Rhodos in Weert

De kleine Griek, daar weet je wat je eet.

€€

Hoe was jouw ervaring?

743 positieve stemmen24 negatieve stemmen
Recensie schrijven

• Parkeren

Parkeergelegeheden in de nabije omgeving.

Emmasingel – Walburgpassage ( 1 – 2 minuten lopen )

Openingstijden

za 16:00 - 22:00
zo 16:00 - 22:00
Meer openingstijden

Omschrijving

Kalosorisate ! - Welkom !

Sinds 22 augustus 1991 is restaurant Rhodos een begrip en vertrouwd adres in Weert voor een gezellig, knus en lekker avondje tafelen. Hier kan men genieten van de echte Griekse specialiteiten die met trots en passie door onze chef-kok Stelios worden bereid.

Onze uitgebreide menukaart bestaat uit allerlei heerlijke mezedes (kleine hapjes) van vlees, vis, grill, oven en vegetarische gerechten en verder uit authentieke gerechten uit heel Griekenland.

Stelios staat borg voor een heerlijke keuken met verse producten, hoge kwaliteit, aandacht voor eerlijke ingrediënten en subtiele gerechten en combinaties. Zeer smaakvol, geen haast en met een vriendelijke sfeer.

In dit Griekse restaurant krijg je het gevoel alsof je gezellig bij iemand thuis bent met heerlijk eten. Grieks eten kun je op meerdere plaatsen, maar Grieks eten op kwaliteitsniveau is alleen mogelijk bij restaurant Rhodos. Er is een aparte rook en wachtruimte.

U kunt bij ons ook op het ruime terras dineren en genieten van de zon. Verder kunt u de producten ook afhalen en bedrijfs- of familiefeesten organiseren. Voor live muziek kunnen wij zorgen.

Wij hopen u in ons gastvriendelijk restaurant te mogen verwelkomen en voor u een heerlijke en gezellige avond te verzorgen.

Immers: ” een goede maaltijd brengt goede mensen samen”.

Wij serveren

• Terras
    • Honden toegestaan
  5. Kinderen
    • Kinderstoel aanwezig
    • Magnetron (voor kindervoeding)
    • Vermaak

• Eten & drinken 9,5
  • Sfeer 9,4
  • Service 9,5
  • Prijs / kwaliteit 9,4
Het eindcijfer is 9,5. (Minimum: 1, Maximum: 10)

1 11

1723982254 95
1734697607 95
1745412960 95

1. René van den Abeelen

Toen ik een paar dagen geleden wat op internet surfte om te kijken of er in de buurt van De Bosuil, waar we op 1e Paasdag een optreden van Supersister zouden bezoeken, een restaurant zat dat interessant zou kunnen zijn, kwam ik Grieks Restaurant Rhodos Weert tegen, pakweg vijf minuten verderop. De recensies waren prima en ik dacht ‘Grieks, da’s best een tijdje terug, laten we die maar proberen’. We konden in de straat parkeren en we schoven aan aan een tafel bij een raam.

Niki en haar echtgenoot Stelios runnen het restaurant inmiddels 34 jaar en we beleefden een bijzonder speciale maaltijd. Om te beginnen troonde Niki me mee naar de keuken om een mogelijk voorgerecht te laten zien dat Stelios nog maar net af had: Tiropita - Spanakopita; filodeeg gevuld met feta en spinazie. Ze raadde het van harte aan en ik besloot het inderdaad te nemen. Het bleek een prima tip.

Flesje rode wijn, gestoofde malse lamsbout met sjalotjes voor mij en twee spiesen van Livar varkenshaas en giros voor Marian. Als ik terugdenk aan wat ik nog maar een paar jaar geleden kon eten… er is iets veranderd en ik heb veel, heel veel eerder genoeg. Dat was vanavond ook. Maar lèkker! Werkelijk ont-zet-tend lekker! Het restaurant ziet er prima uit, de kaart is uitgebreid en de bediening is alsof je al jaren vaste gast bent.

Niki legde ons in heel dikke watten en kwam na de maaltijd gezellig bij ons zitten om over van alles te praten. Wij waren inmiddels de laatste gasten dus dat kon, en we hebben een hele tijd aangenaam gebabbeld.

‘Voor exclusieve traditionele gerechten’ staat er op het visitekaartje. Een adresje waar we absoluut nog een keer naar terug gaan, want het is werkelijk een aanrader. Een erg goed concert en een heel bijzonder diner… al met al een zeer geslaagde eerste Paasdag!

