- Twijver 23
vr | 16:30 - 21:30 | |
za | 16:30 - 21:30 | |
zo | 16:30 - 21:30 |
Omschrijving
Bent u opzoek naar dé perfecte locatie voor uw bruiloft, is het alweer tijd voor een bedrijfsuitje, bent u bijna jarig, of wilt u gewoon lekker een avondje uiteten?
Of wilt u een onvergetelijke dag beleven? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij verzorgen feesten en partijen vanaf minimaal 25 personen. Daarbij kunt u denken aan een feestavond met ons 5 uur durende drankarrangement vanaf €27,50 bestaande uit:
- Koffie & Thee
- Bier
- Fris
- Wijn
- Binnenlands gedestilleerd
Tijdens zo’n feestavond worden er warme en koude hapjes geserveerd en een stokje saté met stokbrood. Heeft u andere wensen? Alles is mogelijk!
Gaat u liever voor een gezellige middag waar u begint met koffie & gebak en misschien als afsluiter een overheerlijk buffet? Alles is mogelijk! En daarom raden wij u aan om even een afspraak te maken zodat wij uw persoonlijke wensen kunnen bespreken.
Wij serveren
- Terras
- Wi-Fi
Kinderen
- Vermaak
- Magnetron (voor kindervoeding)
- Kinderstoel aanwezig
1717535216 | 94 |
1726782033 | 93 |
Heerlijk gezeten. Heerlijk eten en fantastische personeel. Ga zo door.❤️
- Eten & drinken 10
We hebben heerlijk gegeten en werden vriendelijk bediend.
- Eten & drinken 8
Alles was lekker en ruim voldoende. Bediening was top
- Eten & drinken 9
We hebben heerlijk gegeten en meer dan genoeg. Lekkere bijgerechtjes en genoeg keus.
- Eten & drinken 9
Super goed ! gezellig,sfeervol, leuke bediening. Super leuke menukaart. Ongedwongen sfeer. Echte aanrader !
- Eten & drinken 10
Aangenaam verrast, woon allang in Venhuizen maar nog nooit bij ken- net geweest, had ik eerder moeten doen. Was er druk maar gezellig en ongedwongen, goed gegeten voldaan naar huis . Voor herhaling vatbaar. Een aanrader!
- Eten & drinken 9
Heerlijk gegeten, wat een geweldig team!
- Eten & drinken 10
Het personeel was spontaan en enthousiast, we hadden snel te eten en het eten was ook erg lekker. Vooral het ijs was erg goed! De prijs was ook oké en we vonden het interieur leuk (vooral alle spreuken aan de muur richting het toilet)
- Eten & drinken 9
Eten en drinken was prima. Keurige bediening. Aan te raden om hier heen te gaan.
- Eten & drinken 10
We hebben het enorm gezellig gehad, goede bediening altijd vrolijk, en waren ook weer blij dat Helma terug was van vakantie, het eten was weer top! De baffet was super lekker, rijkelijk groente erbij, we gingen voldaan naar huis, tot de volgende keer.
- Eten & drinken 10
Super leuk personeel we hebben heerlijk gegeten. Binnen hing een super gezellige sfeer, het terras daarentegen kreeg door het kunstgras op de vloer een wat goedkope uitstraling. Het personeel was netjes gekleed in zwart met wit. Jammer dat de vriendelijke ober op het terras een rose shirt aanhad met vlekken er in.
- Eten & drinken 10
We eten regelmatig bij dit gezellige restaurant. Het eten is altijd lekker en de bediening is vriendelijk.
- Eten & drinken 10
Leuke locatie, vreselijk goede service en aandacht voor de klant !! Eten was hoge kwaliteit, voor een heel normale prijs . Zeker 200% aan bevelen. Terwijl wij er waren al meteen even complimenten gegeven aan personeel en leiding. Wat een top ervaring.
- Eten & drinken 10
Vrijdagavond 9 augustus hebben we heerlijk gegeten, vriendelijke ontvangst en een leuke bediening.
