Argentijns Steakhouse Maxima in Spijkenisse

8 6
9 8
10 3

Verloop van restaurantwaardering

Hier zie je hoe de gemiddelde waardering van het restaurant door de tijd verloopt.

Er zijn 23 recensies geschreven voor Argentijns Steakhouse Maxima.

Het eindcijfer is 7.9. (Minimaal: 1, Maximaal: 10).

Schrijf een recensie »

1. m.waters

Eindcijfer 5,3 op schaal 1-10
    Eten & drinken 7
    Service 5
    Prijs / kwaliteit 3

Het vlees is hier prima,de spareribs een beetje droog.
    Ik vond het wel vreemd dat je de sausjes apart moet betalen en dat beetje sla was niet veel bijzonders. Verder zit de bank erg ongemakkelijk want je moet vrij lang wachten.
    Ik vond het te duur voor wat je krijgt.

2. Willem/Marlies

Eindcijfer 10 op schaal 1-10
    Prijs / kwaliteit 10

Wij hebben op 2 september 2011 onze bruiloft maal gevierd in Maxima en het was werkelijk GEWELDIG we hebben met 21 man gegeten en wat we voorgeschoteld hebben gekregen was werkelijk geweldig. het was er ook versierd speciaal voor onze bruiloft...geweldig......
    De sfeer was optimaal en zeer ontspannen en ondanks dat de zaak vol zat hoefden we niet te wachten op iets de bediening was ook top.
    ZIZI en personeel bedankt voor de geweldige avond!

3. Stefan

Prijs / kwaliteit 9

Al sinds jaren mijn favoriet. Vooral voor de spareribs kom ik hier graag terug. Maar ook de rest is prima. Heb met behulp van het personeel mijn vrouw hier ten huwelijk gevraagd. Geweldig personeel trouwens. Ook na verhuizingen (eerst naar Friesland, weer terug en straks naar Limburg) zal dit een favoriet blijven.

4. Robocop

Eindcijfer 8,4 op schaal 1-10
    Prijs / kwaliteit 8

Wij hebben hier wel goede ervaringen en komen regelmatig eten.

Heerlijk eten, goed verzorgd. En elke keer weer verbaasd hoe ze met dat kleine keukentje een hele volle tafel met gasten allemaal tegelijk eten geven.

Biefstuk waar je mes door heen snijdt als boter.

5. Charley sheen

Eindcijfer 8 op schaal 1-10

Prima restaurant.

Goede service.

Lekker eten.

Goede prijs/kwaliteit.

Zeker een aanrader als je zin heb om een keer lekker rustig te eten voor een goede prijs.

6. Jolanda

Eindcijfer 10 op schaal 1-10
    Prijs / kwaliteit 10

2e Kerstdag heerlijk gegeten bij Maxima en voor mijn dochter die allergisch is voor lactose en tarwe werd alles uit de kast gehaald om iets heerlijks op tafel te zetten, bedankt! Werkelijk goed geregeld en ook met een groep van 16 personen at iedereen tegelijkertijd. En daar kan menig ander restaurant een voorbeeld aan nemen! Leuk personeel... al met al een top Kerstavond!

7. Mike

Prijs / kwaliteit 9

Heerlijk eten en een goede prijs (lees : goedkoop). We zijn normaal voor zo'n € 50 á €60 klaar met z'n 2en.

Kom hier al jaren en blijf hier komen, topzaak!

8. Arthur

Prijs / kwaliteit 9

Tijdje geleden alweer dat we er gegeten hebben maar het is dan ook de moeite waard.

Knusse zaak en leuke vlotte bediening.

Het eten is lekker en betaalbaar. Kortom een aanrader!

9. Marcelsio

Eindcijfer 1 op schaal 1-10
    Eten & drinken 1
    Sfeer 1
    Service 1
    Prijs / kwaliteit 1

Niet zo'n goede ervaring.

Slechte bediening. We moesten lang wachten tot ze de bestelling van het drinken opnamen.

En over de bestelling van het eten maar te zwijgen... die waren ze vergeten, door de drukte, jaja, weinig interesse in de gasten!

De prijs... alles is best duur, voor weinig kwaliteit!

Hier eten we nooit meer!

10. patrick

Eindcijfer 6 op schaal 1-10
    Eten & drinken 7
    Sfeer 6
    Service 6
    Prijs / kwaliteit 5

Na jaren met veel plezier eten bij Maxima nu toch echt teleurgesteld. Door de weeks spareribs eten voor 10 euro, heerlijk dat wel. In het weekend 15 euro, duur maar wel lekker, maar na je 2e spare rib mag je niet meer bestellen omdat het weekend is terwijl dit de afgelopen jaren nooit een probleem was. Ik noem dat bezuinigen op de verkeerde dingen want ik lust er nog wel 1 en ging nu met een slecht gevoel naar huis. Voor mij was dit de laatste x, hoe lekker het ook is.

