Naam
Tom-Eric
Punten
987
Lid sinds
29/11/2008 (laatst online op 03/09/2010)
Geslacht
tomeric
MSN
ik@tom-eric.info

Bio

Ik ben samen met Gerard en Jeroen eigenaar van eet.nu. Tevens ben ik de lead-developer van de eet.nu website.

Heb je vragen of ideeën die eet.nu kunnen verbeteren, schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

Nieuwste recensies (84)

1. 6,1 Bistro Stairs · Heerlen Een gemiddelde tent. Op de dag dat wij er waren leek het personeel ook niet erg gemotiveerd. Omd...
  2. 6,3 Grand-Café Zera · Vaals Ik heb hier pasgeleden samen met mijn vriendin geluncht op het terras. Het was niet zo druk, maa...
  3. 7,1 Troje · Vaals Je kan hier lekker eten voor een goede prijs! De bediening is erg vriendelijk, maar soms wat opd...
  4. 6,9 Café Restaurant "Suisse" · Vaals Hier een aantal maanden geleden gegeten. Op zich lekker gegeten voor een redelijke prijs. Alleen...
  5. 5,2 Cyprus · Heerlen De bezorgtijden lijken steeds langer te worden. Minder dan anderhalf uur heeft het hier nog nooit...

Alle recensies »

Buzz Buzz RSS

1. Default-tiny-avatar familie Hoofs heeft een recensie geschreven voor Brasserie Bracke in Heerlen
  2. Default-tiny-avatar familie Hoofs heeft Brasserie Bracke in Heerlen toegevoegd als favoriet restaurant
  3. Jimmy heeft een recensie geschreven voor Boer Biet in Heerlen
  4. saskia schmitz heeft een recensie geschreven voor Gasterij Trés Bien in Vaals
  5. Default-tiny-avatar Rik heeft Tom-eric-tiny Tom-Eric toegevoegd aan zijn/haar vriendenlijst
  6. Tom-eric-tiny Tom-Eric heeft Default-tiny-avatar Rik toegevoegd aan zijn vriendenlijst
  7. Default-tiny-avatar Ruud heeft een recensie geschreven voor Grieks Specialiteiten Restaurant Delphi in Sittard
  8. Tom-eric-tiny Tom-Eric heeft een recensie geschreven voor Grand-Café Zera in Vaals
  9. dimitri heeft een recensie geschreven voor Grieks Specialiteiten Restaurant Delphi in Sittard
  10. Frank heeft een recensie geschreven voor New York Pizza in Heerlen

Berichten

1. Indra schreef op 08/08/2010:

Erg bedankt!

2. Rene VoltmanRene Voltman schreef op 28/07/2010:

hey tomboy.
    die openingstijden van boer biet kloppen voor geen meter.
    kijk maar op de site van de woonboulevard.
    ik wilde er vandaag heen maar ze zijn maar tot 18:00 open en niet tot 19:00 zoals dat hier staat.

xr

3. Rene VoltmanRene Voltman schreef op 16/06/2010:

Nu ik toch bezig ben.
    Ik vraag me af of jullie nog wel de recensies na kijken op geloofwaardigheid??
    Zat net te kijken bij een restaurant in Doetinchem en iemand vond dat restaurant een goede sfeer hebben en vervolgens geeft hij bij sfeer een 3!!!???
    Zie dit wel vaker.
    Op deze manier worden de gemiddelde cijfers niet erg geloofwaardig he.

xr

4. Rene VoltmanRene Voltman schreef op 16/06/2010:

Heej shampoo.
    Heb een nieuw restaurant gevonden.
    De Provence in Beek Montferland

Restaurant De Provence
    Arnhemseweg 11
    7037 CX BEEK (Montferland)
    T 0316 200 202

info@deprovence-beek.nl
    www.deprovence-beek.nl

Toppie van mij he
    Krijg ik nu weer extra kudo punten?? ONIE!!!!

XR

5. Rene VoltmanRene Voltman schreef op 04/05/2010:

Zeg zou jij niet als de duvel ff een recensie schrijven waar we laatst zijn wezen eten.
    ik kan niet alles alleen doen he.

