- Adres
- Website
- www.vanderhooft.nl
- Verstuur een e-mail »
Omschrijving
Het à la carte restaurant Diner Café verwelkomt met een breed armgebaar gasten voor lunch en diner. Op de kop van de Markt van Zevenbergen, met de dorpse bedrijvigheid voor de deur, is het binnen in alle seizoenen aangenaam vertoeven. De prachtige karakteristieken van het authentieke dorpscafé zijn nog onmiskenbaar aanwezig.
In de loop der jaren is de inrichting stapsgewijs aangepast aan de functie van eetgelegenheid. De barkrukken zijn verdwenen, het biljart is verhuisd. De muziek klinkt alleen nog maar zacht op de achtergrond. Maar de typische ambiance is wèl in tact gebleven. De avond begint rustig, later bruist het als de gasten na de koffie nog even wat blijven drinken.
- Lunch Dinner
- Fans
- Overnachten
- Hotels in de buurt »
- Parkeren
Gratis parkeren op 50 meter afstand.
- Omgeving
- In het centrum
- Ambiance
- Kindvriendelijk, zakelijk, huiselijk en gezellig
- Kinderen
- Kinderstoel aanwezig, magnetron (voor kindervoeding) en verschoontafel
- Toegankelijkheid
- Rolstoeltoegang
- Diëten
- Vegetarisch, glutenvrij, suikervrij en lactosevrij
- Voorzieningen
- Chef: Jeffrey van Valen
- Gastheer/vrouw: Jolanda Luijten
- Eigenaar: Jan Dingenouts en Jolanda Luijten
45 recensies voor Van der Hooft
Het eindcijfer is 8.3. (Minimum: 1, Maximum: 10)
- Eten / drinken
8,4
- Prijs / kwaliteit
8,2
de groot
Ik eet hier regelmatig en het is altijd goed ,gister heb ik hier met mijn vrouw gegeten en het was dit keer zeker sterwaardig
9,7 op schaal 1-10
Cynthia
Op zaterdagavond hier gedineerd met 20 personen. Vooraf was er een keuzemenu besproken en al onze wensen waren mogelijk. Uiteindelijk lag er een mooi 3 gangen keuze menu met voor ieder wat wils, keurig uitgeprint naast alle borden. Iedereen heeft heerlijk gegeten. Zelf kom ik hier regelmatig, maar diegene die hier voor de eerste keer waren, waren blij verrast over de kwaliteit. Amuses van het huis, heerlijk brood met kruidenboter, lekkere en mooie voorgerechten, mals vlees en mooie stukken vis. En dit op een zeer drukke avond waarop ook de zaal en het bovenzaaltje vol zaten. Bedankt voor de geslaagde avond!
8,5 op schaal 1-10
Ricus Tiekstra
De ontvangst was prima. We hebben gevraagd om een aparte ruimte en die was ook beschikbaar. De ruimte was sfeervol. De bediening vlot en vriendelijk. Het eten was van prima kwaliteit. Kortom. Een prima gelegenheid om een keer lekker en gezellig te eten.
manon
Erg lekker gegeten!! Leuke bediening! Een aanrader!
Patrick en sanne
Wij hebben erg lekker gegeten. Alle gangen erg goed!! Goede combinaties.
De varkenshaas was heerlijk mals. Nog nergens zo lekker gehad.
Alles klopte. Goede gastvrije bediening, die echt ervoor wil zorgen dat alles naar de wens is van de klant.
Het is voor ons een eindje rijden, anders zouden wij er vaak komen.- Eten / drinken 9
wim en els
Sfeervol restaurant, vriendelijke bediening, lekkere amuse en brood met tapenade vooraf, tournedos SUPER mals. vis van de dag was Griet ook super lekker.
Karin Houtgraaf
2 februari 2013
Heerlijk gehightead met mijn vriendinnen.
Wat zag het eten er goed uit en wat was het lekker en gezellig!
Zeker een aanrader :-)- Eten / drinken 9
- Prijs / kwaliteit -
Hans en Jikke
Zaterdagavond laat binnen gekomen, maar we waren nog van harte welkom.Uiistekend gegeten en gedronken met het wildmenu en de bijbehorende wijnen.
Ondanks het late tijdstip hebben wij op ons gemak gegeten en werd er absoluut door de keuken en de bediening niet gehaast.
We gaan zeer regelmatig uit eten, maar hier hebben wij bijzonder lekker en apart gegeten en zeker voor de prijs die er voor betaald is.
Een echte aanrader, nette en zeer vriendelijke gastvrouw met kennis van zaken.- Eten / drinken 9
8,9 op schaal 1-10
Joris van der Spek
Afgelopen zaterdag hebben we hier voortreffelijk gegeten. Mijn ouders en ik hadden het wildmenu. We hebben erg genoten.
