La Strada in Berkel en rodenrijs

7 0
8 3
9 11
10 3

Hier zie je hoe de gemiddelde waardering van het restaurant door de tijd verloopt.

Er zijn 19 recensies geschreven voor La Strada.

Het eindcijfer is 8.3. (Minimaal: 1, Maximaal: 10).

Schrijf een recensie »

1. Dick

Eindcijfer 8,9 op schaal 1-10

Lekker gegeten met gezellig apres diner.

2. A

Eindcijfer 8,4 op schaal 1-10

Vorige week 3-gangenmenu gegeten bij La Strada. Heerlijk, vriendelijke bediening.

3. Manel

Eindcijfer 9 op schaal 1-10

Ik word iedere keer verast door de heerlijke menu's Bij La strada. Leuke sfeer en kwaliteit staan voorop.

We gaan zeker weer binnenkort terug.

4. Astrid

Eindcijfer 9,1 op schaal 1-10

Ik vind het een prettige zaak, bediening en uitserveren op tijd. Ik ben er nu 2 keer geweest en mijn man lust geen pasta maar daar wel. Ik zit op mijn gemak en als ik een ober nodig heb is hij er meteen.
    Vooral het voorgerecht van kalfscarpaccio is aan te bevelen.
    De ober is gezellig, grapjes maar niet irritant.
    Helaas roken wij beiden en dan moet je voor de deur staan, maar ja, waar is dat niet?
    Ik ga er graag nog een keer heen.

5. Manel

Eindcijfer 9 op schaal 1-10

Ik zelf ga veel buiten de deur eten ook regelmatig Bij La Strada in Berkel en Rodenrijs.

Nog nooit heb ik daar slecht gegeten en ik ben geen makkelijke eter.

6. Lodewijk

Eindcijfer 1,8 op schaal 1-10

Wat een dramatent, m'n schoonmoeder kookt nog beter Italiaans.

Op aanraden van de eigenaar het zogenaamde 'La Strada' menu genomen. Eerst kwam de Carpaccio. De meest smerige die ik ooit heb gegeten. (tip aan de kok: op 300 meter afstand vindt u een C1000, haal een carpaccio daar uit de vriezer, die smaakt waarschijnlijk veel beter).

Daarna werden we verwend met een opgewarmde pasta uit de magnetron, verrijkt met champignonnetjes en truffels. Zowaar te eten, maar vooral door de uitstekende keuze van de kok om er een overdosis saus overheen te gooien.

Het klapstuk was toch wel het hoofdgerecht. Ronduit heerlijk: verschillende soorten veel te doorbakken vlees, droger dan droog en een stukje groen spul waarvan ik er later achter kwam dat het spinazie was (de bediening zei het tegen me).
    Het bijgerecht bestond uit roerbakgroenten (makkelijker kan het niet) en aardappeltjes om je tanden op stuk te bijten.

Het hoofdgerecht terug gegeven aan de eigenaar, die zei dat hij het 'vreemd' vond dat wij het niet lekker vonden. Blijkbaar was hij de enige aangezien er maar drie van de 30 tafeltjes bezet waren.

Na een gratis kopje koffie van de zaak (slootwater), kregen we de volgende verrassing gepresenteerd: het menu kostte ons € 34,50 p.p.! Een onvoorstelbare prijs voor de prijs/kwaliteit verhouding.

Kortom, wilt u een avondje vies eten en flink opgelicht worden, bent u hier aan het juiste adres.

7. Raoul

Eindcijfer 10 op schaal 1-10

Gisteravond gegeten, mijn neef staat in de keuken en hij kookt verukkelijk.. hij is pas 15 maar koken als ramsay.

8. Sander

Eindcijfer 8,6 op schaal 1-10

Afgelopen zondag wezen eten. Heerlijk gegeten. De kwaliteit van de gerechten is bijzonder goed! zowel de wat 'simpelen' italiaanse gerechten (pasta, pizza)als de wat uitgebreidere (vlees en vis)zijn erg lekker! de bediening is vriendenlijk, uitgebreid en snel. almet al heerlijk gegeten i neen goede ambiance een aanraader!

