Contactgegevens
- Hotels in de buurt »
- Voorzieningen
- Afhalen en terras
42 recensies voor Preuverie De Toren
Het eindcijfer is 6.8. (Minimum: 1, Maximum: 10)
- Eten / drinken
6,5
- Prijs / kwaliteit
6,7
Verloop van restaurantwaardering
Hier zie je hoe de waardering van het restaurant door de tijd verloopt.
Henk Rotors
Gisteren met het mooie weer wezen eten bij de preuverie in Pey-Echt. Zat goed vol. Vriendelijke ontvangst, snelle bestelling. Eten word gebracht met frites en mayonaise. Salade kun je zelf pakken bij de saladebar. Lekker biefstuk gehad. Vriendelijk personeel. Goede prijs. Zeer propere zaak. Snel weer.
8,2 op schaal 1-10
J.k.
Afgehaald bij deze cafetaria toen we bij onze ouders op bezoek waren. Snelle en correcte service, alles snel klaar zoals het hoort in een cafetaria. Ga zo door!!
7,5 op schaal 1-10
M.
Op advies van een familielid hier gaan eten met onze 2kinderen.We waren aangenaam verrast door de gezellige en sfeervolle inrichting en de service in deze cafetaria! Compliment aan de vriendelijke bediening en aan de keuken! Wij gaan als we in de buurt zijn zeker weer terug.
8,5 op schaal 1-10
Ben
Onvriendelijke bediening, nonchalant en duidelijk aanwezig!
Komen met twee stellen en moeten alles op een rekening! Willen dit niet, daar we liever een "eigen beurs hebben'' maar "het kan niet", punt!
Op de vraag voor een hoektafeltje, wat de hele avond verder onbezet was, kregen we als antwoord; Kan niet! We moesten aan de lange bank zitten. Eten was goed, maar wat sfeer eromheen is toch ook nodig, we zijn toch "te gast". Voor ons geen preuverie meer!- Eten / drinken 7
6,1 op schaal 1-10
marleen
Ben er vandaag met mijn vriendin en vrienden van ons gaan eten, nou moet zeggen: het eten was heerlijk, de bediening was vriendelijk. Het was super fijn hoe wij behandeld zijn, ga zo door Preuverie De Toren.
9,1 op schaal 1-10
Michelle
Wat een enorme tegenvaller zeg. Het is mij een raadsel hoe deze cafetaria op 1 kan staan.
Het personeel was onvriendelijk en het product smaakte niet vers, ik zet ook stevige vraagstekens of dit wel zelfgemaakt is want het smaakt als massaproduct uit de supermarkt.
Er zijn in de omstreek van deze cafetaria meerdere alternatieven die het beter doen, nog niet te spreken over de rest van Nederland.
Ik zal er nooit meer komen, jammer maar echt heel slecht.- Eten / drinken 3
2,3 op schaal 1-10
Liv
Ik verbaas me erover dat mensen zeggen dat het te duur is. Mijn advies? Ga voor een aanbieding: 3 gangen-menu voor een beperkt bedrag of een hoofdgerecht in combinatie met een bioscoopkaartje (en dan hoef je niet eens op dezelfde avond te eten en naar de film te gaan). Dan kun je lekker eten voor een prima prijs. Saladebar is een groot pluspunt en gratis fruit is ook een leuke vondst. Ik ga hier regelmatig met plezier eten!
7,9 op schaal 1-10
osmen27
Zeer zakelijk en klantonvriendelijk waar het personeel veel te nadrukkelijke aanbevelingen doet, ook als men gewoon zijn bestelling opgeeft. Hoe heeft deze gelegenheid verleden jaar zo'n hoge score kunnen behalen?
Neen, dit kan beslist beter en voor mij geldt: "Schoenmaker houd je bij je leest!- Eten / drinken 7
6,3 op schaal 1-10
martin.w.
Waarom wil het hier toch nog steeds niet lukken om vriendelijk personeel in de toko te zetten? Snap werkelijk niet dat deze tent in de top staat en zeker niet op dezer plaats! Schaam u.
6,8 op schaal 1-10
Edward
Heb er een maandje geleden gegeten met familie. De Preuverie moet niet overdreven worden. Het is een nette snackbar met een prima kwaliteit maar meer niet. Als vegetarier heb ik nog veel wensen, maar dat geldt voor bijna elke snackbar; daaar 'reken' ik ze dus niet op af.
