- Adres
- Website
- www.theprince.nl
- Verstuur een e-mail »
Omschrijving
U kunt voor € 24,50 onbeperkt kleine gerechtjes eten. Per keer kunt u 2 gerechtjes bestellen zolang de keuken geopend is, er is een keuze uit een zestigtal gerechtjes verdeelkd over voor-hoofd en nagerechtjes.
Menukaarten
- Fans
- Overnachten
- Hotels in de buurt »
- Parkeren
Parkeren recht voor de deur (betaald). Lang parkeren à € 3,50 per dag 3 min. lopen
Gratis parkeermogelijkheid aan de achterzijde van het restaurant.
- OV
10 minuten lopen vanaf het Centraal station. Lijn 6 stopt voor het Wilhelminaplein.
- Omgeving
- In het centrum
- Ambiance
- Rustig, gezellig, hip, romantisch, budget en huiselijk
- Kinderen
- Kinderstoel aanwezig en magnetron (voor kindervoeding)
- Toegankelijkheid
- Rolstoeltoegang en invaliden parkeerplaats
- Diëten
- Vegetarisch, glutenvrij, lactosevrij en suikervrij
- Voorzieningen
- Chef: Marc Voets
- Gastheer/vrouw: Frans Spierings
- Eigenaar: Frans Spierings / Lian Spierings
39 recensies voor The Prince
Het eindcijfer is 7.2. (Minimum: 1, Maximum: 10)
- Eten / drinken
7,1
- Sfeer
7,7
- Service
- Prijs / kwaliteit
7,1
Van Haalen
Afgelopen zaterdag hebben wij met het gezin bij jullie gegeten en het is een super gezellige avond geworden waarbij zowel de gerechten als de bediening super waren. De gerechten zijn voor ieder wat wils en van goede kwaliteit.
Een speciaal bedankje voor Irene voor het mooie lied aan tafel en de wijze waarop ze bijgedrage heeft aan deze gezellige avond met lekker eten en drinken.
Fam van HaalenPs ronde 3 hoeft niet meer door te komen.
8,6 op schaal 1-10
Dennis
Je kunt hier heerlijk onbeperkt kleine gerechtjes eten. Dit is leuk en geeft iedereen de mogelijkheid te eten wat je wil. De service kan duidelijk beter. Bestelling gedaan, die niet in de keuken is aangekomen en de bediening let daar niet echt op.
Lunchje
We hebben er vorige week voor de eerste keer gegeten. Kwamen er terecht via de site eet.nu. Al 2x van te voren proberen te reserveren, maar door drukte ging het niet door. Dus dat beloofde best veel goeds.
Het was ook goed, lekker, smaakvol en het tempo zat er goed in. Ondanks drukte hoefde je niet lang te wachten tussen de gerechtjes door.
Dit is ons enorm goed bevallen en we gaan zeker terug- Eten / drinken 9
9,3 op schaal 1-10
Mieke Plaat
Zaterdag gegeten met het gezin, 6 pers. Wij waren erg tevreden met de plaats, het personeel was vriendelijk, de bediening snel en het eten goed van smaak.
Veel keus vlees, vis en vegetarisch. Een aanrader. Wij hadden een gezellige avond.- Eten / drinken 9
8,4 op schaal 1-10
Kees
Vandaag wezen eten bij dit restaurant. Was aanvankelijk niet onze eerste keus, maar omdat het restaurant vol zat zijn we hier belandt.
Interieur kon wel een opfrisser gebruiken, de obers waren vriendelijk maar niet altijd even oplettend. Waarschijnlijk konde ze de drukte niet aan aangezien ze met z'n 2e de bediening+bar moesten doen.Het eten was wel de grootste tegenvaller. Het vlees was vreselijk taai, saus zeer flauw en lijkt wel 100x verdund. De orginele Spaanse tapas miste we helaas, de menukaart bestond uit een mix van verschillende gerechten. Eigenlijk alles behalve de traditionele spaanse tapas.
Het eten was tevens ook flauw en duurde lang voordat het geserveerd was.- Eten / drinken 2
2,2 op schaal 1-10
Yessica
Een aantal weken geleden hebben wij hier gegeten met +/- 15 man. Ik had de kaart vooraf bekeken en was erg enthousiast! Helaas viel het allemaal erg tegen... De bediening was echt waardeloos. Om te beginnen hebben wij geen 1 ronde ons eten tegelijk gehad. Onze tafel was in 3 gedeeld en als de ene groep aan het eten was moest de andere wachten, dit was erg jammer.. De gerechten waren allemaal erg simpel. Het zijn echt kant en klare magnetron gerechtjes met weinig smaak. Een aantal van ons kregen hun eten ook echt koud, dit hebben ze ook teruggestuurd naar de keuken. Als laatste wilden we graag het dessert wel samen eten dus leverden we allemaal tegelijk onze briefjes in, vervolgens kreeg weer 2/3 hun dessert en wij kregen weer niks... Na bijna een half uur wachten bleek dat ze in de keuken ons briefje kwijtgeraakt waren (zucht...).