Het voorgerecht met de wild zwijn prosciutto was heerlijk. Het zelfgebakken brood erbij was erg lekker.
De bospaddenstoelenbouillon was goed op smaak, voortreffelijk en goed gevuld.
Het hoofdgerecht, bestaande uit een trio van fazant, patrijs en duif met sinaasappelsaus was heerlijk. De duif was bij mij iets taaier dan bij die van mijn tafelgenoten, dat is het spannende van het eten van wild, en was geen probleem. Het bord was prachtig opgemaakt en ik vind het erg leuk wanneer de zgn. 'vergetengroenten' worden gebruikt (de zwarte biet). Het dessert was heerlijk, niet heel spannend maar het was wel een mooie afsluiting van de maaltijd. Mijn vrouw had bitterkoekjesijs (ik mocht die even proeven) en dat was heerlijk.
Er was duidelijk zorg en aandacht aan het eten besteed, het is een restaurant wat oog heeft voor de klant heeft en detail, we voelden ons welkom, de bediening was goed en vriendelijk.
Wat mij persoonlijk erg aanspreekt is de het gebruik van seizoensgebonden producten.
We waren er gaan eten vanwege de 70e verjaardag van mijn vader en dat hebben we er met dit menu feestelijk kunnen vieren met elkaar. Voor mij persoonlijk een restaurant om nog eens terug te komen en zeker om aan anderen aan te raden.
Een goede prijs kwaliteit verhouding.- Eten / drinken 8
8,1 op schaal 1-10
Remco & Karin
Vanvond weer heerlijk zitten smullen bij Jolanda en haar team. Ondanks dat de zaak stampvol zat was het eten en bediening weer top in orde. We will be back!
Paul en Conny
Gisteren weer voor de zoveelste keer hier gegeten. Voorgerecht het zalmpakketje gevuld met garnaaltjes en rivierkreeftjes. Borden keurig verzorgd en het hoofdgerecht, de tournedos perfect. Tot slot heerlijke Illy expesso met bijpassende chocolaatjes en koekje op het verwarmde terras gedronken. Geweldige service, heel vriendelijk. Aanrader voor een ieder. Ga uiteraard nog vele keren terug komen.
Fam. Van Ginneken
Afgelopen weekend heerlijk gegeten in dit fijne restaurant. Er werd heel goed rekening gehouden met onze dieetwensen; iets dat elders vaak een probleem is. De bediening is persoonlijk, betrokken en vriendelijk. De gastvrouw let op alle details: schone tafels, dat de kaarsjes blijven branden, en dat je niet op de tocht zit. Het eten was verrukkelijk en de borden waren prachtig opgemaakt; kortom aan alles is gedacht voor een heerlijk avondje uit. Een aanrader!
Chantal de Jong
Super gegeten en gedronken en de service en sfeer is perfect.
Ik kom er zeker terug!!
Gerda en Jan van Doorn
Eten regelmatig bij van der Hooft. En eigenlijk is het altijd goed. Lekker eten, voldoende keus, leuk het schoolbord met wisselende gerechten, lekkere wijn.
Bediening is altijd erg attent en vriendelijk. Oog voor kleine details zoals bv een bakje water voor de hond.
Geen probleem als je aangeeft om nog even te wachten met het hoofdgerecht zodat je alle tijd hebt om rustig te eten en te genieten.
Ook de olijfolieallergie is geen enkel probleem voor de keuken. Wordt keurig vervangen of aangepast. Heel erg fijn.
Hopen hier nog vaak te komen eten.- Eten / drinken 8
Richard
Enige tijd geleden hier eens wezen eten maar dat was meteen de laatste keer. Agressieve bediening met een "eten en wegwezen mentaliteit" . Service is beneden alle peil. Kortom geen warm gevoel bij deze tent.
- Eten / drinken 3
- Sfeer -
2,3 op schaal 1-10
H.Doff
Afgelopen dinsdagavond erg lekker gegeten.
Vriendelijke bediening en huiselijke sfeer.
Zeker voor herhaling vattbaar.- Eten / drinken 8
Sandra de Graaf
Wij hebben met 16 personen gedineerd in de Hooft kamer. Eerst op het terras geborreld en de amuse gegeten. Daarna naar de Hooft kamer waar we ontzettend genoten hebben van het eten, service en ambiance. Het was een geslaagde afscheidsavond van onze collega. Marian & Team bedankt!
Yolanda Westerweel
Dit was een onverwacht genoegen, zijn met 3 personen hier gaan eten. 1 van ons heeft het 3-gangenkeuze menu genomen en was daar meer als tevreden over. De andere 2 hebben vanaf de kaart genomen. Het eten was heerlijk, zeer smaakvol en vers. De borden waren mooi en smaakvol opgemaakt. De bediening is heel hartelijk en attent. Hoop dat ze met een wildmenu komen, dat net zo smakelijk is als wat we gegeten hebben. Dan kom ik zeker langs om dit te nuttigen. We hebben een onverwachte fantastische avond gehad. Echt een aanrader.
