Kom genieten van culinair Italie
Omschrijving
il gallo bevindt zich op Schouwen-Duiveland in het toeristische Westenschouwen.
In ons sfeervolle restaurant, wat plaats biedt aan 44 gasten, serveren wij (h)eerlijke, huisgemaakte, Italiaanse gerechten, met iedere week een wisselend 3-gangen menu, uit te breiden met een bijpassend Italiaans wijnarrangement.
Kom genieten van culinair Italie en laat u verrassen!
- Keuken
- Italiaans
- Rating
7,9
Fans
- Overnachten
- Hotels in de buurt »
- Omgeving
- Bij het bos en landelijk
- Ambiance
- Kindvriendelijk, romantisch, rustig en gezellig
- Kinderen
- Vermaak, kinderstoel aanwezig en magnetron (voor kindervoeding)
- Toegankelijkheid
- Invaliden parkeerplaats
- Diëten
- Vegetarisch, glutenvrij en lactosevrij
- Voorzieningen
- Afhalen, catering, terras en honden toegestaan
- Prijzen
- Gastheer/vrouw: J. Fierens
- Sommelier: J. Fierens
- Eigenaar: J. en J. Fierens
3 |
Hier zie je hoe de gemiddelde waardering van het restaurant door de tijd verloopt.
Er zijn 17 recensies geschreven voor Ristorante Il Gallo.
Het eindcijfer is 7.9. (Minimaal: 1, Maximaal: 10).
Schrijf een recensie »
Marieke
9,5
9 |
Een heel gezellige avond gehad!
De service is uitstekend, het enthousiasme werkt aanstekelijk. Het eten is erg lekker en wordt prachtig geserveerd.
Wij gaan al een paar jaar naar dit restaurant en ik kan het zeker aanbevelen!
23 mei 2012
Cobussen
10 |
Uitstekend gegeten bij Il Gallo! Ik kon niet kiezen tussen de twee toetjes dus heb ik wat van beide gekregen! Super service dus! Wij komen zeker nog eens terug!
22 mei 2012
Arie Willem
8,3
8 |
In de zomermaanden gaan wij hier heel regelmatig eten. Joric is een uitstekend kok. Zijn broer Jarco (bediening) doet ook erg zijn best:-). Het torentje voorgerechten is altijd een groot succes, en volgens mijn vrouw is de carpaccio nergens zo goed. Alles is tot in de puntjes verzorgd, tot de koffie met een royaal schaaltje met snoeperijen toe. Tel daarbij de heerlijke sfeer en je hebt een Top avond.
Jarco, als je dit leest.. een flesje rood voor Kees en Arie
is genoeg hoor.
31 januari 2012
8,1
8 |
Iedere keer weer leuk en plezierig om aan de gezellige tafels plaats te nemen . Gezellige sfeer en een intentie van Jarko met zijn mensen om het je naar de zin te maken. Wat fijn om van de geweldige pasta gerechten te genieten. De fantastische toren met allerlei gerechten. Als voorgerecht verrukkelijk , maar geeft niet veel ruimte voor het hoofdgerecht. Dan aan de vis, dat gaat goed. Verzorgd en is aandacht aan besteed. De geweldige rode wijn die we àltijd drinken. Vol maar wel zwaar.
Jammer, dat door de slechte zomer niet veel gebruik kon worden gemaakt van het mooie terras.
Een adres om terug te komen. Aparte ruimte voor de pizza , mooi omgebouwd en met een goede keus. De echte oven voor het Italiaanse gevoel. De complimenten en veel succes.
15 januari 2012
janneke
4,9
6 |
5 |
3 |
Op het eerste gezicht goede gastheer, Het eten (en ook de wijnen "buiten de kaart") wel erg duur. Overschat deze zaak zichzelf misschien een beetje? Omgaan met klachten is ook een vak. Misschien een treetje lager een idee?
29 augustus 2011
Mels de Zeeuw
8,7
8 |
We hebben met 4 personen heerlijk gegeten. Vlotte bediening met leuke uitleg over de gebruikte producten. En men neemt ook de tijd voor een praatje.
Vooral de etagère met verschillende voorgerechten was de moeite waard.
Verder kregen we als verrassing omdat we een jarige in ons midden hadden een heerlijke citroenlikeur als extraatje.
Als je net iets meer wilt dan 'normaal' uit eten, voor een redelijke prijs, dan is dit een echte aanrader.
