- Pletterstraat 6
- Zwolle
- Nederland
- Routeomschrijving
Parkeren
Op maar 2 minuten loopafstand is een overdekt parkeergarage, 24 uur per dag geopend
OV
Vanaf het station met de bus
Neem lijn 4 richting AA landen en stap uit bij 'kerkbrugje'
Loop met de bocht mee naar links en u ziet de stadsmuur al staan daar licht het schip achter
- Telefoon 038-4217075
Open
- Vaderdag – 18 jun
Omschrijving
Ahoy welkom aan boord!
Al meer dan 30 jaar is de Thorbeckegracht de thuishaven van ‘t Pannenkoekschip. Daarvoor deed het in 1928 gebouwde schip dienst als vrachtschip en heeft het onder meerdere eigenaren vele “zeeën” bevaren.
Nu wordt de kapiteinshut bemand door Kapitein Roodbaard en zijn vrouw Ruige Rita. Zij hebben het schip van binnen omgetoverd tot een pannenkoekenrestaurant, geheel in piratensfeer....
U heeft keuze uit wel meer dan 100 verschillende pannenkoeken, waaronder vele specialiteiten.
Gezellig uiteten met het hele gezin op de meest originele locatie van Zwolle
Wij serveren
- Wi-Fi
- Terras
Kinderen
- Kinderstoel aanwezig
- Magnetron (voor kindervoeding)
Omgeving
1655365857 | 74 |
1665626101 | 75 |
1675886345 | 75 |
1686146589 | 74 |
Sfeer was best goed. Eten vond ik niet gelijk aan prijs verhouding. Was te lang gebakken was erg droog noet zacht zeg maar.
- Eten & drinken 8
Super relaxte bediening. Gingen goed met de kids om. Goede service.
- Eten & drinken 8
Besproken voor 8 volwassenen en 7 kinderen waaronder 2 baby's van 6 en 3 mnd oud. Niet bij nagedacht dat dan de boot daarop niet is berekend. Niet echt plek voor maxi cosy. We hebben ons wel gered hoor en de 4 peuters vonden het prachtig op de boot eten. En we hebben heerlijk gegeten.
- Eten & drinken 7
Na meer dan een uur wachten vroegen we toch maar even wanneer het eten er aan zou komen, toen vonden ze ons briefje waar het eten op stond waardoor het nog gemaakt moest worden. Eindstand zijn we zonder daar te eten naar huis gegaan. We hebben de pannenkoeken meegekregen en de drankjes van het huis gehad.
- Eten & drinken 7
Precies wat je verwacht bij zo’n schip: jonge meisjes in de bediening, ze doen erg hun best. Trage pannenkoeken met helaas wat zwarte randjes. Smaak prima.
Huilende kinderen maar daar kunnen ze op t schip niks aan doen.
Alles stond netjes gedekt klaar. Top.- Eten & drinken 6
Gezellig gegeten, de pannenkoeken smaakten heerlijk en leuk en rustig personeel.
Kortom: een aanrader...
- Eten & drinken 10
Leuk om met kinderen te eten. Prima pannenkoeken, ruime keuze. Ook vegan. Aardige bediening.
- Eten & drinken 8
Erg knus en heerlijk gegeten, bediening ook erg vriendelijk!
- Eten & drinken 10
Heel lekker om te eten leuke verschil van zoet en hartig. Vriendelijk personeel.
- Eten & drinken 9
We hebben lekker gegeten met de kinderen. We hadden gereserveerd. Ze hebben wel veel keuze en het smaakte heerlijk.
- Eten & drinken 8
Pannenkoeken waren lekker. De walnoten hadden geen toegevoegde waarde in de oma's pannenkoek. We moesten ze er allemaal uitvissen. Want ze waren echt niet lekker in combinatie met de rest. Bediening was aardig en snel, maar ze was alleen en daardoor had ze ons niet ontvangen aan de deur. Ahoorn siroop was niet van hele hoge kwaliteit. Jammer. Ook vreemd dat we zo veel geld uitgeven aan eten en drinken, maar geen kraanwater aangeboden werden. Dat zijn net de kleine dingen die je restaurant naar een hoger niveau tillen.
