op aan te merken. De huisgemaakte mayonaise is ook lekker vol van smaak.
Ik ben blij dat er zo'n goede friture in de buurt ligt. Ik zal in de toekomst zeker vaker op bezoek gaan!
Tom-Eric
Fantastische bediening; je kan zien dat ze de zaak met plezier draaien. Voor een friture is het binnen trouwens best gezellig ingericht.
Friet is bovengemiddeld goed en ook de snacks zijn lekker. De prijs viel me heel erg mee, zeker in verhouding met de kwaliteit.
Grillroom Trabzon II in Heerlen
Een 'döner speciaal met friet' en een cola light via internet besteld.
Bezorgtijd viel een beetje tegen, ik moest bijna een uur wachten. Ook zat er geen cola light bij mijn bestelling, maar een gewone cola. Ik ben dit ondertussen wel gewend als ik een bestelling via internet doe, maar het blijft vervelend.
De schotel was erg groot, ik heb het niet eens allemaal opgegeten. Het was wel lekker, niet het beste van Heerlen, maar voor de prijs zeker oke! Ook de prijs viel me mee.
Tom-Eric
Heerlijk, ambachtelijk gemaakt ijs dat op een prachtige manier gepresenteerd wordt. De salon is heel trendy ingericht en ook de prijs valt mee.
Aanraders: Pinda, Tiramisu en Cakebeslag.
Strandrestaurant our Seaside in Renesse
Het lamsvlees bij ons hoofdgerecht was helaas aangebrand en zowel het voorgerecht als het nagerecht waren niet speciaal genoeg om dit goed te maken.
De bediening was wel vriendelijk, maar we moesten erg lang wachten. Het restaurant, dat op een toplocatie aan zee ligt, ziet er mooi uit, mede dankzij het prachtig uitzicht over zee.
Helaas merk je dit ook terug in de prijs... voor wat je krijgt betaal je veel te veel, zeker in vergelijking met andere restaurants.
Lunchcafé La Reine in Vlissingen
Het is binnen gezelliger dan op het terras, daar staan de tafels iets te dicht bij elkaar. De bediening is jong en een beetje onoplettend. Het eten was wel lekker, maar aan de dure kant. Gezellig genoeg om even te zitten tijdens het shoppen.
De Brasser in Budel
Vandaag de "Meester Meinema"-hamburger gegeten van deze eetgelegenheid. Het was een zware klus, dankzij de grootte van het broodje, maar ik heb het broodje met veel plezier opgegeten.
Brasserie Pure Passie in Heerlen
Zaterdag met mijn vriendin op het gezellige terras gezeten.
Bediening was vriendelijk en snel.
De iced cappuccino was heel lekker, alleen iets te zoet.
Ik had een omelet chaos, wat erg lekker was. Mijn vriendin had een uitsmijter waarvan het eigeel iets te hard was.
De prijzen zijn prima in verhouding met het eten, ik zal hier in de toekomst zeker nog een keer gaan eten.
Tom-Eric
Jammer van de werkzaamheden aan de straat die de toegang tot het restaurant vermoeilijkten, maar hier kan het restaurant zelf natuurlijk niks aan doen.
Het restaurant zelf is modern en trendy ingericht. De bediening is vriendelijk en we werden snel bediend. Het was erg rustig in het restaurant, wat, vanwege de zakelijke aard van ons bezoek, ons prima uitkwam.
Ik had een Plein 14 hamburger die, helaas, een beetje lauw was. Verder wel lekker, maar niks speciaals.
De prijs was gemiddeld.
Ooze Sjloek in Vaals
Niet een plek waar je heen gaat om lekker te dineren, maar voor een tosti, stuk zelfgemaakte gebak, lekkere bak soep en andere kleine dingetjes kan je hier prima terecht.
Er hangt een gezellige sfeer en de bediening is vriendelijk. Vooral de koekie-shake is een aanrader!
Cafétaria Montfort in Hoensbroek
Cafetaria Montfort is een hele kleine snackbar met weinig zitruimte. Kwa eten is het een gemiddelde snackbar, niks bijzonders. Wel vond ik dat er een aparte geur in de snackbar hing, maar omdat er toch nauwelijks zitruimte is, zou ik mensen ook alleen aanraden om hier eten af te halen.