6. Rob en Els van RHMRob en Els van RHM schreef op 09/03/2010:

Hoi Tom-Eric,

Een paar dagen geleden had ik een vraag voor als je vroger op plaatsnaam zocht, en dan de recensies kon krijgen. Ik heb er nog eens over nagedacht en denk ik ook een lay-out oplossing voor jullie.

Stel je voert bij restaurant zoeken op de home page een plaatsnaam in. De zoek machine gaat dan naar provincie, en dan naar plaatsnaam met dan een opsomming van alle c.q. diverse restaurants. Bovenaan de pagina zijn 3 lichtblauwe blokken. Daar zou een 4de blauw blok genoemd laatste of nieuwste recensies van betreffende plaats kunnen staan.

7. GerardGerard schreef op 05/03/2010:

test

8. Rob en Els van RHMRob en Els van RHM schreef op 01/03/2010:

Tom en/of Gerard,

Als je op de profiel pagina bent. Staat er Nieuwste recensies (aantal). Dit is verwarrend. Het kunnen oude recensies zijn. Beter zou bijvoorbeeld zijn, Laatste 5 recensies van (aantal)

9. Rob en Els van RHMRob en Els van RHM schreef op 01/03/2010:

Tom en/of Gerard,

Als je een tijdje geleden bij restaurant in plaats van een restaurantnaam een plaats in gaf, dan kreeg je de recenste recensies te zien van de betreffende plaats. Dit vond ik best efficiënt. Waarom is deze feature niet meer in gebruik ???

10. Rob en Els van RHMRob en Els van RHM schreef op 01/03/2010:

Tom en Gerard,

De volgende kunnen weer toegevoegd worden:

- Lux in Rotterdam Adres's Gravendijkwal 133 3021 EK Rotterdam
    - Cook & NY (koek en ei) in Sneek 1e Oosterkade 24 8605 AA Sneek
    - Brasserie Rebecca de Waal Texel Hogereind 39 1793 AE De Waal - Texel

11. Rob en Els van RHMRob en Els van RHM schreef op 25/02/2010:

Hoi Tom Eric,

Ik zal jouw ook weer eens aan het werk zetten ;) Gerard heeft er nog een paar te doen.

- Crunch Piet Heinstraat 108A 2518 CM Den Haag
    - De Koepel Oosteinde 1 2271 EA Voorburg
    - Cafe Berb BBQ grill eetcafe Nieuwmarkt 9 1011 JR Amsterdam
    - La Storia Neck 20 1456 AA Wijdewormer
    - Kinnaree 1e Anjeliersdwarsstraat 14 1015 NR Amsterdam

12. dinerveiling.nl schreef op 16/02/2010:

Hoi Tom-Eric, ik zie dat je al over ons gelezen hebt, misschien ook leuk om dit unieke concept in jouw nieuws te vermelden. www.uitstapjesveiling of www.dinerveiling.nl vanaf maart online!

13. dinerveiling.nl schreef op 16/02/2010:

Hoi Tom. leuk dat jij het leuk vind! het is dan ook een goed idee .... bied mee op je uitstapje of diner www.uitstapjesveiling.nl, de proefpagina is online, vanaf maart kun je echt gaan bieden DOEN!

14. Indra schreef op 27/12/2009:

Hoi Tom, Ik weet niet of ik al gereageerd heb, maar idd heeft Tout a Fait maar 1 ster en geen 2. Foutje van mij! Kan ik mijn recentie nog aanpassen?

15. Rob en Els van RHMRob en Els van RHM schreef op 22/12/2009:

Hoi Tom en Gerard,

Naar aanleiding van de aanpassing met nog maar 1 recente recensie bij 1 restaurant en dan onder de laatste recensie de regel met de eventuele verwijzing naar nog meer recensies het volgende.

Ik krijg reacties van mensen die niet goed begrijpen of eventueel verward zijn met de verwijzing. Echter als ze klikken wordt hun duidelijk hoe het werkt.

De tekst zou eventueel iets anders kunnen zijn. Hij zou meer moeten duiden op dat er nog enkele recensies van hetzelfde restaurant zijn, en niet zoals de meesten denken, dat je bij het aanklikken in het algemeen de andere recensies van de betreffende gebruiker krijgt. Dus andere recensies van andere restaurants denkt men.

