Recensies van restaurants in Spijkenisse, Zuid-Holland
Alle recensies van onze bezoekers over restaurants in Spijkenisse. Gegeten bij een restaurant in Spijkenisse? Schrijf een recensie!
Hier zie je hoe de meningen over de restaurants in Spijkenisse verdeeld zijn.
Het aantal recensies in Spijkenisse over tijd.
Fred Seker
Wij zijn er zaterdag 18 mei voor het eerst wezen eten met een gezelschap van 7 personen. De ontvangst was zeer hartelijk en wij werden netjes naar onze plek gebracht. Het was er gezellig druk en ondanks dat werden wij vlug geholpen. Na het heerlijke voorgerecht, gevulde druivenbalderen, volgde het hoofdgerecht. Dat was voor mij een stoofschotel met lamsvless en de andere gasten hadden een mixed grill. Het was in een woord geweldig. Wij hebben heerlijk gegeten en komen zeer zeker nog een keertje terug.
Petra
Restaurant Olijf in Spijkenisse
Wij hebben diverse keren in dit restaurant gegeten, en de eerste paar keer waren wij zeer positief. Hoewel het de laatste keren al wat minder was zijn wij onlangs nog 1 maal geweest. Dit viel echt ontzettend tegen. Wij hadden diverse tapas-hapjes besteld en het personeel gaf aan dat het handiger was om dit in 2 keer te serveren (ivm kleine tafel).
De eerste ronde kwam vrij snel, maar de 2e ronde niet. Wij moesten steeds echt roepen als we iets te drinken wilde. Na bijna een uur kwamen ze ons vragen of we nog iets wilde eten, toen we aangeven allang besteld te hebben, werd er onvriendelijk gereageerd. Uiteindelijk na nog een drankje (helemaal niets van het huis ondanks het ongemak) kwam gang 2. Hierbij zaten ook grote garnalen. Deze waren onmogelijk op te pellen en smaakte niet goed. Ze kostte wel 12 euro! Omdat we haast hadden hebben we afgerekend (80 euro!!) en zijn we weggegaan. Bij het afrekenen nog aangegeven dat we het jammer vonden hoe het is gegaan, maar hierop kwam geen reactie!
Erg jammer, hier komen wij niet meer terug..Samara
Echt een afrader!!!
Vanavond hier gegeten, ontvangst was goed en het aperitief werd snel gebracht. Als voorgerecht hadden wij de tomatensoep en salade Caprese. De salade was goed maar bij de tomatensoep hadden ze de tomaten wel mogen ontpitten en de soep was erg aan de dikke kant.
Als hoofdgerecht hadden we de surf&turf en de carpaccio.
De surf&turf was erg weinig aangezien de prijs, ook zat er weinig smaak aan en de gamba's waren te gaar. De gebakken aardappels waren in onze ogen gekookt en erg flauw.
De carpaccio was geen carpaccio maar rosbief! Erg jammer dat sommige koks denken dat er weinig smaak verschil in zit!Wij komen hier nooit meer terug!!
M
Heerlijk uiteten geweest bij Peking city, Het restaurant is van binnen wat gedateerd maar helemaal niet ongezellig ingericht ofzo.. Het eten was erg smakelijk. En de bediening zorgt ervoor dat je echt niets te kort komt. Gewoon Top !!
P.s: lees hier van mensen dat hun eten lauw of koud was.. Bij ons was het eten gewoon warm zoals het hoort..
kop
Jammer maar ik heb ook dezelfde ervaring, vanaf november heb ik een grouponbon die geldig is tot 24 mei 2013 dus nog ruim 14 dagen maar nee hoor geen hightea bij de foodfactory in Spijkenisse ! Ze zitten al 2 maanden vol voor de grouponbonnen vreemde zaak zij gaan dit toch aan en weten hoeveel bonnen er verkocht worden ze willen gewoon geen service verlenen, slechte reclame ik ga hier ook niet heen zonder bon!
E
Leuk, via groupon een bon gekocht voor een high tea daar. Ik dacht nog goh leuk, nooit geweten dat ze daar ook high tea hadden! Nou degene met wie ik wilde gaan probeert al vanaf januari een afspraak te maken en als ze vraagt of ze plaats hebben voor high tea dan hebben ze plek. Maar als je erbij vermeld dat het via groupon is, zitten ze ineens vol. Nou als je op deze manier zaken doet, zal het niet lang duren dat deze tent over de kop gaat.
diaan
Cafetaria de Kreek in Spijkenisse
Bij deze patat zaak kun je goed eten, echt super. En wil je ras patat dan zou ik die zeker proberen die zijn ook heel goed.
me
Ik ben helemaal fan van dit restaurant. Lekker eten, goeie service, mooi uitzicht, je hoeft er vaak niet te reserveren dus er is altijd wel een plekje voor je. Verder wordt je niet tijdens het natafelen weggekeken door het personeel. Op de kaart veel variatie dus voor ieder wat wils. Vaak als we in de buurt komen, moeten we gewoon een hapje eten daar!