- Eten & drinken 10
We hebben opnieuw genoten van het heerlijke eten, prima bereid en goed heet opgediend. De gezellige sfeer helpt zeker bij de goede belevenis van een heerlijk vorkie pakken bij Kennet
- Eten & drinken 10
Heerlijk gegeten, ongedwongen sfeer, hele gezellige, aardige personeelsleden, kortom een aanrader!
- Prijs / kwaliteit -
Heerlijk en gezellig gegeten bij Ken Net.
Is echt een aanrader.- Eten & drinken 10
Alles was heel goed verzorgd.
- Eten & drinken 8
Zoals altijd heerlijk gegeten in een sfeervolle omgeving met supervriendelijke bediening. Tot de volgende keer maar weer.
- Eten & drinken 8
Met ons eetgroepje heerlijk bij jullie gegeten, vriendelijke ontvangst en goede bediening. Zeer gastvrij. Erg gezellig. Zeker voor herhaling vatbaar.
Prima restaurant na een dag zuiderzeemuseum. Sfeer was gemoedelijk en de bediening was prima 👌 Het eten duurde niet lang en smaakte heerlijk.
- Eten & drinken 8
Het eten was uitstekend, ruim voldoende van omvang en een ruime keuze aan meegeserveerde bijgerechten. De bediening was prettig en vlot, ook bij drukte. Top.
- Eten & drinken 9
Gisteravond heerlijke entrecote gegeten bij 't Kennet, hij was om te zuigen!!!!
Frietjes, aardappelgratin, salade, witlof en worteltjes erbij, helemaal volmaakt.
Als toetje een grote en een kleine dame blanche, helemaal volmaakt, dat is pas genieten!- Eten & drinken 9
Weer een hele fijne avond gehad en heerlijk gegeten en geborreld. Was weer TOP Helma en team. Tot de volgende keer.
- Eten & drinken 10
De bediening was prima, er werd regelmatig gevraagd of het lekker. *****
Het eten was erg lekker en meer dan genoeg.
Ok de groenten waren smakelijk klaargemaakt.*****
Het tompouce met eis toetje was veel te zoet de koek veel te dik.**- Eten & drinken 10
Eten was prima!
Heerlijk gegeten, en wat een leuke menukaart/ krant. We komen zeker nog een keer.
- Eten & drinken 10
Het eten was echt fantastisch, bediening vriendelijk en snel. Leuke sfeer
- Eten & drinken 9
Eten was super evenals de bediening!
- Eten & drinken 10
Altijd lekker eten, en gezellig. En goede bediening…👍🏻👍🏻
- Eten & drinken 9
Het was heel gezellig heerlijk gegeten. De bediening erg goed ook voor kleine kinderen doen zij niet moeilijk over. Het is het aanraden waard.
- Eten & drinken 10
Sfeervol en super personeel.
- Eten & drinken 10
Heerlijk gegeten in een gezellige sfeer. Wij vierden mijn moeders verjaardag met een etentje bij Ken-net. Het team maakte er echt een feestje van. Aanrader om hier te eten!
- Eten & drinken 10
Gezellige sfeer, vriendelijke bediening. Kabeljauw was heerlijk, de saus erbij was iets te dik. De spareribs waren heerlijk maar veel te veel. De kip sate was prima maar wel eens beter geproefd. De frieten waren dan wel weer prima!
- Eten & drinken 8
Heerlijk gegeten en gedronken, goede bediening en geweldige sfeer.
- Eten & drinken 10
Wat een warme sfeer, lekker groot glas tegels bier, we voelden ons direct thuis, het eten was geweldig, en wat een keus, gaan we keer meer doen.
- Eten & drinken 10
Mijn zus had voor zondag 18 februari gereserveerd. Ze had een bevestiging gekregen. Dan ga je er van uit dat dat goed is! Maar wat ons verbaasde was dat er geen plek was en dat ze ons de 17 de verwacht hadden. Onze avond was verpest!
Uiteindelijk heerlijk en gezellig gegeten bij een concurrent in Enkhuizen.