Tom-Eric
Vandaag nog een keer bij de Subway geweest. Het was nu helemaal rustig en er stonden andere mensen achter de toonbank dan de vorige keer.
Ik werd vriendelijk en snel geholpen. Toen ik bij de sausselectie aankwam grapte de jongen achter de toonbank dat ik ook van alle sauzen een beetje kon doen. Hij was verbaasd toen ik hem vertelde dat ik dit best wou proberen. Het broodje werd een waar kleurenfestijn!
Ondanks de aparte samenstelling toch een lekker broodje, en deze keer was de bediening ook een stuk beter! Jammer dat de kwaliteit zo wisselt, maar het is niet zo slecht als ik dacht.
Tom-Eric
Afgelopen zondag hier geweest. Je hebt veel keuze aan de buffettafel en zowel de wok als de grill leveren lekkere maaltijden op.
Het was er, voor een zondag, niet druk. We werden snel geholpen en kregen genoeg kansen om drinken te bestellen.
Ook de prijs was prima in orde.
Tom-Eric
Het eten is, zoals te verwachten, van fastfood kwaliteit. Meestal bestel ik hier een bucket met hotwings en neem ik deze mee naar huis. Het is wel lekker om tussendoor te eten. De prijs/hoeveelheid verhouding is helaas wel een beetje uit balans, het is allemaal wat aan de dure kant.
Donerland Kapadokya in Heerlen
Vandaag een kapsalon shoarma en friet met shoarma besteld. De bestelling kwam vroeger dan verwacht aan en de bezorger was vriendelijk. Het eten was ook lekker. Een aanrader dus!
Tom-Eric
Afgelopen zondag met 4 man op zoek geweest naar een wok restaurant in de buurt en zijn uiteindelijk hier uitgekomen.
Het is geen restaurant waar je naar toe gaat om geweldig te eten, dit restaurant moet het echt hebben van de enorme hoeveelheden. Niet dat er iets mis is met het eten, maar er is ook niets speciaals aan.
Verder was het erg druk en omdat het er erg licht is mist het restaraunt de gezelligheid, die het eigenlijk wel nodig heeft.
Tom-Eric
Gisterenavond hier besteld, er werd gemeld dat het eten er over 50 minuten zou zijn, maar we hebben uiteindelijk een uur en 10 minuten moeten wachten.
Helaas viel het eten ook een beetje tegen. De kaaspizza die besteld was was smaakloos en taai. De spare-ribs waren wel lekker, maar ik had er meer van verwacht. De frietjes die we er bij kregen waren ook een beetje slap.
Omdat we een redelijk hoog bedrag moesten betalen voor de bestelling, zal ik in de toekomst hier niet zo snel meer bestellen.
Tom-Eric
Nette Turk met lekker eten. Het is niet het gezelligste restaurant, maar een prima plek om eten af te halen!
Tom-Eric
Kleine snackbar in een woonwijk. Je wordt redelijk snel bediend, en het eten is van gemiddelde snackbar kwaliteit. Niks speciaals dus, maar als je in de buurt woont zie ik ook geen reden om naar een andere snackbar te gaan.
Tom-Eric
Ik heb hier zaterdag 7 februari met mijn vriendin gegeten. We stapten bij restaurant La Bamba naar binnen en hebben hierna 10 minuten gewacht voordat we besloten om zelf maar te kijken waar de bediening bleef.
Wat bleek, naast dit restaurant ligt restaurant Chicoleo waar op dat moment alle bediening zat. Nadat we door een ober naar dit restaurant waren verplaatst werden we gelukkig wel goed geholpen.
Het eten was lekker en de prijs was redelijk, maar door de verwarring in het begin ga ik volgende keer toch op zoek naar een ander restaurant.
Tom-Eric
Als je al een tijdje aan het winkelen bent geweest, in het corio centrum of nabij gelegen winkels, en je hebt zin om een lekker broodje te eten, dan is deze bufkes geen slechte keuze! Alhoewel de drukte van het winkelcentrum er niet voor zorgt dat je echt kan genieten van je rust.