- Eten & drinken 7
Mijn man en ik zijn hier met onze kleindochter van 5 jaar naar toe gegaan. Wat ons gelijk opviel was dat er een kat, behorende bij het restaurant, over de tafels liep. De kat werd eraf gehaald en de tafel werd haarvrij gemaakt. Onze kleindochter kreeg pas een kleurplaat nadat we erom vroegen. Onze kleindochter had een menu, een kleine pannenkoek met nauwelijks snoep om te versieren met 2 koude, harde stukken appel als fruit. Verder nog een stukje banaan. Onze eigen pannenkoeken waren erg klein, matig belegd en erg dun. We hadden gemaild dat onze kleindochter een notenallergie heeft, maar dit was niet bekend bij de serveerster. Er moest 2 keer gecheckt worden of er in het snoep ook noten zaten. Voor ons was dit 1 keer maar nooit weer.
Erg veel geld voor weinig.- Eten & drinken 1
Heel erg leuk met kinderen/ kleinkinderen. Leuk en goed verzorgd.
- Eten & drinken 10
Kleinschalig maar sfeervol. Vlotte bediening, wel fijn met 3 jonge kinderen. Goede kwaliteit pannenkoeken een volop keuze.
Klein maar fijn
- Eten & drinken 9
De kwaliteit van de pannenkoeken was matig: je verwachtte toch wat meer voor die prijs. De bediening was niet ingesteld op kinderen en het duurde zeker voor kinderen veel te lang voor het eten werd opgediend. De aankleding van de ruimte kan het best worden omschreven met amateuristische rommelige achenebbisj. Dit was een keer maar nooit weer.
- Eten & drinken 4
Lekker gegeten, goede sfeer. Wel een beetje druk als je alleen maar binnen kan zitten.
Personeel is vriendelijk. Ik had gebeld dat ik niet goed ter been ben en of ik de andere trap kon nemen. Dit was geen probleem en ik kreeg een arm geboden.
De boot is mooi opgeknapt waardoor het een wat lichtere uitstraling heeft gekregen.- Eten & drinken 8
Niet groot maar geen behoefte aan. Gezellig sfeer in de boot, zeker een aanrader.
- Eten & drinken 10
We hebben erg lang op ons eten moeten wachten. Nadat er al 3 kwartier verstreken was, kregen we pas een keer ons hoofdgerecht. Er werd niet gecheckt of we nog drinken wilden. In mijn ijstoetje zat een stuk ui. Na dat ik dit gemeld had was de reactie: o. Service waren we niet over te spreken. Eten was verder heerlijk.
- Eten & drinken 10
Sfeervolle omgeving, goede en leuke bediening. En vooral lekker gegeten.
Het was Top!- Eten & drinken 9
Prijs-kwaliteit verhouding; dunne zuinig belegde pannenkoek voor een aanzienlijk bedrag. Tochtig en koud doordat de buitendeur open bleef staan. Geen aanrader!
- Eten & drinken 2
Hele vriendelijke bediening
- Eten & drinken 10
Het was zeer rustig en dat was voor ons heel fijn, vriendelijk personeel en snelle service.
Voor herhaling vatbaar.
Leuke pannenkoek om te kiezen.- Eten & drinken 9
Klein maar knus, heerlijk gegeten en gedronken, snelle service.
- Eten & drinken 8
Met kinderen hier een pannenkoek gaan eten is erg leuk.
Eten is prima, bediening erg goed en.. kinderen mogen bij vertrek nog een cadeautje uit de schatkist kiezen.- Eten & drinken 8
Gezellig met vrienden gegeten. Lekkere pannenkoeken. Leuk personeel. Alleen jammer dat je met een groep van 9 personen zoals wij niet aan 1 tafel kan zitten
- Eten & drinken 8
Prima bediening en knus zitten. Als je op je eten wacht kun je je vermaken met allerlei tafel spelletjes. Het eten was goed!
- Eten & drinken 9
Warme sfeer, leuk aangekleed en niet onbelangrijk fantastisch lekkere en goede pannenkoeken!