Bij 't Ken-net in Venhuizen kun je heerlijk eten! Een tournedos die ook echt een tournedos is, precies zoals hij moet zijn. De bediening is heel vriendelijk en klantgericht. Er hangt een gezellige sfeer in dit leuke sfeervol ingerichte restaurant. Of je nu even een hapje wilt gaan eten of uitgebreid dineert, bij 't Ken-Net kan het allemaal! En verborgen pareltje in Venhuizen!
- Eten & drinken 10
Gezellig aangekleed, eten super goed!!
Bediening netjes gezellig, ongedwongen.
Echt een aanrader, wij komen hier terug met verschillende mensen 👍 -
Om eerlijk te zijn hebben we eerder beter gegeten. De spare ribs waren op, een persoon had het verkeerde menu. Mijn man heeft zijn varkenshaas terug gestuurd.
De bediening is perfect, jammer dat ze het zo druk hebben! -
Lekker eten voor een eerlijke prijs. Top service. Aanrader.
- Eten & drinken 9
Zeer vriendelijk personeel! Attent, gastvrij en erg lekker eten!
- Eten & drinken 10
Heerlijk eten voor een eerlijke prijs, enorm aardige mensen, snelle bediening. Fijne sfeer, echt een aanrader. Ik kom zeker terug!
- Eten & drinken 10
Wij komen hier vaker voor het afsluitend van ons kaart seizoen en nu als cadeautje voor een vriendenstel. Maar weer zeer tevreden. Goed eten en ontspannen sfeer.
- Eten & drinken 10
Een avondje kennet is altijd goed. De sfeer en gastvrijheid de heerlijke maaltijden, waar je nog echt waar krijgt voor je geld. Geen nonsens, doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg.
- Eten & drinken 10
Heerlijk op het terras gezeten, goede sfeer en bediening.
Het eten is zo als altijd echt super lekker!- Eten & drinken 10
We hebben heerlijk gegeten.Ondanks dat het eetcafe helemaal vol was, voelde het heel sfeervol aan.
Het eten was prima en de bediening top!- Eten & drinken 9
Heerlijk gegeten in een ongedwongen, gezellige sfeer, mooi aangezeten!
- Eten & drinken 10
Heerlijk gegeten… en weer gezellig. Toppie.
- Eten & drinken 10
Gezellig drukke uitspanning. Prima eten.
- Eten & drinken 9
Uiteraard goed gegeten, mooie en gezellige locatie en vriendelijk personeel. Komen graag nog een keer terug.
- Prijs / kwaliteit -
Van te voren om een tafel gevraagd die goed toegangbaar zou zijn voor mijn Oma.
De planning was namelijk lopend te komen en dan zou ze haar rollator mee hebben.
Ivm de regen werd het de auto maar wij hadden zeer zeker een tafel waar ze goed met de rollator bij had gekund!Het eten was heerlijk en de sfeer en service top!
Ik had er zelf al 1 keer gegeten met mijn kinderen en die hadden onthouden dat ze de vorige keer zelf hun ijsje mochten maken.
Dit vroegen ze dit keer ook netjes of het kon..
De dame in kwestie ging het even na vragen en ondertussen had ik mijn jongens (6 en 7 jaar) even uitgelegd dat als het misschien niet kon het dan druk was in de keuken omdat ze heel druk zijn met eten maken voor mensen.Maar de jongens hadden geluk!
Ze mochten weer zelf hun softijsje maken en zelfs dit keer hun eigen discodip er op doen.. blijer kun je ze niet krijgen!- Eten & drinken 9
Lekker gegeten, zoals altijd
- Eten & drinken 9
Lekker gegeten, veel groenten 😊. Goede sfeer!
- Eten & drinken 10
Sfeervolle zaak, gezellig. Het zonnetje scheen en het terras zag er sfeervol uit met een prachtige klimplant, bloemetjes en schoon.
Personeel is geduldig en correct. Service is goed en een ongedwongen sfeer.
Binnen ziet het er gezellig en schoon uit. Veel zitplaatsen en ook een gezellige ambiance.
Eten niks op aan te merken.- Eten & drinken 8
Het was er gezellig druk. Eten kwam vlot op tafel en genoeg aandacht van de bediening.