2. Jan en Thea Bussem

Ons vaste plekje voor de allerlekkerste gerechten met de smaak van Griekenland. Super lieve gastvrouw en geweldige kok.
    Alles vers en je proeft de liefde waarnee het is bereid. Ben je in Weert of iets verder ga hier dan eens lekker eten. Succes verzekerd.

3. René Ferreira de Souza

Wat een heerlijk pareltje is dit in het centrum van Weert. Ik kwam binnen en voelde meteen de Griekse sfeer, zo sfeervol en warm is zowel het restaurant als de ontvangst. Ik werd heel lief verwelkomd, kreeg een ouzo en een leuke plek. De kaart heeft heel wat te kiezen, ik ging voor 4 lamskoteletten en gyros. Ronduit verrukkelijk! De lamskoteletten smaakten geweldig en puur. De gyros ook. Heerlijke tzaziki erbij. De eigenaresse zong ook nog, prachtige stem. Ik zat alleen en was met een goede vriend die in Griekenland zat maar het voelde alsof ik daar ook was. Ik ben echt in de watten gelegd. Geen show, maar echt vanuit het hart. En wie wil dat nou niet? Ik ben vorig jaar ook bij een concurrent geweest maar ik vind deze tent echt beter. Je gaat er geen spijt van krijgen, hoe dan ook, ik kom zo snel mogelijk weer terug. ❤️❤️❤️❤️ Liefs

4. Niels & Josine

De beste Griek van de regio. Echte authentieke gerechten met veel smaak. Gezellig restaurant om avondvullend te tafelen.

0 positieve stemmen0 negatieve stemmen
  5. We werden zeer vriendelijk ontvangen door de gastvrouw en we kregen goede advies over wat we konden eten. We namen het gerecht aan wat zij ons adviseerde. Met 1 woord het was subliem. Zeker de moeite waard om daar te gaan eten. Top.

0 positieve stemmen0 negatieve stemmen
  6. Op 9-2-2025 hebben we hier gegeten. Allereerst werden we door de gastvrouw heel vriendelijk ontvangen. En kregen we enkele tips wat we konden eten.
    Wat hebben we hier heerlijk gegeten. Niet te zout, maar wel heel lekker gekruid. De beste gyros die we ooit gegeten hebben. Lamskotelet zeer mals.
    Vers gebakken patat. Ook toen we klaar waren met eten, hebben we nog zeker een half nagebabbeld over van alles. Ook de kok is een hele vriendelijke man en kan verdomd goed koken. We willen hun bedanken voor een fantastische avond!
    Lieve groet uit Heeswijk-Dinther!

7. MBH

Wederom lekker gegeten.

8. Het Griekse restaurant Rhodos biedt een warme sfeer, heerlijk vers bereid eten en vriendelijke service. De moussaka is een aanrader, net als de souvlaki. Perfect voor een gezellige avond met authentieke Griekse smaken. Zeker een bezoek waard!

0 positieve stemmen0 negatieve stemmen
  9. Een fantastisch Grieks restaurant met ontzettend aardige mensen die je direct welkom laten voelen. De gyros was enorm lekker: mals, perfect gekruid en heerlijk vers. Als afsluiter genoten we van een verrukkelijk dessert, zoals de huisgemaakte baklava, perfect zoet en knapperig. Warme sfeer, geweldige service en heerlijke gerechten. Wij komen zeker terug!

0 positieve stemmen0 negatieve stemmen
  10. Zoals altijd weer heerlijk gegeten met de Kids voor mijn verjaardag.

De gastvrouw en kok runnen een prima restaurant.

• Eten & drinken 8
    • Sfeer 8
    • Service 8
    0 positieve stemmen0 negatieve stemmen
  11. Hebben heel lekker gegeten, en een lieve vrouw altijd vriendelijk!

12. Maxime Bethlehem

Heerlijk gegeten!! We hebben met de familie gegeten voor mijn verjaardag en het was echt fantastisch. Het eten was heerlijk, vers en er was meer dan genoeg voor iedereen. De bediening was ontzettend gastvrij en zorgde ervoor dat we ons meteen welkom voelden. De sfeer was gezellig en ontspannen, waardoor het een perfecte plek was om samen te genieten. Zeker een aanrader voor wie van lekker Grieks eten houdt!

0 positieve stemmen0 negatieve stemmen
  13. Ik ben hier al vaak geweest want het is voor mij nog steeds het beste Griekse restaurant in Nederland.