Ik zal hier in ieder geval niet meer terug komen, jammer want het kan echt een heel goed en leuk concept zijn.- Eten / drinken 5
5,1 op schaal 1-10
vc mierlo hout
Mooi restaurant, goede bediening, maar duurt eeuwig in het laatste uurtje om iets te krijgen. Eten smaakt goed.
6,8 op schaal 1-10
conny
Wij werden bij de reservering zeer vriendelijk te woord gestaan.
De kaart laat een mooie variatie aan gerechten zien tegen een goede prijs.
De gerechtjes zijn mooi qua hoeveelheid.
Echter:
Wij hebben het bedienend personeel niet als vriendelijk ervaren.
De gerechtjes waren vaak lauw waar het warm diende te zijn.
Soms duurde het lang en was het verschil tussen 2 delen van de tafel heel groot:
de ene helft had een hele tijd niets terwijl de andere helft zat te eten.
Sommige gerechtjes kwamen niet en bij navraag bij personeel kwamen ze ook niet in een later stadium.
Het opnemen van de drankjes gebeurde te weinig en pas na herhaaldelijk verzoek.
We hebben gezien dat het erg druk was voor 3 personeelsleden en geen vast barpersoneel.
Dit is misschien wel een klein excuus voor bedienend personeel maar niet voor het management.
We vinden het jammer dat zo'n mooi, betaalbaar concept op een mooie locatie op deze manier vorm krijgt.
We zullen het niet snel adviseren aan derden.- Eten / drinken 6
5,7 op schaal 1-10
de jarige joppen
Gisteren 19 januari 2013 hier wezen eten. Het is ons helaas tegen gevallen. We zijn al vaker in een restaurant wezen eten met dit concept. Maar dit was de slechtste m.b.t. het eten.
Het eten is echt niet vlees, maar allemaal erg flauw en vlak qua smaak. Een beetje smaakloos.
Op zich wel bijzonder als je de gerechten op de menukaart ziet staan.
Maar de kok's zijn in staat om het zo mild/lafjes te laten smaken dat je niet echt zegt: "Wouw, wat lekker (of bijzonder)!".
Enkele voorbeelden; de zogenaamde bourgondische groentesoep was bijna te vergelijken met een zakje Cup A Soup. Verder de falafel-balletjes waren zo massief dat het niet lekker was. Dan kun je witte vis bestellen (kwaliteit.. ik kom uit de vriezer van de Aldi) En dan zit er een sausje overheen met de smaak dat het een knorr saus zakje is. Dan staan er portobello's op het menu, dit zijn in het echt helemaal geen portobello's, maar een grote champignon uit een blauw bakje van de Jumbo.
Ooh ja, en dan hebben ze ook gamba's op de kaart staan, haha, dit zijn gewoon kleine garnalen.Ook staat erop de menukaart, pasta met gamba's. In realiteit is het simpele tagliatelle met 3 kleine garnaaltjes met een sausje uit een potje. Weinig kraak of smaak.
De toetjes zijn wel weer lekker. De appelkruimel is zeker aan te raden.En dan de bediening, ze doen hun best.. maar er loopt een rare snuiter tussen. We maakten een opmerking over een gerecht wat niet zo lekker was (knoflook champignons zonder knoflook), dit melden we aan de ober, zegt hij vervolgens.. "Oke, bedankt voor de info.. ik zal de kok eens "spanken"..
Uh wat? Leuke grap voor in de kroeg, maar in ons gezelschap enigzins vreemd.Een leuke avond kun je hier wel hebben, als je in goed gezelschap bent. Het wordt alleen niet aangevuld met echt lekker eten en dat is een gemiste kans.
