- Adres
- Fans
- Overnachten
- Hotels in de buurt »
- Parkeren
Gratis parkeren voor de deur.
- Omgeving
- Aan het water
- Ambiance
- Romantisch, nostalgisch, klassiek, gezellig en hip
- Kinderen
- Verschoontafel en magnetron (voor kindervoeding)
- Toegankelijkheid
- Betalen
- Zitruimte
- 125 zitplaatsen en maximaal 80 personen in één groep
22 recensies voor Olympiada
Het eindcijfer is 8.7. (Minimum: 1, Maximum: 10)
- Eten / drinken
8,5
- Prijs / kwaliteit
8,6
GPN Vastgoed Management BV
Diverse keren wezen eten inmiddels, goede Griek en gezellig.
Vriendelijk personeel en de prijs kwaliteit verhouding is uitstekend.Peter Neuteboom
9,7 op schaal 1-10
Lisette
Ik ben er een paar keer geweest. Het personeel is heel beleefd en ze nemen de tijd voor je. Het eten is meer dan genoeg en echt lekker. De sfeer is gezellig en het is lekker druk.
Louis
2e kerstdag met 14 personen gegeten en iedereen was tevreden. Fijn dat er gewoon van de kaart besteld kon worden. Bediening was prima en het eten erg lekker. Alleen miste ik een Grieks muziekje op de achtergrond maar verder een geslaagd diner geweest.
Fer
Op 22-9 hier met een gezelschap van 4 volwassenen en 1 kind heerlijk gegeten. De tafel was te klein om alles er op neer te zetten, zoveel was het. Kwaliteit was zeer goed, alleen de gyros iets te zout.
Wijn was heerlijk en ook de nagerechten waren van een uitstekend niveau. Vriendelijke bediening.
Kortom een zaak waar je met een goed gevoel de deur uitloopt en zeker weet dat je weer terugkomt.- Eten / drinken 9
8,9 op schaal 1-10
Ad en Magda
Op aanraden van famlie uit Barendrecht op woensdagavond bij Olympiada gegeten. Het overtrof onze verwachtingen. We hebben al veel Griekse restaurants bezocht, maar deze is de beste.
Het voorgerecht was prima, het hoofdgerecht (Fantasiaschotel voor 2) echt geweldig. 6 soorten vlees op een speciale manier klaargemaakt, met prima rijst, aardappels en salades erbij. Enig klein minpuntje (maar dat is persoonlijk) is het gemis van feta en olijven bij de salade, maar dat was natuurlijk wel bij te bestellen. Het vlees was erg lekker. Bediening attent en vriendelijk, de eigenaar enthousiast, kwam ook nog een praatje maken. We voelden ons echt thuis. We komen zéker terug!- Eten / drinken 9
9,6 op schaal 1-10
De Proever
Met twee personen op een doordeweekse dag hier gegeten. De ontvangst was prima en het was gezellig druk. Bediening deed het gewoon goed en was attent.
Het voorgerecht was een proeverij van griekse gerechten en smaakte prima. Het hoofdgerecht was een vleesschaal voor twee personen die aan tafel geflambeerd werd. Erg lekker alhoewel de kwaliteit van het vlees iets beter had gekund.
Wij hebben een leuke avond gehad met lekker eten in een mooie zaak. Wat mij betreft een prima grieks restaurant!- Eten / drinken 7
7,2 op schaal 1-10
Eva
Beste,
Wat is dit een TOP restaurant! Wij komen maandelijks een hapje eten met vrienden en familie. De service, personeel, kwaliteit van eten en heerlijke wijn dragen bij aan een compleet geslaagde avond. Leuk om te zien dat de eigenaar plezier heeft in zijn werk. Hij kan je van alles vertellen over de gerechten en bijpassende wijnen! Het eten is vers en altijd goed van smaak! Als je lekker Grieks wilt eten moet je bij dit restaurant zijn. Entourage doet ook een hoop! Prachtig ingericht. Wij verheugen ons op mooie zomeravonden om te eten op het gezellige en uitnodigende terras!- Eten / drinken 10
Albi
Het eten was lekker maar niet bijzonder. De sfeer was goed en de service slecht, ze letten totaal niet op als iemand zijn hand op steekt. De prijs kwaliteit was niet helemaal goed, het was erg duur vergeleken met andere goede restaurants.
Was erg jammer.- Eten / drinken 6
5,3 op schaal 1-10
Thea pijl
Lieve Pamos,
Lang deze weg willen wij jullie hartelijk bedanken voor de super verzorgde catering van afgelopen zaterdag voor onze dochter haar 30 jarige verjaardag de gasten waren allemaal zeer tevreden.
De services en kwaliteit waren als vanouds voortreffelijk.Nogmaals hartelijk dank hiervoor!
