Nieuwste foto's in Zeewolde

Laatste updates in Zeewolde

1. Remko vd Weerd's profielfoto
    Remko vd Weerd heeft een recensie geschreven voor Hans en Grietje

Remko vd Weerd

Keurig gereserveerd voor een tafel binnen. Bij aankomst bleek er geen plek binnen te zijn voor onze groep, maar wanneer er plek zou zijn zouden we opgehaald worden. Vervolgens op het terras gaan zitten, waar we een uur later nog geen eten hadden. Bij navraag of er binnen al plek was, stond er een groep voor ons die zonder reservering naar binnen mochten lopen.
    Wij zijn hierna vertrokken. Erg jammer!!

• Sfeer 6
    • Service 2
    2,7
  2. Conny's profielfoto
    Conny heeft een recensie geschreven voor Parola 61

Ik heb net mijn eten binnen gehad; kapsalon shoarma.

Ik zag er erg naar uit, maar wat een kleffe bende zeg. Alles op elkaar gepropt. Patat zo slap als het maar zijn kan omdat dat onderin zat en daar boven het vlees met gesmolten kaas, een rot bende.
    Vreselijk, ze moeten de patat apart doen en niet er onderin slappe zooi.

3. Nina's profielfoto
    Nina heeft een recensie geschreven voor Hans en Grietje
    Pannenkoekenhuis Zeewolde

Het restaurant moet het vooral hebben van hun naam en social media status. Het eten is ronduit slecht en de prijs die je betaalt voor een smakeloze pannenkoek met karig beleg is schandalig. Verder slechte service en je wordt echt weggejaagd als de 2 uur erop zitten. Zonde om hier geld uit te geven!

• Sfeer 4
    1,3
  4. Joukje's profielfoto
    Joukje heeft een recensie geschreven voor Hans en Grietje
    Pannenkoekenhuis Zeewolde

Koude en vette pannenkoeken. Heb er wat van gezegd, maar er werd niet gereageerd.
    Ga hier nooit weer eten. Zonde van het geld en zielig voor de kinderen.

• Sfeer -
    • Service -
  5. Dora's profielfoto
    Dora heeft een recensie geschreven voor 't Eiland Fastfood

Het eten was lekker en goed verzorgd.
    De gezelligheid van de ruimte kan veel beter.
    Leuk vriendelijk personeel.
    Prima kwaliteit.

• Sfeer 6
    • Prijs / kwaliteit 10
    9,6
  6. Femke Dautzenberg's profielfoto
    Femke Dautzenberg heeft een recensie geschreven voor Hans en Grietje
    Pannenkoekenhuis Zeewolde

Vorig jaar geweest en dik tevreden met alles. Gisteren een tussenstop hier gemaakt. Moest ik entree betalen. Niet blij hiermee, maar wilde mijn zoontje niet teleurstellen dus maar betaald. Kregen een tafel. Dat ging goed. Eten besteld. Pannenkoeken kwamen, geen bestek. Maar serveerster al weg. Uiteindelijk iemand kunnen vragen. Het zou geregeld worden. Niet gebeurd. Mijn zoontje kwam en is uiteindelijk maar zelf gaan halen.

Bij zijn pannenkoek zou een muntje zitten, dus ook niet.

Pannenkoek gevraagd zonder champignons dit was geen probleem. Nou ja schijnbaar wel want pannenkoek zat vol champignons. Die maar mooi laten liggen.

Toetje en drinken besteld. Toetje kwam, drinken niet. Pas na 20 min kwam het drinken. Tja toen wilden wij net verder. Ik kreeg een sorry.

Toen betalen. Tja na 3 x vragen en maar denken nu ga ik. Kwam er eindelijk iemand.

Mijn zoontje heeft er nog wat gespeeld en heeft genoten. Maar van het Halloween gebeuren hebben we niks mee gekregen. Zonde van de entree van 20€ 🤷🏻‍♀️

Het bezoek deze keer viel dan ook tegen wat bediening en eten betreft.

En geef de bezoekers een keuze. Entree betalen voor de extra activiteit, of alleen spelen en eten. Zonder de extra activiteit.

• Eten & drinken 6
    • Sfeer 7
    • Service 4
    5,1
  7. Peter's profielfoto
    Peter heeft een recensie geschreven voor Tung

Inderdaad een beetje koud aandoen maar eten was redelijk tot goed. Waar ik mij het meest over verbaasde was het afrekenen. Wij waren er 5 over 6 en bij het afrekenen stonden er twee voor mij. Bij het afrekenen stond mijn bonnetje op 1 minuut over 8! Ik moest 2,5 uur x 3 personen afrekenen.