- Eten / drinken 3
- Sfeer -
3,2 op schaal 1-10
lekkerbek
Vlak na de invoering van het nieuwe concept was ik hier al eens geweest, toen vond ik het super. Dit keer met een vriendin uitgekozen voor een avond happen en bijkletsen. In de hoop dat het nog net zo goed zou zijn. Het was zelfs nog beter geworden! Het eerste wat me opviel is dat ik me als gast echt welkom voelde. Er stond een vriendelijke dame bij de ingang, onze jassen werden aangenomen en weggehangen, we werden naar tafel gebracht, echt leuk. Service was bliksemsnel, zowel voor opnemen bestelling van drankjes als meenemen bonnetjes. Het eten kwam ook echt lekker snel, terwijl het helemaal vol was. Veel keuze in heerlijke gerechtjes, zowel traditioneel als verrassende combinaties. Ondanks de drukte veel aandacht voor de gasten en de gerechtjes werden keurig verzorgd gebracht, warm en precies goed gebakken. Leuk opgemaakte kleine bordjes en schaaltjes. Wauw!. Dit restaurant onderscheidt zich voor mij ook door de ontzettend vriendelijke bediening, heel leuke en spontane mensen. Eén dame kende me nog van de vorige keer en wist zelfs nog waar ik toen zat. Leuke ervaring.
Het is zo'n uitgebreide kaart met lekkere gerechtjes, allemaal zonder bijbetaling dat we last kregen van "keuze stress". Ik kom hier beslist binnenkort weer terug, zodat ik al die lekkere hapjes waar ik geen ruimte meer voor had, alsnog kan proeven. Mijn vriendin vond het ook erg leuk en lekker en komt ook zeker terug.- Eten / drinken 10
9,9 op schaal 1-10
Rob
Het concept is natuurlijk goed met veel keus voor dat bedrag.
Tijd tussen de gerechten was ook goed/gemiddeld. Van de 20 gerechtjes was er 1 echt niet lekker, zo'n 10 gemiddeld en 10 lekker, dus voor dat geld is het ok. Personeel vriendelijk, soms wat chaotisch maar dat vind ik persoonlijk wel gezellig. Geslaagd- JA, nog een keer terug- MISSCHIEN.- Eten / drinken 7
7,6 op schaal 1-10
J.Vermeer
Gereserveerd via eet.nu. Helaas bij het restaurant geen reservering aanwezig. Gelukkig toch nog een tafeltje gekregen. De meeste gerechten waren niet zelf bereid maar ingekocht en alleen warm gemaakt. De gefrituurde gerechten waren allemaal er vet. Restaurant is best gezellig en het personeel heel aardig en gastvrij.
- Eten / drinken 4
5,6 op schaal 1-10
D.Langens
Vandaag met gezelschap van 10 pers. gegeten. Een hartelijk ontvangst , jammer dat tijdens het deuropenen de gastheer de telefoon moet opnemen en gesprek begint ipv ontvangst afmaken. Zeer leuke sfeer en mooi interieur. Ruimte naar de toiletten is wel erg rommelig. (Doorgang naar hotelkamers??) Gerechten mogen wat creatiever opgemaakt worden. Jammer van de fletse witte borden. Echt een minpunt is dat alle gerechten echt niet warm zijn. Helaas bij bijna alle medegasten. Helaas wordt er door erg jeugdig personeel niet gevraagd of alles naar wens is. Daarintegen is de oudere ober weer een beetje te stresserijg en een beetje bijdehand door een opmerking te plaatsen: Ja.. wel opletten als ik iets vertel. Dit kan echt niet. Toetjes zijn top! Bastonge parfait een echte aanrader. Leuk concept!
- Eten / drinken 3
4,5 op schaal 1-10
Arjan Bijnen
Heerlijk genoten. Niets op aan te merken, alles tot in de puntjes verzorgd! Kwaliteit eten zeer goed, personeel erg vriendelijk en bediening aardig vlot.
Leuk concept, ook voor mensen welke een maag verkleining hebben gehad een ideaal restaurant om te eten! Doordat de hapjes niet enorm groot zijn en er steeds wat tijd tussen zit is het ook voor deze mensen op en tot genieten.Spareribs zijn een van de betere in Eindhoven!
Wendy gerardu
Echt heerlijk gegeten! Ruime keuze en heel vriendelijk personeel!we komen zeker terug!!
8,5 op schaal 1-10
Lilian
Heel leuke avond gehad. Lekker eten veel keuze . Hou nog wat plaats over voor de toetjes want die zijn ook een aanrader. Leuke sfeer en erg aardig personeel.
