Moeke's Pannenkoeken in Alkmaar
- Website
- moekespannenkoeken.nl
- Verstuur een e-mail »
Omschrijving
Moeke's pannenkoeken enzo... is het enige pannenkoekenhuisje in Alkmaar met op de kaart niet alleen méér dan 75 soorten pannenkoeken,maar ook met lekkere Hollandse gerechten uit grootmoeders keuken;denk bijvoorbeeld maar aan ouderwets draadjes vlees met een kommetje jus en aardappeltjes of verse tongetjes gebakken in roomboter..precies zoals vroeger bij ons moeke thuis..
kortom..t is weer ouderwets genieten van de Hollandse keuken bij Moeke's in Alkmaar!
- maa Gesloten
- zon 12:00 - 21:00
- Overnachten
- Hotels in de buurt »
- Parkeren
Parkeren voor de deur of in parkeergarage "de vest" op 3 min loopafstand.
- OV
500m van centraal station Alkmaar, en alle bus lijnen van en naar centrum Alkmaar.
- Omgeving
- In het centrum
- Ambiance
- Budget, kindvriendelijk, rustig, gezellig en huiselijk
- Kinderen
- Vermaak, kinderstoel aanwezig, magnetron (voor kindervoeding) en verschoontafel
- Toegankelijkheid
- Rolstoeltoegang
- Diëten
- Vegetarisch, glutenvrij, suikervrij en lactosevrij
- Voorzieningen
- Honden toegestaan en afhalen
- Betalen
- Zitruimte
- 50 zitplaatsen en maximaal 50 personen in één groep
stam
Wij kregen bij binnenkomst al een serveerder die erg onervaren over kwam. Op de site van Moeke's stond een aanbieding van Warchild..soep...pannekoek en warchild toetje. De beste kelner stond ons aan te kijken of ie water zag branden. Afijn we kregen wat we hadden besteld alleen de kippesoep was zo verschrikkelijk zout( en geloof ons maar dat we van zout eten houden maar dit was erg zout), toen een pannenkoek naturel die erg dik en droog was en er zat werkelijk geen smaak aan. Toen kwam het toetje (ze beloofden een ijsdessert met kletskopjes) maar het bestond uit 2 ministroopwafeltjes waarvan de onderste waar het bolletje ijs op lag zo kneiterhard (lees niet eetbaar) was dat je je gebit er op zou kunnen breken. Dit alles overgedragen naar de kok en er kwam een excuus maar totaal geen tegemoetkoming. we kregen de rekening onder onze neus en konden met een knagend gevoel het restaurant verlaten. Nooit meer eten daar dus.
de vries AM
Mama met zoon
Gisteravond zijn wij geweest. Fijn dat de hond ook welkom was. Aardige bediening wel wat onzeker waardoor ze misschien wat vaak contact had tijdens het eten.
Lekker knoflookbrood gegeten. De pannekoeken vond ik niet zoveel aan, leken wel bevroren en voorverpakt. De ambiance was naar mijn mening wat sober. Kan nog wel meer grootmoeders hand gebruiken.