Nu staat er:

Bekijk (aantal) andere recensies van deze gebruiker

Dit zou om verwarring te voorkomen bijvoorbeeld kunnen zijn:

Bekijk nog .. recensies over (restaurantnaam) van deze gebruiker

Thanx

16. Rob en Els van RHMRob en Els van RHM schreef op 09/12/2009:

Tom,

Dus niet. hier blijft met kleine letter h ?????

Alleen in de recensie teksten dus.

17. Rob en Els van RHMRob en Els van RHM schreef op 09/12/2009:

Schoon eens wat oude berichten op !? ;) Ik moet lang scrollen :(

Ben jij ervan op de hoogte, dat wanneer je een recensie schrijft, en je een afkorting in de tekst gebruikt, hij automatisch een hoofdletter bij het volgende woord maakt ???

Zie bijv. 5.0 d.d. 09-12-2009

Ik zal in dit bericht ook eens testen of hij het hier ook doet.

Bijv. hier.

18. Rob en Els van RHMRob en Els van RHM schreef op 03/12/2009:

Tom,

Perfect !! Ik heb snel een aantal testjes gedaan en ik moet zeggen super opgelost.

Ik denk dan ook dat ik op andere sites niet meer post. De overzichtelijkheid, en de oplossingen die jullie realiseren zijn zeer correct.

Het is tevens fijn dat jullie de hoeveelheid leestekens niet beperken. Je moet maar eens zien wat er overblijft van onze recensies bij bijv. de Dinnersite. (1000 leestekens) Als ik schrijf wil ik goed de nuances kunnen weergeven. Als je 4 gangen met bijbehorende toeters en bellen wilt omschrijven heb je toch wat plek nodig ;)

19. Rob en Els van RHMRob en Els van RHM schreef op 26/11/2009:

Tom,

Worden onze verwijderde dan alsnog gekoppeld ??

20. Rob en Els van RHMRob en Els van RHM schreef op 26/11/2009:

Goede oplossing !

21. Rob en Els van RHMRob en Els van RHM schreef op 26/11/2009:

Tom,

De verwijderde komen terug ??

Rob

22. Rob en Els van RHMRob en Els van RHM schreef op 26/11/2009:

Tom,

Als Annabel nou uitgelegd wordt dat haar boodschap wellicht goed en correct is, maar dat de recensieplek de foute plek is om dit weer te geven. Het gaat verdorie een belachelijk iets worden over die AAN TAFEL.

Het is misschien niet gek om het hele restaurant te verwijderen. Dan is ook tevens het spelletje afgelopen wat om deze zaak gespeeld wordt.

23. Rob en Els van RHMRob en Els van RHM schreef op 26/11/2009:

zie AAN TAFEL !! eventueel IP Adres blokken ??

24. Rob en Els van RHMRob en Els van RHM schreef op 26/11/2009:

Zie aan tafel !!! Annabel

25. Rob en Els van RHMRob en Els van RHM schreef op 04/11/2009:

Hoi Tom en Gerard,

Heb mijn profiel gegevens weer eens ge-update. Hoe kan ik bezoekers/leden opmerkzaam maken op mijn profielgegevens ?? Of hoe krijg ik ze naar mijn pagina toe ?? Bijvoorbeeld zou ik graag met één bericht alle restaurateurs willen inseinen dat er nieuwe info op mijn profiel staat. Zoals het menu bijvoorbeeld.

26. JacobJacob schreef op 27/10/2009:

Dat klopt.
    Beetje een inhaalslag, ik zit deze tijd veel achter de computer.

27. Rob en Els van RHMRob en Els van RHM schreef op 26/10/2009:

Okidoki ??

28. Rob en Els van RHMRob en Els van RHM schreef op 26/10/2009:

Hoi Tom,

Plotseling zijn Gea en Adries berichten van Pannekoek ???

29. Rob en Els van RHMRob en Els van RHM schreef op 26/10/2009:

Hoi Tom-Eric,

Kun jij die Gea en Adri eens benaderen en in godsnaam vragen waar die berichten over gaan ?? Ik heb e.e.a. bij mij verwijderd, want ik vindt het nogal genant. Hebben die mensen een inbraak of wat gehad ?? en wat heeft dat eventueel met mij te doen ??