8,8 op schaal 1-10
wies langenberg kort
vanmiddag high tea met 7 pers..feestelijk gedekt,
alles was heerlijk, lekker vers, warme hapjes en
lekkere zoete hapjes. Bediening erg vriendelijk!
Leuke middag gehad.- Eten / drinken 10
N. Lageweg
We hebben het 3-gangenkeuze menu genomen. Het eten was heerlijk en zeer smaakvol. Volgens mij is alles zelf gemaakt van verse produkten. De borden waren mooi opgemaakt. Vanwege weer op het terras gegeten, was aangenaam. De bediening is prima en attent. We hebben een prima avond gehad.
simons
Wij hebben 21 april bij van der hooft gegeten. Toen we binnen kwamen werden we heel vriendelijk ontvangen. Netjes naar de tafel gebracht , het eten was zeer lekker. De bediening was correct, dus we hadden een fijne avond. Deze is voor herhaling vatbaar.
s gardner
Wij vonden het restaurant geen gezellige uitstraling hebben maar dat kan persoonlijk zijn. Het eten was ook heel doorsnee en flauw van smaak, gamba's waren droog en het vlees was veel verder dan de bestelde medium.
De bediening was wel vriendelijk.- Eten / drinken 1
2,7 op schaal 1-10
Chris Geldof
Restaurant bezocht met 3 personen, waarvan 1 persoon uit Schotland.
Prettige ontvangst en een uitgebreide menukaart.
Met een vriendelijke bediening en een smaakvol, waarbij ook aandacht is besteed aan de presentatie, 3 gangen diner is het een genoegen om bij van der Hooft de avond door te brengen.
Aanrader!!!- Eten / drinken 10
9,8 op schaal 1-10
Mellowyellow
Prima zaak met vlotte bediening. Eten was goed en zeer smakelijk. Chef heeft oog voor details v.w.b gerechten en presentatie. Schoon restaurant, ook de toiletgroep is keurig schoon.
Els
Vandaag een high tea gehad, het was erg gezellig. De bediening zeer vriendelijk en het eten erg gevarieerd en erg lekker. Zeker een aanrader. We komen een keer terug
R. van Dalen
Goed gegeten en vriendelijke bediening, een echte aanrader dus, ik kom er zeker terug.
8,6 op schaal 1-10
lenneke
Vandaag een high tea. Super goed en heel uitgebreid. Zeker voor herhaling vatbaar.
Soete-Ryckaert
Enorm genoten van de High Tea! Een aanrader!
Vriendelijk personeel, heel verzorgde bediening, gezellig en verzorgd terras!
Zeker voor herhaling vatbaar!
Cocinero
Wij hebben uit het keuze menu gekozen wat zeer werd aangeprezen door de gastvrouw, het zag er zeer goed uit maar het zou er nog beter uitzien als het gerecht niet zou worden gecamoufleerd door krulandijvie.
De heilbot met de spinaziesaus en aardappelmousseline en de pappardelle was heerlijk. Alle gerechten hadden veel aandacht gehad van de kok. We hebben genoten van onze avond uit.
Toch wil ik een kanttekening plaatsen, het is jammer dat zo'n creatieve kok bij zijn heerlijke hoofdgerechten een bakje friet geeft in plaats van pommes duchesse, croquettes of rissolées. Dat eet je niet elke dag maar wel in een restaurant.
8,2 op schaal 1-10
Cor
Heerlijk gegeten. Bediening was zeer vriendelijk. De rokers onder ons konden op het verwarmde terras hun sigaretje roken. Na het voortreffelijke diner hebben wij op het terras het dessert laten brengen. Prijs-kwaliteit was dik in orde. Top avond gehad.
hans en marielle
Uit eten in onze eigen "stad"? Eigenlijk maar één optie wat ons betreft: van der Hooft. Ook nu weer prima ervaring: alles goed verzorgd, vlot op tafel, leuke maar correcte bediening, opmaak van de gerechten uitstekend. Vooral de gevulde geitenkaas met dadel en truffel was echt lekker. Ook de vis van de dag (zeebaars) smaakte prima in combinatie met de groenten en de mousseline, en de wakame maakte het bijzonder en lekker!
Kortom: prima (uit) eten geweest in een gezellig restaurant, relaxte sfeer, bediening deed alles goed, prijs-kwaliteit ook dik in orde.
Jolanda en collega's: complimenten!
