Contactgegevens
- Vijlen
- Nederland
- Routeomschrijving
Parkeren
er zijn drie parkeerplaatsen in het bos.
één op honderd meter lopen vanaf het Hijgend Hert en twee op 900 meter lopen vanaf het Hijgend Hert.
Verder loopt er een mooi wandelpad "Vijlenerbergpad" vanuit de kern van Vijlen naar boven. (op en neer 5 km) -
OV
lijn 61 halte "de Linde" en dan het Vijlenerbergpad volgen of halte Harles en dan het landweggetje omhoog het bos in lopen.
- Telefoon 043-3062499
- Honden toegestaan
Kinderen
- Vermaak
- Kinderstoel aanwezig
- Magnetron (voor kindervoeding)
- Verschoontafel
7 | 8 |
8 | 32 |
9 | 18 |
10 | 14 |
Hier zie je hoe de waardering van het restaurant door de tijd verloopt.
1228685422 | 94 |
1651315105 | 65 |
1660502706 | 60 |
1669690308 | 58 |
1678877910 | 58 |
Verschrikkelijk nooit meer. Veel te veel gasten in een te krappe ruimte, je voelde je als een ingeblikt sardientje. Met 4 personen aan een twee persoons tafeltje gezet waar je je amper kon bewegen, als de drankjes op tafel stonden was die vol, bestek en servetten werden in een soort van bloempot gebracht tafel was te klein om fatsoenlijk gedekt te worden. Bestek bestond uit aftandse steakmessen en vorken terwijl er geen steak besteld was. Hadden om 17.00 uur gereserveerd maar het gerecht wat we wilden eten was er niet, toen maar een huttenstoof besteld, deze smaakte naar goulash misschien doordat het vlees helemaal kapot gekookt was. De warme groenten leken van andermans bord af te komen en niet smakelijk. Het enige wat redelijk was waren de frieten, maar de mayonaise zat in een papieren vormpje wat een knoeiboel werd als je er wat van wilde pakken. Maar het ergste waren de toiletten, daar moest je voor naar buiten en de stank kwam je echt tegemoet, het leek of deze al dagen niet schoon waren gemaakt, zelfs de wastafel was echt smerig echt niet hygiënisch en dan vraag je je af… hoe zou het in de keuken zijn qua hygiëne? En dan de rekening, veel en veel te hoog voor het geen wat je krijgt, waardeloos. Een vieze afknapper en zeker niet voor herhaling vatbaar.
- Eten & drinken 2
Nog nooit zo’n slechte serveerster meegemaakt.
Brutaal, grote bek, niet gastvrij, laat zien dat het haar geen moer interesseert hoe het de gast vergaat, zelfs zo erg dat het bloed onder de nagels wegtrekt en verleidt om haar een “f*cking slechte gastvrouw” te noemen. Wij komen hier nooit meer…- Eten & drinken 2
- Service -
Zeer slechte ervaring. Overall smerig. Stinkende toiletten. Vieze tafels. Armzalig broodje tegen veel te hoge prijs. Cappuccino duur en als je ernaar kijkt is hij al op.
Wordt in diverse artikelen als hotspot van Limburg genoemd, maar dat is het zeker niet! Dan zijn er in de omgeving veel betere eetcafés te vinden.- Eten & drinken 3
Gisteren hier geweest, na een lange wandeling verheugd om een hapje te eten en te drinken.
Helaas....
In de krant stond een stuk over nieuwe eigenaren.
Nou, als dit de voorbode is dan gaat het niet goedkomen...
Ik begrijp de nood aan personeel maar de jongeman welke over het terras slofte, je niet aankeek, bij alles wat je bestelde zei: "is op" kon niet ongeïnteresseerder.
De toiletten...als je voor de deur stond kwam de urinegeur je al tegenmoet. Bij het openen van de deur nog vele malen erger. Zo vies...echt zelden zoiets goors gezien.
Of geroken.....
Nee, voor ons geen hijgend hert meer. Niet te vergelijken met hoe het ooit was.
Bij het afrekenen wordt het bedrag genoemd, niks van was het naar wens of wat dan ook. Cashen en wegwezen zo voelde het.
Teleurgesteld.- Eten & drinken 2
- Prijs / kwaliteit -
Heerlijk gegeten in een mooie omgeving. Aardig personeel en flexibel. Zeker een aanrader.
- Eten & drinken 10
Lamsrack is een aanrader, prima om te delen met z’n tweetjes (met extra frietjes). Dessert choco (ijs)truffels zijn ook heerlijk. Geweldig uitzicht en sfeer. Eten stond snel op tafel.
Klantvriendelijke manager. Hele prettige ervaring op een niet te drukke dag.- Eten & drinken 8
Eten was redelijk, prijs kwaliteit… net acceptabel maar 18,50 voor wat kip sla en wat broccoli meteen kwart wortel. Een klein bakje Friet en 70 cent voor een beetje majo… ga eens zelf bij u te rade. Het simpele feit dat het druk is is geen garantie voor succes in de toekomst aangezien de toiletten ook nog gewoon smerig waren… ik twijfel dat ik nog eens bij u langs kom…
- Eten & drinken 9
Massale toeristische eetschuur. Erg jammer, geen aanrader.
Het begint al bij binnenkomst. Er stonden al een paar mensen te wachten op plaatsing op het terras. Toen wij aan de beurt waren ging de medewerkster eerst met de barman minutenlang discussieren over een bestelling en liet ons staan. Toen aan het tafeltje kwam een zichzelf erg leuk vindende jongeman de bestelling opnemen. Grote flessen water (het was erg warm) waren uitverkocht. Toen het eten gebracht werd moesten we zelf bestek gaan halen want ze waren al weg voordat we erom konden vragen. Soep leek zo uit een blik te komen. Niet echt lekker, wel erg duur €6,5. Wraps met kip leken wel karton, lagen waarschijnlijk al een tijd kant en klaar in de koeling. Lang moeten wachten om te kunnen betalen. Hier komen wij dus nooit meer terug. Zonde van de mooie lokatie.- Eten & drinken 4
Het stoofvlees is niks bijzonders. En dat voor 19,50.
