Contactgegevens
- Personeel
- Chef: paul hobbel
- Gastheer/vrouw: Ellen en Sandra Hobbel
45 recensies voor De Gulle Schranserij
Het eindcijfer is 7.3. (Minimum: 1, Maximum: 10)
- Eten / drinken
- Sfeer
7,5
- Service
- Prijs / kwaliteit
Verloop van restaurantwaardering
Hier zie je hoe de waardering van het restaurant door de tijd verloopt.
p. nagelkerke
Op 26 maart j.l. weer eens na lange tijd terug in de Gulle. Stokbrood bovenop te hard, binnenin koud. Calamares taai,gambas kon net. Bij het hoofdgerecht was de tournedos tegen het zwart aan( niet lekker). Mix vis ( platvis veel te zout) de andere 4 stukjes zeer matig, pofaardappels niet gaar.Kwaliteit /prijs niet in verhouding. Nee dan was het jaren geleden vele malen beter . Jammer jammer !!!
- Eten / drinken 5
5,2 op schaal 1-10
thomas
Ik heb er vaak gegeten is er altijd lekker en gezellig vooral de spareribs . Het is er ook gezellig en aardig en vriendelijk personeel. Een echte aanrader dus.
9 op schaal 1-10
Debby Pronk
Wij zijn voor het eerst met onze dochter en schoonzoon naar de Schranserij gegaan. Fantastisch!
Heerlijk eten, goede kwaliteit en goede bediening!
Top!- Eten / drinken 10
9,5 op schaal 1-10
karin
We zijn in een korte tijd 2 keer achter elkaar bij deze zaak gaan eten. Hoe goed het eten een paar jaar geleden was, hoe slecht het eten nu is. We hebben het verschillende keren een kans gegeven omdat het voorheen altijd goed en erg lekker was. Maar helaas is het eten niet beter geworden.
- Eten / drinken 6
6,7 op schaal 1-10
Ineke
Wat voorheen goed was ,is nu ronduit slecht.
Lang moeten wachten en dan de frustratie van een verbrande kippen spies verstopt onder een groot stuk kroepoek.
direct gemeld de spies werd van mn bord afgenomen de verbrande friet bleef liggen.
40 min later kwam de spies en die werd op het vieze bord gedeponeerd nou daar zat ik dan mn man gegeten en ik kon eindelijk beginnen .
nou jullie snappen het al het smaakte naar verbrand vlees van het vieze bord en geen nieuwe warme friet.
u begrijpt ons zien ze niet meer terug. -
Anja
De kwaliteit is werkelijk zeer slecht, gebakken aardappels half rauw en niet meer zoals vroeger samen gebakken met spek en ui. Nee, spek en ui waren verbrand, ossenhaaspuntjes ik vroeg medium maar waren gaar en de saus was bruin terwijl hij vroeger romig was met knoflook en paprika. Nu gewoon een zakje jus erover. Jammer dit was onze laatste keer hier.
- Eten / drinken 2
2,1 op schaal 1-10
Debbie
Geweldig steakhouse! Je kunt er heerlijk eten en de bediening is altijd even vriendelijk. Mijn zoontje van 7 jaar komt er graag. Hij is dol op DGS stokbrood met kruidenboter!
Wij eten er met grote regelmaat en we gaan altijd tevreden en voldaan de deur uit.
Gulle, ga zo door!!!!- Eten / drinken 10
Heidi
Afgelopen zaterdagavond weer een keer geprobeerd, maar nu komen we er echt nooit meer. Mijn man heb ik deze keer nog meegesleept, maar die wilde eigenlijk al niet mee(r).
