Recensies van restaurants in Elst gld, Gelderland
Alle recensies van onze bezoekers over restaurants in Elst gld. Gegeten bij een restaurant in Elst gld? Schrijf een recensie!
Hier zie je hoe de meningen over de restaurants in Elst gld verdeeld zijn.
Het aantal recensies in Elst gld over tijd.
Wiggert de Vries
Landgoed De Bronzen Wereld in Elst gld
Wij hebben tot op heden uitstekende ervaringen met Landgoed De Bronzen Wereld. Inmiddels 2 maal een feest gegeven. Eenmaal in het Jagthuys met een leuke zigeunerband en 5 jaar later in een zaaltje van het hoofdgebouw, o.a. met de wereldberoemde goochelaars Rob en Emiel. De uitstekende service van het personeel en natuurlijk de kwaliteit van het overheerlijke buffet hebben ervoor gezorgd, dat wij vaste klant zijn geworden. Sinds 1 maart j.l. worden er in het Jagthuys overheerlijke ambachtelijke pannenkoeken geserveerd. We vinden het er erg gezellig en met mooi weer kun je ook lekker buiten gaan eten. De kinderen gaan ook graag mee. We zitten nu midden in het aspergeseizoen. Natuurlijk hebben de heer en mevrouw Van Bronswijk hier met hun menukaart rekening mee gehouden. Mijn vrouw koos de laatste keer voor een boerenpannenkoek, maar ik heb genoten van het "witte goud". Ik heb zelden zulke lekkere asperges gegeten!
De Bronzen Wereld een culinaire aanrader voor het hele gezin, maar ook een prima locatie voor een goed feest!William Van Der Pluijm
3 weken geleden hier geweest. Restaurant ziet er sfeervol uit van binnen. Het voorgerecht was gerookte zalm met toast, deze was goed van smaak en was een bord vol.
Als hoofdgerecht de mixed gril genomen, diverse soorten vlees welke goed van smaak waren. Je kreeg er schaaltjes groentes, salade, friet en aardappeltjes bij.
Prijs kwaliteit is goed, je komt niks te kort hier.mariekek
Patatje met gegeten in dit nieuwe restaurant, want het is wel wat meer dan een friettent! Behalve frites met, kun je er bijv. ook pizza eten, en hebben ze allerlei schotels.
Mooie locatie en ruimte, goed aangekleed en netjes. Jong personeel, vriendelijk en behulpzaam. Alle medewerksters hadden hetzelfde t-shirt aan, met op de rugzijde de tekst: Even geduld, wij zijn voor u bezig.Florissen
Landgoed De Bronzen Wereld in Elst gld
Entourage is sterk verouderd, met name de toiletten kunnen wel een opknapbeurt gebruiken. Ruime keuze. Buffet werd goed aangevuld. Vriendelijk personeel. Lekker gegeten!
Monique
Zojuist heerlijk gegeten bij l'Italiano in Elst. Ondanks de enorme drukte verliep alles toch heel snel. Deze keer heb ik een weekmenu gekozen wat een absolute aanrader is. Hoge kwaliteit voor een lage prijs. Sinds de verbouwing heeft het restaurant een sfeervolle, moderne strakke uitstraling gekregen. Ook de bediening was vakkundig, snel en zeer behulpzaam. Ik kom zeker nog een keer terug!
John Oudbier
Op vrijdagavond fijn en goed gegeten. Lang geleden dat ik met een voldaan gevoel uit en restaurant kwam !!! Goed gedaan jongens.
1 opmerking; Zou de vegetarische kaart iets uitbreiden.John Oudbier
Wereld Tapas Het Verlangen in Elst gld
Paasbrunch was een Welkome verassing in een Goede sfeer met vriendelijk personeel dat je steeds veraste met lekkere hapjes is lang geleden dat ik ongedwongen kon tafelen met kleinkinderen . Top
Familie Betile
Vandaag even lunchen, gezellig druk, leuke vlotte bediening en wederom lekker gegeten.