Binnen 20 min heeft de hond van de eigenaar 2 andere honden gebeten. Niet eens een sorry of even kijken. Is ze ook nog beledigd als er iets over wordt gezegd. Voor de eerste en laatste keer👎🏼- Eten & drinken 5
Het is daar heel gezellig vertoeven en we werden vriendelijk ontvangen. Ondanks dat het pas 10.15 uur was mochten we toch een lekker bakkie doen van een hele aardige ober, maar toen we weg gingen stond daar een knorrige man en die vond het nodig om ons zeer onvriendelijk af te laten rekenen, jammer als ober zijnde moet je ten alle tijden vriendelijk zijn en blijven ook al zit het even tegen
Heerlijk gegeten, prachtige locatie, gezellige sfeer en vriendelijke bediening. Echt een aanrader voor zowel lunch als diner. Vanaf de locatie zijn prachtige wandelingen te maken. Mooi familiebedrijf! 👍🏼
- Eten & drinken 9
Vandaag heerlijk genoten van het stoofpotje. Fijn dat er ook echte groentes, broccoli, bloemkool, boontjes, naast geserveerd werden. Ik heb me verbaasd hoe snel de bediening was in toch zo'n groot aantal mensen. Ook waren de obers vriendelijk en attent. We werden geholpen met onze vragen. Prachtige berglocatie. Complimenten.
- Eten & drinken 10
Lang geleden dat ik zo’n slecht restaurant ben geweest. Zeer matig eten, oude sla, half koud, chaos bij tafeltoewijzing en toiletten een absolute zwijnenstal. Terrassen vies en glad. Personeel gehaast en niet gefocust. Enige wat goed was was het gezelschap waarmee we waren, namelijk onze beste vrienden. Ik zou me als eigenaar mijn ogen uit mijn kop schamen door de Limburgse gastvrijheid zo te grabbel te gooien. Sluiten die tent.
- Eten & drinken 2
Wil je op vakantie een keer lekker uiteten kan ik dit NIET adviseren.
Locatie is erg mooi en je verwacht daarmee gezellig lekker uiteten.
Het is helaas het recept van een eetschuur.
Het is massaal waarbij ze de grootte niet aankunnen.
Je voorgerecht kan binnen vijf minuten op tafel staan om vervolgens een uur op je hoofdgerecht te wachten.
Op de kaart hebben ze mooi omschrijvingen van gerechten.
Met bij gerechten als salade. Kunt beter schrijven sla. Want dat is het enige wat ik heb kunnen vinden.
Personeel heeft geen benul wat in de horeca van je verwacht wordt.
Wilt u nog een dessert? Nee doe maar eerst mijn hoofdgerecht!
Ook op het moment dat je meerdere keren aangegeven hebt niet tevreden bent. Is hun oplossing als je een dessert bestelt, dan zorg ik dat het er snel is. Tip gratis kopje koffie of iets dergelijks heeft meer klasse.
Kortom eindconclusie kies iets anders er zijn zat mooie restaurants in Limburg.- Eten & drinken 3
Erg teleurgesteld, meerdere keren gebeld voor vragen over voedselallergie. Nooit fatsoenlijk te woord gestaan, kortom snel geld verdienen en mensen met vragen wegsturen. Geen aanrader dus!
- Eten & drinken 4
Erg veel spijt dat we hier gegeten hebben. Meer dan een uur gewacht nadat we besteld hadden ....... en toen kregen we iets. Véééél te duur nadat je krijgt te eten! En wat voor eten? Een bord vol sla met onderin een plas vocht, smerig gewoon. Biefstuk niet lekker, bloemkool halfgaar. Uit fatsoen blijven zitten, maar wilde het liefst weg. Personeel doet maar wat, er ging heel veel mis! Totaal geen prijs/kwaliteit verhouding!! Dus mensen: vergis je niet door wat je ziet, me denkt gezellige/goeie tent, maar niets is minder waar! Met onze klacht werd niks gedaan! Ons zie je daar nóóit meer!!
- Eten & drinken 1
Lang gewacht, eenmaal bediend kregen we koude frieten. Zonder blikken of blozen van de bediening werden de koude frieten terug genomen. Weer wachten. Na 10 minuten opnieuw bakje friet. Weer koud. Net zoals de kaassouffles van de kinderen. Heel jammer. De glorie voor het ooit zo leuke boscafé is blijkbaar niet voor eeuwig.
Hebben er geluncht.
Mijn partner had “ spek en ei”
Ik had de ceasar salade. Die was zeer matig. Er zat oude sla tussen en de hoeveelheid gerookte kip ed was ver te zoeken. Bij de 2 stukjes brood ook geen boter. Voor de prijs was het veel te duur.- Eten & drinken 6
1 Keer diner en 1 keer lunch in zelfde (vakantie)week. Beide keren prima in orde. Bediening vriendelijk en snel. Eten ook vlot geregeld. Verbaasde met tijdens de lunch over de snelheid waarop we de heerlijke lunchgerechten kregen ondanks dat het helemaal vol zat! Blijkbaar een geoliede machine in de keuken! Prachtige plek en ideaal om na een mooie wandeling hier na te genieten met wat lekkers!
- Eten & drinken 8
Super leuke locatie. Erg ging helaas veel mis met onze bestelling waardoor de eersten al klaar waren met eten en de laatsten van onze groep nog moesten eten. Het eten was koud en niet voldoende waardoor we thuis een boterham hebben gepakt. Erg jammer!
- Eten & drinken 4
Leuke locatie, maar het personeel is inderdaad niet echt vriendelijk, er kon niet eens een glimlach af wanneer we het bier op hun manier bestellen. Zie foto.
- Eten & drinken 4
Slechte ervaring. Reservering was niet goed gegaan, helft van de hoofdgerechten waren er niet en we waren er nota bene om 5 uur. Chocolade ijs was op. Gevraagd om saus apart te serveren naast de zalm voor mijn dochter, was het er toch overheen gegaan, sorry heeft de keuken gedaan. Drankjes moest je enorm lang op wachten, dessert besteld en na een half uur nog niet gekregen; gecancelled en maar snel betaald en weggegaan. Totaal geen sorry of compensatie. Echt zo jammer, het ziet er zo leuk uit van buiten..
- Eten & drinken 3
We waren op zondag 31 maart bij ‘t hijgend hert. Door het mooie weer was het erg druk. We wilden koffie met vlaai, maar er was geen vlaai meer. De serveerster stelde ons een Monchou toetje voor. Dat was erg lekker. We besloten om op 1 april daar te dineren en reserveerden een tafel voor 2. Kort daarna lazen we diverse recensies, variërend van een 1 tot een 10. Veel opmerkingen over het personeel. Op maandag was het niet druk en we begonnen buiten op het terras met een apeatief. We vertelden de ober over de gelezen recensies. Hij beloofde zijn best te doen om het naar onze zin te laten zijn. Is daarin zeer wel geslaagd. Vriendelijk en alert, niet gehaast of opdringerig. Binnen genoten van heerlijke hutten- en wildzwijnstoof. Omdat er geen chocotruffels meer bleken te zijn samen als dessert een notenijs met chocosaus gehad, met daarnaast een kop koffie van de zaak (vanwege de afwezige truffels).
