- Adres
- Fans
- Overnachten
- Hotels in de buurt »
- Ambiance
- Kindvriendelijk, romantisch, rustig en zakelijk
- Voorzieningen
- Terras
27 recensies voor Byzantium
Het eindcijfer is 6.8. (Minimum: 1, Maximum: 10)
- Eten / drinken
7,3
- Prijs / kwaliteit
6,7
Cindy
Kom hier al jaren, zeer goed restaurant. Heel mals vlees, heerlijke baklava. Zeker niet duur. Gezellig en sfeervol tafelen.
Ellen en Peter
Wij komen hier al jaren en het eten is altijd heerlijk warm, het vlees precies goed gaar en mals en het saladebuffet goed gevuld. Bediening is vriendelijk en wij hebben nog nooit water in de ouzo gehad! Prima prijs/kwaliteit verhouding, ga zo door.
sjors
Ben al op heel wat plekken gaan uiteten, maar nog nooit zo slecht ergens gegeten.
Als je dit een goed restaurant noemt, dan vraag ik me toch echt af wat je gewend bent.Het begon al met de ouzo waar water in zat, om het te verdunnen en zo goedkoop mogelijk te houden.
Dan de salade, waar de tomaten zuur van waren.
De tzaziki was ook met een of ander iets verdund, en of dat niet genoeg was, was het vlees koud, en zo vettig als maar wat.Ik heb nog nooit eten laten staan, maar dit was gewoonweg niet te eten.
Als ik niet met mijn vrouwtje was geweest, dan had ik alles laten staan en was ik zonder te betalen weggelopen.
Succes voor de volgende die er gaat eten, maar ik zou er toch eens een paar keer over denken.
- Eten / drinken 1
1,5 op schaal 1-10
Sharon
Lekker eten, gezellig restaurant! Zeker een aanrader
Jan
Een absolute afrader! Het concept van een gezellig intiem restaurant is tijdens de verbouwing regelrecht de prullenbak in gesmeten. Wat is dit een waardeloos druk restaurant geworden, waar je alleen rustig kan eten met oorkleppen op. Alles, maar dan ook alles is opgeofferd om maar zo veel mogelijk tafels en mensen in een te kleine ruimte te kunnen proppen.
Laat ik met de goede kanten beginnen. Het eten is zeker niet verkeerd. Oké het wordt redelijk lauw opgediend, maar de lekkere Griekse smaak zit er zeker aan. Afrader is wel de moussaka, die kun je beter thuis van Knorr maken. Zo ook de bediening, redelijk snel en helemaal niet verkeerd. Wel een opmerking, ga niet een tafel met glassex schoonmaken, terwijl er mensen naast zitten te eten.
Nu de mindere kanten. Het gaat al mis wanneer je binnenkomt, je moet wachten omdat tafels zijn dubbel geboekt en je merkt al meteen aan het personeel dat het een kleine chaos is. Vervolgens word je achterin het restaurant gepropt en vraag je jezelf meteen af waarom je geen oordoppen hebt meegenomen, wat een lawaai! Je verstaat nauwelijks de persoon tegenover je. Andere gasten zien wij zelfs twee keer van tafel verwisselen, één keer vanwege de eigenaar, één keer omdat ze niet tegen de drukte konden. De saladebar is nog zo'n een complete ramp. Buiten het feit dat zoiets niet meer van deze tijd is, is 'ie veel te klein en staat er een rij mensen voor (die vervolgens naast jouw tafel staan en op jouw bord zitten te gluren). Hierdoor komt ook het personeel niet meer goed uit de voeten. Ik vraag me af waarom de eigenaar dit allemaal niet ziet. Ik vermoed dat hij eraan gewend is geraakt en niet meer objectief naar zijn restaurant kan kijken. Een tip voor hem, schrap tenminste 1/4 van de tafels, verander de opstelling, werk met geluiddempende muren en plafonds. Alsjeblieft doe iets om de rust terug te krijgen in deze tent.
Wat ooit ons favoriete restaurant was voor de spontane drang om zondagavond uit huis te gaan eten, is compleet veranderd in een jeugdhonk waar sfeer en gezelligheid ver te zoeken zijn, massaproductie ten top! Jammer want het eten smaakt er niet verkeerd.
Zolang de inrichting niet grondig wordt heringericht, nooit meer...
