Nieuwste foto's in Wernhout

Laatste updates in Wernhout

1. Karel's profielfoto
    Karel heeft een recensie geschreven voor Gold en Delicious

Heerlijk gegeten. Goede bediening en het was gezellig.
    We komen zeker terug.

• Sfeer 8
    • Service 8
    8,8
  2. Corrie's profielfoto
    Corrie heeft een recensie geschreven voor Gold en Delicious

Het eten was heel goed, ook een snelle bediening. Een prima 3 gangen diner, een aanrader.
    Zeker voor de prijs. We hebben er allemaal van genoten. Namens het bestuur van de vrouwenbond Wernhout.

• Eten & drinken 8
    • Sfeer 9
    8,3
  3. Arie's profielfoto
    Arie heeft een recensie geschreven voor Gold en Delicious

Heerlijk buiten op het terras de lunch gebruikt. De asperges zijn er!! Dus een overheerlijke aspergesoep gegeten en daarna asperges met scholfilet en lasagne. Een aanrader, mijn vrouw had gekozen voor het 12-uurtje en was ook zeer smakelijk. Gastheer is, als altijd, zeer attent.

• Prijs / kwaliteit 9
    9,6
  4. Frank & Ellen's profielfoto
    Frank & Ellen heeft een recensie geschreven voor Gold en Delicious

Aangenaam verrast op alle punten! Voor (opbouwende!) kritiek moet ik zoeken: een plank in de vloer die manlief z'n stoel wipte als er iemand op stond.. en waarom ook nog friet bij een rijst gerecht?
    Fijn was de hoeveelheid lekkere beetgare groentes. Dessert amuse voor ons nieuw, top.
    Het personeel is dan jong, ze doen zó hun best: met hun zelfvertrouwen komt ook goed met wat tijd. We komen zeker nog eens eten.

• Service 9
    9,9
  5. Ingrid's profielfoto
    Ingrid heeft een recensie geschreven voor Gold en Delicious

Het was een verrassend menu waaruit je kan kiezen! Ziet er erg verrassend en fancy uit! Heerlijk gegeten!

6. Annie Derijck's profielfoto
    Annie Derijck heeft een recensie geschreven voor Gold en Delicious

Annie Derijck

Sfeervol restaurant waar je graag terug naartoe gaat.

• Eindcijfer 10
  7. Dirk's profielfoto
    Dirk heeft een recensie geschreven voor Gold en Delicious

Gemiddeld tot goede ervaring qua eten, ambiance en vriendelijkheid van het bedienend personeel. Helaas zeer onervaren ober.

• Eten & drinken 7
    • Sfeer 8
    • Service 3
    • Prijs / kwaliteit 7
    6,7
  8. Annie's profielfoto
    Annie heeft een recensie geschreven voor Gold en Delicious

We hebben met ons vrouwenclubje heerlijk gegeten, gedronken en bijgepraat in het mooi aangeklede, sfeervolle restaurant. De bediening was top.

9. Annie de Bruijn's profielfoto
    Annie de Bruijn heeft een recensie geschreven voor Gold en Delicious

Annie de Bruijn

Alles was heel lekker en nog een extra toetje dat was bijzonder nog hartelijk dank. Groet Annie

Eén vorige recensie
  10. L. Martens's profielfoto
    L. Martens heeft een recensie geschreven voor Gold en Delicious

L. Martens

Prachtig versierde zaak geeft heel veel sfeer. Ruime keuze uit menu. Vriendelijke en vlotte bediening. Heerlijk gegeten.

11. annie de Bruijn's profielfoto
    annie de Bruijn heeft een recensie geschreven voor Gold en Delicious

annie de Bruijn

Wij komen voor de meisjesdag.

De nieuwste recensie
  12. SVEN's profielfoto
    SVEN heeft een recensie geschreven voor Gold en Delicious

Eten was prima. De service van en eigenaar heel lerg fijn. De sfeer met alle uitbundige kerstdecoratie en kosmos aan lichtjes was betoverend. Aanrader!

• Eten & drinken 7
    • Prijs / kwaliteit 7
    7,6
  13. Angelina's profielfoto
    Angelina heeft een recensie geschreven voor Gold en Delicious

We hebben met z’n allen heerlijk gegeten en gedronken in een prachtige en gezellige kerstsfeer.

14. Hennie's profielfoto
    Hennie heeft een recensie geschreven voor Gold en Delicious

Donderdag met 7 personen, een hele fijne avond gehad, heel sfeervol, de bediening was super, en het eten was ook heerlijk, het 3 gangen menu, was goed, kon kiezen uit al de gerechten, ook de prijs was goed, al met al een dikke Pluim 👌
    Komen zeker nog terug

15. Frans Hanemaaijer's profielfoto
    Frans Hanemaaijer heeft een recensie geschreven voor Gold en Delicious

Frans Hanemaaijer

Aankleding was schitterend maar laat je bediening niet doen door een kind van 15 jaar zonder enige ervaring. Dit gaat je klanten kosten. Wij gaven aan dat de friet te hard was en kregen als reactie van de jongeman dat jullie dat vaker gehoord hadden. Jammer voor zo 'n mooie zaak.

• Eten & drinken 5
    • Sfeer 3
    • Service 1
    • Prijs / kwaliteit 3
    3,6
  16. Judith's profielfoto
    Judith heeft een recensie geschreven voor Gold en Delicious

De jonge persoon die ons bediende was top, alleen maar lovende woorden. De oudere vrouw kwam gehaast en wat humeurig over.

De kaart vond ik wat verwarrend, zit niet echt een lijn in. Ik bestelde een wrap met Argentijnse kip. De kip was behoorlijk taai dus toen ik dit aangaf zei de oudere vrouw dat ik een verkeerd mes had. De wrap was bijna niet gevuld dus ik at voornamelijk wrap. Ik snap dat ze deze tent hebben overgenomen maar jammer dat de oudere vrouw naar mijn idee niet echt openstond voor feedback.

• Eten & drinken 2
    • Sfeer 2
    • Service 2
    • Prijs / kwaliteit 2
  17. Corinne's profielfoto
    Corinne heeft een recensie geschreven voor Gold en Delicious

Een ruimtelijk en gezellig ingericht restaurant waar kwaliteit in een hoog vaandel staat. De extra's tussen de maaltijden door en aan het einde nog een limoncello werden enorm gewaardeerd. Wij gaan hier zeker terugkomen: wij hebben met z'n vieren een heel fijne avond gehad en lang kunnen genieten van het eten en de sfeer. En ook niet onbelangrijk: wij hebben een normaal gesprek kunnen voeren zonder te hoeven schreeuwen of mee te genieten van andere gesprekken. Zeer vriendelijke service!

18. Martijn en Linda's profielfoto
    Martijn en Linda heeft een recensie geschreven voor Gold en Delicious

Martijn en Linda

De sfeer was echt fantastisch. Bij binnenkomst werden we vriendelijk ontvangen. Konden een plekje uitzoeken en werd ons uitgelegd hoe het er werkt.
    Eten was goed daar staat de zaak wel mee. Prijs soms beetje te. Maar ja overal is de prijs hoger dan we zouden willen.
    We komen zeker terug.

• Eten & drinken 9
    • Sfeer 9
    8,7
  19. Roks's profielfoto
    Roks heeft een recensie geschreven voor Gold en Delicious

Gezellig restaurant, heel sfeervol, met fijne bediening! Een groot pluspunt : een drie gangen dinner - een prijs, maar je mag het zelf samenstellen, heel fijn. Zo kies je wat zelf lekker vindt! Aanrader!