Een aantal jaar geleden hebben we er best wel eens goed gegeten, maar nu heb ik er letterlijk schoon genoeg van. Ik weet een veel beter adres te vinden en is nog op loopafstand ook. Ik had namelijk voor de tweede keer achter elkaar rauwe zalmfilet als hoofdgerecht en heb het teruggestuurd. De 3 anderen waren al klaar met eten toen ik het gerecht terugkreeg en nog moest beginnen. Een jong ventje zei: ja, ik zie het, mijn excuses. En toen ik het terugkreeg kwam-ie met de ... smoes: dat het zo hoort en dat ik het moest aangeven als ik het gebakken wilde hebben. Ja, als ik plakjes zalmfilet bestel als voorgerecht is het rauw, maar als ik zalmfilet als hoofdgerecht bestel moet het wel gebakken zijn. En de "grap" is, is dat-ie de vorige keer aan tafel kwam vragen hoe ik hem gebakken wilde hebben. Als je biefstuk bestelt, dan snap ik dat ik je het moet aangeven, maar met zalm, dat is me in geen ander restaurant gebeurd! Nee, hier zetten we echt nooit meer een voet binnen.- Eten / drinken 2
3,4 op schaal 1-10
Voerman
In tegenstelling tot voorgaande meningen zijn wij niet tevreden over ons laatste bezoek.
Afgelopen zondagavond wezen eten. Allereerst hadden wij gevraagd om een doorbakken varkenshaas. Toen wij die kregen was hij echt nog rauw vanbinnen.
Wij hebben hem teruggegeven waarbij mijn man alleen zijn eten op had en toen ik het terugkreeg was hij klaar.
Ter compensatie kregen we een drankje aangeboden van het huis welke ze gewoon op de bon gezet hebben en welke we dus ook gewoon afgerekend hebben. Hoezo van het huis? Vroeger deed de Gulle Schranserij ook zijn naam eer aan. Je kreeg meer dan je op kon. Nu was het zeer karig. Ik heb de frites geteld. Om precies te zijn 11 stuks.
Toen we nog een toetje wilden bestellen waren de stroopwafels, chocolademousse, brouwnies en ook de bananen op! Terwijl het pas 7 uur was. Van de toetjes kon je er dus 4 niet bestellen. Dat was voor ons de druppel. Vroeger steengoed nu barslecht.!- Eten / drinken 5
4,7 op schaal 1-10
Marcel1975
25 September 2011
Ik ben met mijn vriendin en dochter naar dit restaurant geweest en alles was goed. Snelle en vriendelijke bediening en het eten was lekker !
8,2 op schaal 1-10
Tamara
We hebben weer voortreffelijk gegeten. En zoals altijd was de sfeer ook weer helemaal op zijn best.
We komen snel weer langs.
marloes
Goed restaurant, gezellige sfeer, eten is zeer lekker en goed van kwaliteit
8 op schaal 1-10
Rik & Simone
We hebben met 5 personen perfect gegeten. Voorgerechten waren erg lekker en ook het hoofdgerecht mocht er zijn.
De vegetariër onder ons had echter keuze uit 1 voorgerecht en 2 hoofdgerechten. Daar is de Gulle Schranserij erg op achteruit gegaan, te weten dat de vegetariër in haar kielzog altijd veel klanten mee nam naar de GS. Jammer een behoorlijke achteruitgang, hetgeen betekent dat wij veel minder zullen kunnen komen, pas nadat de vegetariër weer nieuwe of meer keuze heeft. Slechte keuze van het koks-team die met iets meer fantasie toch wel meer vegatarisch kan koken, vooral omdat de overige kaart vreselijk uitgebreid is..
7,8 op schaal 1-10
G.passage
We hebben super lekker gegeten. Het vlees was perfect gebakken en alles was meer dan voldoende. Eigenares heeft de bediening gedaan en dit was uiterst vriendelijk. Een aanrader voor ieder die in de buurt met vakantie is! Toppie!
9,6 op schaal 1-10
Loopylula
Ons favoriet restaurant. Mensen altijd vriendlijk, eten is altijd zeer hoog kwaliteit.
Super restaurant, een aanrader!
9 op schaal 1-10
harold
Wij hebben hier gisteravond mogen genieten van het fantastische, excellente en vooral fabuleuze eten, en de rechtschapen vriendelijke en zeer vlotte bediening.