30. Rob en Els van RHMRob en Els van RHM schreef op 14/10/2009:

Tommi,

Kort en krachtig.

www.restaurantfyra.nl Amsterdam
    www.restaurant-amberes.nl Utrecht
    www.degoedheyd.nl Utrecht

31. Rob en Els van RHMRob en Els van RHM schreef op 14/10/2009:

Haai Tom,

In eet.nu zit dacht ik onderstaande niet. Onder welke noemer hij moet komen moet je maar even zelf zien. Hieronder een korte impressie van een goede vriendin.

Zij schrijft:

Op een onverwacht mooie zondagochtend belanden wij in de oude watertoren Villa Augustus in Dordrecht. De kinderen duiken bij aankomst gelijk de eenvoudige maar o, zo spannende speeltuin in, terwijl ik naar binnenloop om te vragen of we wat kunnen nuttigen op het terras.

Een vriendelijke dame vertelt me dat het ontbijtbuffet met heerlijke verse producten uit de eigen bakkerij en moestuin nog open is. Tevens hebben ze een menukaart met keuze uit diverse soorten taart, vers gebakken scones met jam, hartige zuurdesemboterhammetjes en zelfgemaakte quiches.

Ouderwetse wentelteefjes
    Voor het gemak kiezen we voor het buffet. Voor de kinderen bestellen we een ouderwets wentelteefje. Alles is werkelijk om te smullen! Na het ontbijt spelen de kinderen en papa nog even op de oude tractor in de speeltuin en schiet ik snel het winkeltje in met onweerstaanbaar leuke hebbedingetjes.

Niet alleen restaurant
    Villa Augustus is niet alleen een fijne plek om te ontbijten, lunchen of te dineren. Je kunt er slapen in een van de 37 hotelkamers, zalen huren, workshops en rondleidingen krijgen en heerlijk wandelen door de 1,5 ha moestuin, boomgaard en Italiaanse designtuin.

Zeven dagen per week
    Villa Augustus is 7 dagen per week geopend. Ontbijten kan doordeweeks tussen 7.00 uur en 10.00 uur en in het weekend van 8.00 uur tot 12.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.villa-augustus.nl

32. Rob en Els van RHMRob en Els van RHM schreef op 30/09/2009:

Hoi Tom,

Ik check altijd zelf eerst of ik het restaurant in eet.nu vindt. Ik heb gezocht op George Williams. Omdat ik hem toen niet vond heb ik hem gepost.

33. Rob en Els van RHMRob en Els van RHM schreef op 30/09/2009:

Morge Tom,

Zie onderstaand artikel.

George Williams Park Avenue is een van de nieuwe aanwinsten in Amsterdam-Zuid. Topplek voor een borrel maar ook voor een diner. Bonbonchic! Zin in iets nieuws? Wel, probeer dit dan eens. Het is of je in Parijs of New York bent, maar George Williams Park Avenue zit echt in Amsterdam-Zuid.

Doe the diner Dineren kan in het speciale restaurantgedeelte, maar je kunt hier ook gezellig (en als een echte Parisienne) borrelen en olijfjes prikken bij de bar. Er is zelfs een deli take-away, waar je van 's ochtends acht tot 's avonds acht terecht kunt voor ontbijt, lunch en wat grotere gerechten.

Eetfestijn Geproefd hebben we natuurlijk ook en we kregen pizza. Nee, niet afhaken nu! Dit was alles behalve een doorsnee stukje pizza. Op het bord lag een een fris stukje knapperig bladerdeeg met zalm, komkommer en kappertjes. Het heeft er niet lang gelegen, zeg maar.

Klassieke kaart Bij George WPA kun je de klassiekers als club sandwich, steak frites en egg's Norwegian krijgen, maar ook spannende gerechtjes gemaakt door chef de cuisine Lex Kok.

Stoer sfeertje De sfeer is klassiek, bistro, chic en industrieel tegelijk. Met ronde bistrotafeltjes met bijbehorende houten caféstoeltjes, marmer op muur en bar, een overvloed aan spiegels, maar ook mooie lampen uit de roaring twenties. Voor wie het bekend voorkomt: het restaurant lijkt op z'n grote broer, George aan de Leidsegracht.

Reserveren aanbevolen!