Kortom; een dikke voldoende. Voor de mensen met mindere ervaringen: probeer een beetje in te schatten wat een topdrukte dag betekent voor personeel.- Eten & drinken 8
Waardeloze tent. We werden ordinair afgebekt door een serveerster die er duidelijk geen zin in had! Heb nog nooit zoiets meegemaakt!! Ik wilde met mijn gezin gaan lunchen en wellicht ook een diner vastleggen maar we zijn na een bak chocolademelk (binnen paar minuten opgedronken) heel snel vetrokken om ECHT NOOIT meer terug te keren!
- Eten & drinken 1
Wat een teleurstelling, wat een on-kindvriendelijke eet omgeving. Wat een onbeleving om het nieuwe jaar mee te beginnen. Om te beginnen: onbeleefde bediening, het eten matig tot slecht maar gelukkig weinig. Jammer dat na eerdere goede ervaringen het zo in het slob is geraakt.
- Eten & drinken 1
Wij hebben 1e Kerstdag heerlijk gegeten bij ‘t Hijgend Hert. Het eten was voortreffelijk! Heerlijke mosterdsoep! De bediening was goed op elkaar ingespeeld en heel vriendelijk! Een super gezellige lokatie!
Goed eten goed drinken,
Maar vrij onvriendelijk en overwerkt personeel.
Prijs kwaliteit verhouding is absurd.
Zo betaal je in Duitsland voor een flesje erdinger in de winkel 75 cent.
Hier vragen ze 5,10 voor een flesje erdinger.
Ik ga er niet terug naartoe.- Eten & drinken 6
Wat een heerlijke, gastvrije gelegenheid. We hebben heerlijk gegeten onder het genot van een lekker biertje. De locatie is ook prachtig, midden in het bos en een mooi uitzicht.
Na het afrekenen viel 1 van onze dochters op de grond, waardoor haar bekertje met ijs buiten kapot viel. Na het bestellen van een nieuw ijsje werd deze zonder kosten en met een glimlach weggegeven. Heerlijk, hier komen we zeker terug.
Complimenten aan de eigenaars en het vriendelijke personeel.
- Eten & drinken 10
Misschien door het mooie weer maar het was er reuze druk. Maar ook reuze gezellig gewoon aanschuiven aan een lange tafel. Oke door die drukte duurde het iets langer maar dat was helemaal niet erg na een behoorlijk klimmende wandeling. Persoonlijk vindt ik het een gezellige tent. Ook gezellig dieren rond de tafel. Ja ik houd ervan. Chapeau.
- Eten & drinken 8
We kregen een tafel toegewezen in een donkere hoek waar de beniening ons amper leek te zien. Eten en drinken kan alleen bij twee medewerkers worden besteld, twee andere komen het eten brengen, een andere het drinken en weer een andere haalt de glazen op. Met een goede onderlinge communicatie zou dat geen probleem zijn, maar het drinken dat we wilden bestellen is er niet meer van gekomen. Uitspraken als "zijn jullie uitgegeten? " En "hoe is het met u? " Om te komen afruimen, geven blijk van weinig professionaliteit.
- Eten & drinken 7
Drukke chaotische tent. Na een heerlijke wandeling door de rust van het vijlener bos neergestreken in dit etablissement. Wat een drukte en slechte bediening. Ze zien je niet zitten, vergeten de helft, negeren je gewoon.
Eten was matig.
Nee dit heeft niets met een relaxte lunch te maken wat een chaotische bedoening en zeer arrogant en onprofessioneel personeel.
Volgende keer gewoon in omringende dorpen iets lunchen.- Eten & drinken 6
Prima locatie. In 2016 waren wij hier ook voor een diner. Was toen prima. Helaas eerste week september 2018 een stuk minder. o.a. moest je zoeken naar het vlees in de Huttenstoof. De groente erbij was erg taai.
- Eten & drinken 5
Mensen in de bediening waren ok, locatie mooi, maar dit is echt de allereerste keer dat ik een bordje het liefste meteen retour naar de keuken gestuurd had. Voor ons nooit meer...
- Eten & drinken 3
TOP-Locatie in 't Heuvelland Zuid-Limburg.
Extra ambiance: aanwezigheid van dieren!Vorige keer een vol uur op ons eten moeten wachten: bleek achteraf dat onze bestelling de keuken niet had bereikt / gehaald?! (Niet eens ter compensatie 1 drank van 't huis : > onder 't mom van 't is druk, kan gebeuren, niet zeuren!!) Tegen zóvéél botte arrogantie = géén enkel kruid opgewassen: waarheid!!!
Bedienend personeel: lompe boerekinkel!!
Personeel valt elkaar wederzijds af in het bijzijn van gasten: zéér directe hatelijke persoonlijke opmerkingen t.a.v. van iemands corpulente lijf / lichaam!? (Moét dát /mág dát!?!? )
Personeel klaagt openlijk over topdrukte!! Vertonen symptomen van vermoeidheid & stress/te hoge werkdruk/onderbezetting!!!!
Laatste bezoek: 't achterste gedeelte / 't meest gezellige terras = gesloten?!?! Én dát terwijl 't top-druk Was!?! Gasten keihard teleurstellen!! Gasten keihard vrije toegang ontzeggen?! Gasten keihard néé verkopen!?
Klinkt als: 'wij' (lees:jullie) hebben deze hete zomer/dit topseizoen zó mega gigantisch goed geboerd, dat jullie 't niet meer nodig vinden / já zelfs overbodig zijn gaan vinden om ons als gasten niet nog verder in het zonnetje te willen blijven zetten!! óf té wél: bite the hand that feeds!!
De negatieve recensies aan jullie adres liegen er niet om: ze hebben inhoudelijk allemaal dezelfde strekking met voor- & achternamen!!
1 bepaald veelvoorkomend rugnummer is in de recensies met regelmaat v.d. klok de allergrootste bron van ergenis in de ogen van de gasten: die lompe boerekinkel die het allemaal niets, maar dan óók écht hélémáál niets / gene ene moer kan schelen!!!!(Incompetent, armlastig personeel v.e klein-grut niveau dat de kleuterschool-norm....., laat staan de crêche niet eens haalt!!!)
't Hijgend Hert?!?!
Als je de recensies erop naslaat, dan blijkt dat er 'n naamswijziging op hande is: Van 'n Koude Kermis Thuiskomen!!!
- Eten & drinken 7
We kijken er elk jaar naar uit om naar het hijgend hert te gaan ooit getipt door oud collega.
Leuk voor kinderen met de kinderboerderij ook de bediening aardig en vermaken de kinderen als er tijd voor is.
