De Poort van Assen in Assen

Verstuur een email »
Reserveren
Reserveer online

Omschrijving

De Poort van Assen is een klein restaurant in het centrum van Assen. De sfeer is er ongedwongen en gezellig. Onze keukenbrigade staat dagelijks voor u klaar om de lekkerste gerechten te maken van dagverse producten. Aangezien we alles zelf maken kunnen we ( bijna) alle gerechten aanpassen aan uw wensen. Ook met speciale dieet eisen kunnen we rekening houden.

Keuken
Hotels in de buurt »
Omgeving
In het centrum
Ambiance
Kindvriendelijk, romantisch, huiselijk en gezellig
Kinderen
Vermaak, kinderstoel aanwezig, verschoontafel en magnetron (voor kindervoeding)
Toegankelijkheid
Rolstoeltoegang en invaliden parkeerplaats
Diëten
Lactosevrij, vegetarisch, glutenvrij en suikervrij
Voorzieningen
Honden toegestaan, catering, high-tea, terras en afhalen
Prijzen
  7. zo: 16:00-21:00
Personeel
  • Eigenaar: Reinder Berends
Parkeren

op 100 meter afstand in parkeergarage van de Nieuwe Kolk en op 50 meter afstand achter de Hema aan de weierstraat

1 0
7 0
8 5
9 10
10 4

Hier zie je hoe de gemiddelde waardering van het restaurant door de tijd verloopt.

Er zijn 23 recensies geschreven voor De Poort van Assen.

Het eindcijfer is 8.6. (Minimaal: 1, Maximaal: 10).

Schrijf een recensie »

1. Kees en Janny

Eindcijfer 9,1 op schaal 1-10

Woensdag voor het eerst bij de Poort van Assen gegeten.
    Heelijk gegeten. Mooie zaak, van buiten lijkt het wat op een cafetaria, maar van binnen sfeervol.
    Het eten was heerlijk en voldoende. Gevarieerd en vers.
    De bediening was super. Kiona een pluim voor jou.
    Mochten we weer in de buurt van Assen komen dan gaan we er zeker weer eten.
    Eindelijk weer eens ergens gegeten waar men liefde voor zijn vak heeft.

2. Wiert en Rita

Eindcijfer 8 op schaal 1-10

Regelmatig komen we eten, vanavond asperges. Heerlijk bereid, zowel met zalm als ham. Ook het toetje dame blanche en verse aardbeien met kiwi (stond niet op de kaart) was weer geslaagd. Lekker eten, vriendelijke bediening, rustige sfeer. Het was weer super! Bedankt.

3. Fam Sanders

Eindcijfer 9,4 op schaal 1-10

Vorige week voor de tweede keer asperges gegeten. Het was weer erg lekker, en ruim voldoende. Bediening was zoals altijd vriendelijk en behulpzaam.

Hier zien ze ons snel terug

4. Marja Berends

Hallo Eva,
    Jammer dat je op de avond zelf niet hebt aangegeven dat alles niet naar wens was, dan hadden we met alle liefde de maaltijd opnieuw voor je klaargemaakt. Dat is namelijk ons beleid. Via Eet.nu hebben we geprobeerd contact met je te leggen om het alsnog in orde te maken maar daar wou je niet van weten, mocht je je nog bedenken dan kun je contact met ons opnemen: 0592-331309
    Met vr. groet,
    De eigenaren van De Poort van Assen.

5. Eva

Eindcijfer 4,5 op schaal 1-10

Erg vriendelijke bediening. Het eten was helaas matig. Het viel ons tegen. Vlees en vis was droog en niet van goede kwaliteit. De bediening was wel attent en hield alles in de gaten.

6. Henk van Dijk

Eindcijfer 10 op schaal 1-10

Dinsdag 1 mei j.l. de lunch gebruikt. Perfect! Mooi bordje eten, voor betaalbare prijs. Zeer vriendelijke bediening. Ga zo door!!!!

7. Babs

Eindcijfer 8,5 op schaal 1-10

We hebben heerlijk gegeten en de bediening was gewoon zoals het eigenlijk altijd in een restaurant hoort te zijn: het uitstralen van plezier in je werk én de klant is altijd koning!!
    Jammer voor het ontbreken van de sambuca maar ach....de koffie smaakte er eigenlijk niet minder om.
    Kortom: een aanrader!!