De ligging is super. Het leukst wanneer het buiten donker is om de sfeer van de gracht goed mee te krijgen.- Eten & drinken 8
Leuke sfeer, lekker eten en vriendelijk personeel. En een hele mooie locatie!
- Eten & drinken 8
We hadden het leuk, attent waren er vlaggetjes opgehangen en kregen we vuurwerk in het ijsje.
Wat betreft de verzorging voor de kinderen was het summier…. Appelsap en chocomelk in een glas, waarom geen flesje met rietje, iets veiliger 😜
De kinderpannenkoek vond ik karig, 3 dunne plakjes appel als ogen en mond, dat was het “fruit”, als je de kinderen hebt heb je de ouders ook, toch?
Hoop dat u iets kunt met deze OPBOUWENDE kritiek!- Eten & drinken 7
Samen met mijn zoontje lekker gegeten en de bediening is super vriendelijk.
- Eten & drinken 10
Het zat wat krap met 6 volwassenen aan één tafel, maar dat woog niet op tegen de heerlijke pannenkoeken en de gezellige sfeer. We hebben het top gehad op het pannenkoekenschip!
- Eten & drinken 9
Het was een gezellige drukte, veel kinderen. Dat paste helemaal bij het bezoek met onze kleinkinderen. De bediening was vlot en ook goed gericht naar kinderen. De pannenkoeken waren prima van smaak en goede temperatuur.
- Eten & drinken 9
De pannenkoeken zijn duur geworden, dat geeft op zich niet maar de kwaliteit is erg achteruit gegaan
- Eten & drinken 5
Het eten was lekker en de bediening vriendelijk! Qua prijs best pittig!
- Eten & drinken 8
Lekkere pannenkoeken. Veel keuze, vriendelijke bediening, prachtige plek.
- Eten & drinken 9
We hebben heerlijk gegeten in de het Pannenkoekschip. Leuk om op deze locatie te eten. De pannenkoeken hadden passende namen en we hebben ervan gesmuld.
- Eten & drinken 10
Afspraak gemaakt voor zondagmiddag 13.00 uur. Deze bevestigd en later ook nog een herinnering ontvangen. Echter gesloten en niemand aanwezig! Daar sta je dan met je 3 kleinkinderen. We hebben ons gered. Maar aan eenieder: waardeloos, waardeloos!
Fam. Knol zwolle.
Verjaardag hier gevierd met kleinkinderen. Eten en service heel goed.
Alleen door het slechte weer was de ruimte wat beperkt binnen. Maar super leuke ervaring.- Eten & drinken 8
Lekkere pannenkoeken en vriendelijk personeel.
- Eten & drinken 8
Pannenkoeken waren heerlijk alleen de pannenkoek in het kindermenu is net iets te groot en wat betreft vers fruit volstaat dit niet met twee partjes appel 🙈
- Eten & drinken 7
Tja, wat een ervaring. Vanavond sinds lange tijd waren we bij het pannenkoekschip. Bij het serveren van de drankjes gooide de serveerster een colaflesje om op schoot van mijn man. Daar schrok ze zo van dat ze met haar arm uithaalde en pardoes het colaflesje dat voor mij stond, eveneens omgooide, waarna de inhoud op mijn schoot belandde. Een ongeluk zit in een klein hoekje, maar het gaat er dan vervolgens om hoe je dat als restaurant oplost. Het duurde te lang voordat ze met iets terugkwam waarmee wij onze kleding droog konden deppen. Ook de tafel en menukaarten dropen van de cola. Ik kreeg een stukje papier van een tork toegestopt! Ze gaf aan snel even nieuwe drankjes voor ons te gaan halen. OK,......dat je gasten met natte kleverige kleding vervolgens niet aanbiedt om de drankjes dan voor eigen rekening te nemen als restaurant, vonden wij nogal een blamage. Ik had nog goede hoop, dat dat bij het afrekenen aan ons verteld zou worden. Maar helaas niets van dit alles!
Qua eten ook absoluut onder de maat. De nacho’s die wij als voorgerecht hadden, waren slechts heel karig voorzien van kaas, al met al nogal een droge hap dus. Ook niet iets als crème fraiche erbij; enkel een bakje saus uit een potje. De pannenkoeken die we hadden besteld waren niet helemaal gaar.
