Het Prentenkabinet in Leiden

Hotels in de buurt »
Omgeving
Aan het water
Ambiance
Hip, kindvriendelijk, romantisch, rustig en zakelijk
Kinderen
Vermaak, kinderstoel aanwezig en magnetron (voor kindervoeding)
Toegankelijkheid
Rolstoeltoegang en rolstoeltoilet
Diëten
Glutenvrij en biologisch
Voorzieningen
High-tea, terras en honden toegestaan

1 1
7 0
8 3
9 6
10 4

Hier zie je hoe de gemiddelde waardering van het restaurant door de tijd verloopt.

100

Er zijn 15 recensies geschreven voor Het Prentenkabinet.

Het eindcijfer is 8.0. (Minimaal: 1, Maximaal: 10).

Schrijf een recensie »

1. Isabella

Eindcijfer 9,4 op schaal 1-10

Super lekker gegeten, niet duur, we hadden 3 gangenmenu voor 34 euro en het was werkelijk geweldig. Gr Isabella uit De haag

2. Gerard

Eindcijfer 9,4 op schaal 1-10

Zaterdag 11 februari in dit gezellige restaurant gegeten, (prenten aan de wanden) wegens 35 jarig huwelijksfeest, van familie. Ik ben vegetariër,was zeer goed, lekker en verzorgd klaargemaakt, prettige bediening,gezellige inrichting, sfeervolle verlichting, is een aanrader

3. Nicole

Eindcijfer 7,8 op schaal 1-10

Het was heerlijk! Goede service lekkere smaken iedere keer totaal iets verschillends. Hele aardige goed opgeleide bediening!

4. Visentini

Eindcijfer 1,3 op schaal 1-10

Het ontvangst was goed, de bediening was goed alleen het eten was niet vers. Alles kom uit blik of zo afgeleverd en dat proef als je dagelijks kookt.

5. Paul de geus

Eindcijfer 9 op schaal 1-10

Super lekker en gezellig, het surprisemenu is aan te raden.

6. Janneke

Eindcijfer 9,2 op schaal 1-10

Mijn ervaring was super, zeker het menu surprise. Janneke

7. Marianne Ouwehand

Eindcijfer 7,6 op schaal 1-10

Lekker gegeten, gezellig gezeten. Sfeer goed, correcte bediening.

8. C.Laurens

Eindcijfer 5,5 op schaal 1-10

Zondagavond 17 juli, druk bezette tafels, wat ook te merken was.

Ernstig lang wachten b.v. voor het voorgerecht ruim 1 uur! Surprise menu, 4 gangen, overal om ons heen werden dezelfde gerechtjes ook geserveerd. Weinig surprise of speciaal.

Culinair meer verwacht prefab smaakjes. Jammer de ambiance is goed en ondanks het lange wachten vriendelijke bediening.

Voor ons niet voor herhaling vatbaar.

9. Sarah van der Vlugt

Eindcijfer 9,5 op schaal 1-10

Frans eten lag voorheen bij ons nog niet zo in de smaak, maar dat kwam omdat wij ook zelf Frans probeerde te maken (geen goed idee). Met een tevreden gevoel kijk ik terug op Het Prentenkabinet, wat een uitstekend restaurant met heerlijk eten en voortreffelijke wijn. Zelfs mijn man (die geen wijndrinker is) heeft zich laten verleiden en vond het ontzettend goed. Ik kan hier met een tevreden gevoel op terug kijken.

Omdat ik ook jarig was kregen we nog van het huis wat aangeboden, erg aardig. Zoals ze in Frankrijk zouden zeggen: être terriblement gâté le jour de son anniversaire!

10. Mees

Eindcijfer 8,5 op schaal 1-10

We waren met een groep waardoor de service niet echt persoonlijk was. Eten netjes op tijd geserveerd, maar gerechten niet afgemaakt. Niet gevraagd of men een specifiek wijntje wilde bij het eten, maar meteen een fles huiswijn opgehaald, niet verwacht in zo'n restaurant, eerder in een eetcafé.

Geen sfeer en erg gehorig.

11. Ivo Romein

Eindcijfer 8,4 op schaal 1-10

Ik kom hier alleen maar zakelijk. De gasten zijn in elk geval altijd tevreden. Perfecte kwaliteit en ook niet te weinig geserveerd, iets waarin veel Franse restaurants tekortschieten.

12. Nel

Eindcijfer 9 op schaal 1-10

Geweldig! Leuke plek, uitstekende sfeer, heerlijk eten, prettige bediening. Om te herhalen!

13. Maria Kaakjes

Eindcijfer 9,6 op schaal 1-10

"Het Prentenkabinet", dat voorheen als "De Jonge Koekop" in Leiden startte, heeft mij vanaf het prille begin tot nu toe uitsluitend bijzonder sfeervolle en verrassend smakelijke etentjes bezorgd.

Zeer persoonlijke aandacht, stijlvolle entourage, culinaire en tongstrelende hoogstandjes, rijkheid aan fantasie, het zijn alle trefwoorden die ten volle van toepassing zijn op dit restaurant met zijn enthousiaste team. Kortom: voor mij dè aanrader voor een geslaagd diner in Leiden!

14. L

Eindcijfer 10 op schaal 1-10

Goed gegeten met een prima bediening

15. L

Eindcijfer 9,6 op schaal 1-10

We hebben zaterdag in de tuin gegeten en we hebben het zeer naar ons zin gehad, we hadden en menu surprise van 39 euro en het wijnarrangement.
    zeer orgineel en een prettige bediening

Schrijf een recensie

1. Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensieregels.

Restaurants in de buurt