w.mosterd
Hier zie je hoe de 57 meningen van w.mosterd verdeeld zijn.
Groei
Het aantal recensies van w.mosterd's over tijd.
Balkan Restaurant Internationaal in Apeldoorn
vanavond hier gegeten...van binnen is het oud , stoffig en typisch zeventiger jaren...zeker de toiletten maar...het stoort niet...nostalgie ! de ontvangst is hartelijk ( mijn vrouw vond het iets te ) de bedienende dame is op een "aparte manier " erg vriendelijk :-)
het eten was ronduit heerlijk ! veel vlees en goed bereid !
we gaan hier nog eens naartoe en kunnen het ook aanbevelen .w.mosterd
We hebben hier na lange tijd weer eens gegeten en speciaal op uitnodiging van de eigenaar. Ik heb dit vaak als 1 van mijn favouriete restaurants omschreven en vaak bejubelt, helaas moet ik nu zeggen dat het tegenviel. Natuurlijk is het nog steeds 1 van de meest leuke en gezellige restaurants in apeldoorn, de bediening is nog steeds top en hartelijk maar...
We hadden mexicaanse tapas en kregen oa een gekookt eitje in partjesbrood met knoflookmayo en toast met aardbeienjam. Misschien ben ik de afgelopen jaren teveel verwend door mangu maar dit is toch wel wat simpel.
Bovendien hadden we in ronde 3 patat ( niet echt mexicaans ) en die was ook nog eens niet gaar..
Ik recenseer vaak en veel en probeer altijd eerlijk te blijven en het doet best pijn dat ik dit nu moet schrijven want ik mag de eigenaar maar hopelijk leren ze ervan.
Ander punt is dat als je door de eigenaar word uitgenodigd om te komen eten je verwachtingen hebt, een man een man en een woord een woord.. Nu gingen we met een teleurgesteld gevoel naar huis, ondanks het "gebaar" aan het eind.
Misschien proberen we ooit de BBQ daar nog maar de animo is niet erg groot.
Helaas een matige beoordeling na alle topwaarderingen hiervoor. Sorry.w.mosterd
Steakhouse & Tapasbar Grillig in Kaatsheuvel
via vakantie veiling hier wezen eten...onbeperkt spare-ribs...
was een vreselijke tegenvaller ! vlees was absoluut smakeloos en leek zo uit de magnetron te komen. geen sfeer , geen vriendelijke bediening.
nooit weer !w.mosterd
hier met z'n vieren gegeten ; de rijsttafel. was erg lekker al waren sommige gerechten wel erg pittig ( maar dat hoort erbij ).
al met al een prima restaurant , bediening & sfeer.
we komen zeker nog eens terug.w.mosterd
Restaurant Fat Alice & Moody Cracker in Zeewolde
via vakantieveiling hier fajita's gegeten...mooi en gezellig restaurant , aardige bediening . het eten was wel erg budget....de vulling zou kip met ui en paprika zijn...de volgorde was iets anders...het was ui , ui , ui met paprika en kip , hoewel de meeste kip gevlogen was...
de smaak was wel lekker maar erg veel , had ik het al gezegd :-) , UI !!!w.mosterd
Eeterij de Bron in Berkel-enschot
pas de tweede en echt laatste vakantieveiling bon ingeleverd...we wisten van de eerste keer al dat het niks was dus we waren nu niet teleurgesteld. de 6 minuscule stukjes vlees waren zowaar normaal qua kwaliteit en bereiding...de zak patat zoals ie hoort.
sfeer is er niet , bediening aardig maar weinig geinteresseerd , eten ver onder de maat voor wat je betaald .
als je vleesproeverij hoort denk je aan bijzonder vlees en bijzonder goed klaargemaakt...kip enz hoort daar niet bij...
jammer , gelukkig hoeven we niet nog eens.w.mosterd
Met een grote groep daar wezen eten. Veel lauwe producten, lege bakken. Smaak was niet om over naar huis te schrijven.
Het is 1 grote vreetfabriek, wij zijn er niet erg enthousiast over.w.mosterd
Gisteren met vrienden een high tea gedaan. Op zich had het weinig met een high tea te maken maar alles was wel erg lekker en de bediening was top!
w.mosterd
vorige week weer eens wezen eten , was weer helemaal goed !
bediening is top .
we gaan snel weer.w.mosterd
07-09-2011 weer hier wezen eten , de vorige keer waren wij erg enthousiast nu wat minder helaas.
ik had vooraf aan de bediening ( erg aardig en vriendelijk ) gevraagd of de spare-ribs wel mals zouden zijn en lekker van het bot af zouden vallen. Bij navraag werd mij door de kok beloofd dat dat het geval zou zijn. Helaas niet dus. De smaak was prima (wel wat weinig saus), maar het vlees zat toch echt muurvast aan het bot en als ik ergens van baal. Hakken en snijden met spare-ribs (ik neem ze dus niet weer in dit restaurant).