Eten smaakt goed maar door de lekkere koude speciaalbiertjes kan de prijs iets duur maar met vakantie niet erg!- Eten & drinken 9
Zeer onvriendelijke bediening, we waren met 4 personen, appart afrekenen werd heel erg moeilijk over gedaan. Water buiten voor de honden was bevroren, we moesten maar zelf de bak binnen gaan vullen omdat de kraan buiten niet werkte. Nouw voor ons nooit meer Hijgend hert. De klant is verre van koning, hier is het personeel de koning.
- Eten & drinken 4
Gemiddeld 1× maand even genieten van de prachtige ligging, eten, entourage hier is het goed vertoeven zo wel op culinaire als natuur gebied. Heb👌
- Eten & drinken 8
Vorige week bij Hijgend Hert gegeten, eten was niet uitstekend maar wel ok. De bediening daarentegen was alles behalve ok. Wat een onbeschofte bedoeling daar! En dan heb ik het alleen over een ober. De rest is allemaal vriendelijk doch duidelijk jong en onervaren. De ene ober schreeuwt door het hele restaurant heen als hij je niet verstaat. Bij navraag hoelang het nog ging duren voordat we onze gerechten zouden krijgen (er was inmiddels al een uur voorbij), zegt de ober gewoon "zou het niet weten" en loopt weg om ons vervolgens te negeren! Arrogantie ten top. Voor ons geen Hijgend Hert meer!
- Service -
26 December 2017 (2e kerstdag) bij dit restaurant geweest.
Eind oktober al gereserveerd en voor het eerst vooruit moeten betalen. Wij komen hier al 5 jaar dus uiteraard geen probleem want wij weten wat voor goede service en kwaliteit wij kunnen verwachten.Echter leek het wel alsof wij nu bij een compleet ander restaurant aan het eten waren. Je werd nog net niet bij de parkeerplaats opgehaald om heel snel aan een tafel gezet te worden, waar wij toen binnen een aantal seconden gelijk een welkomstdrankje, brood en amuse ontvingen terwijl wij onze jas nog niet eens uit hadden en ook direct werd de menukaart op tafel gegooid (letterlijk) na nog niet eens 5 minuten werd gevraagd of wij al een keuze hadden gemaakt uit de menukaart en daarna kwamen nog 2 verschillende mensen van de bediening binnen 5 minuten vragen of er al een keuze was… Er was dus duidelijk haast bij terwijl wij in de laatste shift van 19:30 - 22:30 zaten en dat op 2e kerstdag.
Na besteld te hebben, hadden wij binnen letterlijk 5 minuten een lauw voorgerecht (uiteraard gemeld maar kregen te horen dat dit zo hoort) en toen wij dit op hadden, werden de borden opgehaald en kwam stond de bediening al met het hoofdgerecht te wachten. Ook dit was lauw (weer gemeld maar hoorde ook zo volgens hun…) en niet rosé gegaard maar bijna niet, wij hebben dan ook bijna niks opgegeten en de bediening "kon het als enige doorgeven" en was niet van plan er iets mee te doen.
Conclusie, de tent is zeer slecht geworden vergeleken met vorig jaar. De kwaliteit van het eten is beneden pijl, ze willen alleen geld verdienen aan je, want als je zelfs € 0,50 per bakje mayonaise moet betalen is dit echt schandalig. Ook hebben wij aangegeven bij het afrekenen dat dit een zeer slechte avond was en dat wij met 50 minuten klaar waren met voor-hoof-na dit niet te bedoeling is en dat wij dit belachelijk vinden werd hier niks mee gedaan. NOOIT MEER HIJGEND HERT!
- Eten & drinken 1
Wij vinden dit een van de mooiste plekken in Nederland om iets te eten. We waren wat later dan is het ook minder druk. Wij vinden de kwaliteit van het eten goed. Groente beetgaar, lekkere salade en zeer smakelijk gerecht: opa's bierkippetje. Hertbier is ook heerlijk, wel aan de prijzige kant. De entourage is geweldig. Buiten mooi terras en binnen sfeervol oudNederlands met haardvuur.
Wij kijken altijd uit naar een etentje hier als we in Zuid-Limburg op vakantie zijn.- Eten & drinken 8
Ruim 1 1/2 uur mieten wachten op hoofdgerecht! Biefstuk slecht gebakken. Leuke sfeer, beter alleen een drankje doen
- Eten & drinken 6
Waar ik me zo verheugd had om gezellig te gaan eten met mijn gezin, als verrassing voor mijn verjaardag, moet ik zeggen dat het me erg is tegengevallen.
Bij het opnemen van onze drankbestelling, door een oudere man, misschien de eigenaar, was hij erg onbeschoft met belachelijke opmerkingen, als we iets vroegen,
Het serveren van ons eten liet ook te wensen over, geregeld met verkeerde gerechten en sommigen van ons hadden koud eten, jammer.
We waren hier dus snel klaar mee en geen fooi gegeven, gemiste kans.
Heel erg jammer, had mijn familie graag verwend met een leuk uitje.- Eten & drinken 5
Leuke locatie. Dat is denk ik de reden dat het er wel druk is, ik voelde me niet echt een gast, de jongeman die ons hielp was bij het arrogante af. Kregen niet wat we bestelden. Was erg rommelig allemaal.
- Eten & drinken 6
Bij bestelling ging t fout. Na een uur wachten aangekaart. Daarna zou t er aankomen, na nog eens 20 min, weer aangekaart. Werd opgelost door gratis drank. Op zich netjes en vriendelijk. Maar eerder ook ervaring met lange wachttijd gehad… Grote spies besteld, van zgn mals varkensvlees. Was bijzonder taai en lauw. De creatieve opmaak maakte dat niet goed, zonde dat de verhouding presentatie vs inhoud zo slecht was. Daaronder was sla gelegd met veel zure salade zo op de sla; een regelrechte aanfluiting en niet te eten. Jammer. Kwam niet boven matig cafetaria uit. Omgeving is erg fraai, maar ondanks t feit dat we er al jaren komen zullen we er nu alleen langsgaan voor n biertje.
- Eten & drinken 1
Afgelopen jaren regelmatig geweest, vrienden dit café aanbevolen. Nu weer geweest, maar zien ook dat de kwaliteit achteruit is gegaan. Biefstuk net als schoenleer, groenten rauw. Hertbier besteld, krijg je troebel bier, met als antwoord: net een nieuw fust aangeslagen? Wij komen dus daar niet meer!
- Eten & drinken 1
Alles goed. Aandachtspunt is dat de frites pad na 10 minuten werd geserveerd. Dat zou sneller kunnen.
Warme chocoladesaus bij de Dame Blanche was koud.
Toch komen we hier terug. De algehele ambiance is goed.- Eten & drinken 8
Gezellige sfeer.
Aangename ober en bediening.
Bereid om bepaalde schotels aan te passen.