9. annetta,jos

Eindcijfer 9,2 op schaal 1-10

of het nu zomaar is of ter gelegenheid,het was een genoegen om verwend te worden bij la strada.gezellig met collega,s en vrienden heb ik genoten van gerechten die ik thuis niet maak en waar ik me ook niet zomaar in ieder restaurant aan waag.Sint Jackobs schelp in pernod in combinatie met tomaten creme,bijzonder goed,vervolgd met een duo van zeebaars en zalmforel in een zoet sinaasappel en rode port.Alebei heerlijk! De bediening was attent.Ook de rekening bederft de smaak niet dus spoedig ziens en bedankt.

10. Rob

Eindcijfer 10 op schaal 1-10

Wij echt genoten van een heerlijk 4 gangenmenu. Een zeer gastvrij restaurant met prima bediening. Dit is een echte aanrader en komen zeker een keer terug.

11. Souverein

Eindcijfer 8,1 op schaal 1-10

was toevals treffer moesten er zijn om te wachten op afspraak kregen vriendelijke ontvangst mocht meteen wijn proeven aan de bar en ook andere nemen ook gedaan dus iets minder droog kregen meteen voorproefje gegratineerde oester met kaas klasse! mijn vriendin houd niet van oesters dus kreeg meteen wat anders en ik dus twee. na gedane zaken terug gekomen heerlijk gegeten geen dikke rekening iets van 84 euro voor en hoofd gerecht met knappe fles witte wijn en koffie toe. zeer de moeite waard en hele vriendelijke mensen en goede kaart

12. Brigitte

Eindcijfer 9,8 op schaal 1-10

Orgineel en zeer goed eten. Goede wijn. En als je het driegangenmenu neemt, is de prijs heel prettig. De bediening is betrokken en vriendelijk zonder dat je het gevoel krijgt dat er op je wordt gelet. Kortom: TOP! We gaan gauw weer!

13. ellie,sjaak, ada, peter, astrid,aad, ineke,ben, judith, gerard,w

Zaterdag 08.12.2007
    Heerlijk eten, drinken en zeer vriendelijke, gezellige bediening.
    Komen zeker nog eens terug!!!

14. co , ineke, jacgueline en justin

Eindcijfer 9 op schaal 1-10

Heerlijk gegeten, aanwinst voor berkel
    en rodenrijs,.Zeer zeker voor herhaling.

15. AvD

Eindcijfer 9 op schaal 1-10

Heerlijke 4 gangenmenu met de keuze uit vis en vlees. Beide menu's smaakten erg goed, zagen er mooi uit met als verrassing een heerlijk dessert. Wij komen zeker een keer terug en durven dit restaurant aan te bevelen bij onze vrienden.

16. Hans

Eindcijfer 9,1 op schaal 1-10

Eerste kennismaking met dit restaurant. Het steeds wisselende keuze menu was voortreffelijk. Het bezoek was zeker de moeite waard en zullen ook zeker terug komen

17. Parma

Eindcijfer 9,1 op schaal 1-10

Heerlijk gegeten. We hadden de dagspecialiteit genomen, het vismenu. Het was overheerlijk, de hoofdwijn hadden we zelf gekozen, maar de ober had ons het wijn aangeraden voor het dessert en als aperitief. Alles paste goed bijelkaar en het was tongstrelend.
    Zeker een aanrader!!

18. Ab vd Vlug

Eindcijfer 3,2 op schaal 1-10

wij zijn er met het gezin in januari geweest toen was het bijzonder goed nu met tweede pinksterdag geweest wat een teleurstelling slecht eten wel goede vriendelijke bediening maar duidelijk een andere kok met deze prijzen moet er toch wel een constante kwaliteit worden geleverd helaas dit was voor ons de laatste keer

19. peter

Eindcijfer 8 op schaal 1-10

Heerlijke aanwinst voor Lansingerland.

Schrijf een recensie

1. Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensieregels.

Restaurants in de buurt