- Eten & drinken 9
Goed gegeten en een gezellig en leuk eetcafé!
- Eten & drinken 10
Gewoon erg lekker eten, een vlotte bediening en ook nog eens leuke mensen wat wil je nog meer als je ergens een hapje gaat eten.
- Eten & drinken 9
Het eten was wederom zeer goed en hele vriendelijke bediening.
- Eten & drinken 10
Gewoon weer lekker vertrouwd. Uit eten bij 't Ken net is altijd een feest. Je voelt je welkom en het eten is altijd weer top voor elkaar. Deze keer de spareribs, en ook dit in overvloed en superlekker. Rijk aangevuld met salade, patat en gebakken aardappels. Maar altijd als we hier eten gaan we met een goed gevoel naar huis. Zo'n overdaad zo lekker, 't ken toch in Venhuizen.
- Eten & drinken 10
Voor het eerst geweest. Super lekker, goede prijs, gezellig. Nieuw personeel die nog een hoop moet leren. Maar komen zeker terug
- Eten & drinken 10
Het eten was voortreffelijk, de bediening geweldig, dus een pluim voor jullie allemaal.
Vertaal van Deutsch naar Nederlands
Super Service, super leckerer Hamburger und die Bedienung hat sich große Mühe gegeben
Gern wieder, können wir jederzeit empfehlen. Aber unbedingt reservieren.- Eten & drinken 10
Gezellig, lekker, leuke bediening en compleet met diverse groenten.
Bovendien een dessertkaart om je vingers bij op te eten.- Eten & drinken 10
Gezellig eetcafe, goede kaart met ruime keus. Eten was heerlijk & de bediening top.
Gewoon alles in orde.
- Eten & drinken 7
Heerlijk gegeten en voor herhaling vatbaar. 👍👍
- Eten & drinken 10
Heerlijk gegeten, en gezellige bediening.
- Eten & drinken 10
Het is een gezellige tent, waar je lekker kunt eten. Je was en bent er altijd welkom, daarom gaan we er graag heen.
- Eten & drinken 10
Vriendelijke en, ondanks de drukte, snelle bediening.
Heerlijk slibtongetjes en varkensfricandeau met een heel aangenaam prijsniveau.
Zeker een aanrader en de moeite waard om nog eens terug te komen- Eten & drinken 8
Gewoon zoals het hoort te zijn, nette prijs en goed eten. Aanrader.
- Eten & drinken 10
Eigenlijk hoef je niet te vragen bij ‘t Ken-net of het eten goed was, het is er namelijk altijd goed. En vooral genoeg, je komt er niets tekort. Ook niet aan aandacht van het personeel, ze maken bij iedereen een praatje aan tafel. Het is ook gezellig ingericht, niet voor niets de huiskamer van Venhuizen genaamd.
- Eten & drinken 10
Fantastische bediening. Zoals je het wilt. Het eten is bijzonder goed en gul. We zijn twee keer geweest in twee dagen. Jammer dat er geen filiaal in Eindhoven zit. Top en bedankt.
- Eten & drinken 9
Lekker gegeten in een prima sfeer met zeer vriendelijk personeel.
- Eten & drinken 10
Heerlijk gegeten op het terras met vriendelijke bediening.
- Eten & drinken 8
Heerlijk gegeten, goed, echt, (niet van die kleffe afbakstokken) stokbrood en een super malse kipsaté en ook een heerlijk zachte varkenshaas saté, afgesloten met een coupe, Kiss of Fire en voor vader op vaderdag koffie met cognac.
Sympathieke bediening.- Eten & drinken 10
Het reserveren ging gemakkelijk. Bij aankomst konden we zelf binnen of buiten een plekje uitkiezen. Verder was het eten heerlijk en de bediening was vriendelijk en vlot. Zeker een aanrader!
- Eten & drinken 10
Heerlijk gegeten in een gezellige omgeving. Gezellig en attent personeel 👍😁
- Eten & drinken 10
Erg leuke en knusse tent.