Het is een uitzonderlijk leuk steakhouse, met natuurlijk al een zeer goede naam. Wij wilden dat zelf meemaken, en zijn hier met 4 personen komen dineren.
Wat een amusante en behaaglijke sfeer hangt hier in dit enigszins rommelige, maar vooral knusse restaurant.
Wij werden direct goed en vriendelijk ontvangen door de eigenares. Wat een professionalisme straalt er uit van deze charmante dame.
We hebben onze ogen uitgekeken naar de hoeveelheid keus op de puik verzonnen menukaart. Wordt gedrukt als krant.
Er is ook een open keuken, dus we konden de koks hun werk zien doen, waar ze naar ons ziens erg veel plezier in hebben. En dat wordt ook vertaald naar uw bord, of plank. Wat een uitzonderlijk volmaakte heerlijkheden!
De bediening was superieur, en zeer behulpzaam. Ze namen overal de tijd voor.
Wij hebben buitengewoon genoten van deze voortreffelijke avond, waarbij alles als puzzelstukjes in elkaar past.
Tot de volgende keer!
Bart en Sam
Het was gewoon weer zoals altijd toppie!:-)Tot snel maar weer!
Jarno
Heerlijk restaurant, alleen de openingstijden zijn een beetje jammer. De Romeinse vleesschotel is voortreffelijk, je kan blijven eten. Heerlijk. Jammer dat een serveerster bij ons 3e stuk vlees (van de 11) al vroeg of we het op konden eten, net of ze je weg wilden hebben. Ik weet niet of dit altijd zo is, maar goed.
Goed restaurant en lekker eten.
8,6 op schaal 1-10
Danny
Eten is hier altijd ruim voldoende en goed van smaak, sfeer is ook altijd goed.
Minpunt vind ik dat de desserts niet allemaal huisgemaakt zijn, ijs wordt uit voorgekochte bakken geschept en daar wil ik geen 5, 6 of 7 euro voor betalen.
Voor de rest is het een aanrader voor een leuk avondje uit.
7,1 op schaal 1-10
Mathijs
Leuke tent! Gezellig en goed eten! Mijn voorkeur gaat wel uit naar doordeweeks omdat het dan wat rustiger is. Ik kom er erg graag!
Een aanrader!
8,3 op schaal 1-10
Suzanne
Ik ben hier nu al 'tig keer geweest en het is altijd een succes.
Vriendelijke bediening, eten snel op tafel.
Meer dan goed.
9,3 op schaal 1-10
Annie
Er hangt hier een gezellige sfeer. Het eten was alleen onder de maat. Vooraf hadden wij beiden carpaccio, mooi opgemaakt maar had de temperatuur van een vrieskist. Dit was niet de eerste keer, maar we hadden op verbetering gehoopt. De smaak was verder wel in orde.
Als hoofdgerecht hadden we spare-ribs en saté spies van varkenhaas. De varkenhaas was erg rauw. We hebben deze dan ook terug gegeven, bij terugkomst was er nauwelijks verbetering en hebben we hem nogmaals teruggeven. De spare ribs waren inmiddels bijna op.
De spare ribs was, op nadrukkelijk verzoek om het mals te houden, wel erg lekker te noemen. Bij voorgaand bezoek was deze erg droog en krokant en was erg geen smaak terug te vinden.Na nogmaals ons beklag te hebben gedaan kon de ober niks anders te zeggen: "ik kan er niks aan doen".
We hopen dat er wat met deze recensie wordt gedaan, want we weten dat het in het verleden beter is geweest.