0 positieve stemmen0 negatieve stemmen
  14. Vandaag genoten van de heerlijke gerechten die hier worden gemaakt. De eigenaresse is echt betrokken bij de gasten en is een schat van een mens! We kregen een drankje van het huis toen we zaten te wachten op onze afhaalmenu's.

0 positieve stemmen0 negatieve stemmen
  15. Rhodos is een Griek met klasse. Ik kom hier niet alleen graag ik kom hier vaak en moet zeggen het heeft me nooit teleurgesteld is sfeer en het eten. Dit is een zeer voortreffelijke keuken zou iedereen aanraden dit restaurant eens uit te proberen. Als je in Weert komt, kom je hier zeker terug. Gewoon zeer goed, leuk, aangenaam. De de gastvrouw is gewoon fantastisch.
    Kom een meene langs. Doen!

0 positieve stemmen0 negatieve stemmen
  16. Laatstelijk wezen eten bij Grieks Restaurant Rhodos in Weert. Het eten dat geserveerd is formidabel; alles vers en zeer smaakvol. Met zekerheid het lekkerste Griekse restaurant waar ik ooit ben geweest. Daarnaast ook belangrijk voor mij dat er Livar-vlees wordt geserveerd. Niet alleen smaakvol, maar ook een streekproduct. Verder valt op dat de service erg goed is. Wij werden warm welkom geheten en geïnformeerd over de 'specialiteiten van het huis'. Echt een avondje uit in typische Griekse sferen! Bedankt en tot snel!

17. Anique Conjarts

Heerlijk eten, super lekker Livar vlees. Recentelijk met onze dochter gaan eten, die ook van de gyros genoot. Lekkere verse friet. Lieve bediening. Op en top genoten!

0 positieve stemmen0 negatieve stemmen
  18. Alles is altijd super en naar wens. Ik geniet elke keer van mijn bezoek samen met mijn vriend van de gezelligheid en het heerlijke eten!

0 positieve stemmen0 negatieve stemmen
  19. Was er met mijn vriendin voor de eerste keer.
    Gastvrouw heeft ons suggesties gegeven betreft het eten.
    Het was heerlijk.
    Alles vers en met liefde bereid.
    Super sfeer.
    We komen beslist weer eens terug.

0 positieve stemmen0 negatieve stemmen
  20. Vanavond weer op bezoek geweest bij Rhodos.
    Het was weer heerlijk en gezellig zoals altijd.
    Dank je wel Rhodos voor het lekkere eten en de gezelligheid.
    Dank je wel en tot snel weer.

0 positieve stemmen0 negatieve stemmen
  21. Ik hoorde al van anderen dat mevr niet aardig voor kinderen is, maar helaas ook zelf moeten ervaren. Zij wilde even op een dominante manier bepalen waar mijn kinderen moesten gaan zitten. Nou dat mogen zij zelf weten. Vervolgens mijn vrolijke dochter op een ruwe manier aan tafel schuiven waarop zij enorm schrok en behoorlijk van slag was. Mijn bloed kookt enorm. Wat een figuur zeg. Hier kom ik nooit meer!

• Eten & drinken 1
    • Sfeer 1
    • Service 1
    • Prijs / kwaliteit 1
  22. Geert en Anita

Vandaag genoten van de heerlijke gerechten die er hier geserveerd worden. De eigenaresse is echt betrokken bij de gasten en is een schat van een mens! Komen hier binnenkort zeker weer terug!

0 positieve stemmen0 negatieve stemmen
  23. Gezellige sfeer, eigenaresse is ontzettend aardig en attention. Eten is zeer lekker, vlees was echt top bereid.

0 positieve stemmen0 negatieve stemmen
  24. Het eten is erg goed en vers. Calamares, tzatziki en pita zijn de hemel in je mond. Het vlees was zeer goed gedaan. De eigenaar van het restaurant zorgt voor een heerlijke sfeer door te dansen en zingen. Ze is een heel vrolijk persoon. De eigenaar heeft ook altijd een glimlach op zijn gezicht. Wij komen er altijd graag terug.

25. Ellen Schoonbrood

Bediening ontzettend vriendelijk, heerlijk vers eten.
    Fantastisch, kan niet anders zeggen. Dessert is handgemaakt en de limoncello ook.

Dikke 10 plus.

0 positieve stemmen0 negatieve stemmen
  26. Een super gezellig klein restaurant....we waren in Weert voor een verblijf van 3 nachten.... we waren super tevreden en hebben dan ook 3 avonden hier verschillende gerechten gegeten....een echte aanrader...