11. erwin en angela

Eindcijfer 9,2 op schaal 1-10
    Prijs / kwaliteit 10

Gezellige bediening, hele lekkere spareribs voor weinig geld.

Wij gaan altijd voor de pittige spareribs met verse knoflook, echt heerlijk.

12. Harriet

Eindcijfer 7,3 op schaal 1-10
    Sfeer 4
    Service 5
    Prijs / kwaliteit 6

Al het vlees is super lekker (wij kiezen bijna altijd weer voor met verse knoflook, echt geweldig).
    Dus gaan we toch vrij regelmatig langs, niet dat we herkend worden hoor, en als we dan heel, heel soms onze welopgevoede middenformaat hond meenemen staan we voor een dichte deur.
    Verder krijg je nauwelijks groente bij je vlees, moet je vooral niet om iets afwijkends vragen en vergaten ze al meer dan eens de alcohol in het nagerecht. Maar ja, dat verrukkelijke vlees he...

13. Maurice

Eindcijfer 7,1 op schaal 1-10
    Eten & drinken 6
    Sfeer 7
    Prijs / kwaliteit 8

Heerlijke spareribs. Goede bediening.
    Alleen het vispannetje viel niet zo goed mee.
    Gezellige bediening.

14. hans van der Stek

Eindcijfer 8,8 op schaal 1-10

Wij komen er al jaren.
    Heerlijke spareribs en de bediening is prima.
    Lekker kletspraatje tussendoor en ze heeft ons aan de hete knoflookspareribs geholpen.

Kortom een absolute aanrader.

15. Monique

Eindcijfer 8,4 op schaal 1-10
    Service 7
    Prijs / kwaliteit 8

Kom hier al een paar jaar regelmatig. Is zeer zeker aan te bevelen. Gezellige zaak en heel goed eten. Aan het einde van de avond is een gezellig gesprek met de eigenaar/kok mogelijk. Bediening is soms wat knullig....maar ze doen hun best!

16. B.Kooijmans

Eindcijfer 7,7 op schaal 1-10
    Prijs / kwaliteit 7

Gezellig restaurant. De biefstuk was erg goed alleen de carpaccio viel erg tegen en veel te duur voor de kwaliteit, voor de rest heerlijk gegeten en goede bediening.

17. Dennis

Eindcijfer 8,3 op schaal 1-10
    Service 7
    Prijs / kwaliteit 8

Op woensdagavond geweest, zonder reservering.

Toch welkom, biefstuk-menu buitengewoon lekker! Vlees van goede kwaliteit inclusief bereiding. Niet echt duur, dus waar voor je geld. Zeker voor herhaling vatbaar! Tip: neem de gefituurde uienringen..

Bediening prima, zitbanken zijn geen design hoogstandje ;)

Zeer tevreden!

18. Bob en Rick

Prijs / kwaliteit 9

Gezien een vorige keer voor herhaling vatbaar.
    Een zeer vriendelijke bediening,met een glimlach.

We hebben gekozen voor de spareribs,de kwaliteit en smaak was prima.
    Het restaurant ziet er sfeervol uit en was ook op een Woensdag Avond goed bezet.
    Ga zo door.........

19. sjaak

Eindcijfer 9,4 op schaal 1-10
    Service 6

eten is eg super,
    bediening valt heel erg tegen, ze lopen weinig rond en jij moet echt naar ze zwaaien willen ze je komen helpen!

20. M.D.Meeuw

Eindcijfer 9,5 op schaal 1-10
    Prijs / kwaliteit 10

Het is al een feest om alleen al binnen te zitten. Alles ziet er netjes en verzorgd uit, het is erg sfeervol en smaakvol ingericht.
    En dan heb ik het nog niet eens over het voortreffelijke eten gehad!!
    De bediening is erg vriendelijk en correct!
    Echt een super restaurant!

21. A.M.Muller

Eindcijfer 9,2 op schaal 1-10
    Prijs / kwaliteit 9

Een gezellige en professionele bediening,heerlijk eten en gemoedelijke sfeer

22. Robert Antes

Eindcijfer 8,1 op schaal 1-10
    Prijs / kwaliteit 8

Keurig en sfeervol restaurant, relaxed en vol passie voor het werk. Het was de eerste keer, maar we komen zeker terug.

Schrijf een recensie

1. Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensieregels.

Restaurants in de buurt