Uitgebreide bierkeuze.- Eten & drinken 8
Leider bestand keine Reservierung unter dieser Nummer, so dass ich Gott sei Dank am 22.12. mit dem Eigentümer des Boscafés selber gemailt habe und er mir bestätigte, er nehme sonntags bis 12.30 Uhr nur Tischreservierungen an und nicht für 14.00 Uhr. Das Lokal an sich war sehr schön und hat eine gemütliche Hüttenatmosphäre mit offenem Kamin. Das Essen ist einfach, aber dafür geht man auch nicht dorthin. Boscafé hat eine Traumlage und ist mit den Tieren zum Streicheln ein Wandercafé speziell für Familien.
Vrije vertaling Eet.nu
Helaas was er geen reservering bekend onder dit nummer. Gelukkig heb ik zelf op 22-12 nog via e-mail contact opgenomen met het Boscafé. Zij hebben bevestigd dat zij op zondag slechts dinner-reserveringen aannemen tot 12.30uur en deze dus niet om 14.00 kan plaatsen.
Maar het café was heel mooi en heeft een gezellige 'boshutsfeer' met open haard. Het eten is eenvoudig, maar daarvoor ga je hier ook niet naartoe. Het ligt op een droom-locatie en goed voor als je gaat wandelen met je huisdieren, of het is een wandelcafé speciaal voor families. -
Vanuit Brabant er naar toe, eerst koffie met gebak; was pas rond 11.00 open, best laat met wandelen in de winter i.v.m. vroeg donker... Wandelroute 12 km klopte heen wel, terug kregen we m na 1/2 uur zoeken nog niet gevonden en met de mobiel terug gelopen aan de doorgaande weg van Mechelen naar Vijlen, erg jammer. Daarna lekker warm gegeten bij 't Hijgend Hert.
Leuk voor herhaling, hoop alleen dat de routes dan kloppen...- Eten & drinken 9
Ben er al vaker geweest. Sfeer is goed en gezellig. Omdat het midden in het bos is ben je echt eruit.
- Eten & drinken 7
Waardeloze service, grote groepen zijn zeer zeker niet welkom. Een specifieke ober had weinig geduld en wou heel graag dat wij als groep weg gingen. Zeer zeker GEEN aanrader!!
- Eten & drinken 1
Wildgerecht was prima, beide gerechten van de dames(grillteller) slecht.. Goedkoopste vlees worst carbonade... Koud, groente koud en veel te veel vet aan de carbonade.
- Eten & drinken 5
Al meermalen te gast geweest en de verwachting was hoog. Echter dat viel tegen. Een ietwat snel geeriteerde ober vertelde dat een gerecht niet meer te bestellen was. Kan gebeuren niets mis mee. Toen n gast nogmaals een vraag daarover stelde maakte hij de verkeerde opmerking 'heb ik toch net gezegd!' we mochten als volwassenen 10 personen kiezen uit 3 hoofdgerechten omdat de keuken meer niet aankon. Voor de kinderen maakte dat niet uit. Zij mochten bestellen wat ze wilden. Tussen het voorgerecht en het hoofdmenu zat bijna een uur wachttijd! Terwijl het restaurant niet meer vol was. Tevens viel op dat men het kennelijk van de drankomzet moet hebben want dit kwam wel erg vaak naar voren ende bestelde drank kwam opvallend snel. Jammer dat de service en kwaliteit van het eten terugloopt, veel patat en weinig vlees, voor een behoorlijk bedrag. Wat zou helpen is het inzetten van misterie gasten en leren van hun rapporten en leren van op-aanmerkingen van gasten. Het is jammer dat een restaurant op een super locatie zo'n lage waardering heeft. Zou toch zeker op minimaal een 8.5 moeten staan ipv nu onder de 7.
- Eten & drinken 4
Het eten was zeer smakelijk tegen een redelijke prijs. De sfeer was vanwege het warme zomerweer niet echt rustig en bourgondisch te noemen; eerder druk met veel toeristen en soms chaotische bediening. We hadden wel een vriendelijk meisje dat ons bediende (daar konden sommige anderen een voorbeeld aan nemen).
- Eten & drinken 8
Erg leuke gelegenheid midden in het bos, bij mooi weer kan je buiten zitten met wat rondscharrelende dieren hier en daar, bij slechter weer is het binnen ook prima vertoeven. Het hijgend hert is er ook, maar die staat apart in een weitje.
Het was toen wij er waren vrij vol, maar de bediening was zeer vlot en vriendelijk, de koffie was prima en de Limburgse vlaai (uit België, maar dat schijnt de echte te zijn) was uitmuntend!
We namen nog een frisdrankje (er is ook een keur aan speciaalbieren) met een paar bospaddestoelkroketjes... verrukkelijk! Nog nooit zulke lekkere kroketjes gegeten.
De moeite van een bezoekje waard als je in Zuid-Limburg bent.- Eten & drinken 9
Prachtige omgeving!! Heerlijk gegeten! Varkenshaas was iets doorgebakken, maar super en correct opgelost!! Bediening erg vriendelijk en er wordt hele goede muziek gedraaid! Morgen weer terug naar Groningen, maar we gaan het iedereen aan bevelen!
- Eten & drinken 8
Een fijne ervaring, lekker kunnen wandelen en de service is prima en lekker kunnen eten.
- Eten & drinken 10
Altijd weer graag daar. Gezellig wandelen, buiten of binnen zitten en gezellig eten en drinken. Gewoon genieten van de natuur en de ontspanne sfeer. Heerlijk!!
- Eten & drinken 10
Het duurt erg lang voordat je een hoofdgerecht krijgt. Minimaal 1 uur.
Verwacht geen culinair hoogstandje. Stoofpotje was mega zout! Toen we dit melden totaal geen reactie. De spies was erg droog.
Dus wat betreft eten... ergens anders kan het vast beter
- Eten & drinken 4
Ik vond het eten erg lekker hier. We waren hier na de wandeling voor de lunch. Op een maandag. Het is hier idd op een zondag erg druk maar daarom kun je geen slechte beoordeling geven, daar kunnen zij ook niets aan doen en het loopt nu eenmaal goed. Lekkere gerechten, aardige mensen, leuk sfeertje en leuke muziek. Wel jammer dat de appeltaart al op was om 12:30.
- Prijs / kwaliteit -
Wat kunnen mensen toch klagen via het internet ! ik vond het geweldig we zijn afgelopen zondag na een flinke wandeling aangekomen bij het hijgend hert, we konden in het midden van het café voor de openhaard aanschuiven bij een koppeltje dit gaf direct een aangename sfeer, al snel werden wij bediend en hebben we het biertje van het huis geprobeerd dit was erg lekker. ook hebben we samen een wildplankje en bospaddenstoelen kroketjes gedeeld.
normaal reageer ik nooit op deze sites maar ik vind het jammer dat er zo naar word geschreven over deze geweldige plek natuurlijk kan de bediening wat beter maar als je ziet hoe druk het is kun je je natuurlijk ook zelf wel bedenken dat niet alles perfect zal verlopen iedereen is immers een mens en mensen maken soms kleine foutjes!