Willemsparkweg 70-74
    1071 HK Amsterdam
    tel: 020-4702530
    www.georgewpa.nl

34. Rob en Els van RHMRob en Els van RHM schreef op 29/09/2009:

Hoi Eet.nu, oftewel Gerard en Tom,

Geen idee wat er precies met Rachel en Tom-Eric speelt, maar ik vindt het jammer dat eet.nu hiervoor wordt gebruikt. De waarde van Rachels recensies zijn mijn inziens nihil. Ik had gedacht een toch striktere site te bezoeken.

Uiteraard schrijven meerdere mensen een korte recensie, maar in dit geval vindt ik de totale bulk op 2 dagen niet gepast. Zeer zeker Rachels laatste opmerking bij gebruiker Ton-Eric blijkt mijn vermoeden van gisteren te bevestigen.

Het zou fijn zijn als er toch een genuanceerde objectiviteit werd gehanteerd, bij iedere user.

Teleurgesteld verblijf ik, met vreindelijke groet,

Rob en Els van RHM

35. RachelRachel schreef op 28/09/2009:

Youre going down my boy!!

36. Gea & AdriGea & Adri schreef op 27/08/2009:

hallo tom-eric

er zijn eetgelegenheden die we missen...
    http://www.smitgiethoorn.nl/ is een restaurant wat we missen op deze site.
    en ook dit restaurant. http://www.herberghetplein.nl/
    tevens kun je in het restaurant bij deze sauna ook overheerlijk eten.. http://www.saunahetfriesewoud.nl/
    bij Smit in Giethoorn zijn we ook al regelmatig geweest.. ze hebben veel lekkers, niet te duur en echt genoeg. o.a de Gieters kipsalade vind ik overheerlijk!! zowel in "klein" als in grote uitgave..
    bij Herberg 't Plein in Meppel heb je dagmenu's voor 10 euro, en heel veel anders lekkers....
    ook daar hebben ze ons al regelmatig verrast...
    en na/tijdens onze bezoeken aan sauna het friese woud hebben we al regelmatig genoten van 't lekkers uit hun keuken.

mijn/onze vraag: kunnen deze restaurants toegevoegd worden??

vr groet uit Giethoorn

37. Rob en Els van RHMRob en Els van RHM schreef op 19/08/2009:

Tommi,

Op vakantie ??

38. Rob en Els van RHMRob en Els van RHM schreef op 17/08/2009:

Hoi Tom-Eric,

Zie hier nóg een leuk nieuwtje.

Usine is een nieuw restaurant in de Lichttoren, de oude lampenfabriek van Philips in Eindhoven.

Het pand is een en al historie en is modern maar simpel ingericht. Geen overbodige frutsels, wel veel strakke stoelen, industriële lampen, felle kleuren en onbewerkt hout. Wellicht wat hulp gehad van de Design Academy Eindhoven?

Menukaart
    Prima menukaart met lekkers voor bij de thee & de borrel, maar ook genoeg lunch- en daghappen of juist meer luxe gerechten. Plus een mooie wijnlijst. Ook zaalverhuur en een kiosk met lekkers om mee te nemen.

Lichttoren 6
    5611 BJ Eindhoven
    tel: 040-2171890
    www.usine.nl

39. Rob en Els van RHMRob en Els van RHM schreef op 17/08/2009:

Hoi Tom-Eric,

Ik vond een leuk bericht. Het luidt als volgt.

Het spiksplinternieuwe Turkse restaurant Revan kreeg een 9,5 van Johannes van Dam. Reden genoeg om zelf eens te gaan proeven.

Ik ben er gisteravond gaan eten en inderdaad (what was I thinking), Johannes had gelijk. Ze hebben er heerlijke mezes (warm en koud) maar ook fantastische vleesstoofpotjes en vis.

Ik nam de Haydari (yoghurt, knoflook, munt en olijfolie) en die was lekker. Maar ik werd helemaal blij van de Manti: deegzakjes met gehakt en in paprikapoeder en olijfolie gebakken yoghurt-knoflooksaus. Ronduit goddelijk.

De bediening was goed, alhoewel onze ober wel een tikje bijdehand was. Ook op de menukaart stonden trouwens best bijdehante teksten. Zo stond er bij mijn Manti: 'Uniek omschrijft niet het gerecht. Goddelijk wel. Aanrader.'