Met de vele groetjes van Arie en Thea
Tot snel weer
Robert
Mede n.a.v. lovende recensies naar Olympiada gegaan. Interieur mix van strak en klassiek, goede belichting. Uitnodigend en sfeervol. Bediening is zeker vriendelijk, maar niet persoonlijk. En men mag best in de gaten hebben dat borden en bestek vaatwasstrepen hebben. Qua eten zijn onze ervaringen wisselend. Voorgerecht van gebakken mosselen was wat droog (twee keer of misschien iets te lang verhit?). Mijn hoofdgerecht Souvlaki speciaal was lekker, met zeer mals vlees. De wijnsauzen waren/leken echter een tomaten- en een pepersaus. De bijgeserveerde rijst was erg lekker: grote korrel, lekkere zoete en licht vettige smaak (boter, knoflook en erwten). Maar erg weinig. Waarom niet meer hiervan en minder van die cliché gebakken aardappeltjes? Obligate velfdsla (bij alles!) mag achterwege blijven. Tip: als de koffie tijdens het serveren over de rand van het kopje loopt en je dus een voetenbadje serveert, haal dan een nieuw kopje. Al met al: belofte, maar nog niet waargemaakt.
- Eten / drinken 7
6,9 op schaal 1-10
de buurtjes
Wij komen hier regelmatig eten en iedere keer weer tot volle tevredenheid. Hele nette bediening, voortreffelijk eten, sfeervolle zaak. Ook de speciale avond (Live music en wijnavond) die van tijd tot tijd worden georganiseerd zijn supergezellig.
9 op schaal 1-10
Sanne
Gisteren op basis van recensies hierheen gereden. Stonden in de buurt met een hongerige maag in de file, mobiel internet bood uitkomst.
Ontzettend mooie zaak, moderner dan een traditionele Griek. Bediening (inc. de eigenaar) zijn erg vriendelijk. Doen net even meer moeite om je het naar je zin te laten hebben dan in de meeste restaurants, en dat is zeker een pluspunt.
Eten was heerlijk. Porties waren precies goed. Zaten na het eten wel behoorlijk vol, maar zoals de eigenaar zei: dat is ook de bedoeling.
Kortom: aanrader!
8,6 op schaal 1-10
Chris & Marga
Dit restaurant een paar maanden geleden voor het eerst bezocht.
We zijn in die paar maanden nu al zo'n 6 keer geweest, ook met vrienden en we zijn nog steeds erg tevreden. De bediening, die je net even dat extra gevoel van welkom zijn geeft, is een verademing.
De eigenaar die zelf meeloopt in de bediening neemt gerust even de tijd om je het een en ander uit te leggen.
Het eten is heel erg goed, mals, sappig, gaar en van goede kwaliteit.
Sfeer is goed en modern met een mooie afwerking.
Wat hier echt het verschil maakt is de keuze uit de gerechten, veel afzonderlijke schotels maar ook 5 verschillende twee persoons schotels (met warmhoudplaat). Van simpel tot Griekse specialiteit.
Ook de desserts zijn erg goed, met als uitsmijter de "noix de coco".
Als je van cocos houdt, dan is dit echt een aanrader, om je vingers bij op te eten.
8,9 op schaal 1-10
van der ent
Zeer gezellig en lekker en goed eten, altijd vriendelijk. We eten er regelmatig en gaan zeker weer terug.
- Eten / drinken 8
7,6 op schaal 1-10
A Oosterbaan
Er zijn maar weinig goede Griekse restaurants in Nederland en dit is er een van! Geweldige kwaliteit, zowel bediening als eten. Wij genieten iedere keer weer!
Githe
Gisteravond met groep collega's wezen eten. Mooie zaak en leuke goede bediening. Lekker gegeten, vlees goed mals en ruim voldoende. Een aanrader!
- Eten / drinken 8
8 op schaal 1-10
Gideon
Eten is goed, porties ruim voldoende (en ik ben geen kleine eter) maar bediening mag een stuk pro actiever.
- Eten / drinken 7
6,9 op schaal 1-10
M Roussos
Vele keren geweest, kwaliteit blijft constant. Vriendelijke bediening, ruime keuze en goede service.
Een boven modale griek. Ga zo door.
john
Super gegeten, alles zeer verzorgd.
De bediening is ook ok.
Mooi en sfeervol restaurant.
Wij hebben er weer een favoriet bij, ik zeg doen!
Ron
Mooie zaak, heerlijk eten en vriendelijke bediening.
9 op schaal 1-10
mairie
Twee weken geleden bij dit mooie nieuwe restaurant in Barendrecht gegeten. Samen met mijn ouders en zussen. Het was echt genieten. Heerlijk gegeten, wij waren allemaal onder de indruk van de heerlijke gerechten. Mijn ouders zijn echte Griekenland kenners (en zo kritisch als wat), en zelfs zij waren verrast en ontzettend positief. Zeker voor herhaling vatbaar, en een aanwinst voor het horecaplein van Barendrecht en omgeving. Wat ons ook bij zal blijven is zeer vriendelijke en goede bediening. Mooie entourage en heel gezellig. Wij gaan zeker terug.
9,6 op schaal 1-10
j. van weert
Heerlijk gegeten afgelopen weekend. Ondanks dat het druk was kregen wij voldoende aandacht en uitleg van het zeer attente en vriendelijke personeel. Wat ons opviel is dat het personeel en de gastheer (waarschijnlijk eigenaar) met heel veel plezier en enthousiasme aan het werk waren. Het was een zeer goede ervaring, in een heel mooi ingericht restaurant, met fantastische kleine Griekse hapjes (we hebben met 6 personen diverse voorgerechten en een aantal hoofdgerechten geprobeerd). Een echte aanrader en zeker voor herhaling vatbaar.
9,2 op schaal 1-10
Restaurants in de buurt