Het Ei van Barneveld in Terschuur

8 2
9 3
10 4

Verloop van restaurantwaardering

Hier zie je hoe de gemiddelde waardering van het restaurant door de tijd verloopt.

100

Er zijn 19 recensies geschreven voor Het Ei van Barneveld.

Het eindcijfer is 5.8. (Minimaal: 1, Maximaal: 10).

Schrijf een recensie »

1. Dominiek

Prijs / kwaliteit 1

Slecht, slecht en nog eens slecht!
    Bestel je een schnitzel, krijg je even later een schnitzel ter grote van een kipnugget. Vieze patat, en een kroket die aangebrand smaakt. Je krijgt je eten niet eens op een bord, maar in zo'n goedkope piepschuimen box. Inclusief plastic bestek. Het enige goede was het drinken, de halve literflesjes cola en sprite. Wij hebben het eten laten staan en hebben maar een ander restaurant opgezocht, en dat doen we niet snel!

2. Marjolein

Prijs / kwaliteit 1

Ongezellig, koud en vies. De halve kip smaakte naar schoonmaakmiddel. Komen er nooit meer!

3. Willem

Eindcijfer 7,4 op schaal 1-10
    Eten & drinken 7
    Prijs / kwaliteit 7

Gezellige aankleding,vriendelijk personeel.De Ereburger was prima en de frites knapperig.Schone toiletten,dat kom je weinig tegen,hier komen wij zeker terug.

4. A.L. Bette

Eindcijfer 5,4 op schaal 1-10
    Eten & drinken 6
    Sfeer 4
    Service 2
    Prijs / kwaliteit 6

Zeer slechte ervaring. Voor 2 porties frites en een paar stukjes kip meer dan een half uur wachttijd, terwijl het heel niet druk was. Verder ook nog een portie fritessaus te weinig. Wij komen er niet meer. Waardeloze zaak.

5. Rik

Eindcijfer 5,7 op schaal 1-10
    Eten & drinken 5
    Sfeer 6
    Service 3
    Prijs / kwaliteit 7

Het Ei is niet meer wat het geweest is.

Zeer lange wachttijden door slechts één personeelslid.
    Halve kip besteld, delen gekregen.

Vieze afgetrapte tafels/meubilair, smerige balie en de borden erboven al niet meer te lezen.

Veel medelanders welke hun eigen taal schreeuwden aanwezig.

Kan me nog andere tijden herinneren.
    Vergane glorie, jammer!

6. Corrie- Apeldoorn

Eindcijfer 5,1 op schaal 1-10
    Eten & drinken 5
    Sfeer 5
    Service 6
    Prijs / kwaliteit 5

Vanmiddag 11-8-2011 met onze kleinzonen gegeten bij Het Ei.

De kip smaakte goed, maar de frites vonden we niet lekker.

De kipfrikandel kan misschien beter vervangen worden, want b.v. Onze kleinzoon van 5 jaar is dol op frikandellen, maar deze vond hij niet lekker. De appelmoes was goed van smaak, maar de stukjes erin? Nou nee, niet voor de meeste kinderen. We hadden de recencie's gelezen en er daarom meer van verwacht. Jammer, aangezien het ook niet echt goedkoop was.

7. Mark

Eindcijfer 8,5 op schaal 1-10
    Eten & drinken 9
    Prijs / kwaliteit 8

Een gezellig, voorbeeldig, multicultureel smikkelparadijs.

Een echte aanrader!

8. Agnes

Eindcijfer 10 op schaal 1-10
    Prijs / kwaliteit 10

Als klein meisje kwam ik al graag bij het Ei en dat doe ik tegenwoordig nog steeds. Toen met mijn ouders, broer en zus en nu met mijn man. Ik vind het eten nog steeds top en als ik in de buurt ben rij ik graag een stukje om voor het Ei! De bediening is vriendelijk en vlot.

9. Abdurrahman

Eindcijfer 8,4 op schaal 1-10
    Prijs / kwaliteit 6

Haaa het ei:D.

Ging dr toen ik klein was altijd heen met m'n ouders.
    En ik ga dr nu nog steeds in:)

Vroeger in zo'n tent en nu binnen.
    Maar het blijft gwn lekker.

10. Kristin

Eindcijfer 8,3 op schaal 1-10
    Eten & drinken 9
    Service 6
    Prijs / kwaliteit 8

Bediening blijft goed, al ben ik er zelf weg.

Eten? Is er altijd lekker!

Gezelligheid? Is er ook aanwezig.

11. jan

Eindcijfer 9,3 op schaal 1-10
    Sfeer 8
    Service 9
    Prijs / kwaliteit 9

Echt jeugdsentiment. Ging hier vroeger al met het hele gezin een 'smikkelpakket' eten (dik 40 jaar terug!). Toen nog vanuit het Ei.

Smaakt nog steeds even goed en als we in de buurt zijn, is het altijd even langs bij het Ei. Aanrader!

12. Jaap

Eindcijfer 10 op schaal 1-10
    Prijs / kwaliteit 10

Ik had twee broodjes kipburger besteld. En wat zat erop: verse sla, tomaat, kaas, heerlijke saus en de kipburger was super. Niet zo'n klef ding als bij mcDonalds, waar je na 4 big-macs, nog honger hebt. De bediening was prima en de prijs is goed, zeker voor wat je geleverd krijgt.

Ik ga hier zeker terugkomen.

13. ed

Eindcijfer 9,7 op schaal 1-10
    Sfeer 7
    Prijs / kwaliteit 10

super goede kip; geen geld voor zulke top kwaliteit! vriendelijke meiden die me gezellig te woord stonden en voelde me er gelijk thuis door de relaxte inrichting! ga er graag weer heen!

14. Ronald

Eindcijfer 6,3 op schaal 1-10
    Sfeer 7
    Prijs / kwaliteit 2

Als ik kind ben ik hier als laatst geweest, het is heel wonderlijk dat de kip nog steeds het zelfde smaakt als toen lekker dus! alleen de prijs is een beetje aan de dure kant, de bediening is goed, het restaurant kan beter leeg en saai! maar voor de rest? Het EI staat er nog dat is echt jeugdsentiment na ruim 34 jaar, de kip was heerlijk TOP!!

15. Rob

Eindcijfer 1,8 op schaal 1-10
    Eten & drinken 3
    Prijs / kwaliteit 1

De prijzen zijn ongelovelijk hoog. De bediening was er afgelopen donderdag niet. Ik heb bijna een kwartier zitten wachten totdat er iemand voor de kassa verscheen. Heel jammer van Het Ei

16. Peter

Eindcijfer 9,8 op schaal 1-10
    Service 9
    Prijs / kwaliteit 10

Netjes onderhouden terrein, centrale ligging. Gezellig druk. Net personeel, sociaal.

17. Pim

Prijs / kwaliteit 1

Broodje kip pikant besteld afgelopen maandag. Zelden zoiets misselijkmakends gegeten. Goedkoop wit bolletje (€0,10?), met kipblokjes (ipv malse kipfilet) en cheap ass chilisaus. Daarnaast maakte het ontbreken van sla of andere groente het geheel erg karig. Kortom ik ben zwaar teleurgesteld in Het Ei.

18. Angelien

Eindcijfer 8,8 op schaal 1-10

Heerlijk kip gegeten
    goed van smaak en lekker mals!!!!

Schrijf een recensie

1. Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensieregels.

Restaurants in de buurt