Alleen 1 opmerking,
We zaten in de serre en kregen bezoek van een jong stel naast ons zitten met een hond.
We vonden dit niet smakelijk en ook niet prettig dat dat zo maar kan, ik hoop dat de mensen van De Klomp hier iets mee doen.
Gezien de locatie en de goede kwaliteit willen we er zeker nog wel eens terug komen maar als we dit weer mee gaan maken, helaas.
We hebben niets tegen dieren, maar in een eet gelegenheid, niet doen, er zullen zeker meer mensen zijn met deze mening.
Robin
Pannenkoekvilla Hartelust in Elst gld
Heerlijke pannenkoeken in een modern jasje. Het is een keer eens een ander pannenkoekenrestaurant als het 'oudbollige' wat je vaak ziet. De frisse kleuren geven het een gezellige sfeer.
Dankzij de leuke speelruimte is het een erg kindvriendelijk restaurant wat het extra leuk maakt voor de kids.
En de pannenkoeken? Die zijn prima! Precies zoals ze horen te smaken. De keuze is reuze en als je geen trek hebt in een pannenkoek kan je altijd nog voor een stuk kip saté of iets anders gaan.van Haaren
Heerlijk eten, bijna geen vet in het vlees!
We worden altijd goed geholpen.Rikie
Landgoed De Bronzen Wereld in Elst gld
Al vaker hebben wij met veel genoegen onze inwendige mens laten verwennen bij Landgoed de Bronzen Wereld. Het Buffetrestaurant brengt voor een eerlijke prijs erg veel lekkers op de borden. En je kunt net zo vaak kiezen als je wilt.
Nieuwgierig naar het nieuw geopend pannenkoekenhuis togen wij opnieuw naar de Bronzen Wereld toe. Wat een aangename verrassing: een prachtig opgeknapt en sfeervol Jachthuis omgetoverd tot pannenkoekrestaurant. De bestelde ambachtelijke pannenkoek was overheerlijk, opgediend op een zeer warme bord zodat je tot het laatste stukje kon genieten. Mijn partner genoot van een gerecht van de a la carte kaart. ook in het pannenkoekrestaurant kun je voor een meer dan redelijke prijs volop genieten van de gerechten die daar voorgeschoteld worden. Fijne sfeer, prettige bediening en(voor ons niet van toepassing maar) ook aan ouders met kleine kinderen is gedacht, er is om de hoek zodat de overige gasten er geen hinder van ondervinden een grote speelhoek voor de jeugd. Familie Bronswijk onze complimenten voor dit pannenkoekenrestaurant wat een fantastische uitbreiding is op jullie landgoed.
Dus wil je genieten van een zeer uitgebreid buffet of van een overheerlijke ambachtelijke pannenkoek dan weet ik waar je naar toe moet: De Bronzen Wereld in Elst. Smakelijk Eten!Mirjam de Ruiter
Landgoed De Bronzen Wereld in Elst gld
De Bronzen Wereld heeft vanaf 1 Maart een pannenkoekhuis geopend in het Jagthuys.....wat een aanrader!! Een heerlijke boerenpannenkoek op, die tot de laatste hap, heerlijk warm was!
Prijs/ kwaliteit verhouding is goed, je krijgt waar voor je geld.
Sfeervolle ambiance en er is goed gelet op de kleine details, mooie sfeerverlichting o.a.
De tafels staan lekker ruim opgesteld, zodat je niet bij elkaar op de lip zit.
De bediening komt regelmatig vragen of alles naar wens is, heel plezierig, erg vriendelijke bediening.
Een ding is zeker, niet alleen de pannenkoek is goed gevuld, maar ik was dat ook, toen ik hem op had.
Voor de niet pannenkoekliefhebber, is er ook een andere keuze op de kaart.
Echt een aanrader!