Graag tot de volgende keer Boscafe !
- Eten & drinken 10
Normaal gesproken komen wij er een hapje eten en een biertje drinken. De locatie is echt mooi, je kan er lekker wandelen en daarna helemaal tot rust komen, heerlijk op terrasje gaan zitten of naar binnen gaan en opwarmen in de winter. Alleen is het personeel niet altijd even vriendelijk. Er is best wel chaos daar.
De laatste keer gingen wij met zijn viertjes en een kind van 2 jaar in de buurt wandelen. Wij hadden een week van tevoren gereserveerd, maar ze konden ons op de lijst niet meer vinden. Dus wij moesten half uur op het terrasje buiten zitten en warme chocomel drinken (het was echt koud) tot ze een tafeltje voor ons hadden gevonden. In die tijd heeft mijn kleine neefje ontzettend koud gekregen en wij wilden even binnen gaan staan om het kind op te warmen. Helaas stond er een hele onvriendelijke ober bij de deur en zei dat het niet mogelijk was. Het is druk en op te warmen mocht niet. Nou, na een tijdje overtuigen mocht alleen mijn neefje binnen staan.
Ze waren van plan ons aan de bar te zetten (met het kind van 2 jaar!). Toen raakte mijn geduld op. Wij hebben een ander restaurant gebeld, afgerekend en vertrokken. Het Hijgend Hert is een goede tent voor de wandelaars met honden, maar niet met kinderen. Het blijkt maar weer.
- Eten & drinken 5
Ik zou niet weten hoe het hijgende hert is; ik ben hier 2 keer geweest op een zondag maar kwam niet eens binnen door de gigantische drukte. De volgende keer gaan we ergens anders wandelen want hier is geen doorkomen aan. De sfeer lijkt op een prijzencircus uitverkoop, echt walgelijk druk.
- Prijs / kwaliteit -
Heerlijk gegeten op 4-15-2015 met 8 personen. Tafel bij de open haard. Heerlijke wildgerechten, prima sfeer en goede bediening. Zondag 6 december weer heerlijk gegeten. Gezellig en wederom goede bediening. De juiste adviezen voor een biertje bij het gerecht. Wij komen graag weer terug.
- Eten & drinken 9
Een gezellig restaurantje, goede sfeer, echt gezellig! Goed drinken en eten. Voor mij een aanbeveling waard.
- Eten & drinken 7
Schitterend gezellig kneuterig restaurantje.
Heerlijk gegeten en de sfeer is geweldig.- Eten & drinken 10
Super cosy boscafe, wel heel erg toeristisch en druk. Heerlijke biersoorten, bij het open haardvuur.
Eten is matig, beetje papperige sauzen bij de stoofpotjes, waardoor het een eenheidssmaak wordt.- Eten & drinken 4
Met grote groep op bezoek geweest bij het Hijgend Hert. Vlotte bediening, zaken goed geregeld. Lekker hapje gegeten en goed glas bier gedronken.
- Eten & drinken 7
Locatie goed, kwaliteit / prijs verhouding ver zoek. Advies: Kok op cursus sturen en prijzen normaliseren.
Afgelopen week uitgenodigd door vrienden om hier te gaan eten, na mijn laatste negatieve ervaringen had ik gezworen niet meer hier na toe te gaan, maar ik zou en ik moest mee. Helaas mijn ervaringen zijn alleen maar bevestigd geworden, volledig inspiratieloze "keuken", vieze toiletten (geachte inspectiediensten waar zijn jullie), hopeloze, onvriendelijke, arrogante bediening. Waar men wereldkampioen in is, is het rekenen. De prijzen hier zijn van sterren-niveau. Ik kan helaas hier geen Nul geven, anders had ik dat vier maal gegeven.
- Eten & drinken 1
Zeer vriendelijk personeel en een prettige sfeer. Lekker buiten gegeten en genoten van een ruim aanbod bieren. Helaas viel het avondeten tegen. De prijs kwaliteit verhouding is slecht. Het eten is nogal smakeloos en je ziet dat er weinig aandacht aan besteed is. Gezien het aanbod en de prijs hadden we hier zeker meer van verwacht.
- Eten & drinken 6
Geweldig plekje....waar we graag komen met de kinderen als we op vakantie zijn in limburg!
Wij vinden de sfeer altijd geweldig en het personeel doet zijn uiterste best!
Het eten is heerlijk!- Eten & drinken 8
Perfecte lokatie. Heel gezellig interieur. Kwaliteit en hoeveelheid dit jaar erg achteruit gegaan. Eten werd ook lauw geserveerd. Prijs/Kwaliteit ver beneden pijl.
- Eten & drinken 4
Voorheen altijd goed en gezellig geweest maar nu heel slecht :-( Eten word niet samen opgediend, duurt gewoon veel te lang voordat iedereen het eten heeft. Dan wordt er gewoon de bestelde drank vergeten, en als je afrekent staat de vergeten drank gewoon op de rekening. En als klap op de vuurpijl krijg je ook nog een grote mond van de bediening. Geweldig jongens, ga zo door.
- Service -
Hier koffie gedronken met een stukje appeltaart: eenvoudig en weinig smaak en de bediening was niet erg enthousiast. Omgeving was niet erg sfeervol en de toiletruimte was eveneens niet geweldig!
- Eten & drinken 7
Prettige bediening. Super vriendelijk. Heerlijk gegeten. Top!
- Eten & drinken 10
Wederom vanavond een leuke avond gehad onder het genot van heerlijke streekgerechten, een lekker hert biertje en goede wijn. Helaas zat er geen rode kool bij het konijn gerecht maar doorvoor in de plaats salade. Kan natuurlijk een keer gebeuren maar was even een minder puntje. De 2 dames in het kleine deel van het restaurant verdienen echter een pluim. Zo hoort men gasten te bedienen, daar kan menig top restaurant een voorbeeld aan nemen. Top locatie en geld meer dan waard.
- Eten & drinken 8
Eten was ronduit slecht. Taaie beenham met veel te veel vet. Lauwe frites. Sfeer is redelijk, maar ook niet meer dan dat. Misschien beter in de zomer buiten. De service kan beter. Stokbrood bij salade kan niet worden ingeruild tegen frites. Jammer gemiste kans. Zie eten. Veel te duur voor de beroerde kwaliteit.
