- Adres
- Voorzieningen
- Terras
- Betalen
33 recensies voor Parc Central
Het eindcijfer is 7.6. (Minimum: 1, Maximum: 10)
- Eten / drinken
7,5
- Prijs / kwaliteit
7,4
Erwin
Afgelopen vrijdag weer naar Parc Central. Het is de tweede keer dat we hier komen. Vorige keer waren er wat schoonheidsfoutjes maar hadden we smakelijk gegeten. Eens kijken wat het vanavond wordt.
De ontvangst is in ieder geval beter. We kunnen de jassen kwijt op de kapstok en we worden door een vriendelijke dame verwelkomd. Ze is de hele avond alert en erg vriendelijk zonder dat dit gemaakt lijkt. Voor de kenners; de vriendelijke jongedame heeft een affiniteit met muziek gezien de tatoeages van muzieksleutels en –noten.
We krijgen een verse baguette met een zelfgemaakte kruidenboter. Een bijzondere smaak. Hoe het gemaakt wordt weet ze niet want “iedereen maakt het op zijn eigen manier”.
Vooraf kiezen we voor het torentje van brikdeeg en een Franse uiensoep.
Het torentje van brikdeeg is een schot in de roos. Weer eens wat anders maar bovenal erg lekker met oude kaas, sjalotjes, champignons en een lekkere hoeveelheid gebakken spek.
Ook de uiensoep valt in de smaak met een korstje van gegratineerde kaas.
Het hoofdgerecht wordt een Vlaams stoofpotje en de Thaise varkenshaaspuntjes. Het stoofpotje is gevuld met heerlijk mals rundvlees wat gestoofd zou zijn in Belgisch trappistenbier. Dit wordt geserveerd in een aardewerk steelpannetje met paprika en ui. Erg lekker hoewel de trappist niet wordt geproefd.
Het hoofdgerecht met de varkenshaaspuntjes valt ook goed in de smaak. Het wordt geserveerd in een “schaaltje” van deeg. Leuke presentatie. Het vlees is rosé maar het dikste stuk is toch wat te rood.
De friet die erbij wordt geserveerd is helaas te bleek. Deze had nog even wat langer in de frituur gemogen. De frisse salade is voorzien van een dressing met wat citroen. Dat had van ons niet gehoeven, de citroen komt te sterk naar boven.
Het nagerecht is een grand dessert Parc Central en bestaat uit een plak rolcake met koffiecrème, mango sorbetijs, bosvruchten yoghurt ijs, chocolade ijs met stukjes chocolade en een glaasje slagroom. Heerlijk, al deze verschillende smaken.
We nemen nog een koffie na en zien dat er met wat meubilair wordt geschoven. Het blijkt vanavond een salsa avond te zijn zoals iedere laatste vrijdag van de maand. We gaan hier maar niet op wachten dus kan niet aangeven of het een aanrader is de laatste vrijdag van de maand hier naar toe te gaan.
Eten een kleine 8. Er zijn wat aanmerkingen maar een lager cijfer zou geen recht doen.
Sfeer een 8. Het is leuk ingericht met wat oude reclameborden ed aan de muur.
Service een 8. We zijn netjes bediend vanavond. Prijs/kwaliteit eveneens een 8. Lekker gegeten voor een mooie prijs. Wel jammer dat de mayonaise € 0,75 kost.
Aanrader; jazeker.- Eten / drinken 8
8 op schaal 1-10
Marianne
Pas hier gegeten maar dat was een flinke domper. Ik liet me overhalen om i.p.v. een plate een hoofdgerecht te nemen met gebakken varkenshaaspuntjes en Aziatische groenten. Het vlees zag er grijs uit, niet gebakken dus en zat in een soort bladerdeegmandje. De groenten kon ik niet vinden dus vroeg ik aan de bediening waar dit was. "Dat zit onder het vlees' was het antwoord. Daar vond ik inderdaad kleine stukjes paprika en ui wat dus de Aziatische groenten voor moest stellen. Er zat verder geen friet o.i.d. bij dus ik vroeg me af of het mandje eetbaar was? Dit moest echter met een met een mes gezaagd worden, erg taai en niet te eten. Gelukkig had mijn tafelgenote een bak friet dus hoefde ik niet helemaal honger te lijden. Haar maaltijdsalade bestond trouwens uit sla met een soort hele camembert in het midden met schijfjes aardbei(?) een rare combinatie en niet lekker. We hadden dus beter naar friet van piet kunnen gaan, zonder van het (ook nog vele) geld!
Rob
Heerlijke varkenshaas sate. Gezellig cafe beneden
8,6 op schaal 1-10
Anne
Soul in a bowl gegeten. Een aanrader. Prachtig uitzicht boven op het Bellamypark
9 op schaal 1-10
Fam. Jansen
Heerlijk gegeten met de hele familie. Kindvriendelijk en bijna alles is mogelijk in overleg. Komen hier zéker terug!