Verwacht qua inrichting overigens niet iets ontzettend inspirerends. De lounge is nieuw, groot, donker en strak, maar wat mij betreft wel een beetje zielloos. Maargoed, als je het eten van Revan proeft is dat snel vergeven en vergeten.

Revan
    Van Woustraat 206-212
    1073 NA Amsterdam
    020-4700347
    www.restaurantrevan.nl

Groetjes Rob en Els van RHM

40. Rob en Els van RHMRob en Els van RHM schreef op 07/08/2009:

Goeiemorgen Tom,

Laat de Eet.nu policy ff los op de recente Aan Tafel recensies. Wellicht dat er zeker 1 (de laatste) bij is die eigenlijk alleen maar het gemiddelde omlaag haalt, terwijl de tekst niet overeenkomt met het gemiddelde cijfer van de betreffende recensie van Renee.

41. Rob en Els van RHMRob en Els van RHM schreef op 06/08/2009:

Goedemorgen Tom-Eric,

Het hoeft denk ik geen verdere uitleg als ik even naar de user Civier verwijs en zijn postings ?? ;)

42. Rob en Els van RHMRob en Els van RHM schreef op 30/07/2009:

Hey Tom,

Nog een vraagje. Ben nu net ven on-line. Waarom lijkt de actieve gebruikers lijst volgorder onlogisch ?? Heeft het met on-line tijd te maken ??

43. Rob en Els van RHMRob en Els van RHM schreef op 30/07/2009:

Hoi Tom,

Even een vraagje. Je vond mijn avatar leuk :) plaatste je als bericht. Wat ik nu even niet snap, waarom beweegt hij niet zoals op andere websites waar ik hem ook gebruik ??

44. Rene VoltmanRene Voltman schreef op 08/07/2009:

I'm gaining on you tomboy mwuhahahahahahah

45. AnnikaAnnika schreef op 07/07/2009:

broer!
    ik kan mijn recensies niet aanpassen, en heb een dikke fout gemaakt bij friture peewee.
    dat is een recensie voor een ander restaurant.
    wil je die verwijderen?

46. Rob en Els van RHMRob en Els van RHM schreef op 29/06/2009:

Hoi Tom-Eric,

Ik zou een eet / wandelcafe willen opgeven vanwege z'n authenticiteit. Uiteraard ook voor de lekkere limburgse (streek)gerechten. Om een indruk te krijgen, en mocht je hem eventueel willen toevoegen, dan kun je op de volgende link een idee krijgen hoe je e.e.a. moet noemen en het eventuele adres. http://www.kroegenweb.nl/cafe/10875/'t_Pintje (mag ik trouwens links plaatsen ??)
    Wij gaan er graag naar toe voor een de Koninck van het vat, en daarbij poetes met brood.

47. Aranka schreef op 28/06/2009:

Nogal logisch dus dat je bovenaan staat! Had het eerst niet door. Maar goed bezig in ieder geval!

48. Rob en Els van RHMRob en Els van RHM schreef op 26/06/2009:

Hoi Tom-Eric,

Fijn dat we hetzelfde aanvoelden.

By the way ?? wat is en kun je met de aanvinkmogelijkheid Banned ???

49. Karin BrakusKarin Brakus schreef op 25/06/2009:

staat er op ! xxx mams

50. Nicole Nicole schreef op 20/06/2009:

Dank je wel. Groetjes en nog een fijn weekend,

51. Mila Leijdekkers - van MaanenMila Leijdekkers - van Maanen schreef op 19/06/2009:

Hoi Tom,

Ja, het werd tijd, niet dan?
    Alles goed? Fijn weekend, groet Mila

52. TimTim schreef op 16/06/2009:

nowned!!!!!

53. John SpijkermanJohn Spijkerman schreef op 09/06/2009:

ja best wel heb mijn eerste bestelling via thuisbezorgd gedaan. pizza shoarma met extra kaas
    heb zo wegwijs gemaak op eet.nu :)

54. TimTim schreef op 29/05/2009:

57. TimTim schreef op 20/05/2009:

Onie!

58. GerardGerard schreef op 15/05/2009:

Hey Tom!

Om een bericht te plaatsen moet je eerst inloggen. Nog geen account? Registreer je nu.

Restaurants in provincie

1. Drenthe 689