Contactgegevens
- Fans
- Overnachten
- Hotels in de buurt »
20 recensies voor Steakhouse Eldorado
Het eindcijfer is 7.6. (Minimum: 1, Maximum: 10)
- Eten / drinken
- Sfeer
7,5
- Service
7,6
- Prijs / kwaliteit
7,2
Verloop van restaurantwaardering
Hier zie je hoe de waardering van het restaurant door de tijd verloopt.
Henk en Lies
Diverse keren met vrouwtje wezen genieten. Vooral soepen en vleesgerechten zijn overheerlijk.
Halve liters bier (ik drink altijd halve liters) zijn met afstand het goedkoopst van hele binnenstad.
Het eten is niet echt goedkoop maar daarvoor wel prima kwaliteit. De bediening is ,op enkele uitzondering na tijdens "spitsuur", attent.Restaurant is een van onze favorieten in Heerlen.- Eten / drinken 10
8,9 op schaal 1-10
Tinus de Brouwer
Het ziet er niet uit en de muziek is slecht, maar de bediening is super aardig en de ossenhaas verschrikkelijk goed.
7,3 op schaal 1-10
Johan
Zeer lekker gegeten bij Eldorado in Heerlen. De service was vriendelijk en zeer goed!
Andrew
Ben voor de eerste keer op 27 maart 2012 in El Dorado geweest met een 7 tal collega's. Het eten was goed en de bediening kwam zeer snel als je wat wilde drinken.
8,7 op schaal 1-10
Bram
Voor de eerste keer in eldorado geweest afgelopen weekend.
Zeer gezellig, eten smaakt heel erg goed. De prijzen zijn redelijk hoog, ma je krijgt goeie kwaliteit en lekker eten.
De bediening was zeer vriendelijk.
Kom zeker nog eens terug- Eten / drinken 9
8,1 op schaal 1-10
Brenda van der Weij
We zijn tijdens de carnaval (wel vroeg op de avond) gaan eten bij Eldorado. Volgens mij waren de prijzen aangepast i.v.m. de carnaval. Dit vond ik minpunt nr 1. Daarnaast bestelde ik de schnitzel, deze werd mij gepresenteerd als: "De deurmat voor mevrouw". Vond dit geen stijl, ook was hij niet te eten, veel te zout. Helaas voor mij niet nog een keer Eldorado.
- Eten / drinken 4
4,4 op schaal 1-10
Lei
Keurig restaurant waar je lekker kunt eten voor een gemiddelde prijs! Bediening was vlot en vriendelijk!
Geen uitschieters naar boven maar ook zeker geen naar beneden!
7,5 op schaal 1-10
Rene Voltman
Leuk ingericht met half ronde banken waar je met gemak met zes man aan kunt zitten.
Voor we onze bestelling kregen wilden we graag wat stokbrood met kruidenboter, maar de kok had blijkbaar honger, wat deze hebben we nooit gekregen.
Mijn vriendin en ik hadden een gerecht voor 2 besteld wat werd geserveerd op een aparte bijzet tafel.
Helaas is deze zo breed dat het ons blokkeerde als we wilden op staan om salade en dergelijke te halen. Erg onhandig.
Het eten was verder naar behoren en de hoeveelheden ook.
Personeel is vriendelijk maar komt niet snel genoeg langs voor drankjes.
Salades kon je zo vaak halen als je wilde uit een soort buffet opstelling.
Al met al een prima avond op een paar service puntjes na.
- Eten / drinken 7
6,8 op schaal 1-10
Gerda
Waren hier laatst eten met een groepje van 6, restaurant was goed vol, maar desondanks werden we goed en op tijd bediend. Waren zeer tevreden met het eten, het was heerlijk.
Decor geeft je het gevoel dat je op vakantie bent met hun traditionele Argentijnse stijl. Wij waren zeer tevreden en zullen zeker terugkomen.
9 op schaal 1-10
Céline
Na herhaaldelijk vragen hebben wij, anderhalf uur nadat we besteld hadden, ona eten pas gekregen. Dit viel vervolgens erg tegen, het vlees was erg droog, de aardappelkroketjes aangebrand. De bediening was onvriendelijk en schoof de schuld van het late eten steeds op iemand anders af. Bovendien was het erg duur, zeker voor de slechte kwaliteit die er geleverd werd. Wij zullen hier zeker niet meer terug komen.
- Eten / drinken 1
1,3 op schaal 1-10
Thess
Het eten is er erg lekker en ik vind het heel erg leuk dat je er een salade bar hebt. De bediening is wel vriendelijk, alleen niet altijd in de buurt. De inrichting is gezellig.
7,5 op schaal 1-10
Sim
Een aanrader! Ondanks de pittige prijs is het eten zeer goed! De salade uit de bar is vers en goed van smaak!
6,7 op schaal 1-10
Monique Wolfs
Gezellige avond gehad en heerlijk gegeten, ossehaas was erg mals en lekker. Voor herhaling vatbaar. Alles uit de saladebar was vers en lekker. Schenken goede wijn, voor een redelijke prijs. Gezellige sfeer.
Personeel was vriendelijk en gastvrij.
Komen zeker nog eens terug.
Personeel was erg vriendelijk.
Bas
Personeel was inadequaat wat betreft kennis van zaken. Eten was beneden pijl. Bij het biefstuk bestond de 'peper roomsaus' uit peperbolletjes die bovenop de biefstuk waren gegooid. De spareribs waren veel te veel, ongemarineerd en ronduit smerig. Bovendien veel te duur (soep + hoofdgerecht = 25 euro pp). Ik kom hier nooit meer terug.
- Eten / drinken 3
3,9 op schaal 1-10
Stephanie
Hier twee keer gaan eten. Het restaurant doet wat ouderwets aan qua inrichting. Het personeel is echter vriendelijk en doet z'n best om het je naar de zin te maken. Het eten was ook goed te doen, alleen wat aan de prijzige kant.
Ondanks dat het in principe een prima steakhouse is, zou ik hier niet snel nog eens gaan eten.
7,9 op schaal 1-10
Nina
Ik ben twee weken geleden hier gaan eten. Ik vind het echt een aanrader! Het eten was heerlijk, het vlees is uitstekend en je kunt lekker salade opscheppen uit de saladebar. De bediening is zeer vriendelijk en het eten is snel klaar! De prijzen vind ik best te doen voor de kwaliteit die je ervoor krijgt.
Roman
Eten is prima, bediening ook. Vind de prijs alleen te hoog voor de porties. Verder geen nadelen...
7,6 op schaal 1-10
Veraut
Prima restaurant, heerlijke schotels. Vriendelijk personeel, een aanrader.
Vlees is goed bereid, niet droog niet te rauw, zeer goed!!- Eten / drinken 8
8 op schaal 1-10
f.hendriks
Heerlijk eten,super bediening.echt een aanrader.Zelfs als je het niet op krijgt,pakken ze het in voor het hondje als je dat vraagt natuurlijk.En waarom niet,heeft het diertje ook nog wat ervan.Mijn complimenten aan dit restaurant.
- Eten / drinken 10
9,5 op schaal 1-10
L.D.Hermans
Heerlijk die aardappel in folie met een lekker stuk Ossehaas doorbakken.Mmmmmmm....
Restaurants in de buurt
3m · Heerlen · Grieks