- Eten / drinken 10
9,2 op schaal 1-10
Dirgni
Gebruik gemaakt van de sweetdeal. Voorgerecht was uitstekend. Het stoofpotje (hoofdgerecht) was slecht, veel stukjes vlees die niet mals waren. Voor 8 personen 3 kleine schaaltjes friet, bijbestelling moest betaald worden. Sla was weinig smaakvol met hele grove stukken tomaat. 1 dame van de bediening was niet echt klantvriendelijk, andere meisjes wel. Als de sweetdeal nieuwe klanten moet werven, hebben ze wat ons betreft de plank volledig misgeslagen. Jammer, als het goed was geweest, hadden we zeker nogmaals gegaan.
- Eten / drinken 5
4,7 op schaal 1-10
Peter
Wij komen hier graag!
Lekker uitgebreid uit eten of even wat eenvoudiger dan lekker een plate maaltijd. Heerlijke desserts!
We vinden de sfeer gezellig en ongedwongen, geen poespas gewoon een leuk eetcafe.
Bediening vinden we altijd vriendelijk en aardig.
Soms vinden we dat we wat lang op het hoofdgerecht moeten wachten maar ja we zijn gezellig uit eten dus vinden we even wachten niet zo heel erg.- Eten / drinken 8
7,6 op schaal 1-10
Esther
Soul in a bowl gegeten. Een soort cajun maaltijd met allemaal verschillende gerechtjes. Heerlijk!
8,5 op schaal 1-10
Martijn
Heerlijk gegeten afgelopen weekend! Het was gezellig, leuke bediening en heerlijk eten. Er was een nieuwe kaart, dus we konden lekkere nieuwe dingen proberen. Bediening mag iets vaker langskomen, maar verder alles top!
- Eten / drinken 10
10 op schaal 1-10
Arjen
Het restaurant ziet er niet echt gezellig uit van binnen. Het personeel was erg behulpzaam en waren vriendelijk. De tortilla tonijn was erg lekker en zeker een tweede keer waard. De carpaccio was gelukkig niet uit de vriezer maar goed op temperatuur. Wat ik wel jammer vond is dat de smaak niet echt tot zijn recht kwam. Ook de sla die erop lag was erg nat met gevolg dat het een waterig geheel werd. De prijs viel achteraf erg mee. Zelf zou ik hier wel weer eens terug komen. Met vrienden zoek ik liever toch een ander restaurant.
- Eten / drinken 6
6 op schaal 1-10
Anton
Qua aanbod wat eten betreft hebben ze voldoende en de prijs met kwaliteit is naar verhouding wel oke.
De service en de sfeer vind ik dan het zwaarste min punt van de zaak. De bediening is erg traag en niet vriendelijk, ze negeren je gewoon en de dames staan gezellig aan de bar met elkaar te kletsen. Wat ons opviel er kwam een grote groep mensen binnen en een dame die de mensen hoort te ontvangen draait haar hoofd gewoon om, waar is de gastvrijheid gebleven vraag ik me dan af...en zeker in deze tijd??? Gasten met open armen ontvangen, 10 man maal minimaal 25 euro, is wel haar salaris wat betaald moet worden. Wij komen hier niet meer terug!- Eten / drinken 6
5,4 op schaal 1-10
Dona
Gezellig eetcafé met lekker eten. Niet te veel poespas, maar wel gewoon goed! Ook de bediening is altijd erg vriendelijk en attent. Wij komen hier erg graag.
8,6 op schaal 1-10
Shirley en Ad
Heerlijk gegeten! We konden niet zo goed kiezen en toen werd ons de 'soul in a bowl' aanbevolen, lekker van alles wat...
Sfeer was goed, ondanks dat de bediening het ineens erg druk had omdat het flink ging regenen, waren ze vriendelijk en alert!
Wij gaan hier zeker nog 's een happie doen.
Groetjes, Shirley en Ad.
7,6 op schaal 1-10
Miranda
Lekker eten in elke prijsklasse! Maaltijdsalade, uiensoep en soul in à boul zijn aanraders! Gezellig restaurant, erg sfeervol. En een rookruimte in de zaak, je hoeft dus niet naar buiten! Bediening over het algemeen goed, zitten paar stugge meiden tussen.
9,4 op schaal 1-10
Belgische praline
Een slechte eet ervaring helaas...de gegrilde tournedos met witloof tarte tatin klonk erg veelbelovend maar was het niet. De tournedos proefde niet gegrild, was veeel te rauw en dus koud en het deeg van de tarte tatin was rauw! We hadden ongeloofelijk lang(!) op ons eten moeten wachten en dat is met 2 kleine kinderen niet zo fijn. De bediening had in de gaten dat het niet goed was en negeerde ons ipv behulpzaam te zijn. Met het afrekenen werd er lauwtjes gereageerd met een 'jammer dan'. Kortom erg slome en onprofessionele bediening, laaaaang wachten en ongaar eten.