0 positieve stemmen0 negatieve stemmen
  27. Als je de eigenaren een paar keer hebt ontmoet wordt je in de watten gelegd...de eigenaresse is streng, maar zeker goed voor iedereen.....eten is super goed en je krijgt er veel.... Gezellige sfeer....klein restaurant maar een echte aanrader.....

• Sfeer 8
    • Service 8
    9,2
    0 positieve stemmen0 negatieve stemmen
  28. Wellicht schrikt het je even af bij binnenkomst. Maar mevrouw geeft je de beste plaats die ze heeft. Mevrouw is een vreselijke lieverd. Het eten is mega goed en meer dan genoeg. Het restaurant is gezellige,brandschoon en de toilets zijn mega schoon......wij gaan terug komen.

0 positieve stemmen0 negatieve stemmen
  29. Dit is de tweede keer dat ik bij Rhodos in Weert eet. En niet zonder reden. Speciaal vanuit Groningen ga ik naar Rhodos voor het fantastische eten, de geweldige gastvrouw en chefkok en de fantastische beleving in het restaurant. Alsof je thuis bent op een Grieks eiland. En speciale aandacht voor de geweldige, fantastische gastvrouw. Wat een prachtig persoon!!

0 positieve stemmen0 negatieve stemmen
  30. Heerlijke Dorade en tonijn met bijpassende salade.
    Zelfgemaakte limoncella ook beschikbaar.
    Topavond! Aanrader voor Weert en omstreken.
    Voor ons al 20 jaar met enige regelmaat een topadres! Nikki kan nog steeds mooi zingen

0 positieve stemmen0 negatieve stemmen
  31. Vandaag voor de eerste keer gegeten, we werden zeker hartelijk ontvangen. Alles is mogelijk! Gastvrouw is een echte Griekse moeder. Is ook heel betrokken bij haar gasten. Eten is echt super. Ga hier zeker vaker komen als we weer een keer in de buurt zijn.

32. Het was super,
    Het eten was lekker,
    Service was goed,
    sfeer was echt Grieks.

33. Lonneke Moonen

We hebben vanavond (3 augustus) wederom
    heerlijk gegeten bij Rhodos! Heerlijke voorgerechten en zalm als hoofdgerecht! En altijd even vriendelijk ontvangst door de eigenaresse. We komen er graag!

9,5
    0 positieve stemmen0 negatieve stemmen
  34. Wij komen met enige regelmaat in het restaurant. Een absolute aanrader! Vaak worden we verrast met heerlijke gerechten, zo hoort een Griekse keuken te zijn!

0 positieve stemmen0 negatieve stemmen
  35. We hebben heerlijk bij Rhodos gegeten. We werden heel gastvrij bediend. Alsof we even echt op Rhodos waren 😁. Bedankt en we komen zeker nog een keer terug.

36. Mireille

Super lekker en super gezellig! Eten heerlijk vers. Ontzettend gelachen met de bediening. Een echte Griekse tante. En ook de chef is super lief. Alsof we op vakantie in Griekenland waren.

8,8
  37. Fam. Swaegemaekers Eddy en Carinr

Zeer hartelijke ontvangst, het eten was super lekker. Een echte aanrader!

38. nelissen-nijs

Je proeft de versheid van de producten. Ontzettend vriendelijk en gewoon heerlijk top eten.

0 positieve stemmen0 negatieve stemmen
  39. Super gegeten, fantastische service en gastvrouw!

0 positieve stemmen0 negatieve stemmen
  40. Eerste keer dat ik daar eet. Heerlijk authentieke Griekse sfeer, sfeervolle inrichting. Complimenten voor de schone zaak. Salade en calamaris schotels waren heerlijk! Zeer gastvrije gastvrouw! Wij komen zeker terug!

0 positieve stemmen0 negatieve stemmen
  41. Geweldige gastvrouw, geweldige gyros en ander eten, leuke sfeer met echte griekse decoraties

42. Mike Boerman

In 1 woord fantastisch!!

43. Natalie

Prijs kwaliteit verhouding is super goed!
    Super mals vlees. Zelf had ik de giros. nog nooit ergens zulke goeie gegeten, echt een goeie aanrader.
    Alles wordt hier met Griekse liefde gemaakt. Dat merk je en dat proef je.
    Als je in de buurt bent zeker een aanrader.
    Ze hebben een echte griekse gastvrouw en een super kok!

9,4
    0 positieve stemmen0 negatieve stemmen
  44. Erg lekker eten!! Goed op smaak en goede prijs/kwaliteitverhouding. Hoogtepunt is de vriendelijkheid en gastvrijheid van de gastvrouw. Erg gezellig!