Wij komen hier heeeeeeel lang niet meer terug!!!- Eten & drinken 4
Moesten lang wachten op het eten, pannenkoek salami kaas was erg karig. Pannenkoek kanibaal was goed.
- Eten & drinken 6
Eten/drinken oké, service ook. Ik zat buiten, binnenkant niet gezien.
Tafel stond iets scheef vanwege het scheve dek.
- Eten & drinken 8
Erg leuke plek om met kinderen te eten. Gezellige zitjes en helemaal in Piratensfeer!
- Eten & drinken 8
Heerlijk genoten met de hele familie op het buitenterras van het Pannenkoekenschip in Zwolle.
- Eten & drinken 10
Voor eerst in Zwolle en zo ook op het Pannenkoekenschip.
Mooie locatie, fijne bedienening en heerlijke pannenkoeken met een hoop keuze voor beleg.
Aanrader!- Eten & drinken 10
Heerlijk gegeten, lekker van smaak!
Gewoon goede pannenkoeken.
De beleving was naar mijn mening wat minder.
Dus in verhouding vind ik dat de pannenkoeken ook wat aan de dure kant- Eten & drinken 7
We hebben een uur gewacht tot we de pannekoek hadden, erg lang dus. Toen kregen we nog een verkeerde ook. Gelukkig kwam er toen wel snel een nieuwe. Er werd ook geen extra drinken aangeboden, hier moest je zelf om vragen. Het eten en drinken was wel erg lekker.
- Eten & drinken 10
Lekker eten, erg genoten van de ervaring. Jammer was dat er weinig bezoekers waren maar daar kan niemand iets aan doen. Top
- Sfeer -
Gezellig restaurant. Heerlijke pannenkoeken! Vriendelijk personeel. Wij hebben een leuke middag gehad!
- Eten & drinken 10
We hebben echt genoten van de pannenkoeken, de bediening en de sfeer. Een puntje van aandacht is misschien wel dat de entree voor minder validen minder toegankelijk is.
- Eten & drinken 10
Het was echt supergezellig. De pannenkoeken waren wel groot, maar vulden niet goed genoeg. Voor kinderen is het vooral superleuk. Aan een pannenkoek alleen heeft een volwassen persoon niet genoeg. Maar het was superlekker en echt een vibe.
- Eten & drinken 6
Heerlijk gegeten! Toch voor een hartige pannenkoek gegaan, wat ik normaal gesproken nooit doe. Met rucola en geitenkaas, hij was echt lekker. En vlot klaar, en ook nog lekker buiten op het dek kunnen zitten. Fijne bediening!
- Eten & drinken 9
We hebben heerlijk gegeten…bediening was vriendelijk, vooral met de kids…drinken genoeg 👍🏻
- Eten & drinken 7
Voor het eerst uit eten geweest met mijn bonusdochter die het heel erg spannend vond. Het personeel was zo lief voor haar ze heeft het fantastisch gehad. Het eten was ook erg lekker en vullend.
- Eten & drinken 10
Het was zaterdag heerlijk weer en hebben daarom "op het dek" gegeten. De pannekoeken zijn heerlijk dun maar goed gevuld/belegd. Geen meelballen zoals sommige pannenkoekenhuizen die opdienen.
- Eten & drinken 10
De locatie is super een schip de kids vonden het geweldig, dat was ook de reden om hier te gaan eten.
De Pannekoek was volgens mij al lang eerder bereid en opnieuw opgewarmd, niet lekker.Ik had een kaas pannenkoek waarvan de kaas bijna niet zichtbaar was en behoorlijk uitgedroogd, niet lekker en zeker niet meer dan 10 euro waard.
Kortom leuk voor de kids zo'n schip, maar we gaan er niet meer eten.- Eten & drinken 2
Erg gezellig restaurantje met lekkere pannenkoeken, maar het duurt wel redelijk lang voor je je pannenkoek krijgt en de serveersters zijn soms lang achterin de keuken. Wel vriendelijk personeel.