- Eten / drinken 6
4,9 op schaal 1-10
Remco
Als we willen grieken dan rijden we altijd naar Brunssum, daar vind je het beste grieks restaurant van deze regio. Het gaat allemaal snel en is van goeie kwalitiet. Bediening is ook erg vriendelijk en de prijs is in principe om te lachen. Super!
8,8 op schaal 1-10
patricia
Altijd lekker eten, vriendelijke nette bediening, mooie schone zaak, geen klachten.
Eten is lekker mals, indien nodig persoonlijke aandacht, net klein saladebuffet.
Kortom wij gaan regelmatig terug.
Bert
Sinds de verbouwing (modernisering) is veel van de knusse sfeer weg. Eten is niet van constante kwaliteit. De ene keer mals gegrillt, de andere keer schoenzool (zoals laatste keer), hangt er van af wie in de keuken staat. Bediening heeft (laat ik het positief bekijken) nog veel marge tot verbetering. Een tip: als Griekenland 's avonds voetbalt is het niet het meest gelukkige tijdstip om er te eten.
- Eten / drinken 5
4,8 op schaal 1-10
Melssen
Slecht, wij zijn gek op grieks eten en doen dit dan ook met regelmaat maar nog nooit hebben we zo slecht gegeten dat meer dan de helft bleef liggen.
Het was een schotel voor 2 personen (nr 69 van de kaart) waar ook moussaka bij zat, deze was smaakloos en bovendien tegen het koude aan. Dit gaven wij aan, onze borden werden mee genomen en vervolgens krijgen wij precies het zelfde stukje 2 min later weer terug. Loeiend heet maar opgepiept in de magnetron waardoor het totaal niet smaakte.
Het vlees was allemaal aan de lauwe kant en overdreven zout allemaal.
Errug jammer!!!!Vooral als je dat dan aangeeft en de baas daarover met je in discussie gaat en door blijft gaan met discuseren tot ik zelf heb aan gegeven dat ik de rekening wilde en naar huis wilde.
Er is niks tegenover gedaan, niet eens een drankje op kosten van de zaak. Erg triest als je je klant zo te woord staat en dan te beroerd bent om ergens in tegemoed te komen.Dat smaken verschillen weet ik ook wel en je kan het een keer treffen dat je ergens gaat eten en dat het eten je tegen valt. Maar normaal gesproken als je zoiets aan geeft wordt er wel wat meer mee gedaan dan een discussie aan gaan met de klant!
Dit was voor ons 1 x en noooooit meer! Door de reactie van de baas zijn wij niet eens bereid daar nog eens te gaan zitten en een ander gerecht uit te proberen. Jammer hoor maar bijkbaar draait dit restaurant zooo goed dat hij wel wat klanten kan missen.....
- Eten / drinken 3
2 op schaal 1-10
Tjeu en Odilia Gielkens
Polukala= zeer goed. Uitstekend en aanbevelenswaardig een parel in de parel van de mijnstreek Brunssum.
Prima bediening en uitstekende keuken. Grieks positief.
Met hard werken Pagonis heb je een mooi resultaat na de verbouwing neergezet.! Je zonen Dimitri en Kosta kunnen straks wellicht een mooie traditie voortzetten. Zij doen al un best.
συμπαθητικός άνθρωποι. ευχαριστώ. Οδιλια
Μαθιασ
Reijmerstok.
9 op schaal 1-10
janparfum
Kom al 15 jaar bij Pagodi, vroeger in Hoensbroek.
Voor ons een van de Beste Grieken in de buurt, altijd tijd voor een leuk praatje, en eten is geweldig.
Vriendelijk personeel waar je snel eigen mee wordt.
Angelique
Er ligt 'n Griek bij ons bijna om de hoek..op loop afstand. No way! We rijden wel die paar kilometer om ècht te kunnen genieten. ;-)
Super gewoon..
suzanne
Al jaren komen wij naar deze Griek en altijd super lekker.
Alleen de laatste keer viel het enorm tegen. Ik vind het eten er achteruit op gaan. Personeel is super! En nooit lang wachten op het eten.
- Eten / drinken 6
8,4 op schaal 1-10
Rachel & Diana
Voorheen Griek Cypriana (uit Cyprus)
Erg lekker. Al bestel je alleen een voorgerecht,
Geen probleem. Klant is hier ECHT koning.
Compliment vanuit onze kant.
Jammer dat de oude indeling weg is, dit was pas 'Grieks'.
Tot gauw.