Sonja
Giva in Spijkenisse
Heerlijke, goed verzorgde high-tea genuttigd, die niet van tevoren besproken hoefde te worden. Geweldig lekker, nu eens niet de gebruikelijke etagère waar van alles opligt, maar mooi opgediend. Zeer vriendelijke bediening.
Leny
Amami in Spijkenisse
Wij waren hier voor de derde keer. Ze zijn gegroeid op alle gebieden. Heel klantvriendelijk, vlotte bediening en het eten is geweldig goed. Echt een aanrader en een aanwinst voor Spijkenisse.
Niels
Ristorante Pappagallo in Spijkenisse
Gister hier gegeten. Leuke sfeer en prijs/kwaliteit is ook erg goed. We waren met z'n zessen en hadden de pizza's erg snel! Allemaal binnen een kwartier. De pizza's waren allemaal erg lekker. De bediening was aardig, maar soms wel wat vergeetachtig. Moesten af en toe drankjes dubbel vragen, maakte niet zoveel uit want het was er erg gezellig. Zeker een aanrader!
Niels
Paar dagen geleden hier gegeten. De sfeer is er leuk en het is redelijk goedkoop. Voorgerecht was snel geserveerd, echter voor het hoofdgerecht moesten we een uur wachten. We hadden een pasta en saté, de pasta was een te kleine portie en enorm flauw, de satésaus was te veel doorbakken waardoor ik zelf de helft heb laten staan. Vervolgens hebben we eenmaal een drankje gehad, terwijl we meerdere aanstalten hebben gemaakt om een drankje te krijgen. Vorige keer ook een wat mindere ervaring gehad hier, toen waren de helft van de menu's (van het dagmenu) uitverkocht. Na deze ervaring gaan we zeker niet snel meer terug hierheen.
Ristorante Pappagallo in Spijkenisse
Wij hebben hier vanavond heerlijk gegeten. Erg gezellige sfeervolle zaak, Met vriendelijke bediening. Vooraf stookbrood met kruidenboter en tapenade. Ons hoofdgerecht: zalmfilet in krokante korst van knoflook en oregano met saus van Limoncello. En de Filetto al pepe, tournedos met pepersaus. Dessert: Torta di mele, warme tarte tartin van appel met kaneelijs. Echt top, Aanrader !! Bedankt voor het heerlijke eten en de gezellige avond.
Gegeten op: 19 maart 2013.M
Verhage Fast Food in Spijkenisse
Nette en schone patatzaak.. Gezellig zit gedeelte. Vriendelijk personeel en goede patat.
Merel
Ik ben gisteravond hier wezen eten, en het eten was heerlijk!Ik had de Maxima Favorita genoten, en dat is zeker een aanrader. Ik werd erg vriendelijk en snel geholpen door de jonge dames van de bediening. Dit was onze eerste keer bij Maxima Dos, maar zeker niet de laatste!
ldg
Eterij & Tapperij De Gulle Gaper in Spijkenisse
Vorig jaar hier gegeten eten was goed, redelijk goed plekje. Afgelopen weekend hier gegeten en de kwaliteit was beduidend minder. Carpaccio ging wel maar het halve varken wat op mijn bord lag (spareribs) vond ik niet smaakvol, half verkoold. Dessert was lekker. Bediening was wel netjes. We zaten alleen bovenin naast de keuken wat we niet echt prettig vonden. De opstelling van tafels in het restaurant vind ik krap. Het haardvuur vind ik wel heel gezellig en romantisch. Dit restaurant geeft een wisselend beeld af. Jammer, voor mij even geen gulle gaper meer.
M
Leuk restaurant zeker om met je kinderen heen tegaan. Je kan zomers bij mooi weer gezellig buiten op de terrasboot eten. Wij eten hier regelmatig, en eigenlijk altijd wel goed gegeten. Ik neem meestal de spareribs en die zijn heerlijk ! Ook de kipsate vind ik erg goed ! Jammer om te lezen dat er zoveel mensen slechte ervaringen hebben bij dit restaurant. Je kan hier eten voor een nette prijs...
Café-Restaurant De Keyzer in Spijkenisse
De keyzer is een gezellige mooi uitziende tent om een lekker drankje of hapje te doen. Ruim terras op de zon gelegen. In het centrum van Spijkenisse. De bediening is altijd vriendelijk.