Je voelt je op je gemak en een ons kent ons mentaliteit. Heerlijk. Gaan we zeker vaker heen😊- Eten & drinken 8
Super lekker eten leuke bediening.
Prijs is goed en het eten is heerlijk.- Eten & drinken 10
Mijn vrouw en ik hebben 2 keer bij jullie gegeten. Meer dan voortreffelijk. Het menu van de maand kon het de tweede keer niet winnen van de kip saté en de hamburger. HEERLIJK!!! Wat een aardige bediening en een gezellige sfeer heerste er. Jammer dat we er zo ver vandaan wonen. In de buurt? Dan zie je ons zeker weer.
- Eten & drinken 8
Prima prijs kwaliteit verhouding. Eten was prima, vriendelijke bediening.
Lekker en ontspannen eten, leuk eetcafé.- Eten & drinken 8
Eten bij "Ken Net" kan niet beter.
Alles tot in de puntjes verzorgd. Vlotte bediening, super kwaliteit producten, sliptong, steak, snitzel etc. En ook de desserts waren voortreffelijk. We waren met 8 personen, 4 vrouwen en hun egaas, alle 8 waren zeer tevreden en gingen met een uiterst tevreden gevoel huiswaarts met in hun gedachten, hier komen we terug. SUPER SUPER SUPER.- Eten & drinken 10
Heerlijk gegeten met een diverse keuze. Gezellige sfeer en gezellig druk. De bediening was helemaal goed, vriendelijk, adviserend en daar waar nodig snel. Ook extra aandacht voor de kleinste middels een kleinigheidje en een mini dame blanche als afsluiter. Zeker voor herhaling vatbaar!
- Eten & drinken 9
Heerlijk gegeten! Erg leuke en vriendelijke service! Als klap op de vuurpijl mocht onze dochter zelf haar ijsje maken! Zeker voor herhaling vatbaar!
- Eten & drinken 10
Afgelopen zondag mijn moeder haar 80ste verjaardag gevierd in ’t ken net. Zoals altijd weer geweldig verzorgd en heerlijk gegeten. Hema en JP jullie zijn top.
- Eten & drinken 10
Gastvrouw heeft ons een heerlijke maaltijd voor geschoteld.
- Eten & drinken 9
Gezellig, lekker ongedwongen, en heerlijk eten. Eindelijk weer eens echte groenten als bijgerecht.
- Eten & drinken 9
Wat een gezelligheid en lekker eten! De bediening was erg gezellig en behulpzaam. Voor twee ouderen in ons gezelschap werd zelfs de biefstuk even gesneden. Echt top!
Ook het eten was van goede kwaliteit. Onze groep van 13 personen kon gewoon a la carte bestellen en alles werd keurig in 1x uitgeserveerd. Zeer tevreden.- Eten & drinken 8
Heerlijk gegeten! De bediening was prima en het was gewoon gezellig! Niks negatiefs, alle vier heel tevreden en voor herhaling vatbaar👍😁😀
- Eten & drinken 10
Het was goed geregeld en lekker gegeten.
- Eten & drinken 9
Gastvrij personeel en smakelijk eten.
- Eten & drinken 10
We hebben met het hele gezin heerlijk gegeten bij Helma en Ellie locatie en prima prijs/kwaliteit. Wij komen zeker weer terug!
- Eten & drinken 10
We komen graag eten bij 't Ken-Net. Lekker en goed betaalbaar, heel prettige mensen, die er werken👍
- Eten & drinken 10
Prima en de verzorging was uitstekend.
- Eten & drinken 8
Wat een top bediening en lekker eten. Alles kan ook geregeld worden met kinderen.
Heel gastvrij want dat heb je nodig om gezellig uit eten te gaan.- Eten & drinken 8
Heerlijk gegeten. Vlotte en aardige bediening. Niet alleen sla en patat erbij, maar ook nog andere groenten.
- Eten & drinken 9
Enorme gezellige mensen niets is teveel.
Het eten is heerlijk, een goed gevoel over gehouden.
Tot de volgende keer JP en Helma- Eten & drinken 10