Groeten Familie de Ruiter uit DoorwerthR. Spreeuwers
Afgelopen week gegeten bij De Woerd. Het restaurant was me eerder niet zo opgevallen qua ligging, maar wat een lekker eten krijg je hier! Het vlees was goed gaar en had de juiste temperatuur. Dit laatste valt elders nog wel eens tegen.
Verder niets aan te merken op de bediening. Oké, de inrichting zou ietsjes moderner kunnen, maar al met al vind ik het zeker een aanrader!
Musse
Hallo wij gaan er vaak eten met de kids en Fam. En deze zaak verdiend een dikke 10 met een griffel.
Yvonne
Zondag 10 februari 2013 heb ik mijn 60e verjaardag gevierd met familie en enkele vrienden bij de Klomp. Ik had ervoor gekozen dit doormiddel van een brunch te doen. Vooraf samen met de bedrijfsleiding de dingen doorgenomen en enkele aanvullende persoonlijke wensen kenbaar gemaakt. Het resultaat was echt uitstekend, kon wat ons betreft niet beter. We hebben een fantastische tijd gehad, helemaal geslaagd. Bediening en keuken... Hartelijk bedankt!
Martijn
Gisteren na zeer lange tijd weer eens uitgeprobeert. Nu met onze twee kleine kinderen erbij.
De sfeer was goed, de bediening was goed. Voor de kinderen wilde wij voor beiden een kindermenu bestellen. Ons werd voorgesteld om voor de kinderen 1 kindermenu te nemen en twee borden voor het verdelen. Dit bleek inderdaad voldoende. Als je toch een opmerking wilt maken was bij het kindermenu een gefrituurde kippenpoot welke behoorlijk hard was voor de kinderen.
Het eten was lekker en gewoon goed.
We hebben met zijn allen genoten en zullen niet aarzelen om dit nog een keer over te doen.Simone
Wereld Tapas Het Verlangen in Elst gld
Gister bij Het Verlangen wezen eten en deze keer was het een tegenvaller.
Meerdere gerechtjes die niet goed warm waren. Slechte bediening, die erg lang op zich liet wachten en het belangrijker vond om met elkaar te kletsen in de bar.
Bediening hield zich niet aan de uitservering en het afruimen ging erg moeizaam. Stonden nog lege bakjes op tafel terwijl er al nieuwe werden neergezet.
Ook iets van een gastheer/vrouw gemist. Elke keer andere bedienden.
Jammer!Jannie
Zondag 13 januari 2013 mijn 60ste verjaardag bij de Klomp en Elst gevierd met een brunch buffet voor familie en vrienden. Het was geweldig. Zeer uitgebreid en allemaal erg lekker, er stond nog meer op het buffet dan op de site vermeld stond. De bediening was zeer vriendelijk en attent. De kleinkinderen werden verwend met een ijsje na afloop en mochten ook even in de keuken kijken, dat vonden ze erg leuk. De kwaliteit was hoog en de prijs zeer gunstig. Bedankt.
Hans
Pannenkoekvilla Hartelust in Elst gld
Afgelopen voorjaar hier 's avonds na een dagje uit wezen eten. Binnen was het een kolere herrie van de schreeuwende kinderen en waardeloze akoestiek. Gelukkig was het nog warm genoeg om buiten te gaan zitten. Daar het niet druk was werd het eten snel opgediend en het was ook nog lekker.
Lage cijfer voor de sfeer komt dus eigenlijk door dat ouders hun kinderen niet een beetje kunnen laten dimmen.
k. nijdeken
Landgoed De Bronzen Wereld in Elst gld
Vanavond, eerste kerstdag, met familie de Bronzen Wereld bezocht.
Dat viel tegen. Op wat verouderde versiering aan de muur na was nauwelijks tot geen kerstsfeer. Een verlepte cyclaam op tafel ipv een kerstukje, geen kerstboom te bekennen. De zangeres zonder naam ipv kerstmuziek. Het assortiment was niet anders dan anders.