• Eten & drinken 7
    • Sfeer 5
    5,7
  8. Joukje Huitema's profielfoto
    Joukje Huitema heeft een recensie geschreven voor Hans en Grietje

Joukje Huitema

Gisteren 13 oktober geweest. Prachtig park voor jonge kinderen. Maar het eten. Super slecht. De bediening heeft regels de een lege glazen de ander volle borden en oh ja ook nog een voor lege borden. Iets anders nemen ze dus niet mee. De voorgerechten schrikbarend groot. Nog nooit zoiets gezien. Bediening slecht want we kregen het allemaal stuk voor stuk. Dus als je wachtte tot iedereen wat had dan was het dus koud. Het hoofdgerecht super slecht. De kip was verbrand en toch op het bord leggen met de verbrandde kant naar beneden. Er is gevraagd zonder champignons en toch champignons in het gerecht. Al met al slecht. Hier komen wij niet weer. Een 1 is nog te hoog.

• Sfeer 1
    • Service -
    • Prijs / kwaliteit -
  9. marcel's profielfoto
    marcel heeft een recensie geschreven voor Hans en Grietje
    Pannenkoekenhuis Zeewolde

Gister avond geweest. Wij hadden tafel 26 van 5 tot 7 bediening was super slecht. Zijn alleen maar met elkaar bezig en met hun telefoon. Geen manager aanwezig en vooral kinderen in de Bediening. Wij hebben er 2uur gezeten en er is maar 2 keer iemand aan de tafel geweest om te kunnen bestellen. Pannenkoeken kwamen ook niet te gelijk eene helft van de tafel was al klaar met eten toen de andere helft van de tafel nog de pannenkoeken moest krijgen en die waren ook nog koud.

• Eten & drinken 4
    • Sfeer 4
    2,5
  10. M.Karnekamp's profielfoto
    M.Karnekamp heeft een recensie geschreven voor Tung

M.Karnekamp

Als je voor het eerst naar een ander wokrestaurant gaat moet je ervaren hoe zal het zijn. Welnu 29-09-24 waren we bij jullie de ontvangst was zeer vriendelijk, we werden keurig naar onze tafel gebracht. En ja de keuze was voortreffelijk verzorgd, dat was dan ook de reden dat we een week later weer heerlijk hebben gewokt. Zelfs is het mogelijk bij reservering je tafelnr. 32 Door te geven.

• Eten & drinken 7
    • Prijs / kwaliteit 7
    7,4
  11. Ad van Meurs's profielfoto
    Ad van Meurs heeft een recensie geschreven voor Hans en Grietje
    Pannenkoekenhuis Zeewolde

Nog nooit zo slechte bediening mee gemaakt en verschrikkelijk eten, voorgerecht voldeed aan alle wensen en gaf hoop op het hoofdgerecht maar dit was echt verschrikkelijk slecht en al helemaal voor zulke prijzen. Dit was eens maar nooit meer, geen aanrader ook al is de entourage leuk voor kinderen maar kan je beter naar een speeltuin gaan.

• Sfeer 5
    1,4
    0 positieve stemmen1 negatieve stem
  12. Erik van der Schaaff's profielfoto
    Erik van der Schaaff heeft een recensie geschreven voor The Lux
    Nederlands Zeewolde

Erik van der Schaaff

De proeverij is een leuke keuze als je van alles een beetje wilt proberen. Vul het aan met frietjes of een overheerlijk dessert. Of beiden zoals wij deden.

Dikke PLUS!

• Eten & drinken 9
    • Prijs / kwaliteit 8
    8,4
  13. Melissa's profielfoto
    Melissa heeft een recensie geschreven voor Hans en Grietje
    Pannenkoekenhuis Zeewolde

Leuk concept, fantastisch voor kinderen, wel heel erg nasaal. Helaas zijn de pannenkoeken erg duur, en niet top, klef, pannenkoek met spek, maar 3 plakjes spek. De kinderen hadden honger, maar we moesten erg lang wachten om te bestellen. Personeel is erg jong, kletst veel met elkaar en let daardoor niet altijd op de gasten. Veel wespen ook.
    De kinderen vinden het erg leuk en willen wel weer een keer terug, maar weet niet of ze me nog zo gek krijgen 😂

• Eten & drinken 2
    • Service 2
    3,4
    1 positieve stem0 negatieve stemmen
  14. Anoniem's profielfoto
    Anoniem heeft een recensie geschreven voor Hans en Grietje
    Pannenkoekenhuis Zeewolde