0 positieve stemmen0 negatieve stemmen
  45. Lekker eten, aardige mensen!

0 positieve stemmen0 negatieve stemmen
  46. Super restaurant, jarenlang geweldige kwaliteit, bedankt voor de service!

0 positieve stemmen0 negatieve stemmen
  47. Ontzettend gezellig en gastvrij! Super eten!

0 positieve stemmen0 negatieve stemmen
  48. Wat een lieve warme gastvrije mensen!
    Voor het eerst geweest, ze gaven een eerlijk advies over de hoeveelheid eten, waarbij men mee dacht met de diversiteit van de Griekse keuken.
    Het eten was fantastisch! Als afsluiting kregen lekkere chocolade. Om af te sluiten kregen we tzaziki en paaseieren mee naar huis vanwege het Grieks orthodoxe pasen.
    Kortom echt een aanrader!

49. Jolanda

We komen er al jaren.
    Gisteren was werkelijk uitmuntend.
    De voor- en hoofdgerechten waren speciaal door hun uitgezocht. Verse vis en vlees. Verrukkelijk👌
    De gastvrouw is super aardig en attent.

0 positieve stemmen0 negatieve stemmen
  50. Kom al jaren bij deze Griek in Weert. Veruit de beste!
    Met een constante goede kwaliteit komen we hier graag regelmatig genieten.

51. Johan Popma

Dit is de beste griek die ik ken, ik kom hier al 15 jaar en de kwaliteit is consistent.
    De eigenaren doen dit echt met passie. Kom hier heel graag.

0 positieve stemmen0 negatieve stemmen
  52. De eigenaresse is vriendelijk. De sfeer is goed. Het eten is lekker. Er werd zelfs rekening gehouden met het zoutarm dieet van mijn vrouw. Er werd extra groente voor mijn vrouw gereserveerd.

8,8
    0 positieve stemmen0 negatieve stemmen
  53. De eigenaren zijn heel gastvrij en het eten is heerlijk. De eigenaresse zingt vrolijk mee met de Griekse muziek die door haar wordt afgespeeld.

54. Maikel Nendels

We waren weekje op vakantie en zouden mijn ouders meenemen uit eten. Mijn ouders houden van lekker eten met veel vlees. Wat kun je hier lekker eten en niets is vet. De gastvrouw is een harde werker met veel humor en respect. Ik zou hier zeker nog een keer vaker gaan eten. Complimenten

0 positieve stemmen0 negatieve stemmen
  55. Vandaag hier voor het eerst gegeten.
    Was niet alleen heerlijk maar ook heel gastvrij. Over 2 weken komen we weer, we willen graag de hele kaart ontdekken!

• Prijs / kwaliteit -
    0 positieve stemmen0 negatieve stemmen
  56. Gisteravond hebben mijn vriendin en ik genoten van een heerlijk diner bij Rhodos.
    Het restaurant heeft een warme en gastvrije sfeer en een authentieke Griekse inrichting

De calamari die ik bestelde was ongelooflijk vers, knapperig van buiten en mals van binnen. Mijn vriendin genoot van een sappige kip die perfect was bereid.

Kortom, deze avond bij het Griekse restaurant was een leuke ervaring, en we keren hier zeker terug.

De uitstekende service van de gastvrouw en de verrukkelijke gerechten hebben een blijvende indruk op ons achtergelaten. Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar een stukje Grieks paradijs op hun bord.

57. Heerlijk gegeten!
    Alles is zo goed van smaak.
    Altijd lachen met de gastvrouw, net even wat anders.

9,8
  58. Marcd en Karin
  59. Wij hebben vanavond gegeten bij Rhodos in weert.
    Het was zo geweldig lekker.
    Alles vers en vlees en vis mals en goed van smaak.
    Je voelt je even in Griekenland in een gezellige sfeer en een intens lieve gastvrouw.
    Dankje wel.
    Wij hebben genoten en komen zeker terug.
    Gr saskia.

0 positieve stemmen0 negatieve stemmen
  60. Hele lieve mensen heerlijk eten en goede service.

0 positieve stemmen0 negatieve stemmen
  61. Erg lekker eten zeer vriendelijke service we blijven zeer regelmatig terug komen.

