Karen
Hier zie je hoe de 13 meningen van Karen verdeeld zijn.
Het aantal recensies van Karen's over tijd.
Karen
Lekkere broodjes, goede plek om te lunchen. De kaart zit wel een beetje raar in elkaar. Niet mijn logica. Vriendelijk personeel.
Grieks Restaurant Parthenon in Apeldoorn
Niet slecht. Ook niet geweldig. Aan voorgerechten vond ik weinig interessants op de kaart staan. De cola smaakte (echt!) niet naar cola. We hebben nieuwe gekregen, maar zelfde probleem. Niet lekker. Maar gelukkig drinken mensen over het algemeen niet vaak cola in een restaurant. Eten was verder goed.
Grandcafé de Notaris in Apeldoorn
Ben er aantal keer 's avonds wezen eten. Prettig restaurant voor een keertje gezellig uit eten. Veel keuze, en goede kwaliteit. Wel beetje krap en druk allemaal.
Cafetaria Pizzeria Frank en An in Apeldoorn
Zoooo die pizza's! Echt heerlijk. Niet te zuinig met de ingrediënten. Sowieso zijn de porties hier niet al te zuinig. Gezellig personeel, redelijke prijzen.
Bogart's Restaurant in Apeldoorn
Voor mij viel dit een beetje tegen. Erg kleine porties na erg lang wachten. Het is natuurlijk een momentopname, maar ik had meer verwacht. Volgende keer beter?
Farmer's Steakhouse in Apeldoorn
Geweldig restaurant voor vleesliefhebbers. Eten is goed, service is goed. Niet veel op aan te merken!
Restaurant De Bon Vivant in Apeldoorn
Ik kom hier vaak, en het is er altijd goed in orde. Het eten is altijd goed, en de service is ook super. Persoonlijk vind ik dat het restaurant een prettige sfeer heeft.
Het Ei Van Columbus in Beekbergen
Het eten was echt heerlijk, alleen niet erg veel keuze. De bediening daarentegen had veel beter gekund. Ik denk dat die jongen nieuw was, maar hij deed niet erg veel goed. Jammer, gemiste kans.