- Eten & drinken 2
Ver buiten de bewoonde wereld, in Veilen, staat een boshut. Als je er aankomt, zou je niet denken dat hier een restaurant met kwaliteit staat. Er zijn wel vijftig soorten bier en het personeel heeft er ook nog verstand van zodat je goed advies krijgt.
In de biertuin vind je een plaatsje aan een van de lange tafels en als je op je plaats zit, hoef je niet te vragen naar saté of kroket met brood. Hier maakt de kok streekgerechten op niveau. Een simpel gerecht als een pasteitje krijgt de uitstraling van een wereldgerecht, niet alleen veel maar ook met smaak, een aanrader.
Tussendoor scharrelen hier pauwen rond en in de wei staat een complete streekboerderij. Kinderen kunnen hier zichzelf zijn en er is genoeg afleiding om daar geen last van te hebben.
Het hoofdgerecht, een stoofpot werd geserveerd in het steelpannetje. De bijzonder vriendelijke bediening heeft oog voor alle gasten. Hier komt niemand iets tekort en ook nog zeer betaalbaar à la carte eten met vriendelijke bediening, die combinatie zie je niet overal.
- Eten & drinken 9
Het is als toerist altijd lekker vertoeven op deze locatie bij goed en mooi weer.
Kinderen kunnen er rondlopen zonder je er zorgen hoeven te maken.
De gerechten zijn leuk en origineel net zoals de omschrijvingen op de kaart zelf.
Hinderlijk op het bovenste terras onder de boom zijn de kleine beestjes die er met de honderden zo niet duizend rond dwarrelen. Op het eten en op je lichaam. Thuis na het douchen hadden we er nog last van en jeuk. Jammer.
Hier heb je op de overige terras plaatsen weinig of geen last van.
Eten en drank is goed verzorgd. De bediening komt vaak onhandig en on ervaren over.
Hygiëne kan beter.- Eten & drinken 6
Als ervaren koffie-met-vlaai genieters kunnen we alleen maar complimenteus zijn over de superkwaliteit die jullie ons boden! Met vriendelijke bediening! Voor herhaling vatbaar. Toon
- Eten & drinken 8
Vandaag een heerlijk stuk zelfgemaakte appeltaart gegeten bij deze fantastische tent!
- Sfeer -
- Prijs / kwaliteit -
Bijzonder leuke locatie, met vriendelijk personeel. Het is niet zo zeer de kwaliteit, maar de prijs die ten wensen over laat. Sommige dingen zijn een beetje aan de dure kant. Maar de porties zijn groot en veelzeggend.
Fantastische locatie met vriendelijk personeel en een leuke sfeer. Personeel was naar van hand de drukte erg vriendelijk naar ons. Zo blij dat we een keer naar het Hijgend Hert zijn mogen gaan. En we gaan zeker een keer terug.- Eten & drinken 9
Verleid door een leuke advertentie in een streekblad zijn wij na een boswandeling gaan uitrusten bij Boscafe 't Hijgend Hert. Wat een teleurstelling. Hoe is het mogelijk dat je op zo'n mooie lokatie zo weinig sfeer kunt creëren. Omdat wij beide biergenieters zijn vroegen wij advies aan de bediening over de smaak van voor ons onbekende bieren. Weer een teleurstelling werd dit. Het meisje wist nauwelijks het verschil tussen een tripel en een witbiertje. En dat noemt zich biercafe. Bovendien straalde de voltallige bediening een volstrekte ongeïnteresseerdheid uit. De manier waarop ze je te woord stonden (na lang proberen) hield het midden tussen onbeschoftheid en arrogantie. Het was kort gezegd een groot amateuristisch gedoe.
Het management kan beter investeren in professionals in de operationele bedrijfsvoering dan in leuke advertenties.- Eten & drinken -
Prima gegeten met twee kinderen (2 en 2,5) en 6 volwassenen.
Volop speelgelegenheid voor de kinderen, kinderboerderij en lekker gegeten.
We komen snel eens terug om weer een spies te eten :)- Eten & drinken 8
Gezellig zitje. Vriendelijke bediening. Helaas vrij aan de dure kant. Er is geen prijskaart aan de tafels. Heb voor een biertje van de maand ongeveer 0,25 liter 3,60 euro betaald. Ik vind het vrij duur. Dit cafe vind ik horen bij top 3 prijsopdrijver Horeca. Je kan er beter niks van zeggen, want je wordt niet echt serieus genomen. Ik raad mensen aan een café te bezoeken in het centrum van Vijlen, net zo gezellig en goed voor je portemonnee. Mij hier niet meer gezien bij Het Hijgend Hert, misschien kunnen ze naam beter veranderen in de geldwolf!
- Eten & drinken 6
Aanrader: Prachtig en sfeervol Boscafé! Prima locatie na een heerlijke wandeling. Ultieme gastvrijheid en eerlijke producten voor redelijk prijs. Fantastische sfeer en goede muziek.
Kortom mijn soort plek om te genieten.- Eten & drinken 9
Na vele positieve berichten over het Hijgend Hert, besloten wij er met familie uit het noorden te gaan eten. Wat een fiasco. Gereserveerd maar zaten in een of andere serre verderop met z'n 10en en nog een tafeltje van 4 waardoor we niet eens fatsoenlijk aan tafel konden zitten. Deze andere 4 besloten de tent toen te verlaten omdat dit echt niet was wat zij wilden, de ober zei toen simpelweg dat ze dan inderdaad maar moesten gaan als zij niet zo hutjemutje wilden zitten. Deze zelfde ober sprak daarnaast de hele avond op een zeer onvriendelijke en geirriteerde toon, absoluut niet klantvriendelijk. Deuren mochten niet gebruikt worden en wij werden daarvoor afgeblaft terwijl er nergens stond aangegeven dat die deur niet gebruikt mocht worden, ook niet erg vriendelijk dus. We hebben maar snel het eten en drinken tegelijk besteld omdat we bang waren anders weer een uur te moeten wachten op iets. Toen ons hoofdgerecht er eindelijk was, dik 3 kwartier na het voorgerecht, zat er geen mayonaise bij de frieten, dit hadden we gevraagd. Toen we allemaal ons bord leeg hadden en de frietjes dus ook op waren, kwam men aanzetten met mayonaise. Hier vroeg men dan wel fijn 5 euro voor. Verdere bediening over het algemeen klantonvriendelijk. Daarnaast was het eten en drinken wel prima te eten. Maar ze zullen ons hier nooit meer terugzien.
- Eten & drinken 6
Met familie uit Groningen en Singapore zaterdag op bezoek geweest, prachtige lokatie en aankleding, maar de "Haagse" kopjes koffie en het kwart vlaaitje; nou daarvoor kunnen jullie je schamen; dat was echt NIET het Bourgondisch Limburg waar we met z'n allen zo trots op zijn.