Nel
23-5-2011
Heerlijk op het verwarmde terras met een warme wafel met verse vruchten genieten na 50 km fietsen TOP.
p.s Marian de bediening een dikke voldoende.
8,5 op schaal 1-10
jan plop
Wij hadden laats een diner met vier gasten bij van der Hooft, een mooie zaak met een hele aardige gastvrouw.
De amuse, een canneloni van appel en haring was erg lekker.
We gingen voor het drie gangen menu.
Elke gang was een lust voor het oog en een streling voor de tong.
En tot slot eindelijk een restaurant met een goede kop koffie.
mark nouwen
Na de laatste recenties te hebben gelezen dachten we er ook eens te gaan eten.
Het is geen groot restaurant maar wel knus.
Wij vonden de gastvrouw heel correct maar onpersoonlijk.
Het eten was prima, maar naar ons idee beetje saai en flauw van smaak.
Al met al geen slechte avond gehad maar het was niet top, wij hadden meer verwacht.
- Eten / drinken 4
4,4 op schaal 1-10
fam.van Godi
Omdat het restaurant vol zat, hebben we op het geheel vernieuwde, verwarmde terras gedineerd. Prachtig uitzicht op de autoloze markt. Vooraf een amuse van het huis. Alle gerechten waren kleine schilderijtjes, die ook nog eens heerlijk van smaak waren. Warme gastvrijheid met direct wat te drinken voor onze viervoeter. Kortom een feestje waarvoor we zeker nog een keer terugkomen.
8,6 op schaal 1-10
Guus
Vanwege m'n werk verblijf ik al maanden in Zevenbergen en omgeving. In die tijd heb ik al heel wat restaurants gehad.
Niets haalt het bij dit restaurant. Gastvrij, betrokken, discreet, verse maaltijden en bijgerechten, voldoende op tafel, extra salade en je hoeft er niet om te vragen, het wordt gevraagd of het smaakt en of het voldoende is. Hier kan de horeca in Zevenbergen nog heel wat van leren. Daar waar de andere gelegheden altijd plaats hebben kun je bij Van 't Hooft wel eens moeten wachten. Een goed teken.
8,1 op schaal 1-10
Peter en Marianne
Afgelopen zondag hadden we een high tea met vrienden.
Het was zo'n high tea zondag met bijpassend, druilerig, kil weer.
Echt de sfeer om eens verwend te worden.
De ambiance bij Van der Hooft nodigt uit om je te laten verwennen.
En het was in alle opzichten zoals we gehoopt hadden.
In een ontspannen sfeer lekker bijkletsen en ondertussen genieten van de geneugten van de high tea.
De bediening reageerde attent, maar niet opdringerig.
Kortom een absolute aanrader!
Yvette
Ik kom vaker eten bij van der Hooft en in de zomer lekker wat drinken op het terras. Het eten is altijd erg lekker. Zowel bij het lunchen en het dineren. Deze keer was ik er voor een high tea. Deze was heerlijk. Gewoon zoals een high tea moet zijn. Alles was lekker vers en er was voldoende keus. Ik heb genoten.
chantal
Voor high tea moet je zeker bij van der Hooft zijn.
We zaten echt helemaal vol en dat voor 17,50, is echt een mooie prijs. Wij doen vaker high tea bij restaurants maar dit restaurant staat op 1.
Ook de aandacht van het servies en de service is zeker van hoge kwaliteit.
Restaurant van der Hooft ga zo door en blijf je zo ontwikkelen.
Mvg,
feline
Afgelopen zaterdag heb ik een high tea gehad bij van der Hooft. Deze was zeker niet voor herhaling vatbaar. De prijs-kwaliteit verhouding was ver te zoeken. De kosten voor de high tea bedroegen 18 euro, terwijl we erg weinig te eten hebben gekregen. Als klanten kregen wij het gevoel dat ze er vooral op uit waren om veel aan ons te verdienen!
- Eten / drinken 4
4,4 op schaal 1-10
Dennis
Altijd een goede keuze. Het eten is prima alsmede de ambiance.
De jonge gastvrouw is geweldig. De oudere dame kan nog veel van haar leren. De ligging is uiterst gezellig.
rob
Een gezellige zaak op een mooi plein in het centrum.
Het eten en de prijs/kwaliteit verhouding is perfect en dat zie je niet veel meer tegenwoordig!
Ze zullen ons hier vaker zien!
9,8 op schaal 1-10
M&M
Het is altijd goed hier, zowel binnen als op het gezellige terras, toppertje.
TS
Keurig ,gezellig, een aanrader!!!
A. hagenaars
Wij hebben het laatste jaar bijna alles van de kaart gegeten en ik moet zeggen het was allemaal even lekker. Onze complimenten echt heerlijk!!!
9,6 op schaal 1-10
Restaurants in de buurt