0 positieve stemmen0 negatieve stemmen
  62. Ik was voor werk in Weert en kwam toevallig langs dit tentje. Het oogde heel stil en verlaten, dus ik twijfelde in het begin, maar wat ben ik blij dat ik gegaan ben. Het restaurant is leuk ingericht in Griekse sfeer, de restauranthouders zijn authentieke Grieken en het eten is om te smullen. Ik mag graag Grieks eten, dit was het lekkerste dat ik tot dusverre heb gehad. Ik voelde mij ook meteen welkom en de gastvrouw kwam geregeld even een praatje maken. Erg fijne plek en een absolute aanrader!

9,9
    0 positieve stemmen0 negatieve stemmen
  63. Lekker Grieks restaurant waar authentieke Griekse sfeer hangt. Alles vernieuwd binnen. Fijne intieme nisjes waar je kunt zitten en genieten van het heerlijke eten!
    Eten was uit de kunst! Heerlijk mals met smaak bereid. Ik was weer even terug op vakantie in Griekenland!

64. Anouk Reinders

Leuke kleine gezellige zaak met echte griekse eigenaren. Die al meer dan 30 jaar de zaak hebben. We hebben dit restaurant op basis van de recensies uitgekozen en we kunnen zeker zeggen dat de recensies waar zijn. Zeer lekker en mals vlees. Heerlijke bifteki en giros. Alles was heel vers en lekker gekruid. Aardige gastvrouw die tijd maakt voor een praatje.
    Totaal plaatje was prima. Ook de chocolade taart is een aanrader. We komen hier zeker nog terug en proberen volgende keer iets anders op de kaart. De vis en calamari bij de tafel naast ons zag er ook zeer smakelijk uit.

65. Michael

Geweldig lekker Grieks eten dat men serveert. Je waant je een beetje in Griekenland zelfs, de mensen zijn zeer begaan met hun restaurant en hun gasten. Af en toe zingt de dame een Grieks lied mee. Persoonlijk vonden wij de vis, met name de Calamaris heerlijk.

0 positieve stemmen0 negatieve stemmen
  66. We hebben een heerlijke avond gehad! Het eten was erg lekker en werd mooi geserveerd, het advies voor mij (vegetariër) was uitstekend, de gastvrouw was heel aardig en de muziek was mooi. Alles klopte. Als we weer eens naar het zuiden komen, gaan we hier zeker weer eten!

67. Annemie

We hebben super lekker gegeten hier, fijne madam die ons eten serveerde, met mooie zang en heerlijke wijn. Verrassingsmenu was heel goed, ook voor de vegetariër onder ons.

9,2
    0 positieve stemmen0 negatieve stemmen
  68. Zaterdag heerlijk gegeten bij dit restaurant en genoten van de Griekse sfeer. Super mals vlees, lekker en divers gekruid en mooi geserveerd. Als afzakkertje nog een bijzonder zachte (speciale) Ouzo van het huis. We hadden een geweldige avond!

3 vorige recensies
  69. Christophorus

5047 punten
  70. Marga klaessen

Super lekker gegeten, complimenten aan de kok. Gezellige gastvrouw!

71. Echt super eten, complimenten aan de kok en de gezellige bediening. Top

0 positieve stemmen0 negatieve stemmen
  72. De service was persoonlijk en heel gezellig.
    Het eten was heel goed, zo veel verschillende smaken en ik mocht zelfs in de keuken kijken!
    Heel erg aan te raden.

73. Tamara van den Nieuwenhoff

Heerlijk gegeten en een aangename huiselijke sfeer om te zitten. Leuke gastvrouw.
    We gaan zeker nog vaker terug komen

74. Bernd & Sylvia Göhler

Het Grieks restaurant Rhodos in Weert is een fantastische restaurant. Niet alleen dat alles super lekker smaakt - nee, de atmosfeer is zo mooi en de gastheer en -vrouw zijn zo lieve mensen. En als he geluk hebt hoor je ook een van de beste zangeressen ooit :-)
    Een echte aanrader!

75. Rens Verkoelen

Het is een geweldige atmosfeer.
    Hele vriendelijke eigenaresse die de hele dag klaarstaat. Komt ook gezellig een praatje maken en ze heeft oog voor haar gasten.
    Sfeervolle zaak met een prima prijs/kwaliteitsverhouding.

Een aanrader als je van Grieks eten houdt.

76. Bart Bongers

Het eten bij Rhodos is erg lekker. Het vlees is mals en goed gekruid, veruit de beste Griek in de regio. De bediening is altijd goed en de sfeer altijd gezellig. Zeker een aanrader!

