Villa Ruimzicht in Doetinchem
- Rating
- 7,8 op schaal 1-10
- Overnachten
- Hotels in de buurt »
Hier zie je hoe de gemiddelde waardering van het restaurant door de tijd verloopt.
Er zijn 21 recensies geschreven voor Villa Ruimzicht.
Het eindcijfer is 7.8. (Minimaal: 1, Maximaal: 10).
Lonneke
Eindcijfer 9 op schaal 1-10 Eten & drinken 9 Sfeer 9 Service 9 Prijs / kwaliteit 9 Wij hadden afgelopen zaterdagavond ons proefdiner voor onze bruiloft in Villa Ruimzicht. Wat een goed eten zeg ! Ontzettend mooi opgediend en heerlijke smaak. Een ontzettende goede bediening. Deze jongeman wist echt waar hij over sprak en bediende met veel enthousiasme ! Voor een gezellig entourage, prima bediening en geweldig eten moet je echt hier zijn. Slapen kun je er ook, dit proberen wij op 11 mei a.s. uit ! We zijn benieuwd naar onze dag !
kj
Eindcijfer 9,5 op schaal 1-10 Eten & drinken 10 Sfeer 9 Service 10 Prijs / kwaliteit 9 Wat een topzaak! Heerlijk en gezellig gegeten met vrienden. Elk gerecht zijn eigen smaak, af en toe wat veel verschillende smaakjes op 1 bord. De sommelier heeft echt verstand van wijnen, complimenten voor het wijnarrangement.
Adrianus en Truusje
Eindcijfer 3,5 op schaal 1-10 Eten & drinken 4 Sfeer 7 Service 4 Prijs / kwaliteit 2 Wij hadden ons verheugd op een dineetje bij Villa Ruimzicht,want we hadden daar goede verhalen over gehoord. Kennelijk bleken die gebaseerd op die bij de vorige chef, want weliswaar is de locatie erg mooi, maar viel het eten ons flink tegen. Weinig smaak, wat rommelige opmaak en verder een slordige bediening. De prijs/kwaliteit verhouding slaat eigenlijk nergens op, helaas. Wat ons betreft niet voor herhaling vatbaar.
w.mosterd
Eindcijfer 9,2 op schaal 1-10 Eten & drinken 9 Sfeer 10 Service 10 Prijs / kwaliteit 9 Via een veilingsite hier een overnachting gedaan en gegeten. Zowel de kamer als het eten (ook ontbijtbuffet ) was geweldig!
alles superschoon en netjes. -
Karima
Eindcijfer 8,2 op schaal 1-10 Eten & drinken 8 Sfeer 9 Service 9 Prijs / kwaliteit 8 De ambiance hier is vooral buiten heel bijzonder. Niet alleen het pand is een monument, ook de tuin.
Het eten is lekker en voldoende. En om de sfeer compleet te maken is de bediening ook nog erg vriendelijk.
Op het terras onder het genot van een hapje en een drankje is het zelfs alleen goed toeven.
ben
Eindcijfer 8,6 op schaal 1-10 Eten & drinken 9 Sfeer 9 Service 9 Prijs / kwaliteit 8 Nieuwe chefkok hier, bijzonder goed. Heeft her en der aziatische invloeden in menukeuze. Uitstekend gegeten, hoge kwaliteit van koken, prima bijpassende wijnen. Tempo tussen de gangen door is keurig. Bediening jong maar wel correct onder toeziend oog van de uitermate vriendelijke eigenaren. Best place in town Doetinchem.
Robert Oltmans
Eindcijfer 8,2 op schaal 1-10 Eten & drinken 8 Sfeer 8 Service 10 Prijs / kwaliteit 8 Waar het management blijkbaar goed op toe ziet, is de professionele en gastvrije houding van iedereen. Echt welkom!
Ernst
Eindcijfer 9,4 op schaal 1-10 Eten & drinken 10 Sfeer 7 Service 7 Prijs / kwaliteit 10 Bijzonder compleet ontbijt.
Rene VoltmanEindcijfer 7,4 op schaal 1-10 Eten & drinken 7 Sfeer 9 Service 9 Prijs / kwaliteit 7 Hier met 9 man gegeten, 5 gangen menu.
Het eten was lekker maar niet zeer bijzonder terwijl het hotel/restaurant wel die indruk geeft.
We kregen wel veel verschillende dingen voorgeschoteld maar de gerechten waren redelijk gewoontjes en werden door sausjes tot smaak gebracht en dat is gewoon jammer. Je moet het vlees/vis laten spreken, niet de saus.
Moet wel zeggen dat het wel ruim voldoende was en dat is toch vaak niet zo bij de betere restaurants.
Er werd goed rekening gehouden met persoonlijke wensen. De bediening was sowieso goed en was wel in voor een dolletje, absoluut geen stijve harken. Dit komt de sfeer zeer ten goede.
Maar het topstuk is gewoon het hotel zelf en de tuin (de tuin heeft een vrije toegang) met zeer bijzondere bomen. Onder die bomen hoort de imposante mammoet boom (giant sequoia), deze is 150 jaar oud terwijl de oudste op de wereld 3500 jaar is en kan tot 100 meter hoog worden.
Dit geheel zorgde voor een memorabele avond al is dit meer vanwege de omgeving en de ambiance dan het eten zelf en dat is toch wel een minpunt.