Ik kreeg excuses en gratis koffie na, netjes.
Het brood vooraf was wel erg goed, net zoals het voorgerecht (carpaccio) en het nagerecht (ijs met caramel)w.mosterd
Via een veilingsite hier een overnachting gedaan en gegeten. Zowel de kamer als het eten (ook ontbijtbuffet ) was geweldig!
alles superschoon en netjes.w.mosterd
Charley's Diner in Nederhorst den berg
Via vakantieveiling zijn we hier nu al 4 x geweest. De eerste 2x was het geweldig, heerlijke zachte sappige spare-ribs!
De 2x daarna viel het eigenlijk erg tegen. Spare-ribs, die niet meer boven het gemiddelde uitsteken en waar we niet zover voor hoeven rijden, jammer terwijl ik er wel steeds om vraag.
Op zich is het een typisch leuk Amerikaans uitziend restaurant met aardige bediening, maar wel jammer dat niet alles erg schoon is en bijna alles is kapot.w.mosterd
Ook hier kom ik te vaak. Heerlijke bal gehakt serveren ze hier.
Aardige snelle bediening en vriendelijke prijzen.w.mosterd
Vandaag een paardentram / brunch genoten aldaar. Na het lezen van de recensies wel wat nieuwsgierig naar de kwaliteit...zo slecht kan het toch niet zijn?
En dat is het dus ook niet! de rondrit was leuk en de brunch erg lekker, het eten was super vers en met zorg bereid. Alles wat je je kunt wensen is er en nog meer. Ik snap echt niet waar die negatieve waarderingen vandaan komen!
Ik kan alleen maar zeggen dat het erg goed is en dat we zeker terug komen.
Zeer aan te bevelen!w.mosterd
Helaas geen hoog cijfer want we hebben daar de chocolade fondue genomen...dat was voor ons de eerste keer en we vonden het toen niet zo lekker ...nu we er weer 1 hebben gehad (ergens anders) weten we dat de chocolade dus verbrand was ...we vragen ons ook serieus af of de chocolade wel bij iedere klant vervangen wordt. Het ijs is heerlijk, daar ligt het niet aan, en we zullen daar ook nog regelmatig ijs komen eten.
w.mosterd
hier steppegras gegeten via vakantieveiling.nl.
was apart maar niet voor herhaling vatbaar.
sfeer is niet bijzonder en de bediening niet erg attent...ze kwamen niet langs om te vragen of we nog iets wilden drinken , we moesten zelf iemand aanschieten.w.mosterd
BBQ Restaurant Apeldoorn in Apeldoorn
het is een oud monumentaal pand dus je mag er niet mee doen wat je wilt...het is klein en vol enz enz maar....het eten is prima en de service van de medewerkers en eigenaar nog veel beter !
de keren dat wij er zijn hebben we het altijd naar onze zin en onze gasten ook.
ons zien ze dus nog regelmatig terug !w.mosterd
't Pannekoekhuis Apeldoorn in Apeldoorn
de pannekoeken zijn er best lekker maar wat een oudbollige sfeer...zelfs in een pannekoekenhuis kan dat beter...het ziet er erg oud en stoffig uit...
parkeren kan een probleem zijn.w.mosterd
IJssalon R van Buren in Apeldoorn
heerlijk romig eigen gemaakt ijs , de winkel ziet er na de verbouwing top uit !
Snackbar Eetcafe Kokkie in Apeldoorn
prima cafetaria , plek genoeg leuke sfeer.
parkeren niet alijd makkelijkw.mosterd
Hotel et le Café de Paris in Apeldoorn
we eten hier af en toe de maaltijd soep...is lekker.
wel een beetje oudbollig interieur.w.mosterd
Spicebrush de Proeverij in Apeldoorn
vroeger kwamen we hier vaak , lekker americaans eten...(vooral veel) nu is het een lif laf (kleine hapjes)restaurant geworden en daar houden wij niet zo van.
w.mosterd
wij krijgen de folders in de bus met de aanbiedingen maar bestellen kan niet...niet in hun postcode gebied .
dus maar 1 x gehaald in hun zaak...viel erg tegen , ongeinteresseerde jongens en meisjes , pizza was ook niet zo lekker als van hun concurrent.
