Contactgegevens
- restaurantlemariage.nl
- Verstuur een e-mail »
Omschrijving
Restaurant Le Mariage
Onze nieuwe ideeen zijn de laatste tien jaar in Bistro de Pijpenla ontstaan.
Door de persoonlijke service proberen wij onze gasten zoveel mogelijk tegemoet te komen.
Zo is ook het gerecht 'De Mariage' en onze combinaties van duo hoofdgerechten ontstaan.
De Mariage is al 10 jaar onze specialiteit in de Pijpenla.
Met deze ervaringen en de enthousiaste reacties van onze gasten, hebben wij dit nieuwe concept bedacht.
"Piece Menu"
U maakt een keuze uit twee gerechten van onze kaart die in een keer als duo gerecht geserveerd worden.
euro 19,50
"Bounge Menu"
U maakt een keuze uit vier gerechten van onze kaart die in twee keer (zoals een voor- en hoofdgerecht) geserveerd worden.
euro 29,50
"Mariage Menu"
U maakt een keuze uit zes gerechten van onze kaart die in drie keer (zoals een voor- , hoofd- en nagerecht) geserveerd worden.
euro 39,50
En natuurlijk hebben wij ook weer onze specialiteiten en extra vegetarische gerechten buiten onze kaart.
Voor de dagspecialiteiten en bijgerechten wordt een meerprijs berekend van € 2,50 per item.
In samenwerking met Wijn Verlinden te 's-Hertogenbosh hebben wij twee wijnarrangementen samengesteld: "Het klassieke wijnarrangement" en het "Nieuwe wereldwijnen" arrangement, welke geheel passen bij de door u gekozen gerechten.
Openingstijden keuken
- zon lunch 12:00 - 16:00 diner 17:00 - 22:00
- Overnachten
- Hotels in de buurt »
- Omgeving
- Aan het water en in het centrum
- Ambiance
- Romantisch en zakelijk
- Kinderen
- Kinderstoel aanwezig en magnetron (voor kindervoeding)
- Toegankelijkheid
- Rolstoeltoegang
- Diëten
- Vegetarisch, glutenvrij, biologisch, halal en lactosevrij
- Voorzieningen
- Catering, high-tea, all-inclusive, terras, honden toegestaan en rookruimte
- Betalen
- Personeel
- Chef: George Vredebregt
- Gastheer/vrouw: Miranda Hoogendijk
- Sommelier: Patrick Jorissen
- Eigenaar: Ed Hoogendijk
van loock luk
Mixed feelings....
Positief: lekker en verzorgd eten; originele formule
Negatief: we hadden een glaasje champagne besteld als aperitief en kregen één of ander soort schuimwijn geserveerd. Toen we de ober vroegen naar het merk van de Champagne antwoordde hij zonder verpinken "Bollinger" en deed naarstig zijn verhaal over de menukeuze. Toen we hem nadien opnieuw bevroegen op de champagne ging hij pro forma vaststellen dat er een 'spijtige vergissing' in het spel was en kregen we uiteindelijk de gevraagde champagne.
De tweede 'spijtige vergissing' betrof nog steeds de champagne op het ogenblik dat de rekening gepresenteerd werd. 35 Euro voor 2 glaasjes! Eens duidelijk werd dat we niet van plan waren dat bedrag te betalen werd de prijs tot +/- normaal niveau herleid.
Het betreft een restaurant waar we sinds 4 jaar jaarlijks dineren. Voltooid verleden tijd nu. Spijtig.
Luk Van Loock