De bediening is snel en vriendelijk en de broodjes zijn lekker.
Café Restaurant Huppertz-Pelzer in Heerlen
Ik eet niet zo heel vaak friet, maar als ik het dan toch doe, dan is Huppertz de beste snackbar in de buurt om dit te doen!
De eigenaar(?) is altijd vriendelijk en houdt er wel van om even kort een babbeltje met je te maken.
De friet is heerlijk en de biologische snacks mogen er ook zijn. Een tip: vraag om de zelfgemaakte fritesaus, deze is om te smullen!
Restaurant Bellevue in Simpelveld
Ik ben hier vorig jaar, rond de kerstdagen, met mijn collega's uit eten geweest. Het was, mede door het haardvuur en het mooie uitzicht, heel gezellig.
Elk gerecht was dankzij de mooie verhalen die erbij verteld werden een ervaring. Ik mistte helaas de afwisseling in smaak, maar desondanks was het eten prima in orde! Vooral het dessert was lekker.
Tom-Eric
Nadat ik mijn bestelling plaatste heb ik ongeveer een uur moeten wachten op mijn eten, 20 minuten langer dan mij beloofd was. Toen ik hierover belde werd ik gelukkig wel op een vriendelijke manier geholpen. Het eten was van gemiddelde kwaliteit, waardoor ik volgende keer toch een ander restaurant probeer.
Tom-Eric
Ik heb hier een schotel voor 2 personen besteld. Ik kreeg het eten bijna meteen nadat de bestelling geplaatst was mee, indrukwekkend! Het eten was bovengemiddeld goed, maar ook iets duurder dan de gemiddelde chinees. Omdat ik het eten heb meegenomen kan ik weinig zeggen over de ambiance, maar alles zag er verzorgd en gezellig uit! Ik zal vanavond nog lekker smullen van al het eten wat gisteren is overgebleven!
Ristorante Da Nando in Heerlen
Het is een leuk restaurant met lekker eten en een goede prijs/kwaliteitsverhouding.
Helaas is het restaurant niet erg toegankelijk voor mensen in een rolstoel, wat een keer voor problemen heeft gezorgd. Verder heb ik weinig te klagen. Een leuk restaurant om vaker te bezoeken dus!
Preuverie Wie Vreuger in Sittard
Ik heb hier onlangs met mijn zus gegeten. Wij waren wat aan de vroege kant, en daardoor waren wij de enigen in de zaak. De bediening was, misschien daarom, prima in orde.
Het restaurant heeft een leuke ambiance en straalt gezelligheid uit.
Ik vind de opgerolde menukaarten geweldig, en hoop in de toekomst meerdere restaurants te bezoeken die hun menukaart op een soortgelijke, orginele manier presenteren.
Het eten was prima in orde, maar wellicht een beetje aan de dure kant.
Conclusie: het is een leuk restaurant voor een keer, maar dankzij de hoge prijs zal ik hier geen vaste klant worden.
Tom-Eric
Ik ben het helemaal eens met Daan. De 'snacks' die Adam maakt zijn fantastisch. Hij is altijd vriendelijk en erg vrijgevig!
Zo kan het best wel eens voorkomen dat je een stukje cake krijgt om te proeven. Geen slecht idee, want na dat gratis stukje zal je volgende keren dat je langskomt er graag voor betalen!
Kortom, ik kom hier graag en zal hier in de toekomst ook vaak terugkeren. Een aanwinst voor Heerlen!
Tom-Eric
Ik heb hier heerlijk gegeten! De bediening was uitstekend, het was gezellig en het eten was geweldig!
Tom-Eric
Toen ik nog in Bocholtz woonde was dit de friture die de lekkerste friet in Bocholtz had.
Tom-Eric
Het eten zag er lekker en professioneel gemaakt uit. Gelukkig smaakte het ook net zo goed. De bediening was vriendelijk en snel en de prijs die je uiteindelijk betaalt valt ook ontzettend mee!