Recensies van restaurants in Raalte, Overijssel
Alle recensies van onze bezoekers over restaurants in Raalte. Gegeten bij een restaurant in Raalte? Schrijf een recensie!
Hier zie je hoe de meningen over de restaurants in Raalte verdeeld zijn.
Het aantal recensies in Raalte over tijd.
linda
Brasserie Zwakenberg in Raalte
Hemelvaartsdag heerlijk gegeten met de kids, supergezellige, moderne brasserie!
Ook als je er alleen zou zitten zou je je nog op je gemak voelen, maar nu was het gezellig vol.
Lekkere Sallandse asperges met zalm gegeten en voor de kinderen een lekker
kindermenu. Ze mochten ook nog grabbelen in een cadeautjeston, kortom: kids tevreden, paps en mams tevreden! Komen zeker nog weer terug, ook heel gezellig om een avondje met vrienden door te brengen!RiJa
Restaurant De Bagatelle in Raalte
Geweldig lekker gegeten. Zeer verzorgd en smakelijk.
We gaan beslist terug.Bas
Al vaak bij vele Bakker Bart's geweest maar nog nooit zo gezien als hier.
Ik was op een drukke zaterdag en kon aanschouwen hoe snel en vers alles bereid werd. 2 verschillende ovens waar allebei weer lekkere dingen uitkwamen.
Goeie sfeer, ruikt er allemaal lekker en krakend vers. Alleen jammer dat ik geen filet op mijn broodje kon krijgen omdat het broodje net uit de oven kwam, opzich goed zo vers maar dus blijkbaar ook te vers. Gelukkig hadden ze ook nog wit stokbrood.Maria en Gerard Verschure
Turks Restaurant Ufuk in Raalte
Ik kwam hier met mijn echtgenoot. Na eerst gezellig te hebben gezeten op het terras hebben we onze hoofdgerechten besteld. Jammer genoeg kreeg ik een verkeerd gerecht door een miscommunicatie. Het heeft even geduurd voordat ik een nieuw gerecht kreeg maar wij hebben beide een drankje van het huis aangeboden gekregen. Dit vond ik erg vriendelijk. Personeel is ook erg vriendelijk en sympathiek, altijd een glimlach opgezet. Zeker voor herhaling vatbaar.
David Habets
Na een aantal keren hier te hebben gegeten kan ik niet anders concluderen dan dat dit restaurant geweldig eten heeft, dat de prijs dubbel waard is.
Dit in combinatie met de altijd vriendelijke bediening zijn voor mij reden genoeg om een 10 te geven.
Wij blijven hier zeker altijd terugkomen. En als onze kleine meid groot genoeg is kan ze dan ook plaatsnemen aan tafel :)Bedankt !
Groeten van David, Wendy en Elise
Deventermariet
Door mijn eigen horeca achtergrond ben ik een kritische gast.
Echter mijn ervaring in dit prachtige sfeervolle restaurant heeft een hoge wauw factor.
Super gezellig en sfeervol, met een fantastische tuin waar het heerlijk toeven is.
En het eten was verrukkelijk!! Zeer goede prijs / kwaliteit verhouding, en alles vers bereid!! waar vind je dat nog? De porties zijn zelfs groot te noemen. Ik geloof dat het laagste gewicht 225 gram was?
Zeker voor herhaling vatbaar.Leon
Het eten en drinken was van redelijk goede kwaliteit, niet direct iets mis mee. Das goed...
Enkele verbeterpunten: De wijn werd geserveerd op een kant van de tafel, je moest dus zelf uitstekken en het pakken. In een goed restaurant wordt dat natuurlijk netjes bij elke klant neergezet. Het toetje ( ijs ) duurde ongeveer 1 half uur voor het klaar was. Het vervelendste was nog dat mijn andere tafelgenoot het ijs al zo'n 10 minuten op had toen die van mij een keer kwam. Voor de rest had de bediening een goede inzet. Niets op aan te merken verder. Pintjes op de i anders gaan ze echt klanten verliezen!
jansen
Turks Restaurant Ufuk in Raalte
Lekker gegeten en ik kom zeker nog veel vaker terug!
De eigenaar vroeg ook aan ons of het smaakte, zeer aardige meneer. Bediening is ook perfect. We waren met een groep van 16 personen, dus we dachten het duurde wel langer dan normaal want bijna iedereen had van die menu's zoals 1001 Greece, ufuk grill of sis kebab maar alles was perfect op de juiste moment geserveerd! Ook de wc's waren perfect schoon (was vooral belangrijk voor de dames) toen we hadden afgerekend vroeg de eigenaar of we ook nog koffie of thee van het huis wilden!
Nou dat noem ik nog eens service, ik ga vaak uit eten en dit is mij met een groep nooit aangeboden!
Zeker nog voor herhaling vatbaar!Fam. Morrenhof
Restaurant De Bagatelle in Raalte
Gisteravond heerlijk gegeten, gaan we zeker vaker doen, de sfeer en het eten is bijzonder goed,
en vooral ook de bediening.Het is een aanrader voor iedereen.
Gr.
Fam. Morrenhof
te Raalte.O. Zoer
AnyTyme Snack & Dine in Raalte
Als chauffeur ben ik veel onderweg. Eten doe ik dan ook regelmatig bij een restaurant langs de weg. Al enige malen was ik deze Anytime voorbij gereden, maar nu had ik de tijd om er ook te stoppen voor een hap eten.