6,8 op schaal 1-10
Lenny
Veel te duur en niet speciaal. Onbegrijpelijk dat deze zaak een eerste plek verdient, laat staan in een top 100 voorkomt.
Onvriendelijke bazin en eten is te duur voor het gebone.
Voor mij nooit meer, er zijn in de omgeving betere alternatieven.- Eten / drinken 2
2,2 op schaal 1-10
marlies
We hebben er heerlijk gegeten!
Mooie en verzorgde zaak. Ga zo door!
Math en Marlies- Eten / drinken 10
Dave& Janneke
Lekker gegeten hier. Aardige bediening.Op het laats kwam de eigenaar ook nog vragen of alles naar wens was. Keurige zaak, ruime keuze. Verse producten en een gratis stuk fruit voor onderweg!
We zijn tevreden.- Eten / drinken 8
7,8 op schaal 1-10
Wil
Ik ben vandaag toevallig in de "Beste Friture van Nederland" geweest.
Bij binnenkomst viel ik bijna om van verbazing !
Het meisje achter de toonbank dwong mij achter in de zaak plaats te nemen.
Toen ik aangaf alleen een friet in een bakje te willen eten, gaf zij mij op een onvriendelijke manier antwoord dat dit niet meer ging.
Ik kon alleen nog maar friet eten op een bord.
Is deze "ondernemer" vergeten dat de mensen van Pey en omstreken hier altijd een friet in een bakje kwamen eten.
En dat hij door deze mensen altijd toch zijn boterham heeft kunnen verdienen.
Dit is zeker geen service.
Dit is niet klantvriendelijk.
Een maand geleden toen deze friture nog niet op de eerste plaats stond kon ik er nog gewoon een friet in een bakje eten.
Zeker in deze tijd van crisis snap ik dit soort ondernemers niet.
Mijn raad aan deze ondernemer is dan ook het volgende.
Begin een restaurant en ga voor 5 sterren.
Maar stop alstublieft met friet bakken.
En dan zwijg ik maar liever over de kwaliteit van uw product.- Eten / drinken 6
4,4 op schaal 1-10
Christien
Zondag 11 december heerlijk gegeten bij Preuverie De Toren.
De bediening was zeer attent en vriendelijk. En !!!!!!!! geen lange wachttijd. Chapeau
Met recht een verdiende eerste plaats.Wij wensen jullie fijne Feestdagen
8,1 op schaal 1-10
Johan
de beste 'frituur' van heel Nederland!!!
Jessy Beurskens
Hele leuke tent met goed eten. Netjes verzorgd en vriendelijk en attent personeel. Porties zijn ook ruim voldoende. Gisteren een volle tent binnen gelopen en 7 minuten later met mijn bestelling weer buiten gelopen. Top!!
8,7 op schaal 1-10
Wouter
Er een mooi zitgedeelte als je door het afhaalgedeelte heen loopt. Dit was een positieve verassing. Het zag er netjes uit, bediening was snel en vriendelijk en we hebben lekker gegeten. De friet sprong eruit, het is echte verse friet zoals die hoort te zijn. Saladebuffet is een echt een pluspunt.
Kortom hier wordt aandacht besteed aan alle belangrijke punten o.a. hygiene en sfeer.- Eten / drinken 8
S
Personeel was vriendelijk, maar toen het drukker werd, werd dit een stuk minder.
Biefstuk was keihard, en het was erg duur voor wat we kregen.
ik had er veel meer van verwacht van een friture die in de top 100 staan!- Eten / drinken 4
3,2 op schaal 1-10
Mertens
Eten is naar mijn idee matig, vrijdag hier gegeten en de biefstuk zat vol met harde stukken. Frites wel lekker maar ook niet speciaal.
Al met al zijn ze hier veel te duur en proberen ze iedere euro uit je beurs te zuigen.
- Eten / drinken 4
4,4 op schaal 1-10
IP
Erg onvriendelijke bediening, je krijgt weinig friet voor je geld die vaak te kort gebakken is. Meer dan 10 jaar klant en dan is de reactie van het personeel als je 5 cent te weinig bij je hebt neem maar 2 kleine friet ipv 1 grote en 1 kleine!
Erg klantonvriendelijk naar mijn mening.
- Eten / drinken 3
2,1 op schaal 1-10
Marjo
Eten is er prima, bediening vriendelijk en je wordt er snel geholpen.