Wij komen zeker terug.- Eten / drinken 8
7,2 op schaal 1-10
Pieter
We hebben gisteravond daar gegeten. Eerst buiten gekeken op de kaart en tot onze blijde verbazing zagen we dat we konden kiezen voor een menu bestaande uit onbeperkt kleine gerechten eten voor een vaste prijs van € 24,50 per persoon. Dat hebben we gedaan. Werkelijk voortreffelijk. We zaten gezellig aan een leuke tafel met uitzicht over het pitoreske Wilhelminaplein. We werden meteen welkom geheten en naar onze tafel begeleidt. Er werd een opname van de drank gedaan en uitgelegd hoe het syteem werkte. Een leuke kaart met een invulformulier waar je per gang 2 gerechten kunt aankruisen. Ik weet niet hoeveel gerechten er wel niet waren, maar onvoorstelbaar veel. Keuze meer dan genoeg. Een heel scala van voorgerechten, hoofdgerechten en toetjes. We hebben daar heerlijk gegeten en onze complimenten gemaakt over het eten. Zelfs de koffie na was nog wel lekker. Dit is voor herhaling vatbaar. Super lekker onbeperkt eten voor een normale prijs. Bediening, eten en sfeer is zoals het moet zijn. Wij komen binnenkort terug met onze vrienden uit Bladel.
Felix
Heerlijk gegeten en super service! Zie je in weinig restaurants nog dat je zo goed behandeld wordt als hier. We hebben genoten van het eten.
De sfeer was gezellig en werelds. Erg mooi ingericht!- Eten / drinken 9
Estgirl
Disappointing... The service took too long, we had to wait for an hour between each meal! The choice for the menu and the wine is very small. Better go somewhere else for that price!
4,9 op schaal 1-10
Rob Slegers
Gisteren voor de 1e keer gegeten in dit sfeervolle en gastvrije restaurant. Een compliment aan zowel de keuken als de bediening. Kortom gastvrijheid met de hoofdletter G.
Mooie gerechten, juiste verhoudingen en eerlijke smaken. Het restaurant is mijn inziens een echte aanrader!
Henk
Even een berichtje als dank voor de gastvrijheid en goede sfeer. Vaak mogen eten in the Prince. En bij alle keren was het bijna een 10. je kunt bijna overal lekker eten en in Parijs en London, heb ik veel slechter gegeten dan hier. Ik heb er gewoond en je eet niet altijd in klasse restaurants. Maar the Prince is een aanrader. Mooie wijnen, leuke bediening en een goede kaart, op de seizoenen ingespeeld. Dan wanneer er iets mis is, wordt er meteen ingesprongen en iets anders geserveerd. Voor mij als perfecte keuze. Ben er geweest met mijn moeders verjaardag met de hele familie en die waren zeer enthousiast.
Ga zo door en de nieuwe kok werpt zijn vruchten af.Henk den Exter
Jasmijn
Wij zijn hier afgelopen weekend geweest, restaurantweek.
We kregen een verrassingsmenu. Erg lekker gegeten, erg postief! Goede keuze uit wijnen en goede service! Ik kan niet anders zeggen als erg goed!!!We komen snel weer!!
Will
Gewoon lekker gegeten. M'n vrouw een 3 gangen menu en ik een uiensoep met hert als hoofddis.
Lekker mals en ruim voldoende.
Prijs in overeenstemming. De wijnen van het huis: lekker. Prima keus van de sommelier.Negatief: weinig andere bezoekers en gerbera's horen rechtop te staan. Desnoods met hulpmiddel.
Aanrader. Ga beslist terug- Eten / drinken 8
7,4 op schaal 1-10
Sjan
Een zeer gezellig, sfeervol restaurant !
Mooie sfeer, zeer toegankelijke kaart, goede smaak-combinaties, mooie menu's in de verrassingsmenu's, echt top. Een aanrader !!
De bediening was vlot en oplettend. De wijnen werden goed aangevuld, heel gastvrij.
De eigenaar is een hele gastvrije man en laat graag zijn bedrijf zien. Nou dat mag ook, het ziet er allemaal erg mooi en compleet uit.We komen hier snel weer terug.
9,1 op schaal 1-10
Harald
Net na een middagje schouwburg heerlijk 2 gangen gegeten.
Lekkere hapjes, goed glas wijn, lekker tempo.