- Eten & drinken 9
Leuke locatie, vooral voor de kinderen heel leuk! Prima bediening, wel wat prijzig
- Eten & drinken 10
Heerlijk gegeten en gedronken. Vriendelijk personeel, alleen duurde het wel vrij lang voordat het eten en drinken werd gebracht.
- Eten & drinken 10
Hebt net eten besteld bij panenkoeken schip. Besteling is nooit aangekomen, we bellen na uur lang wachten met geduld besteling kom maar niet. Bel ik hun op krijgt ik te hooren dat ons eten is meegegeven aan iemand buiten ons huis. Menneer nam de moeite en tijd niet eens om bestelling na boven te geven dit kregen we als aandwoord u eten is aan iemand die van de scooter is afgestaan en eten aan hem mee gegeven. Schaandalig nu al uur gewacht voor niks schandalig nooit meer
Heerlijke pannenkoeken, leuk personeel. Vooral met kinderen belangrijk dat er snel geserveerd wordt, prima!
- Eten & drinken 7
Bij binnenkomst viel direct op dat het restaurant wel een schoonmaakbeurt kon gebruiken! Misschien maakt een drankje het wel goed dachten we… maar na een half uur stonden onze drankjes nog steeds niet op tafel. Na ruim een half uur gewacht te hebben werden er slechts vier drankjes bezorgd! Het laatste drankje moest zelf tot drie keer toe worden doorgegeven aan de bediening. De gezichtsuitdrukking van de bediening maakte tevens duidelijk dat ze er die dag weinig zin in hadden.
Misschien maken de pannenkoeken het dan weer helemaal goed… de pannenkoeken stonden snel op tafel en dat beloofde dus veel goeds. Maar na één hap was de teleurstelling alleen nog maar groter. De meeste pannenkoeken waren flauw van smaak. Verder waren de rozijnen van één pannenkoek zelfs volledig verbrand!
Kortom voor ons geen volgende keer!!!- Eten & drinken 1
Gezellige locatie en goede keus in pannenkoeken.
Voor kinderen duurde het allemaal wel een beetje lang.
Zij hadden wel een kleurplaat etc maar toch. De ruimte is te beperkt om jonge kinderen in het gangpad oid te laten lopen /spelen daardoor zijn ze min of meer gedwongen om aan tafel te blijven zitten.
De menukaart zag er goed uit.Wel leuk om een keer te ervaren en ...
Ze bezorgen blijkbaar ook aan huis.- Eten & drinken 8
Eten was heerlijk. Wel veel maar dat was het waard.
Zou er zeker nog een x willen eten.- Eten & drinken 10
Was heel gezellig met onze kleinkinderen, en die hebben er echt van genoten. Is zeker voor herhaling vatbaar.
- Eten & drinken 7
Door het slechte weer waren we de enige gasten maar ondanks dat voelden we ons meer dan welkom en was het eten goed.
- Eten & drinken 8
Mijn kleindochter heeft erg genoten. De pannekoek smaakte goed. De bediening vriendelijk. Het schip mag wel een renovatie ondergaan, als dat nog mogelijk is. Dat heeft voor ons geen invloed gehad op de sfeer.
+ Leuke ligging
+ Leuk aangekleed
+ Pannenkoeken waren lekker, mijn zoontje kon zelf met snoepjes z’n pannenkoek versieren
+ Leuke kleurplaten en drinkbeker mee naar huis
+ Verder leuk dat mijn zoontje nog een rondleiding door de keuken kreeg- Wij waren de eerste gasten deze dag, maar ik vond het een beetje smoezelig. Tafels plakkerig, wc was niet schoon.
- Ik vond de prijs van 8,95 voor een simpele pannenkoek met spek wel aan de prijzige kant.Verder prima en mijn zoontje heeft genoten, dus mama ook :) wij komen zeker nog een keer terug.
- Eten & drinken 7
Het eten was goed en de ligging van het schip is perfect zo dichtbij de stad.
- Eten & drinken 8
Een leuk schip om met kinderen een pannenkoek te eten.
Zorg er wel voor dat de pannenkoek niet aanbrand.
