Contactgegevens
- Website
- www.restaurantdehaard.nl
- Verstuur een e-mail »
Omschrijving
U bent van harte welkom bij Restaurant De Haard in Bosschenhoofd! Geniet van een ontspannen lunch en high-tea, een verrukkelijk diner of van een gezellige borrel op het terras.
Restaurant de Haard staat voor lekker eten in een ongedwongen sfeer. Onze chef-kok en zijn team staan voor een culinaire topavond. Zijn passie is het werken met mooie producten, veel streekgerechten en een bewuste keuze voor de beste leveranciers. Onze passie is om u een gastvrije en sfeervolle ambiance te bieden met vrienden en familie, waarbij het u op culinair vlak aan niets zal ontbreken.
Restaurant de Haard beschikt over een aparte zaal waar besloten feesten, bruiloften, recepties, kraamborrels, vergaderingen en bedrijfslunches georganiseerd kunnen worden. Met een eigen besloten terras midden in het bos, audiovisuele ondersteuning en eigen toiletten zijn alle voorzieningen aanwezig voor een geslaagde stijlvolle dag.
U bent van harte welkom!
Openingstijden keuken
- Fans
- Overnachten
- Hotels in de buurt »
- Omgeving
- Aan de snelweg en bij het bos
- Ambiance
- Kindvriendelijk, rustig, luxe, romantisch, zakelijk, klassiek, huiselijk en gezellig
- Kinderen
- Vermaak, kinderstoel aanwezig, magnetron (voor kindervoeding) en verschoontafel
- Toegankelijkheid
- Rolstoeltoegang en rolstoeltoilet
- Diëten
- Vegetarisch, glutenvrij, biologisch, suikervrij en lactosevrij
- Voorzieningen
- Zitruimte
- 80 zitplaatsen en maximaal 120 personen in één groep
- Personeel
- Chef: Arnoud de With
- Gastheer/vrouw: Ninke Dunlop, Napharat Suakaew
- Eigenaar: Ivan Smulders
Verloop van restaurantwaardering
Hier zie je hoe de waardering van het restaurant door de tijd verloopt.
Cecile Wijne
Vanmiddag een heerlijke middag op het terras van de Haard
doorgebracht onder het genot van de High Tea. Moet zeggen was boven mijn verwachting, service was heel goed er werd aan al onze wensen voldaan, eten heerlijk en de kinderen hadden het ook prima naar hun zin, konden tussen al het lekkkers dat geserveerd werd hun hart ophalen in het speeltuintje. Aanrader en voor ons voor herhaling vatbaar, een High Wine zou zeker ook veel aftrek krijgen, van ons in ieder geval !
Cecile Wijne Terneuzen -
Maarten de Bruijn
Het allereerste wat opviel toen we bij restaurant de Haard naar binnen stapte was de temperatuur. Het was gisterenavond in het restaurant heel erg warm, na opmerkingen hierover werd, om af te koelen, een spoom van de zaak gepresenteerd. Leuk, maar het werd pas wat minder warm toen de ovens en fornuizen in de keuken uit gingen. De voorgerechten waren naar wens. Echter de hoofdgerechten vielen zwaar tegen. Wij hadden twee maal de gegrilde Ierse Runder Rib Eye en twee maal de Australische grain-fed biefstuk besteld. Wat hierover te zeggen valt is dat de Rib Eye´s beide maximaal een ons waren en de biefstukken hadden de kwaliteit van een baklap, plat en taai. Na het plaatsen van een opmerking hierover hebben we het hoofd van de bediening niet meer gezien.
Al met al een tegenvallende ervaring