Nog een laatste opmerking.
We hadden om een rondleiding gevraagd die we ook kregen van de eigenaar (leuke vent). Wat ons wel opviel was dat er in veel kamers Ikea producten stonden en dat doet toch wel afbreuk aan het imposante exclusie gebouw. Je zou wat meer exclusiviteit verwachten in de kamers zelf, maar waren wel leuk ingericht als thema kamers.
hannelore kruikemeijer
Eindcijfer 8 op schaal 1-10 Eten & drinken 8 Sfeer 8 Service 8 Prijs / kwaliteit 8 Hebben hier onlangs met 6 personen gegeten waaronder 1 kind van 10 en een ouder iemand, voor wie heel netjes voor beiden de porties werden aangepast. (5 gangenmenu) Bediening heel vriendelijk en attent. Kwaliteit/prijs verhouding prima, lekker gegeten. Mooie inrichting.
Doris
Eindcijfer 9 op schaal 1-10 Eten & drinken 9 Sfeer 9 Service 9 Prijs / kwaliteit 9 Hebben hier onlangs heerlijk gegeten! Kan het iedereen van harte aanbevelen. Hadden een 4-gangen verrassingsmenu (47,50 euro) met bijpassend wijnarrangement en zowel de wijnen als de gerechten werden goed uitgelegd. Ook met dieet-wensen en allergie werd goed rekening gehouden. Bediening zeer alert en attent, maar niet op een overheersende manier. Zeker voor herhaling vatbaar!
Ten Have
Eindcijfer 6,8 op schaal 1-10 Eten & drinken 7 Sfeer 8 Service 8 Prijs / kwaliteit 6 Geweldige lokatie!
Persoonlijk viel mij de ruimte binnen erg tegen.
Wel modern maar een krakende gang in een hotel lijkt me niet prettig slapen.
Het restaurant is goed aangekleed maar moet eerlijk bekennen dat ik aan de zogenaamde 'verse gerechten' kon proeven dat deze uit de vriezer kwamen. Minpuntje!
Baukje
Eindcijfer 1,7 op schaal 1-10 Eten & drinken 2 Sfeer 3 Service 2 Prijs / kwaliteit 1 De sfeer is op zich wel goed, alleen die prijzen, jongens jongens!
Ik vind dit echt, en zeker in deze dure tijden gewoon niet kunnen. Maar zo heeft iedereen z'n eigen mening. Ik kan niet in iemands portemonnee kijken natuurlijk. Ik ga dit niet snel aan anderen aanbevelen. -
Patrick
Eindcijfer 6,5 op schaal 1-10 Eten & drinken 6 Sfeer 9 Service 8 Prijs / kwaliteit 6 De ambiance is prachtig. Alles klopt. We zijn helemaal in de stemming voor het 5 gangenmenu met wijnarrangement.
Prachtig opgemaakte gerechten, goede bediening, goed verhaal maar de smaaksensatie is er niet. Bij geen enkel gerecht werden we verrast door contrasten. Alles is lekker maar wat flauw van smaak. De geserveerde wijnen waren prima maar overheersten de gerechten.
Jammer.....
bram
Eindcijfer 7,6 op schaal 1-10 Eten & drinken 8 Sfeer 8 Service 8 Prijs / kwaliteit 7 Al diverse malen en ook in de restaurantweek hier heerlijk gedineerd in een sfeervolle ambiance; mooi opgemaakte borden met bijpassende wijnen geserveerd.
Niets mis mee en aanrader.
Karin
Eindcijfer 7,4 op schaal 1-10 Eten & drinken 7 Sfeer 8 Service 6 Prijs / kwaliteit 8 Op 19-08 gelunched.
Ik had een club sandwich, tafelgenoot een boerenomelet. Sandwich uitstekend, verschillende smaakpapillen werden geprikkeld. Boerenomelet, presentatie oogde wat rommelig. Twee boterhammen lagen op elkaar, met half daar overheen een uit elkaar gevallen omelet. Kan beter, smaak was echter goed.
Minpuntje, tijdens het uithalen van de borden, hadden we allebei nog een half glas wijn. Serveerster vroeg of we nog wat wilde drinken?Kom zeker nog een keer terug.
Corien
Eindcijfer 8 op schaal 1-10 Eten & drinken 8 Sfeer 8 Service 8 Prijs / kwaliteit 8 Creatief en anders, dat is het eerste waar ik aan denk.
Wij hebben gegeten in BITES (1 van de 2 restaurants van het hotel). Als je een redelijk moeilijke eter zoals ik zover krijgt om het bord steeds leeg te eten dan heb je het wat mij betreft prima gedaan!
Bedienend personeel is erg vriendelijk en snel.
Het ontbijt was ook goed verzorgd. -
Rutger
Eindcijfer 8,9 op schaal 1-10 Eten & drinken 8 Sfeer 9 Service 8 Prijs / kwaliteit 10 Heerlijk gegeten, prettige bediening die los, maar zeer correct én op tijd aan tafel verschijnt.
Lee
Eindcijfer 8,8 op schaal 1-10 Eten & drinken 9 Sfeer 10 Service 10 Prijs / kwaliteit 8 Vriendelijke bediening en heerlijk gegeten. Kom hier vaker!