Ontvangst en bediening uitermate vriendelijk.
Zeer leuk naar onze kleinkinderen omgekeken.
Hebben het er steeds over hoe leuk ze het vonden.- Eten & drinken 6
Super fijn dat we voor de avondlockdown nog even terecht konden bij het pannenkoeken schip. Met z’n vijven (drie kinderen 2,5,8) hapje gegeten. Prima pannenkoeken niet te veel niet te weinig. Verder leuke sfeer helemaal ingericht voor kinderen fijn! Sterkte met de lockdown.
Pascal- Eten & drinken 7
Bediening is jong en soms wat afwachtend, maar heel aardig. Het eten is top, heerlijke pannenkoeken in traditionele en verrassende smaken. Het was lekker rustig op zondag avond dus snelle keuken. Toetjes zijn flink en lekker ;-)
- Eten & drinken 10
De pannenkoeken waren kurkdroog. Doen jullie wel boter in de pan? Ik had de pannenkoek met appel, maar die appels leken wel gedroogd.
We waren met 6 volwassenen en 2 peuters; krijgen de peuters als laatste hun pannenkoek terwijl iedereen al heeft. En dan eerst de 1 en pas 5 minuten later de ander. Gewoon niet handig.- Eten & drinken 4
Afspraak goed geregeld. Lekkere pannenkoeken. Hulpvaardige bediening.
Jammer dat zulke slechte slagroom wordt verstrekt. Dit doet veel afbreuk aan de pannenkoeken. Zelf gemaakte slagroom zal een hele verbetering geven.
- Eten & drinken 8
Het was super leuke familie ervaring! We waren met mijn ouders, kinderen en zus uiteten geweest en het was ontzettend gezellig.
Van te voren hadden we we lekkere nachos gegeten, super lekker met ui erbij. Om te genieten.
Daarna allemaal lekker een pannenkoek. Erg smaakvol en vult goed. Ook is er veel variatie. Ik had lekker een ouderwetse spek/appel pannenkoek, hmmm wat lekker!!
Om af te sluiten hadden we een koffie wn mijn beide en ruige rita, lekker lekker lekker
Daarbij vonden we de bediening echt super vriendelijk, gastvrij en gezellig. Ook een leuke sfeer. We komen zeker terug!!- Eten & drinken 10
Gezellige sfeer en lekkere pannenkoeken. En leuk dat het op een boot is!
- Eten & drinken 9
Gezellig restaurant. Service was erg goed. De pannenkoeken waren wel erg prijzig voor wat je kreeg. Smaak was oké, maar de hoeveelheid viel tegen. We waren met 10 persoon (5 volwassenen en 5 kids) iedereen at een grote pannenkoek volledig op. Maar niemand was daarna echt verzadigd. Vergeleken met andere pannenkoekenrestaurants waren de porties klein en daardoor relatief duur.
Verder een leuk schip op een prachtige locatie!- Eten & drinken 6
We hebben heerlijk gegeten.
De bediening was prima en de beide soepen en pannenkoeken waren overheerlijk.
We komen zeker een keer terug wanneer we in Zwolle zijn.
Héél veel succes gewenst voor de toekomst.- Eten & drinken 8
We werden hartelijk ontvangen! Het was er gezellig, ging even iets verkeerd met de bestelling maar werd super opgelost. We komen zeker een keer terug!
- Eten & drinken 9
Heerlijk met de kids gegeten. Iedereen tevreden met zijn pannenkoek.
- Eten & drinken 9
Bijzondere locatie, vriendelijke bediening, niet lang hoeven wachten en wachten en een heerlijke pannenkoek gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar.
- Eten & drinken 8
Lekkere pannenkoeken en hele attente bediening!
- Eten & drinken 8
Goed meegedacht met hoe te zitten met een kleintje, drinken en eten ook goed.
- Eten & drinken 10
Heerlijk, super leuk en vriendelijk personeel.
- Eten & drinken 10
Eten was lekker en service was netjes.
- Eten & drinken 10
Een feestje om hier te eten! Ontzettend leuk en heerlijke pannenkoeken!