8. Rudie Ottens

Eindcijfer 10 op schaal 1-10

Al die 10-en lijkt overdreven, maar het was echt geweldig! Voor weinig geld heerlijk gegeten met 3 personen! Verse produkten, niet van massa-inkoop zoals je vaak bij diverse 'vreetschuren' wel krijgt. Je proefde het gewoon! Ook de uitleg van de eigenaar was prima in orde en diverse 'aanpassingen' waren mogelijk en werden perfect waargemaakt! TOP! Hier komen we zeker terug. Ook lekkere muziek op de achtergrond! Verrassingsmenu is een dikke aanrader met als dessert 'Poort van Assen' als spetterend heerlijk slot!! Mijn ouders en ik waren meer dan tevreden :-)

9. Max

Eindcijfer 10 op schaal 1-10

Is een zeer prettig restaurant met een goede kaart. Je proeft ook dat alles met de hand wordt bereid, niet uit een pakje. Zijn voor een paar dagen in Assen en hebben er tweemaal gegeten. Morgen de laatste avond en dan gaan we voor het verrassingsmenu. Prima, een aanrader als je in assen of de buurt er van bent

10. Fienke Nanne

Eindcijfer 9,1 op schaal 1-10

Mijn vriend en ik hebben bij dit restaurant gegeten en hebben onwijs genoten. De service was perfect, vriendelijk en erg gezellig. Het verrassingsmenu bestond uit allemaal lekkere gerechten en ook de zelf gekozen gerechten waren erg goed bereid. Met als toppunt het toetje, waar we als verrassing een 'coup d'amour' kregen. Speciaal voor ons verzonnen met als 'kers op de slagroom' een vuurfontein! Wil je een gezellige avond met lekker eten dan is dit restaurant dus zeker een aanrader.

11. Jennifer

Eindcijfer 9 op schaal 1-10

Heb hier afgelopen zaterdag met mijn vriend gegeten.Was erg druk volgende keer dus toch maar reserveren.Maar ondanks dat ze bijna vol zaten werden we meteen heel vriendelijk ontvangen.Het is een erg mooi en trendy ingerichte zaak. Mijn vriend heeft genoten van een Houthakkers steak van 450 gram en ik een 3 gangen verrassings menu.Was zeker een heerlijke verrassing.Echt een aanrader voor een leuke avond.Ons zien ze zeker een keer weer!

12. Esther

Eindcijfer 8,3 op schaal 1-10

Afgelopen week hier voor het eerst geweest. We hebben er heerlijk gegeten. De service was ook prima in orde.
    we komen zeker nog een keer weer.

13. Jantje

Eindcijfer 9 op schaal 1-10
    Prijs / kwaliteit -

Het gaat dan enkel om een bakje koffie en een kopje thee (gezeefde thee!). Maar het was heerlijk en ook super hartelijk ontvangen. Binnenkort maar eens uiteten hier!

14. Ingrid

Eindcijfer 8,2 op schaal 1-10

Een aantal weken geleden hier met een aantal collega´s hier heerlijk wezen eten.
    Zeker voor herhaling vatbaar,leuke bediening.

15. Fam. Luinstra

Eindcijfer 8,6 op schaal 1-10

Heerlijk gegeten, verse producten en een uitgebreide kaart, erg vlotte en vriendelijke bediening. En zeker niet duur.

We komen zeker nog een keer weer.

16. willie Bergmeester

Eindcijfer 8,2 op schaal 1-10

Wij hebben met ons gezin tweede kerstdag een hele gezellige kerstmaaltijd gehad, er was een speciale kerstmenukaart met genoeg keus en smaak voor iedereen. Het eten was goed bereid en de bediening was erg vriendelijk. We komen zeker nog eens weer.

17. nico

Eindcijfer 9,5 op schaal 1-10

Voor ons eerste keer, maar zeker niet de laatste, wat een verademing, zeer vriendelijke en behulpzame bediening. Verstand van dieeten (lactose vrij ). De gerechten waren net een schilderij en alles vers. En zeer betaalbaar.

18. Johan Dolfing

Eindcijfer 8,4 op schaal 1-10

1e keer... was verrassend.

Malse entrecot, lekker vispannetje, geb. aardappelen, friet, salade, verse groenten. Werd gevraagd of alles voldoende aanwezig was. Prima prijs/kwaliteitsverhouding.

Vriendelijke bediening door eigenaar.

19. klaasje koerts

Eindcijfer 9,1 op schaal 1-10

heerlijk gegeten,verse produkten een een uitgebreide kaart,dat zie je tegenwoordig niet veel meer,erg vlotte en vriendelijke bediening,we komen zeker nog een keer weer.

20. Harm

Eindcijfer 4,1 op schaal 1-10

Wel aardig maar mag het allemaal wel een beetje vriendelijker?

21. Evert Assen

Eindcijfer 8,9 op schaal 1-10

Goed restaurant / lunchroom. Goede prijs / kwaliteit verhouding en veel vriendelijkheid voor weinig geld.

22. henk

Eindcijfer 9,3 op schaal 1-10

Heerlijk gegeten bediening was zoals het hoort .heel behulpzaam,flot en een glimlach
    wij komen hier zeker
    vaker

Schrijf een recensie

1. Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensieregels.

Restaurants in de buurt