Hoeeger oet Limburg
- Eten & drinken 6
Gisteren ben ik met een paar vriendinnen na een boswandeling bij het Hijgend Hert geweest. Ik kan alleen maar zeggen dat het ons daar zeer goed bevallen is. We werden goed en vriendelijk bediend, allemaal hadden we iets te eten besteld en dat werd echt tegelijk aan ons geserveerd zodat we tegelijk konden eten. Het eten was erg goed verzorgd en lekker. Ons zien ze zeker nog eens terug in het Hijgend Hert
- Eten & drinken 8
Vanwege eerdere zeer goede ervaringen van enkele jaren geleden besloten we om de lunch te gebruiken bij het Hijgende Hert.
Besteld o.m. een uitsmijter. Al snel kwam het meisje terug met de mededeling dat er geen ham meer was.
Akkoord gegaan met rauwe ham.
Vervolgens werd de uitsmijter koud geserveerd. Niet afgekoeld maar echt gewoon koud. Dat terwijl het op dat moment zeker niet druk was. Vervolgens bleek in een glas melk de binnenkant van het glas vervuild te zijn. Ook een tweede glas besteld bij het serveren van de uitsmijter, deze werd pas geserveerd toen de uitsmijter op was. E.e.a. bij het afrekenen aangegeven bij de serveerster, deze zou mijn klacht doorgeven. Dit was de eerste keer dat ik geen fooi heb gegeven.
Dat was dus de laatste keer bij het "Hijgende Hert".- Eten & drinken 2
Vrijdag 9 augustus met een aantal personen hier geweest. Buiten waren praktisch alle zitplaatsen bezet. We zijn gaan zitten op de oncomfortabele (nieuwe?) rode harde stoelen. Heel anders dan de rotan stoelen die er eerst stonden. We bestelden een drankje en gaven onze bestelling door. Na een half uur gewacht te hebben en twee maal de bediening geroepen:'mijn collega komt zo bij u' zijn we vertrokken. Nog even gebruik gemaakt van de toiletten die zeer smerig waren het wc papier was op! Is dit nou niet te voorkomen? Kan dus niet echt een beoordeling geven maar of ze ons nog terug zien is de vraag. Er staan meerdere slechte beoordelingen..
Mijn man en ik werden op een etentje bij het Hijgend Hert getrakteerd door mijn schoonzus en schoonbroer.
We waren er nog nooit geweest en de lokatie vonden we meteen prachtig. We zaten op het terras en hadden van daar uit een geweldig uitzicht.
Kortom niets te klagen op dat front.
We bestelden wat te drinken en moesten vervolgens wel erg lang wachten voordat we ons eten konden bestellen. Nadat we uiteindelijk besteld hadden kregen we al vrij snel ons voorgerechtje. Maar toen begon het grote wachten op ons hoofdgerecht. Na een dik uur besloten we toch maar eens na te vragen hoelang het nog zou duren. Bleek dat men ons vergeten was. We kregen een zeer verwarrend verhaal te horen waardoor het mis gegaan was. Wij waren niet gecharmeerd. Een van de serveersters had het over drukte enz. Maar het was helemaal niet druk. En toen we dit dus zeiden, ging ze in discussie met ons dat het misschien niet druk leek maar dat het in de keuken wel degelijk druk was. De klantvriendelijkheid was ver te zoeken, ook toen we na nog bijna een half uur wachten uiteindelijk onze gerechten kregen, waarvan 1 gerecht ook nog niet klopte. Mijn schoonzus kreeg dus haar eten toen wij al een tijdje zaten te eten. Intussen was de serveerster die in eerste instantie onze bestelling had opgenomen zich komen verontschuldigen. Ze bood ons een drankje van het huis aan en ook na de maaltijd nog een kop koffie. Ze was vriendelijk en nam haar verantwoordelijkheid, ze voelde zich echt schuldig en kwam niet constant met uitvluchten. Dit was klantvriendelijkheid. Het eten was prima, erg lekker, kan niet anders zeggen.Het was toch nog een gezellige avond, door het fijne gezelschap, de lokatie en het lekkere eten.
Of ik echt het Hijgend Hert zal aanbevelen..- Eten & drinken 8
Wat een commerciele bedoening geworden zeg! Al jaren komen we hier en konden in alle rust genieten van een lekker glas bier na een pittige wandeling.
Nu echter vroeg de serveerster direct of we wilden eten . Toen we aangaven dat we alleen maar bier wilde drinken vroeg ze of we dan toch maar niet een portie bitterballen, worst , kaas o.i.d. erbij wilde. Een beetje overrompelt bestelden we de bitterballen die na nog geen minuut op tafel stonden ( stonden die al klaar?) terwijl de glazen nog niet geheel leeg waren werd er al gevraagd of we nog iets wilde drinken. Als het glas wel leeg was werden ze direct van tafel weggehaald. Bah wat ongastvrij zeg. Blijkbaar kan Het Hijgend Hert nog teren op de oude ervaringen maar ons zien ze daar niet meer- Eten & drinken 6
Gisteren in het hijgend hert geweest, wat een ontzettend leuke tent, het meisje wat bediende was zeer atent en we hebben lekker gegeten, ik had een hijgend hert salade met spek en geitenkaas, die was gewoon top. Mijn man had een biefstuk met frites een lekkere ruime portie en gewoon goed, een minpuntje, het was pokkenweer, maar de open haard brandde en dat maakte veel goed, wij komen hier zeker terug.
pieter en mona- Eten & drinken 10
Na meerdere bezoeken kan ik alleen maar tot een conclusie komen, als dit restaurant in een normale straat zou liggen, was het al 100 maal over de kop gegaan. De, voor Nederland, unieke ligging wordt schaamteloos misbruikt. Maar daar kun je als restaurant toch niet op draaien, vraag ik me dan af. Mijn Partner bestelt een uiensoep, datgene dat geserveerd werd, was een waterig, dun brouwseltje, ik bestel een stokbroodje met oude kaas en rucola, ruil mijn stokbroodje in voor het bruine brood van een bakker uit de omgeving op aanraden van de kelner, krijg een berg salade, lollo rosso, 2 sneetjes bruin brood, dat getoast was, waarschijnlijk was het niet meer vers genoeg en inderdaad de oude kaas. Een dergelijke fantasieloze opmaak heb ik nog nooit meegemaakt, de salade was niet aangemaakt en wat nog storender was, niet goed gewassen. Je neemt dus heel veel salade, let wel, niet de salade die op de kaart staat, wat oud getoast brood en wat kaas en noemt dit een gerecht. De prijsstelling voor al dit heerlijks is bovendien absurd.
Kortom, deze tent draait onder het motto, in het land der blinden is eenoog koning.
Men zal ons hier nooit meer terug zien.