Echt een plaatje om te zien en de kids hebben heerlijk gespeeld. We wilden op een gegeven moment drinken halen bijde snoeptoren, net voor ik mijn bestelling kan plaatsen gaat het loket voor mijn neus dicht! De medewerker geeft aan dat ze gaan sluiten. Ik wordt naar de bar verderop gewezen en krijg de mededeling dat omdat aan moet geven dat de snoeptoren dicht is. Daar aangekomen zijn ze verbaasd dat de snoeptoren gesloten is. Eén medewerker loopt weg om te informeren. Deze verwijst mensen u later weer terug, volgens haar zijn ze weer opengegaan?! Terug bij desnoeptoren bestel ik koffie en thee, krijg te horen dat dit net meer kan omdat de automaat buiten werking is.

Uiteindelijk is het tijd om te gaan eten. Toen we naar onze tafel liepen moesten we de wespen van ons afslaan. Wij zagen het niet zitten om rustig te eten met zoveel wespen en onze oudste dochter die daardoor al helemaal niet meer aan tafel wilde zitten.
    Toe kregen we het idee om te vragen of we binnen mochten zitten. In de rij gestaan zo’n 25 minuten, toen we hoorden dat de persoon voor ons als antwoord kreeg dat er geen tafels meer binnen beschikbaar waren. We zijn rechtstreeks naar de auto gelopen en een tafel ergens anders gereserveerd. Over de kwaliteit vh eten kan ik dus niets zeggen. Wel dat ik de prijzen erg hoog vond. Ik zag borden voorbij komen waarop de pannenkoeken erg dun leken.

• Service 3
    • Prijs / kwaliteit -
    5,5
  15. Machteld's profielfoto
    Machteld heeft een recensie geschreven voor Parola 61

5 minuten voor sluitingstijd bestelling geplaatst, we werden gebeld dat de shoarma uitverkocht was en als compensatie kregen we zoveel ( heerlijke) döner op onze bestelling dat we er nog 2 dagen van kunnen eten❤️ top!

• Eten & drinken 8
    • Prijs / kwaliteit 8
    8,4
  16. Mark Andeweg's profielfoto
    Mark Andeweg heeft een recensie geschreven voor Hans en Grietje

Mark Andeweg

De sfeer is echt leuk en goed. Je kijkt je ogen uit, laat staan de kinderen!
    Maar je komt toch voor het eten, en dat vind ik tegen vallen. De pannenkoeken waren lekker, maar relatief dun. Echt geen maaltijd. Dan kijk je naar de prijs, 16 euro voor een pannenkoek met spek, appel en rozijnen vind ik echt wel serieus duur. Mijn dochter van 7 had er ook niet genoeg aan, laat staan wij als volwassenen. Met honger er naar toe, met lekkere trek en een lege portemonnee er vandaan. 78 euro uitgegeven voor 4 pannenkoeken en 1 drankje en dan echt niet het idee hebben dat je goed gegeten hebt.... dat vind ik echt jammer!

• Eten & drinken 4
    • Service 6
    4,8
  17. Maria's profielfoto
    Maria heeft een recensie geschreven voor Hans en Grietje
    Pannenkoekenhuis Zeewolde

Wauw wat een geweldige ervaring!! Ontzettend mooi opgezet!! Een hele leuk speeltuin en het restaurant is zo mooi en gaaf, je kijkt je ogen uit. Voor de kinderen echt een toplocatie!! Ook hebben we heerlijk gegeten en een goede en snelle bediening!
    Logisch dat de kosten voor een pannenkoek wat duurder zijn doordat de entree gratis is.

Wij hebben genoten!

• Eindcijfer 10
  19. Gijsbert's profielfoto
    Gijsbert heeft een recensie geschreven voor Hans en Grietje

Gijsbert

Je gaat voor de kids naar dit restaurant en vooral voor de speeltuin, die vonden het een leuke ervaring. Tav service: lang wachten voor bestellen, kartonnen bekers bij ranja, vieze tafel. Niet top dus.
    Pannenkoek was okay.

Meest vervelende van de ervaring was een penetrante rioollucht op het terrein, dat is echt domper als je lekker wilt eten, het blijft tenslotte wel een restaurant

• Eten & drinken 3
    • Sfeer 7
    • Service 3
  20. Mirjam's profielfoto
    Mirjam heeft een recensie geschreven voor San Mario's

Dit restaurant verveeld nooit. Het eten is puur en o zo erg lekker. Rustig en vriendelijk personeel, eerlijke prijzen. Heerlijk!

• Prijs / kwaliteit 9
    9,6