Ronald
Lekker eten en je hoeft niet lang te wachten.
Het personeel is heel vriendelijk en voldoende keuze, dus van frietjes en snacks tot een lekker biefstukje of varkenshaasje.
We gaan zeker nog eens terug!
9,5 op schaal 1-10
Pieters
De bediening is onder de maat...het personeel is klant onvriendelijk..het eten is te duur...de kwaliteit is te laag...en ik vraag mij nog steeds af hoe deze zaak in de top 100 komt..
- Eten / drinken 4
2,8 op schaal 1-10
Rob
Wederom wil ik de Familie Wolters van harte feliciteren met het behalen van nóg een plaats hoger in de Cafetaria Top 100!
Een super mooie prestatie wat zeer zeker verdiend is na jaren van keihard werken, innovatief ondernemen en het serveren van kwaliteits producten.
Chapeau!
Rob Guns.
HC - F&B Eindhoven.
Cynthia
Ik vind het meer een friture dan iets anders, en de keuze is beperkt tot simpele gerechten, maar het is wel heel lekker voor een mooi prijsje. Voor een studente zoals ik dus erg geschikt, en het arrangement van etentje bij De Toren en daarna een film kijken bij de bioscoop van Echt is erg leuk! Heb daar een hele romantische avond door beleefd.
- Eten / drinken 6
7 op schaal 1-10
Anja
Mooie zaak.
Vriendelijk personeel.
Goed eten. ( We hadden 3-gangen menu voor €15,00)
Alles was tip-top in orde en schoon en netjes.
Voor herhaling vatbaar.
Marcel Eurlings
Deze zaak staat gewoon in de top. Je kunt er lekker goed eten. Goede kwaliteit. Zelf kom ik in deze zaak al meer als 10 jaar. Hier worden alleen maar verse produkten gebruikt. Verder staat deze zaak in de Top 100 van de beste zaken van Nederland. Dat zegt toch gewoon dat alles er tot in puntjes verzorgd is, anders kom je niet zo ver.
9 op schaal 1-10
ladys
De vorige keer waren de porties inderdaad kleiner en zeker wat betreft de kippensalade maar gisterenavond was alles perfect.
Het eten en ook de bediening.
7,9 op schaal 1-10
Ingrid
Ooit gingen we hier speciaal naartoe voor het overheerlijke 'zuurvlees'. Tegenwoordig hebben ze dit vervangen door goedkope 'net te eten' troep. Daarnaast werd er regelmatig iets vergeten bij een bestelling, en was bepaald personeel niet bepaald klantvriendelijk!
6 op schaal 1-10
edwin
Ruim assortiment, mooi zitgedeelte vooral achterin. Strak, maar wel comfortabel en uitnodigend.
Prijzen zijn bovengemiddeld, wat het ook belangrijk maakt om ervoor zorg te dragen dat de kwaliteit dit ook is, met name uit oogpunt van de gast...de portiegrootte.
Vriendelijk personeel en ondernemer die achter het product staat dat hij verkoopt. Goed merkbaar en niet voor niets zo goed gescoord in de Cafetaria Top 100.
Blijf aandacht geven aan die service!
7,3 op schaal 1-10
Paul
Het cafetaria van de toekomst? Het is noch vis noch vlees.
Eten smaakt wel, maar is niet super, met als uitzondering de biefstuk; boterzacht.
Sfeer is aardig maar ik mis toch echte specialiteiten.
Porties zijn aan de magere kant.- Eten / drinken 7
6,6 op schaal 1-10
veronique
Hele lekkere friet en fricandellen, heel groot assortiment maar wel in vergelijking met de omliggende fritures erg prijzig.
Het vaste personeel probeert leuk te zijn maar dat lukt tot op heden nog niet. Het is nu een veredelde friture aan het worden of dat nu zo nodig is hiet in het dorp...
5,5 op schaal 1-10
Frank
Ben er gisteren geweest zeer slechte bediening en eten is ook zeer slecht. Ga er nooit meer naar toe.
- Eten / drinken 2
1,5 op schaal 1-10
Henk Vissers
Leuke uitstraling. Keuze genoeg, alleen veel te prijzig.
5,8 op schaal 1-10
peter
Ben niet zo tevreden over de toren..slechte service, niet altijd goed warm en vind het ook een prijzige cafetaria. Ben er 3 keer geweest maar het viel telkens tegen :(
- Eten / drinken 6
5,4 op schaal 1-10