- Eten / drinken 2
2,3 op schaal 1-10
Peter
Niet om over naar huis te schrijven. De voorgerechtgen (uiensoep en carparccio) waren best wel lekker, maar de gegrilde biefstuk had een vreemde smaak en hebben we alledrie halverwege laten staan. Ook de geserveerde patat was niet lekker. Bediening was vriendelijk.
- Eten / drinken 4
4 op schaal 1-10
Henk & Karin
Vanavond heerlijk gegeten. Soul of bowl was verrukkelijk en de Tournedos mals en juist gebakken. Vriendelijke bediening en gezellige entourage. Aanrader.
8,4 op schaal 1-10
Anita
Vandaag heerlijk gegeten bij Parc-Central.
We hadden een overheerlijke: Soul in a bowl. Een voortreffelijke Zalmfilet en de Tournedos was ook geweldig.
Een aanrader als nagerecht is: de bolus ijs :)
Het was gewoon heerlijk en de bediening was netjes.
7,9 op schaal 1-10
A. Weterings
Zaterdag hebben we daar asperges met zalm gegeten. Was in de reclame.
Ik zou erg mijn best moeten doen om asperges zo slecht te serveren. Tot moes gekookt, toen schijnbaar even opgebakken, want er zat een bruin randje aan. Vette laag saus uit pakje. Gerookte zalm was goed, maar die komt ook zo uit een pakje dus daar kun je weinig aan verprutsen. Bakje sla had amper dressing en sommige stukjes sla waren bruin. Gepofte aardappel met veel gesmolten boter was nog half rauw.
O,o,o,o,o, de horeca op z'n smalst.
- Eten / drinken 2
2,2 op schaal 1-10
Zeeuws meisje
Echt superlekker gegeten. Hier weten ze hoe je dorade moet bereiden. Met mooie groentes en heerlijke salade.
Het eten is hier altijd goed. De bediening vriendelijk, maar het wachten duurt altijd lang. Is altijd al zo geweest. Dat is een groot minpunt. En er gaat nog wel eens wat fout tijdens het bestellen. Maar de keuken is geweldig goed!
7,2 op schaal 1-10
Jimmy
Afgelopen zaterdag heerlijk gegeten. Fijn dat er hier rekening wordt gehouden met gluten intolerantie. (kom ik helaas niet vaak tegen) Correct en vlotte bediening. Het was een volle bak en toch redelijke/goed onder controle. Groot feest voor de deur en vrolijk meegezongen. Wij komen zeker terug!
8 op schaal 1-10
Maud
Eens en nooit meer. De serveersters chagrijnig en het eten was koud. Bovendien duurde het erg lang voordat er iemand een bestelling kwam opnemen. Geen aanrader dus.
- Eten / drinken 5
5 op schaal 1-10
Jan-Peter
Eten was slecht, vis in het vispannetje was gewoon rauw en ook de varkenssate van mijn vrouw was deels rauw.
- Eten / drinken 3
4,1 op schaal 1-10
anne
Eten is goed.
Leuke gezellige meiden in de bediening, niet zo stijf, tijd voor een praatje.
Kortom je kan hier gerust lekker gaan eten!
8,2 op schaal 1-10
harmen
Ik heb hier heerlijk gegeten, zonder meer.
Alleen jammer dat ik zolang moest wachten voordat ik kon bestellen.
Het was totaal niet druk.
De bediening had blijkbaar meer tijd voor kletspraatjes met elkaar dan tijd om mij te helpen.
Daar gaan dus wat puntjes vanaf.
Sfeer is leuk, beetje oubollige inrichting maar heeft zeker z'n charmes.
Groeten H. uit V.
5,9 op schaal 1-10
Frits
Redelijk eten. De portie is voldoende en het garnituur, de sla en de frietjes worden apart geserveerd.
Echter een slechte service. Het lijkt alsof er voldoende personeel is, maar je zit toch lang op je eten te wachten.
De sfeer is wel zeer goed, en met de ligging aan het Bellamy park is er altijd wat te zien. De prijs was goed te doen en mijn algemene indruk is dan ook zeker positief.- Eten / drinken 7
7,5 op schaal 1-10
Roos`
Een zeer gezellig restaurant op een geweldige locatie.
Altijd veel personeel aanwezig en niks is teveel moeite.
Het eten en drinken is er echt prima en voor kinderen is er ook een uitgebreide keuze. Het restaurant is ook erg gezellig ingericht en zeker 's avonds met alle lichtjes is het enorm sfeervol.
Helemaal super dus!
9,5 op schaal 1-10
Marieke
Eten was redelijk, service was bar en bar slecht. Veel personeel, maar ze voeren weinig uit.
- Eten / drinken 6
5,4 op schaal 1-10
anita
Op het terras of beneden in het grand café altijd gezellig en lekker eten. Sfeer prima. Van jong tot oud komt hier om een vorkje te pakken.
Lekker is de piri piri.- Eten / drinken 9
9,4 op schaal 1-10