voor ons dus niet meer.w.mosterd
Horeca Groep De Eendracht in Apeldoorn
je kan niks meer verwachten van een cafetaria...gewoon goed .patat oorlog is hier heerlijk !
gratis parkeren.
w.mosterd
pas ontdekt...prima cafetaria met ontzettend veel keus en raspatat !
wij hebben daar af en toe zin in :-)
goede service en gratis parkeren.w.mosterd
Cafetaria Charly Mercatorplein in Apeldoorn
na de verbouwing erg mooi geworden ! goede snelle bediening en prima eten.
gratis en genoeg parkeermogelijkheden.
wij komen er wel eens :-)w.mosterd
cafetaria met bar. prima zoals alle kokkie's . zomers met veel bargasten niet altijd prettig.
gratis parkeren en voldoende plekw.mosterd
McDonald's in Joure
Een vaste klant van de woensdagmorgen...cappucino en een gratis (!) krantje (en soms iets erbij haha)
Altijd leuke bediening, niets te klagen !w.mosterd
Gisteren weer eens hier wezen eten ...was weer super!
Enorm veel en heerlijk eten, de sfeer was als vanouds, super !
Wij komen absoluut veel vaker terug (de volgende afspraak staat al).w.mosterd
Spare Rib Express in Apeldoorn
Een keer of 4 gehad...De eerste 2 keer was super lekker, lekker mals vlees... De laatste 2 keer was het erg taai, nog gemeld maar geen reactie, jammer.
Brouwers IJsspecialiteiten in Apeldoorn
Lekker ijs, ik kom er te vaak. Veel verschillende smaken schepijs.
Grillrestaurant Shalom in Apeldoorn
Een aanrader op shoarma gebied. Altijd gezellig en goed.
w.mosterd
Goede pizza's voor een goede prijs. Zijn meestal ook op tijd met bezorgen.
w.mosterd
Hier halen we regelmatig voor thuis, is prima! We hebben er nog nooit gegeten, maar het ziet er wel gezellig en verzorgd uit.
Restaurant De Smoezer in Apeldoorn
Een keer hier wezen eten en eigenlijk best voor herhaling vatbaar... Heerlijk eten en goede bediening.
w.mosterd
Klein en knus en... de lekkerste sate! Lekker voor even snel tussendoor.
Restaurant de Brugwachter in Apeldoorn
Via een tegoedbon van de baas van mijn vrouw hier wezen eten... Nooit zo slecht gegeten, alles koud en rauw. Is al wel even geleden maar dit was een erg slechte ervaring voor ons. We proberen het niet nog eens.
Restaurant De Bon Vivant in Apeldoorn
Hele goede sfeer aan een romantische laan. Prima eten voor redelijk geld. We zijn hier alleen met speciale gelegenheden, aan te bevelen!
Brasserie Martins in Apeldoorn
Leuke brasserie, leuke sfeer en goed eten. Bediening altijd aardig! Aan te bevelen.
w.mosterd
01-09 hier een rondvaart in de bieschbos gemaakt met aansluitend steen grillen. de rondvaart was er 1 om snel te vergeten , een vreselijk oude kajuitboot zonder goede instap , de gids was een jochie van een jaar of 13/14 ? (vaarbewijs ???) hij was zeker kundig maar aan veel vertellen kwam ie niet toe en de motor maakte zoveel herrie (in een natuurgebied) dat je mekaar amper kon verstaan. hij was zeker kundig maar het gaat nergens over dat zo'n kind 8 volwassen mensen moet rondvaren. Zwaar minpunt!
De steengril was erg goed, erg veel eten van goede kwaliteit en erg aardige bediening. het is moeilijk om dit te waarderen met cijfers omdat de rondvaart zwaar onvoldoende is en het eten top...kom je ergens in het midden uit .
eten daar kunnen we dus aanbevelen , de rondvaart absoluut niet.w.mosterd
Zondagmiddag 28-08-11 hier een high thea genoten...prachtig restaurant, mooi strak en modern maar wel sfeer. Mooie schone toiletten. Mooi zicht in de keuken ( glazen wanden )
De high thea was lekker ( apart merk thee, niet voor herhaling vatbaar maar das persoonlijk ) de hapjes waren zowel warm als koud en beide lekker.
Mijn vrouw wil vaker dus dat zegt genoeg.
w.mosterd
Vanavond hier wezen eten, vreselijk lieve, aardige mensen!
Heel erg gezellig en knusse eetgelegenheid in een oude bioscoop.
Het eten was super, wij gaan zeker terug met vrienden.
Absoluut aan te bevelen voor een gezellig avondje uit!