8,9 op schaal 1-10
Armand E.
Mijn vrouw en ik zijn nogal fan van de Griekse keuken en hebben al wat Griekse restaurants uit geprobeerd.
We zijn het er allebei over eens dat Byzantium hiervan het beste is.
Het vlees is heerlijk mals, geen overdadige tzatziki prak op je bord en de salade is fris, lekker en gevarieerd.
De prijs is hetzelfde als andere griekse restaurants, maar daarvoor krijg je wel veel beter en lekkerder te eten. Service is prima en vriendelijk, en niet onbelangrijk, het sanitair is erg schoon!
Absoluut een topper en aanrader!
8,6 op schaal 1-10
willem
Zoals gewoonlijk weer super lekker gegeten. De sfeer is top, de bediening is uiterst vriendelijk en wij kijken er weer naar uit om in de terras te dineren. De beste Griek in de omgeving.
9,2 op schaal 1-10
sylvia
Heb er pas gegeten met een zo'n 38 collega's.
Alles was in orde!
We hebben lekker en in een ongedwongen sfeer gegeten.
Ondanks onze drukte bleef iedereen van het personeel rustig en vriendelijk!
Pagonis en andere medewerkers: bedankt hiervoor!
Het was een gezellige avond!
Michiel
De beste Griek in de verre regio! Super kwaliteit tegen een normale prijs. Pagonis is naar iedere klant zeer gastvrij.
De zaak is schitterend geworden na de verbouwing en de zeer goede kwaliteit is gelijk gebleven.
Een echte aanrader voor diegene die gezellig heerlijk Grieks wil eten!
9 op schaal 1-10
Stephanie
Zeker een goede Griek!
Het eten is erg lekker, het personeel is vriendelijk.
De zaak zelf is niet bijzonder mooi, maar straalt toch een gezellige sfeer uit.
Niks mis mee!
jacq
Eigenaar een heel vriendelijke man die je echt welkom heet. Het eten was perfect en van zeer goede kwaliteit. Enig minpuntje was dat niet iedereen van de bediening even klantvriendelijk is (van het wegnemen van je bord terwijl je letterlijk de laatste hap in je mond neemt tot onbeschoft vragen of je de rekening al hebt voldaan. Normaliter zou je dat eerst bij je collega's verifieren). Gelukkig betrof het slechts een medewerker en was de rest wel klantvriendelijk.
7,5 op schaal 1-10
Martin
Ik ben hier al klant sinds 1996. (vorige eigenaar)
Pagonis heeft hier een voortreffelijk restaurant van gemaakt (wordt nu verbouwd) met een geheel eigen smaak. (Hulde aan Costa)
Buiten is er inderdaad geluid van auto's en brommers, maar daarom is er binnen airco en kun je gezellig tafelen. Goede prijs/kwaliteit!
Cindy
Heel lekker eten hier en de bediening is super!
ellen
Dit gezellige sfeervolle restaurant wordt door ons vaak bezocht. Het eten is van een constant goede kwaliteit en het vlees altijd even mals! Reserveren is gewenst want vaak zit het vol. De bediening is over het algemeen vriendelijk en oplettend, het ligt er een beetje aan wie je bedient. Wij geven er ( ook bij mooi weer )de voorkeur aan om binnen te zitten want het verkeer op straat is vaak zo lawaaierig dat je elkaar slecht kunt verstaan.
8,8 op schaal 1-10
Jack en Angelique
Leuk restaurant met redelijke keuken. Buiten zitten is leuker dan binnen. Bediening is niet super.
6,9 op schaal 1-10
Xavier
Erg leuk zitten, goede koks, vriendelijk personeel die dan alleen een bestelling opnemen ook nog eens een praatje maken. :)
Arno
Erg lekker gegeten. Ze hebben een leuke kaart met wat aparte(re) gerechten erop. Vriendelijk personeel.
wim
de beste griek die ik ken, en ik heb er al een paar versleten. het eten is er altijd van een constante hoge kwaliteit. bediening vlot en vriendelijk. prijs is normaal. interieur is erg sfeervol. zonder meer aan te bevelen. noodzakelijk om te reserveren want de zaak is altijd bomvol, en als je wat langer wil blijven zitten moet je dit wel kenbaar maken, liefst van te voren, anders ben je binnen het uur klaar.
Restaurants in de buurt
70m · Brunssum · Spaans, Steakhouse en Balkan