0 positieve stemmen0 negatieve stemmen
  77. Onze eerste keer bij Rhodos Grieks restaurant in Weert, maar zeker niet de laatste! Op een doordeweekse avond heerlijk gegeten, porties zijn ruim voldoende en het vlees was zeer goed bereid. Na afloop een koffie met huisgemaakte limoncello; een echte aanrader! De eigenaresse was zeer gastvrij en vriendelijk, zorgt voor een erg fijne sfeer! Wij komen zeker een keer terug.

78. Truus Bongers-Keijers

Lekker gegeten bij Grieks restaurant Rhodos. De giros en kipfilet waren lekker mals en goed gekruid. Ook het voorgerecht feta met spinazie in filodeeg smaakte lekker. De chocolade taart maakte de avond af.

0 positieve stemmen0 negatieve stemmen
  79. Altijd heerlijk eten en fijne service! Leuke gastvrouw en authentiek Grieks eten. Super!

80. Marc Bongers

Altijd gezellige sfeer! Eten is lekker en vers. Er is nooit iets te veel als je iets vraagt.

81. Merel Van Geneijgen

Altijd super lekker eten bij Rhodos! Het vlees is van hele goede kwaliteit en heerlijk mals en de porties zijn zeer royaal! Wij komen er al jaren heel graag met de familie. Het beste griekse restaurant van Weert en omstreken!

82. Rachel Fransen.

Mijn vriend en ik zijn in het begin van onze relatie een keer gaan eten bij Rhodos in Weert. Na lekker te hebben gegeten en een leuken avond te hebben gehad zijn we steeds vaker geweest. Dat is inmiddels al ruim 17 jaar geleden. Ja we zijn nog steeds bij elkaar. En we gaan graag bij Rhodos eten. De Griekse kok kookt met passie, en maakt de lekkerste gerechten. De gastvrouw is een vriendelijke warme Griekse mama. Vraagt altijd hoe het gaat en brengt sfeer in het restaurant. Na deze lange tijd kennen we het echtpaar ook goed.
    En komen we graag terug om lekker verrast te worden. En te genieten van goed Grieks eten in eigen land.

Groetjes Rachèl en Johan.😉😘

83. Frans Keijzer

Top ervaring, na warm onthaal heerlijk gegeten, vier verschillende voorgerechten met de tafel gedeeld en het was allemaal net zo lekker (Calamari was de persoonlijke favoriet), en de vleesmix en de zalm bij het hoofdgerecht waren evenals verrukkelijk.

Advies van de gastvrouw vooral opvolgen, echt een lieverd ;)

84. Yoeri Riemeijer

Perfecte sfeer, vriendelijke mensen en het eten is er heerlijk, echt Grieks! De beste Gyros die ik ooit heb gegeten!

85. Milou Van Binsbergen

Hier laatst gegeten. Het waren heerlijke gerechten en een hele leuke eigenaresse. Komen graag weer eens terug! 😊

0 positieve stemmen0 negatieve stemmen
  86. Heerlijk Grieks Gegeten! 6 A 7 jaar geleden zijn we in de buurt van Weert op vakantie gegaan en hebben we uiteindelijk hier iets gegeten, dit was zo lekker dat we tegen elkaar zeiden dat als we hier nog een keer in de buurt op vakantie zouden gaan we hier nog een keer heen zouden gaan!
    Nu 6/7 jaar later wederom dit gezellige sfeervolle restaurant bezocht, met nog steeds dezelfde liefdevolle meegaande goedverzorgende gastvrouw die nog steeds met de zelfde passie en plezier voor de lekkerste ruime gerechten zorgt.
    Dus als we weer in de buurt zijn komen we zeker weer langs! Gr uit Barneveld :)
    ps nr63 op de kaart proberen als je met z’n 2en bent ;)

1 positieve stem0 negatieve stemmen
  87. Vriendelijke, zingende gastvrouw. Eten was voortreffelijk!

0 positieve stemmen0 negatieve stemmen
  88. Hartelijk ontvangen door een hele lieve Griekse mama! Authentiek goed Grieks eten. Gezellige muziek; een stukje Griekenland in Nederland.

1 positieve stem0 negatieve stemmen
  89. Op zoek naar snelle hap? Vooral doorlopen. De eigenaren nemen de tijd voor je voor een avond vullende culinaire verassing. Van harte aanbevolen.

0 positieve stemmen0 negatieve stemmen
  90. Telkens we in de buurt op vakantie zijn, zakken we steeds af naar dit restaurant! De enthousiaste eigenares neemt je vriendelijk in ontvangst! Als je op zoek bent naar authentiek grieks eten, dan ben je hier aan het juiste adres! Overheerlijke voorgerechten en goed gevulde hoofdschotels, met honger kom je hier niet buiten. Weet je niet wat te kiezen, laat je dan zeker adviseren door de eigenares. Wij komen absoluut terug!