Grillroom Atlantis in Spijkenisse
Mooie gezellige shoarma tent, gelegen in het centrum van Spijkenisse. Heerlijk eten ! Groot buiten terras.. Vriendelijke bediening.. Top !!
helga oosting
Om 15.30 bijna niks te drinken. Geen verse sap, de dag-aanbieding was er niet. In de zaak een dame aan het poetsen een derde van de stoelen stonden op de tafels, je kon in het midden zitten waar de vaste bank staat. Ga hier nooit meer naar toe. En ik hoor meer mensen over deze klacht zo zonde van zo'n mooie zaak. Als ik daar baas was ging ik er zelf in staan. Dit nooit meer.
A
Amami in Spijkenisse
Gisteren hier gegeten, gezellig restaurant. Drinken werd wel een aantal keer vergeten, maar het was dan ook spits, dus dat kan gebeuren. Eten was goed! Alleen een flinke tegenvaller waren de 2 persoons tafels. Die stonden zo dicht op elkaar, ongeveer 40cm ertussen, dat je totaal geen privacy had. Als je met meer gaat of een 4-pers tafel heb zeker een aanrader.
F.vd.werf
De Rotispecialist in Spijkenisse
Eten besteld.... Na 45 min werd het bezorgt maar jeetje wat vies. Broodjes kon je uitknijpen, had totaal geen smaak en was koud. Misschien volgende keer sambal erbij dan krijgt het nog wat smaak. 1x maar nooit meer, friet van de mac is nog warmer.
Japie
Restaurant Olijf in Spijkenisse
Leuk aangeklede zaak zijn regelmatig geweest om lekker samen of met gezelschap een hapje te doen. Enkele weken terug een ervaring waarbij het bij ons verbruikt is en ook niet meer zullen komen. Denken niet aan de "vaste" klanten maar aan het massa gebeuren ! Grote teleurstelling en ons en een ieder die mijn mening vraagt zal je der niet meer zien.
Kim
Ristorante Pappagallo in Spijkenisse
We hebben erg lekker gegeten. We hadden grote moeite met kiezen tussen de gerechten. Wat staan er lekkere gerechten op het menu. We werden geholpen door een hele fijne serveerster die haar vak verstaat. Ze kon ons goed adviseren. Jammer dat we lang moesten wachten op drinken en eten.
Maar het is absolute aanrader!
Robert
Leuke tent opzich, in het begin alles leuk goed vriendelijk maar na zoveel maanden na opening is de service en klantvriendelijkheid zo laag gemaakt en zo fake daar zouden ze een oscar voor moeten krijgen. Vanmiddag daar een broodje besteld en dan maar wachten, vind ik ook niet erg, maar dat duurt en duurt en duurt zo lang dat ik me afvraag of dat broodje uit amsterdam moet komen en als ik ze dan netjes opbel en zeg dat het lang duurde dan ontkennen ze alles. Nou iedereen moet zelf beslissen om daar een versnapering te eten maar wees gewaarschuwd! Ik vind het jammer dat het zo moet, ik vond het altijd goed, maar nu niet meer want ik krijg sterk het vermoeden en het gevoel dat ik niet welkom ben. Echt ongelofelijk.
joke van der wal
Ik heb een artisan pizza bacon gorgonzola besteld. Deze heeft een dunne bodem.
Ik weet dat wanneer er veel groente op je pizza zit de bodem zachter wordt.
Deze bodem was echter niet gaar!
Ik heb meteen opgebeld, maar kwam in een discussie. Ik weet echter wel wat gaar is of niet.
Er werd geen andere pizza aangeboden.Ik zal nooit meer een pizza bij Domino's bestellen.
sndr
Eten was mislukt.. Bij mijn laatste hap zag ik pas hoe rauw het stuk vlees was.. Dit gaven we aan en de bediende zag meteen dat het ook best wel rauw was. Beetje te kort op de grill gelegen zei de bediende. Ik kan wel een nieuw stukje vlees aanbieden? Dat hoefden we niet meer want we hadden geen trek meer. Oke, jammer zei ze toen. Verder niks. Voor ons dus éénmalig!
Eterij & Tapperij De Gulle Gaper in Spijkenisse
Vanavond in de Gulle Gaper wezen eten. En wij waren blij verrast ! Omdat het in Spijkenisse op donderdagavond koopavond is hebben ze speciale koopavond menu's samengesteld, Wij hebben gekozen voor een kip saté menu en een schnitzel menu à € 8,95. Dit was echt heerlijk en een zeer nette prijs !! Natuurlijk kan je ook gewoon van de kaart eten. Wij gaan hier zeker terug komen, dikke pluim voor de Gulle Gaper !!
Nienke
LKKR in Spijkenisse
Heerlijk eten, heerlijke wijn, goede prijs en gezellige en spontane bediening. Ook voor moeilijke eters ideaal, ze houden rekening met speciale wensen.