Helemaal top.- Eten / drinken 8
8 op schaal 1-10
S. Vlemmings
Mijn 2e ervaring in dit restaurant. Je moet altijd een 2e kans geven en nemen. Mooie sfeer en vrij goed gegeten. Ik had deze keer 4 gasten bij me. Vlees van het hoofdgerecht ging voor een gedeelte mee terug, maar dat kan de beste overkomen. Het was hier de bediening die roet in het eten gooide. 2 mensen aan mijn tafel en ikzelf gaven bij de bestelling aan geen pate foie gras te eten; tijdens het diner kregen ik het 3 keer voorgezet. Toen ik het meisje dan ook voor de 3e keer vroeg of ze het terug wilde nemen, negeerde ze dat compleet en ging gewoon door met bedienen. Vanaf het moment dat ik toen redelijk kortaf vroeg: 'Hebt u me misschien niet gehoord?' konden we het voor de rest van de avond vergeten. De bediening was zuur, kortaf en onvriendelijk en we werden niet of nauwelijks aangekeken. We zaten voor dit incident al redelijk lang zonder wijn, maar laat ik het netjes zeggen, we hebben het de rest van het diner wel met heel weinig wijn moeten doen. Ik ben nooit meer teruggegaan en heb het restaurant ook niemand mee aangeraden. Jammer.
7 op schaal 1-10
Jess
Op doordeweekse dag in de vakantie voortreffelijk gegeten. Vriendelijk personeel en een enthousiaste kok! De passie voor het koken is duidelijk te proeven in de gerechten. Een aanrader voor elke culinaire liefhebber!
8,3 op schaal 1-10
Marc
Heerlijk gegeten. Bediening was vlot en redelijk ok.
Minpuntjes: Wel 4 soorten port, maar geen zoete witte wijn in huis. Kelner stonk enorm naar rook tijdens serveren, niet echt appetijtelijk.
Gaan er denk ik nog wel eens eten.
7,8 op schaal 1-10
Anoniem
De bediening maakt geen oogcontact wat ik als erg vervelend heb ervaren. We moesten zelf om nog wat te drinken vragen. Glazen werden niet bijgevuld. Eten was lekker. Het was erg rustig in de zaak (door de weekse dag) en in verhouding moesten we lang wachten op het eten.
Er werd wel gevraagd of het eten lekker was, door 3 verschillende mensen. Volgende keer ga ik er niet meer eten, niet om het eten, maar om alles erom heen.
6,8 op schaal 1-10
R.Veldhuis
Hoge verwachtingen na het lezen van de reclame die er een tijdje is gemaakt in Eindhoven.
Restaurant ziet er mooi uit, goed hun best gedaan al zijn die rode chandeliers echt te goedkoop.
Eten is oke voor die prijs. Bediening goed, eigenaren weinig gezien, dus geen idee.
angelique
Het is een heel mooi restaurant met een goede sfeer. De werknemers zijn erg attent en oplettend. De bediening is snel en goed, je hoeft niet lang op je eten te wachten en er wordt regelmatig gevraagd of alles naar wens is. Het eten is super lekker en niet standaard. Ik ben er nu een aantal keer geweest en ga zeker nog vaker terug. Het is trouwens ook erg leuk om er te lunchen of te borrelen.
David L
Zeer goede bediening en service. Ook met de eigenaar en eigenaresse gesproken. Zeer gastvriendelijk. Eten was uitstekend! Aanrader als je niet te duur wilt eten. Ben er al 2 keer geweest in een korte tijd en ga er zeker vaker terug!
T
Prima eten, vriendelijke en correcte bediening, tilt dit uitgaansplein naar een duidelijk hoger niveau!
Groenveld
Gezellig restaurant, ambiante omgeving, goede prijs-kwaliteit verhouding, enthousiast personeel. En lekker eten.
Zeker goed voor een tweede keer.
8,6 op schaal 1-10
Hanneke
Wat een mooie zaak is het geworden, helemaal van deze tijd met warme rustige kleuren en een hele chique uitstraling.
Het eten was ook heerlijk, goed advies en een goede prijs kwaliteit verhouding.
We komen hier beslist weer terug!
Chantal
Veel te lang wachten en het eten was koud. Drie man personeel, waarvan er maar 1 haar werk aan het doen was. "Manager" had het te druk met het kletsen met de kok, de andere was druk met het schoonmaken van de bar. Tja wat is nu het belangrijkste? Erg slecht voor een nieuwe zaak.
- Eten / drinken 1
2,7 op schaal 1-10
Floris
De reclame voor deze zaak is wel erg overdreven, vergeet Londen, Parijs, New York etc!? Eten smaakt, maar stelt in vergelijking met wat er wordt geserveerd niet erg veel voor. Doorsnee en zeker niets speciaals. Blaas niet zo hoog van de toren en serveer inderdaad eens iets spannends.
anoniem
Prima prijs/kwaliteit verhouding.
Flink aan de weg getimmerd door het nieuwe team.Leuke uitgebreide kaart, gezellige sfeer, zeer vriendelijke bediening.
Tot de volgende keer!
7,9 op schaal 1-10