0 positieve stemmen0 negatieve stemmen
  91. Leuk ontvangst van een lieve Griekse vrouw. Ongecompliceerde opnamen van onze wensen was genoeg om heerlijk te eten. Willen jullie vlees? Meer was niet nodig. Eten was heerlijk een echte aanrader voor even wat anders dan een burger.

Als we in de buurt zijn komen wij zeker terug!

0 positieve stemmen0 negatieve stemmen
  92. De meest geslaagde bonte avond in Weert. Heeeeeeel goed eten (beste bifteki ooit), beste service ooit gehad, lief voor de kinderen, limoncello is heerlijk en heerlijk dansen op Thessaloniki👍
    Komen volgend jaar zeker terug
    Een 🔟!!!!!

0 positieve stemmen0 negatieve stemmen
  93. Vandaag 25 oktober 2022 Rhodos bezocht waar we gastvrij werden ontvangen door de eigenaresse. Zij adviseerde de gehaktballetjes en de mousaka welke echt heerlijk waren. De sfeer was goed en het advies van de eigenaresse ook. Zeker een aanrader om te gaan eten.

94. Ruben Bethlehem

Afgelopen zaterdag voor de 2e keer er gegeten met de familie. De eigenaresse is vriendelijk en geeft goede tips omtrent de gerechten. We kregen allerlei voorgerechtjes en vervolgens een schaal friet en salade. Daarnaast grote schalen met verschillende soorten vlees. Het overgebleven vlees konden we meekrijgen in een bakje. Ook is het afhalen van een pita broodje gyros een aanrader. Erg lekker eten en leuke sfeer binnen.

95. Chris Smeets

Zaterdagavond met 4 personen gegeten. Het restaurant zat gezellig vol.
    We bestelden de Griekse tafel (voor 4pers): een zeer uitgebreid aanbod van diverse warme en koude voorgerechten, gevolgd door een grote schaal met heerlijk bereide gyros, moussaka, spiesen en nog veel meer. Alles was lekker vers en perfect gebakken.
    Wij komen hier regelmatig en de eigenaresse zorgt er altijd voor dat je niets tekort komt!

Voor ons een geslaagde avond!

96. Claudia de Klerk

Dit restaurant is en blijft mijn favoriet.
    Ik kom er al zo'n 10 jaar.
    Het eten is van sublieme kwaliteit. Een echte aanrader! De verfijnde griekse smaken zorgen hier voor een geweldige smaakbeleving.
    Een heerlijke griekse sfeer met een goede service waar je je echt in Griekenland waant.
    De lieve gastvrouw komt met plezier en liefde de heerlijke gerechten en wijnen aan de tafel toelichten. Ook zingt zij af en toe vrolijk mee met de griekse muziek op de achtergrond. Dit restaurant is een parel in Weert. Nogmaals een echte aanrader voor wie van kwaliteit en finesse houdt.

97. Richard Geilen

Een echt grieks restaurant dat wordt gerund door 2 kanjers die hun ziel en zaligheid in hun zaak stoppen en dat ervaar je als klant. Een authentieke Griekse keuken waar ieder gerecht zn eigen smaak heeft en alles terplekke vers wordt gemaakt. Je wordt hartelijk ontvangen, goed geadviseerd en nooit teleurgesteld. Een echte aanrader voor iedereen die van ECHT grieks eten houdt.

0 positieve stemmen0 negatieve stemmen
  98. Iedere keer als we zin in Griek hebben gaan we naar Rhodos en we worden nooit teleurgesteld! Het eten is heel lekker en de gastvrouw is altijd vriendelijk! Een aanrader!

• Prijs / kwaliteit 7
    8,7
    0 positieve stemmen0 negatieve stemmen
  99. Lieve mensen die met hun hart het restaurant runnen. Ik kom er al vele jaren met veel plezier samen met collega's en mijn familie.
    Hier smaakt elk stuk vlees anders en heerlijk gekruid. De presentatie is aantrekkelijk en onderscheidend.
    Met authenticiteit is helemaal niets mis! Geef je gewoon over aan de oprechtheid van de eigenaren.

0 positieve stemmen0 negatieve stemmen
  100. Gisteren weer eens heerlijk gegeten bij Rhodos, de chef kan toveren met kruiden, heel bijzonder! En de gastvrouw zorgde als altijd voor de sfeer, je waant je in Griekenland!
    Een aanrader!

3 vorige recensies