24 augustus 2011
4,2
5 |
2 |
Onderlaatst met vrienden wezen eten. Heerlijke wijnen goede bediening. Het voorgerecht Tapas op een etagère was verrukkelijk maar wel zeer prijzig. Voor de tweede gang hadden wij gezameijk gekozen voor lamskoteletten, het vlees goed en smaakvol gekruid, maar het vlees was taai, na daar een opmerking over gemaakt te hebben kregen we als antwoord dat iedere klant het weer anders bereid wilt hebben. Onze ervaring was gewoon een slecht stuk vlees, dat voor die prijs niet zou mogen. Jammer. Na eerdere goede ervaringen was dit een teleurstelling.
14 augustus 2011
Helma
7 |
Wij zijn al een paar keer op verschillende dagen gaan eten bij dit zeer goede restaurant met een heel goede know-how en keurig nette bediening. Wijnarrangement klopt helemaal met het eten. Prijs-kwaliteit ietsje aan de hoge kant maar acceptabel. Ga zo door jongens, goed bezig!
11 juni 2011
Mirjam
1,7
6 |
1 |
Gisteren erg slecht gegeten bij Il Gallo! Een pizza op die volgens de kaart een specialiteit van het huis was. Het was een totaal smakeloze, slecht belegde pizza. De bodem was zo dun en hard gebakken dat hij de naam karton eer aan deed. De groene asperges die erop lagen waren rauw. Voor €15,00 een flut pizza. De bediening had nog nooit van iemand een klacht gehad. Erg vreemd! Is klantenbinding niet nodig in toeristische gebieden?
22 mei 2011
9 |
Vanaf de opening meerdere malen geweest. Het is goed te zien dat restaurant en personeel verder groeien, waarbij de smaak van het eten vanaf de eerste dag prima is en uitnodigt om weer te gaan. We hopen dat dit restaurant nog lang de tongen zal strelen. Jammer dat de "Champagne" niet op de kaart staat.
Emie en Jan Schipper Zoetermeer.
21 april 2011
9 |
Telkens we in Burgh-Haamstede komen uitwaaien willen altijd eens gaan genieten in dit restaurant! Uitmuntend lekker - zeer correcte service en goede prijs-kwaliteit verhouding.
We komen hier graag en kijken alweer uit naar de volgende keer.
22 maart 2011
Lico
9,2
9 |
Net als vorig jaar op vakantie in Zeeland en natuurlijk hoort daar een bezoek aan dit rest. bij.
Wederom perfect gegeten, vol pure smaken, perfecte gastvrijheid en klantgerichtheid. Klasse (prachtige nieuwe inrichting). De eigenaar is een duidelijk voorbeeld hoe het in de horeca zou moeten. Moet wel zeggen dat de prijs behoorlijk is, maar daar heb je dan ook wat voor.
Als: voorgerecht alle gerechten, superproeverij en waan je je echt in Italie. Daarna weekmenu; alsof een engeltje over je tong......Alle complimenten aan de kok. Geheel voorzien van perfecte wijn. Ook dessertwijn zeer de moete waard. Toetje vrij standaard en lekker, maar hier kan de lat nog wat hoger gelegd worden. Kortom : gaan zeker terug en beslist een must om te gaan eten en proeven. Van mij zouden ze een ster krijgen.
10 augustus 2010 · Vorige recensie van Lico
lia
10 |
Hollandse gastvrijheid in een Italiaans jasje.
Pure smaken.
Een aanrader voor iedereen die van echt Italiaans eten houdt.
6 juni 2010
9 |
Vanmiddag na een heerlijke fietstocht streken we neer op het terras van el gallo di firence. We hebben er heerlijk gegeten. Er stond kreeft met asperges op Italiaanse wijze op het menu.
Met een heerlijke wijn, nog een lekker dessert en een uitermate vriendelijke bediening hebben we hier een echt genoten!
5 juni 2010
9,2
8 |
De eigenaar, tevens uitmuntend gastheer, heeft een duidelijke passie voor Italië, die merkbaar is in het interieur en de muziek. Er wordt gekookt met verse ingredienten en alles wordt zelf bereid. De menukaart wisselt steeds en voorziet in zeer smakelijke gerechten die wij inmiddels bijna allemaal hebben uitgeprobeerd. Zonder uitzondering telkens weer een culinaire verrassing!. Er heerst een vriendelijke welkome sfeer waarin je je direkt thuis voelt. De prijs-kwaliteitverhouding is goed. Kortom: een absolute aanrader voor iedereen die iets bijzonders wil als je uit eten gaat.
10 mei 2010
Paola & Ray
8,6
8 |
Wij hebben een paar keer heerlijk gegeten bij Il Gallo!
Veel variatie en steeds wisselende menu's. Gastvrij en gastgericht. Het eten is smaakvol en creatief. Mooie nieuwe inrichting!
15 april 2010