- Eten / drinken 4
4,8 op schaal 1-10
Kim
Wat hebben wij zaterdag weer genoten in de Gulle! Die overheerlijke kruidenboter en dat is nog maar het begin van de avond! Als voorgerecht hadden mijn vriend en ik weer de Carpaccio genomen, terwijl we ons hadden voorgenomen eens een ander voorgerecht te nemen, maar de Carpaccio is zo lekker, dus hebben we deze ook genomen, verrukkelijk! Als hoofdgerecht had mijn vriend de Spare-ribs genomen, deze zijn op zaterdag onbeperkt, mogen we ze ook onbeperkt meenemen:-)! Echt een aanrader ook! Ik had de Tournedos Speciaal, lekker met garnalen! Weer heerlijk gegeten en de bediening was ook weer top! Tot snel! Met vriendelijke groet Kim.
9,4 op schaal 1-10
Maggie
Afgelopen donderdag met familie wezen eten en het was ontzettend gezellig. Het eten was top, zag er goed uit, gezellige opmaak, leuke bediening, lekker vlot, vooral ook een hele aangename sfeer. Helaas wonen we niet in de buurt, maar zeker de moeite waard om gauw weer eens terug te komen.
Groetjes Maggie.
8,3 op schaal 1-10
pieter
Spareribs dgs altijd lekker. Kom hier graag. Tijd slecht geweest. Nu weer een stuk beter.
8,5 op schaal 1-10
anna
Wat is er gebeurd bij de Gulle? Kwam er al jaren met veel plezier en genoot iedere keer weer van de heerlijke maaltijden, maar de laatse keren.....(?) Vis voorgerecht: waterige, goedkope garnalen, sla direct uit het water, geen dressing, smakeloze boel! Spareribs tot 2x toe half gaar! Nog nooit meegemaakt! Zelfs de vissoep waar ik iedere keer weer van smul was een tegenvaller. Helaas ben ik blijkbaar niet de enige, want meerdere vrienden van mij hebben deze ervaring de laatste tijd. Zo Jammer!
- Eten / drinken 4
4,8 op schaal 1-10
richard
Het eten is goed, alleen werden we niet serieus genomen toen we klachten hadden over het bier, wat volgens ons niet goed was. We werden zowat uitgelachen door het personeel. Wij kwamen hier bijna ieder 2 weken eten. En omdat we ons zo in de zeik gezet voelden zullen wij hier nooit meer een stap binnen zetten.
- Eten / drinken 1
3 op schaal 1-10
George
Meerdere keren hier geweest, reserveren is een noodzaak i.v.m. de drukte.
De inrichting is net een rommelmarkt, niets mis mee gezien het type restaurant. De menukaart is een krant, wat leuk gevonden is.
Achter een aantal gerechten staan de letters 'DGS', na een paar keer wisten wij wat dat betekende. De porties zijn groter en het schijnt de spècial van het huis te zijn, mwah... dat valt wat tegen in de praktijk.
Dat het vlees de ene keer beter is dan de andere keer, daar kan de kok weinig aan doen. Het is een natuurprodukt.
Wat wel opvalt is dat er geen stabiele personeelsbezetting is en dat komt tot uiting in een soms rommelige/onrustige bediening.
Voor de rest kan je hier echt wel goed eten!
Wel jammer dat de prijs voor het gebodene ietwat aan de hoge kant is.
De toetjes zijn wel ondermaats, maar daar is dit restaurant geen uitzondering in, de koffie is een goede vervanger!
7,3 op schaal 1-10
A.B. Rosendaal
Prima restaurant, goed eten en lekker mals vlees. Tournedos.
Speciaal is een aanrader! Ook die met bospaddestoelen.
Het was voor ons dit weekend niet de eerste keer dat we een bezoek hebben gebracht aan de Moriaanseweg. Wel was het de eerste keer dat we iets minder te spreken waren over de bediening. Na het hoofdgerecht hebben we echt moeite moeten doen om ons nagerecht te kunnen bestellen. Jammer.
Uiteraard is het een goed teken dat het lekker druk is in een restaurant. Wel vond ik dit bij ons laatste bezoek iets te. Wij zaten nog rustig te eten terwijl andere mensen om ons heen moesten staan om te wachten op een lege tafel. Dan eet je niet meer op je gemak. Iets vaker "nee" verkopen moet dan maar.