Schone toiletten en een algehele goede indruk.
Geen minpunten dus gewoon 4 x een 10!
w.mosterd
Net als je denkt dat het niet beter kan is dat toch weer gebeurd :-)
Gisteravond heerlijk gegeten! Vooraf een super romige broccolisoep, amuse salade met americanfile/ spek wraps.
Hoofd : erg malse eendepoten ( vlees vloog bijna vanzelf je mond in ) in rode wijnsaus en broccoli.
Na een fantasties dessert bestaand uit verschillende heerlijke dingen zoals chocolademouse / ijs / truffelkoekje / slagroomsoesje + een glaasje met room aardbeiencompote en chocolademouse.
En dit met een vakantieveilingbon.....dit klinkt toch als een duur dineetje.
Kortom ik was en blijf een grote fan.
Als je weinig tijd hebt of weinig geduld moet je naar de mac donalds en niet naar een brasserie.
Zeker tot de volgende keer!
w.mosterd
Vanavond hier wezen eten met een vakantieveilingbon..het is een klein restaurant wat er netjes uitziet. Het eten was erg lekker.
Alleen wij stoorden ons aan de vreselijk chagrijnige man die voor de bediening zorgde...hij liep zwaar geirriteerd rond en heeft onze maaltijd bedorven. Daarbij moesten we denken aan die reclame met italiaans sprekende mannen in een pizeria.....was hier hetzelfde...ik hou er niet van.
Pas na uitprinten van de bon zag ik dat als je vlees wilde je 7 euro per persoon moest bijbetalen....geen goed plan.
Eind conclusie lekker maar je kan beter zonder bon hier een pizza gaan eten, is goedkoper. ( pizza prijs zit tussen 8 en 13 euro p.p. )
Voor ons niet weer, ook niet zonder bon en dat komt puur door de bediening...
Hostellerie de Veenen in Amstelveen
De verwachtingen waren hoog gespannen bij dit restaurant. De woorden sfeervol en chef kok deden iets goeds vermoeden, de foto's op vakantieveiling.nl ook. Ziet er modern en gezellig uit. Helaas is de realiteit anders. Terug in de tijd en wel de jaren zeventig, alles ouder dan oud en zeer oubollig. Jawel de koperen ornamenten aan de muur, gescheurd behang, donker houten meubilair bestaand uit krakende stoelen en speakers met slaapmuziek. Het eerste wat bij ons opkwam is dat dit een erg goed project voor Herman den Blijker zou zijn. Afijn...
Het eten was lekker maar niet zo goed als verwacht, gewoon lekker. De bediening ok.
Ook wij hebben de fles wijn die bij de bon hoorde niet gekregen!
En 2,85 voor een cola is wel erg duur!
Sorry, maar ik ben blij dat ik maar 1 bon gekocht heb van dit restaurant.
w.mosterd
Een recensie omdat het echt vreselijk goed is hier...super gezellig en top eten! De kwaliteit straalt van je bord af en je proeft de verse ingredienten!
Het beste restaurant op vakantieveiling.nl!
Hopelijk blijven ze nog lang aanbieden op de veiling site.
w.mosterd
Via vakantieveiling.nl hier terecht gekomen, jammer dat we de meest slechte tafel (naast de bar) hadden maar dat kan gebeuren. Ik kan dus niet echt zeggen dat het een gezellig restaurant is want we zaten en vlak bij de bar en vlak bij de voordeur. Het eten is voortreffelijk, niets op aan te merken. De bediening erg vriendelijk maar voor mij iets te formeel voor zo'n "ouwe jongens krentebrood "restaurant.
De dame achter de bar kwam erg stug over.
Verder alleen maar lof.
Het is voor ons geen restaurant waar we weer zo'n afstand voor gaan rijden. ( 1,5 uur )
w.mosterd
Na de vorige keer ( januari 2011 via vakantieveiling. Nl ) waren we zo enthousiast dat we nog een bon kochten....nu zijn we teleurgesteld en gaan we niet weer. De eerste keer mochten we zelf de tapas uitkiezen uit een zeer uitgebreide kaart, nu niet meer en de kaart was ook nog eens zeer veel kleiner geworden.
Verplicht vooraf stokbrood met kruidenboter, daarna 1 koude gang en daarna warme gang. Over het eten kunnen we kort zijn = prima, alleen we stonden wel met ruim een half uur weer buiten.
Het eten komt met een supervaart op tafel en wordt verder niet warm gehouden, dus opeten voor het koud is.
Geen sfeer verder, dus zonder dessert en koffie maar vertrokken. Jammer, de vorige keer was super leuk.