- Eten & drinken 10
We verheugden ons erg op een bezoek aan het pannenkoeken/piratenschip met onze 2 kleinzoons. We hebben er een treinreis uit Emmen voor over gehad om lekker pannenkoeken te eten bij jullie in Zwolle. Om 16.00u afgesproken, er stond nogal wat wind dus maar een plekje binnen in het schip op gezocht. (Wel graag warme pannenkoeken eten…) wat drinken besteld. Mijn man bestelde een koud pilsje, maar dat was er nog niet… dus maar een Spa rood voor hem besteld.
Toen de pannenkoeken werden gebracht, begonnen we aan onze maaltijd. Om een lang verhaal kort te maken; de pannenkoeken smaakten niet, het deeg was niet lekker, een chemische smaak, ook de vulling was weinig en niet smaakvol. De kinderen die normaal gesproken dol zijn op pannenkoeken lieten meer dan de helft staan. Niet lekker oma… (Zo jammer!) de bediening vond het wel vervelend voor ons… De piratenkleurplaten vonden de kinderen erg leuk. Waren erg fanatiek daar mee bezig… positief! We waren snel uitgegeten /de rekening betaald en vlot klaar om met de trein weer naar Emmen te gaan. Jammer dat het eten niet smaakte, terwijl we een paar jaar geleden heerlijk gegeten hebben bij jullie met 2 kleinkinderen! We hadden een goeie ervaring wat dat betreft.
Voorlopig gaan wij niet weer naar dit pannenkoekenschip.
Het spijt ons dit te moeten mededelen.Een hartelijke groet,
Janny Mepschen-Wieringa.- Eten & drinken 4
Na een super leuke dag, een afsluiter pannenkoeken eten bij dit super mooie schip.
Super service en lekkere pannenkoeken- Eten & drinken 10
Wij hebben er heerlijk gegeten met onze kleinkinderen… ze hebben getekend/gekleurd tijdens het wachten op de pannenkoek… de bediening was héél vrolijk en vriendelijk… Wij hebben heerlijk gegeten met z'n allen… Komen zeker nog eens terug… 😊👍
- Eten & drinken 8
Lekkere pannenkoeken met een ruime keuze aan ingrediënten en combinaties. Goed ook dat personen met zowel een gluten als lactose intolerantie ook lekker mee kunnen eten.
- Eten & drinken 8
Wat me tegenviel is hoe kindonvriendelijk dit pannenkoekenrestaurant is. Er is nergens speelruimte dus de kinderen moeten aan tafel blijven zitten. Binnen is geen ruimte voor een kinderstoel dus jonge kinderen moeten op schoot. Ook geen ruimte om ergens je kinderwagen neer te zetten. De snoepjes op een kinderpannenkoek zijn zuurtjes, die zijn niet geschikt voor kleine kinderen. De bediening is erg gehaast, we zaten naast de keuken en kregen continu mee hoe ze aan het klagen waren over de drukte. Al met al voor ons nooit weer!
- Eten & drinken 6
We hebben er vandaag gegeten. Stokbrood was op. Hoe dan in een restaurant stokbrood op? En op een zaterdag vind dat erg slecht, kinderen wouden kleuren moest er zelf om vragen, word niet aangeboden. Geen gezellige sfeer; was eenmalig
- Eten & drinken 3
Ik vond het erg slecht
De pannenkoeken waren het geld niet waard hebben er een uur op gewacht
Geen aanrader!!- Eten & drinken 6
- Service -
Sfeer en bediening was prima.
helaas voor het bedrag wel dunne pannenkoeken.- Eten & drinken 6
Mooie locatie en heerlijke pannenkoeken! Zeker een aanrader als je in Zwolle bent!
- Eten & drinken 10
Het was weer heerlijk om bij jullie te eten! Kinderen genoten en wij ook. Zeker om aan te bevelen bij anderen. We komen graag weer.
- Eten & drinken 10
Simpel, 4 pannenkoeken, met spek met appel, met kaas en twee naturel voor de kinderen. Echt heerlijk. Gezellige attente bediening. Heerlijk buiten gezeten op een warme zomeravond in de koelte onder de bomen.