Kortom, jammer dat de Bronzen Wereld ons een Kerstbuffet beloofd had en het assortiment en de entourage niet afwijkt van de rest van het jaar. Ze hebben duidelijk niet hun best gedaan om wat bijzonders te serveren.
Behalve de prijs. Die was wel opgetrokken.L
Gisteravond hier gegeten met z'n vijven. Heel mooi ingericht! 1 voorgerecht waren ze vergeten, reactie 'oh' en loopt snel weg (geen excuses of 'ga ik snel even halen'). Voorgerechten waren verder erg lekker.
3 van de 5 hoofdgerechten waren niet zo lekker, erg droog vlees. Personeel was heel slecht: kijken je niet aan in gesprek, persooneel lacht niet/kijkt chagarijnig, keken niet/zeggen geen gedag bij vertrek! Een vriendin zei netjes dat het een gerecht droog was, reactie van de eerste was 'oh', het tweede meisjes die het vroeg gaf zelfs géén reactie. De toon waarop werd gesproken was niet beleefd.Ester Lindeboom
Pannenkoekvilla Hartelust in Elst gld
Afgelopen zondag hebben we hier heerlijk gegeten. De 2 kinderen van 2 en 5 jaar hebben zich prima vermaakt in de ballenbak. Tot hun grote verbazing kwamen er ook nog 2 zwarte pieten langs. Dat was helemaal geweldig. Ondanks dat het hierdoor natuurlijk een beetje (gezellig) chaotisch werd, had de bediening alles onder controle en hebben we een geweldige middag gehad.
Janssen
Restaurant De Hucht in Elst gld
We komen regelmatig op De Hucht en gisteren hebben we weer het altijd gezellige Swingnight bijgewoond.
Echter vernamen we dat er een nieuwe huurder in zit?
De afwezigheid van Joeri's warme en oprechte gastvrijheid viel ons al op.
Te hopen dat de nieuwe huurder net zo'n groot hart voor de zaak heeft als dat Henk al die jaren had.
Heren Baptist, gezegd mag worden dat we van jullie hebben genoten!chris
Echt top bediening!! uitstekend, zeer vriendelijke mensen. Ik had een super lekkere lasagne, nog nooit zo lekker gegeten.
Laatst nog vernieuwd, het is er alleen maar beter op geworden.
Binnen een kwartier hadden we het eten al.
Je kreeg echt waar voor je geld.Super leuke italiaanse sfeer.
Echt een aanrader!!Heidi
Grand Café De Vereniging in Elst gld
Zaterdag hier gegeten met een groep van 9 personen. Eten was erg lekker. Voldoende bijgerechten en werd regelmatig gevraagd of je er nog wat bij wilde hebben. En als extra vuurwerk op het ijsje van de jarige (hadden we gevraagd en werd leuk opgepakt). De jarige heeft er van genoten.
Marc
Pannenkoekvilla Hartelust in Elst gld
Afgelopen weekend voor de tweede keer hier gegeten. Deze keer met vrienden en hun jonge kinderen. De kinderen hebben een koemelkallergie. Bij dit panne(n)koekenhuis konden we terecht. Voor de zekerheid vroeg het vriendelijke personeel of het geen probleem was dat er eieren verwerkt werden in het beslag. Hiermee gaf men aan te weten waarover men praat. De panne(n)koeken waren lekker. De voor- en nagerechten ook. De inrichting van het restaurant is fris en kleurrijk. Zowel volwassenen als kinderen kunnen zich er prima thuisvoelen. Reden genoeg om hier weer terug te keren.
H. Walters
Pizza gegeten. Zeer matige bodem, leek meer op een cracker. Droog en smakeloos. Overduidelijk oud deeg wat te lang heeft gelegen en niet heeft kunnen rijzen.
Topping redelijk, er zaten verse tomaten op. Het was wel te weinig.
Sfeer was wat kaal en onpersoonlijk, slecht verlicht.
Al met al een matige gelegenheid.