Maar we gaan echt nog wel een keertje terug! En ook zal ik het nog steeds aanraden aan vrienden en kennissen.
Met vriendelijke groet,
Arno Rosendaal.
7 op schaal 1-10
Yvon
Hele slechte ervaring. Verkeerde bestelling - moesten we zelf oplossen door met een vork ons vlees van bord te laten wisselen (anders zouden ze het wel in de keuken doen), taai vlees, gepeperde salade en oudbakken wafeltjes op het ijs met verse "diepvries banaan" vruchten. En dat terwijl de Gulle vroeger zo lekker was en goed bekend stond? Niet meer dus... jammer hoor!
4,7 op schaal 1-10
pat
Wat een slechte ervaring! Het vlees was rauw, de aardappels had Jesus nog gepoot en de bediening was ronduit slecht.
(en dan ook nog de hoofdprijs betalen)
Trouwens, de verbrandde uien bij het gerecht worden niet in het menu genoemd.
Het lekkerste was het stokbrood....
- Eten / drinken 1
1 op schaal 1-10
gerry
Toch weer een keer geprobeerd, maar nu echt nooit meer.
Lang wachten voor je kan bestellen.
Lang wachten op je eten.
Slechte service en bediening.
Vlees te rauw, groente slecht, geb. aardappelen vies en waanzinnig zout.
Zonde van het geld.- Eten / drinken 4
3,5 op schaal 1-10
van Opstal
Heerlijk gegeten. Wel druk dus op tijd reserveren.
8 op schaal 1-10
Danielle & Jacco
Tja, je moet wel reserveren en een behoorlijke trek hebben, want gul is de schranserij! En vooral het belangrijkste...het is gewoon heerlijk.
W.A.Niewenhuizen
Prima gegeten tegen een redelijke prijs
9,8 op schaal 1-10
ellen
iedere keer proberen we het weer maar de kwaliteit van een paar jaar geleden is weg. slechte service,lang wachten, wij gaan niet meer.
7,6 op schaal 1-10
ceremco
Egt werkelijk waar geweldig en lekker hoe ik bij u heb gegeten....!!!!!!
vrg .......
Ben
Goed en gezellig restaurant. Wel erg klein (of knus...)
Je moet ook lang tevoren reserveren, maar dat heb je met goede restaurants!- Eten / drinken 9
8,8 op schaal 1-10
tiss ju boy
gewoon top!!
schrans
We komen hier al jaren met veel plezier. De pepersteak is echt een aanrader. Als je die eenmaal hier gegeten hebt, wil je m nergens anders meer. voor ons, in een woord geweldig
9,5 op schaal 1-10
Factor50
Het is hier letterlijk schransen geblazen, want het liefst wil het restaurant de tafel na een uur al vrij hebben voor nieuwe schransers. Mensen vergeten dat het eten in een restaurant vaak een avondtje uit is. Eten was goed. de rest niet. Ga niet meer terug.
6,4 op schaal 1-10
Familietje
Prima restaurant!!!
Komen er al jaren met plezier en hebben er nog geen negatieve reactie's over!
TOP eten en vooral leuk als je achterin zit, kun je meekijken in de keuken!- Eten / drinken 9
8,4 op schaal 1-10
funnyskate
witte wijn erg slecht,ranzig zuur.
vlees erg rauw,moest worden teruggestuurd.salade smerige natte aardappel met rozijnen.rekening kwam ongevraagd en klopte niet.toen wij uiteindelijk ons ongenoegen uitten, was het antwoord: jullie zitten hier niet alleen.
Erg slechte ervaring en gaan hier nooit meer heen.- Eten / drinken 1
1,1 op schaal 1-10
chloe
als je van lekker eten houdt, moet je absoluut hier naar toe! er is geen menu, maar een schranskrant! de romeinse grillplaat is zeker een aanrader.
9,6 op schaal 1-10
Dick
Prima eten, leuke sfeer, mindere locatie.
Restaurants in de buurt
1,8km · Hellevoetsluis · Frans