- Adres
- Website
- www.sirtaki-uden.nl
- Verstuur een e-mail »
Omschrijving
Voor een gezellig en sfeervol avondje eten gaat u naar Grieks Specialiteiten restaurant SIRTAKI in Uden! Wij staan al jaren (sinds 1986) bekend om onze zuivere eerlijke keuken. Met uitsluitend Griekse kwaliteitsproducten en zoveel als mogelijk is verse ingrediënten en kruiden uit Griekenland. Zodat het aroma en de smaak van onze gerechten zoveel mogelijk tot hun recht komen.
Wij hopen dat u zich door ons laat verleiden tot een culinaire belevenis door de rijke Griekse keuken, met haar eeuwenoude recepten en tradities en haar goed bewaarde geheimen.
U kunt bij ons ook heerlijk op het ruime terras dineren en genieten van de zon, of binnen in ons prachtig gekoelde restaurant (mbv airco) de eeuwenoude Griekse cultuur proeven!
Verder kunt u bij ons ook afhalen, bruiloften vieren met evt Griekse live-muziek, bedrijfs- en familie feesten organiseren, uw catering door ons laten verzorgen!
Wij hopen u in ons gastvriendelijke restaurant te mogen verwelkomen en u een heerlijke en gezellige avond te mogen verzorgen.
- maa 17:00 - 22:00
- Fans
- Overnachten
- Hotels in de buurt »
- Parkeren
Ruime parkeerfaciliteiten rondom het restaurant. Parkeren na winkeltijden gratis. Voor het restaurant altijd gratis!
- OV
Bushalte voor het restaurant!
- Omgeving
- In het centrum
- Ambiance
- Kindvriendelijk, luxe, romantisch, gezellig, klassiek en nostalgisch
- Kinderen
- Vermaak, kinderstoel aanwezig, magnetron (voor kindervoeding) en verschoontafel
- Toegankelijkheid
- Rolstoeltoegang en rolstoeltoilet
- Diëten
- Vegetarisch en glutenvrij
- Voorzieningen
- Afhalen, catering, all-inclusive, terras en honden toegestaan
- Prijzen
- 3g-menu à la carte vanaf: € 27,50
- Betalen
- Zitruimte
- 190 zitplaatsen en maximaal 130 personen in één groep
angie
Wij gaan hier regelmatig eten, altijd goede service, gezellige sfeer en de fles water is een grote fles, dat deze 4,50 kost lijkt me niet te duur.
Verder vind ik persoonlijk dit Grieks restaurant één van de beste in de omgeving, we gaan er graag eten. En de prijs kwaliteit is prima in verhouding.. verder zal je daar nooit met honger de deur uitgaan, de porties zijn vrij groot. -
Nanda
Al tientallen Griekse restaurants door heel Nederland bezocht. Nergens zo'n goede kwalieit te vinden als bij Sirtaki in Uden. Altijd super vers en met zorg opgediend. Ik snap echt niet waarom dit niet Nederlands beste Griek is.