Er was wel plaats voor enkele trucks. En binnen is een afgeschermd gedeelte waar je lekker rustig kunt zitten. Als je een beetje oplet kun je de kok jouw maaltijd zien bereiden. Hij doet zeker weten zijn uiterste best.
De maaltijd was zeer smaakvol gaar, en leuk opgemaakt.
Prima voor elkaar en erg lekker.Zeker weten dat ik de volgende keer weer stop.
Dan wil ik een ander gerecht proberen.
Hoop natuurlijk dat die ook zo lekker zal smaken.Rene
Wij hebben gisteravond (19-1) hier gegeten. Vooraf heerlijk vers gebakken brood, echt een aanrader. Daarna kalkoenoester. Was overheerlijk, verse groenten en heerlijk mals vlees. Restaurant ziet er sfeervol uit, maar is in de hoeken op de eerste verdieping koud vanwege tocht. Service is prima, men komt regelmatig langs en eten en drinken wordt snel gebracht.
Aanrader dus.henk
Turks Restaurant Ufuk in Raalte
Zeer lekker eten en redelijk goedkoop, vooral de latte macchiato en echt lekker eten. Het was redelijk snel klaar, maar verrukt lekker!
monique
Sharing eten & drinken in Raalte
Heerlijk gegeten, verrassende gerechten en zeer goed van smaak.
Prijstechnisch en kwalitatief erg goed!
Zeker voor herhaling vatbaar.Schalk
Restaurant De Bagatelle in Raalte
Heerlijk gegeten, geweldige bediening. Het was een feestje te zien wat er telkens op tafel kwam, jammer dat we niet in de buurt wonen maar als we in de buurt zijn komen we zeker terug. Echt een aanrader
Dirry Peppelenbos
Brasserie Zwakenberg in Raalte
16 Juni j.l. hebben wij met kinderen, kleinkinderen, zusters en zwagers ons 50-jarig huwelijk gevierd met een etentje.
Het was heel goed verzorgd, een prachtige menukaart en alles werd rustig, vriendelijk en met tussenpozen geserveerd. Het zag er allemaal mooi uit en we hebben een heerlijke middag/avond gehad. En van iedereen complimentjes gehad die we graag doorgeven aan de fam. Zwakenberg.corina en marcel
Donderdag genoten van een heerlijk menu. Een heel prettige sfeer, gezellig interieur, vriendelijke bediening.
Het broodje, voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht, allemaal even smakelijk.
Een echte aanrader, waar wij als wij weer in deze regio op vakantie zijn graag weer naar toe zullen gaan.De boer
Hotel Restaurant De Zwaan in Raalte
Erg enthousiaste bediening! Heerlijk gegeten in combinatie met mooie wijnen. Zeker een aanrader!!!
Jos
Café-Pannenkoekenhuis Laurel's in Raalte
Goede kwaliteit voor redelijke prijs. Echt vriendelijk personeel.
Een aanraderElisabeth A
Café-Pannenkoekenhuis Laurel's in Raalte
Vandaag heerlijk pannenkoeken gegeten met mijn partner. Pannenkoek was echt heel lekker en de bediening was uitstekend. We gaan zeker weer!!!
Frank En Marlies
Restaurant De Bagatelle in Raalte
Samen met de partners en aanhang een avond kostelijk vermaakt. Eten was heerlijk en bediening was uitstekend. Voor ons zeker voor herhaling vatbaar. Een aanrader dus.
Jan
Het concept van dit restaurant is even uniek als lastig. Overdag een broodjeszaak, 's avonds een Sushi-restaurant. Beide hebben niets met elkaar te maken. Waarom niet veel meer reclame wordt gemaakt voor het Sushi-gebeuren is mij een raadsel. Als dit zo doorgaat, gaat Raalte dit unieke restaurant weer snel missen! Kom op uitbaters, zet jullie tent in de schijnwerpers zodat iedereen kan genieten van dit heerlijk eten. En Raaltenaren: het is echt niet alleen vis en je kunt te buik volledig vol-eten!
Ans
Sharing eten & drinken in Raalte
Voor het eerst bij Sharing gegeten. Voor Raalter begrippen zeer verrassend een lekker avondje uit.
Het eten smaakte heerlijk. De keuze van verschillende, mooie en heerlijke kleine gerechten is een leuke manier van eten en bij elk gerecht weer een verrassing. Het buitenterras zou nog wat gezelliger aangekleed kunnen worden met bijv. echte planten voor privacy/ muurposters o.d.Finke
Vanmiddag lekker terasje willen pakken met het mooie weer.
Hele aanvaring met het personeel gehad, meteen je dag verpest!
Serieus 1 uur gezeten, begon bij half uur voor ze na je toe komen om een bestelling op te nemen. Normaal wat van gezegd, wordt je beledigd door personeel wat er loopt. Wil je afrekenen kun je weer 20 min wachten voor ze komen. Komt ze bij je aan tafel, krijg je een chagarijnig gezicht en kan geen prettige dag vanaf.
De mensen naast ons vonden het zelfs asociaal hoe het eraan toe ging. * want weer mensen naast hun kwamen tegelijk aan als ons , en hebben ook asociaal lang moeten wachten.Service is slecht en totaal niet klant vriendelijk! Raar sfeertje!!
René van houten
Gisteren avond met een klein gezelschap gegeten
Een echte aanrader. Authentiek Turks eten wat erg lekker smaakte. De eigenaar kon ons veel uitleggen en heeft ons van alles laten proevenErg goed eten en een fijne sfeer.